Slutspel i elitseriehockeyn!

2009-02-28 @ 23:32:57
Nu är det nära med slutspel...:thumbup: Kommer LHC att ta SM guldet i år? Jag är tveksam till det, tyvärr! Vem vinner då? Ingen aning. Så länge det inte är Djurgården eller HV71. Eftersom en vän är djurgårdare så retar vi varandra en hel del ;) & min yngsta moster är HV71:are ;) Om Färgestad tar guldet gör inget, jag gillar Färjestad, har alltid gjort. Men sen så är man ju lite lokalpatriot så då ligger LHC närmast hjärtat. Så är det helt enkel! :)

Heja Cluben!!!

Jag kommer sitta som på nålar under slutspelet... som vanligt. Gapa & skrika ingår också i paketet 'slutspel med Tudegård' :D I paketet ingår också en hel del gymnastiska övningar som te x hoppa upp & ner i soffan. Springa fram & tillbaka framför tvn är en annan övning. Och mycket , mycket mera :)

Så har vi den lilla doggen då förstås :rolleyes: Han gillar juh föga när matte hans hoppar upp & ner, tjoar , gapar & skriker som en dåre, med stort D dessutom. För varje gång som jag far upp & gapar så skenar han ut i köket & glor. Han tror han ska få nått att äta hahahahahaha... Han är gammal & hör dåligt, så han är van vid att vi tjoar som bara den när vi ätit färdigt i köket & det är hans tur att få nått att äta. Stackars doggen...:blush:

Nu är klockan läggdags!

Natti natti

//L

Operation stor röj är påbörjad!

2009-02-28 @ 21:47:04
Okej jag ska motvilligt erkänna att det blev då inget stor röj på baksidan idag trots solen! :blush:
Men jag påbörjade operation stor röj inne!!! :thumbup:
Jag började i garderoben & i byrån, yeey för mig! Och jag måste säga att jag har skrattat gott åt mig själv idag. Vilka kläder jag hittade!!! Hahahahaha.... Kastade en hel del & en hel del ska Ts syster få. Sånt jag fortfarande tycker om men inte hinner använda. Jag lider av separationsångest, jag kan inte skiljas från mina kläder! Men nu ska de få ett nytt hem... :rolleyes:

Sen kom jag till underkläds delen... Den var lika rolig om inte roligare! :D Hittade en hel del jag inte trodde jag ägde!!! Jag trodde att mina ögon skulle ramla ur skallen på mig. HA! Jag äger tydligen underkläder av det exklusiva märket 'Victoria Secret' inte illa... Jag var ju givetvis tvungen att prova, men fan vad det kliar! Not nice! Fint att titta på, men inte ha på!

Imorgon fortsätter nog operation stor röj efter allt som ska göras imorgon. Busfabriken, ner till E & betala min nota, hem & laga mat, sen kanske jag kan fortsätta beroende på vad klockan är vill säga. Jag tror vi måste handla lite också. Sen sticker S förmodligen i väg en sväng på söndag natten & tisdag & onsdag jobbar han natt. Så det passar bra att handla imorgon då. Oh ja just det! En dammsugare måste vi hitta också! Min har haft en nära-döden-upplevelse idag. ;)

Nu börjar jag bli lite hungrig... det var ju ett tag sen jag åt mat... ska pallra mig ut i köket & fixa mig nått att äta.

//L

En snudd på vårkänslor när jag tittar ut...

2009-02-28 @ 09:55:21
Vilket väder!!! Så fint, så fint. Det är nästan så man får vårkänslor när man tittar ut. :love:
Kanske snart dags för GPP *gapskratt* GPP= Gräs Pippar Premiär!

Hrm...:blush: I alla fall... fint väder var det!
Lovisa vaknade klockan 6.30 idag! Nice! Jag var väl inte värst pigg så dags men det funkar ändå. Efter 10 glas kaffe så är jag på G igen :rolleyes:

Jag måste verkligen starta min dag med kaffe annars är hela dagen förstörd! Jag behöver bara en kopp, men kaffe måste jag innan jag gör nånting annat. Beroende??? Liiite kanske... :rolleyes:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Som det ser ut så kommer jag bli tvungen att låta min dog få somna in för gott i veckan som kommer.. ;( Usch vad detta gör mig ont i hjärtat... Jag vet att jag måste, jag vet att denna dag skulle komma men ändå... Han ska aldrig behöva lida! Han ska självklart få ett värdigt avslut, men det gör mig inte mindre ledsen eller mindre ont för det.

Han har levt ett långt & mycket lyckligt liv. Han hade inte kunnat få det bättre, men 15½år är ändå 15½år ;(
Jag orkar inte ens tänka på det nu... ;(

*************************************************************************************************************************************

Härom veckan så rensade jag ut ur Ls garderob & tog bort storlek 90/92 & plockade in storlek 98/104 istället. Det var hur mycket som helst :bigeyes:! Men mycket bra kläder & hon tycker det är roligt & spännande med nya kläder. Men sen igår när jag letade efter en overall till syrrans kommande lilla bebbe så hittade jag en papperspåse full med kläder i storlek 98!!! :O Hjälp! Jag får inte plats med mera som det ser ut just nu... Får rensa igen , prova & se vad som fortfarande är lite för stort för henne & plocka bort det till att börja med.
Jag själv skulle behöva göra en rensning i min garderob & i min stora byrå! Även bland skor skulle jag behöva göra en rensning...
I looove shoes!!! Jag & skor.. :rolleyes:

Det kanske jag skulle roa mig med idag... operation rensning!

Nä jag skulle ju röja på baksidan hade jag lovat mig själv igår... :blush:

Underbart! L leker med sin 'lek & lär' dator, & den är nu på FINSKA! Fattar noll, badboll! Men hon tycker det är roligt, men snälla finska?!? Jag gillar inte finska... Men ska hon fortsätta med finska så kan jag nog snart det språket med :D.

Sötisen själv som posar framför kameran! En riktig liten linslus det där:D. My little sunshine!!!

//L

Den sanna glädjen är skadeglädjen sägs det...

2009-02-27 @ 21:40:11
Well, well.... jag säger då det... den sanna glädjen är skadeglädjen. Kanske fånigt, kanske omoget, men sant! Jag fick veta något ikväll & jag måste säga att jag just nu njuter av skadeglädjen jag känner :rolleyes:

Det får vara hur omoget & fånigt som helst men ingen kan ta ifrån mig detta! En gång i tiden fanns det någon som höll på att kosta mig livet, någon som gjorde mig fruktansvärt illa, någon som hotade mig till livet, någon som förstörd allt för mig. Denne någon har drabbats av en del saker.... & jag kan inte låta bli & tänka : där fick du din jävel!! Det fick du för alla slag jag fick ta emot, för alla hot, för allt du tog i från mig så som självrespekt, självförtroende & mycket mer... Inombords skrattar jag riktigt elakt mot denne någon...

Jag kanske vid det här laget borde ha bearbetat det där, släppt det & gått vidare... & det har jag! Men ärren kommer alltid bestå & påminna mig om hur nära jag var att mista livet! Vissa saker kan man inte ta bort, inte radera ut ur ens liv... det kommer alltid att finnas där ändå...

Kanske dessa ärr ska påminna mig om att aldrig göra om samma misstag igen, att aldrig låta någon slå mig så fördärvad, hota mig & trycka ner mig så in till den milda grad att jag bad om ursäkt för att denne någon slog MIG!
ALDIRG IGEN, ALDRIG!!! :mad:

Jag skulle idag inte tveka en sekund att slå tillbaka om någon gav sig på mig sådär igen...!

Nog sagt om detta.... :rolleyes:
Men... HAHA där fick du!!!

Nu så är jag klar... var bara tvungen... :D

//L

Seg... and bored!

2009-02-27 @ 20:37:49
Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt nu när jag tänker efter på vad jag har gjort hela dagen.
Jag har varit en sväng hemman hos T & hjälpte henne lite med att packa upp & plocka i ordning i nya lägenheten, 9-12. Tvättat 12-17, lagat mat, bakat bröd med linfrön i, mums!! Varit social med lillasyster Jojjo med sambo, gjort hallonpaj, ätit hallonpaj, nattat barnet & dammsugat hela lägenheten med en numer trasig dammsugare.
Det var nog allt skulle jag tro. ;)

Lite små seg nu men ganska pigg ändå... lite uttråkad också måste jag nog erkänna. Det fan att man inte har körkort!!! :mad:

Men jag får ju ändå inte köra bil på mina mediciner så... tja... :S

Idag har det varit maskerad på dagis & Lovisa var utklädd redan klockan 8 i morse till prinsessa! :love:

Så här såg hon ut i morse innan vi åkte till dagis med henne. Sötaste!!! Mammas älskade prinsessa:love:!

Senare idag såg hon ut så här!!! :D
Hon är alldeles underbar min skatt!

Yeey! Det är premiär för 'Så ska det låta' & med goa gäster ;) Måste jag se!! :D

På söndag ska vi till busfabriken alla syskon, syskonbarn & mormor! Vi ska fira Maria dagen där med en massa bus & fika. Treeevligt treeevligt!!!

Imorgon ska vi ner till J med familj på lite halli galli :P. Det kan ju inte bli annat än roligt! Dit ska även Jeppe & Ivonne med barn. Varav en är Lovisas dagiskompis... Well, well party är ju aldrig fel ;) Haha!

Det är något allvarligt fel på doggen ;( Nu pinkar han inne också... det har hand aldrig gjort!!! Bajjat inne nån natt har han gjort då han har varit sjuk, men aldrig kissat.. Igår sket han I bilen, idag pinkar han INNE & en hel matta... *suck* *svär lite*. Jag vet att det är på lånad tid han lever, att dagen D närmar sig snabbt nu... men ändå vill jag inte tänka på det, veta det eller känna det...;( Vill inte...

Imorgon ska det bli strålande väder enligt väderprognosen ikväll på svt 1, men de har ju haft fel förut :S
I alla fall.... vore det ett ypperligt tillfälle att vistas utomhus, kanske röja på baksida redan nu. För där ser det ut som en soptipp just nu! Har ju slängt ut delar av en bokhylla & lite annat som ska slängas. Och det var just det SLÄNGAS!!! :rolleyes: Det har jag sagt läääänge nu att jag ska... det har ännu inte hänt. Likaså granen...:rolleyes: Den kanske jag skulle slänga INNAN sommaren i år. Förra året slängde jag den i juni, juli nån gång :D. Och då var det dagisfröken på dagiset i jämter oss som tipsade om ett bra ställe att slänga den på ;) *skrattar*.
Herregud! Vem har julgranen kvar mitt i sommaren??? Jo moi har det... för jag skulle ju SLÄNGA den inom en närbeskådad framtid...:rolleyes:
Ha! Eller hur?!

Nåväl i morgon ska bli fint väder & vi kanske skulle ta & börja röja redan nu inför våren & sommaren...

Nu kallar moder natur... urinblåsan är fylld till bredden med kaffe!

//L

Well, well... Jag har släppt på lösenordsskyddet till min blogg...

2009-02-26 @ 23:04:37

Nu har jag släppt på lösenordsskyddet till min blogg... varför? Tja säg det... Men det här är MIN blogg MINA tankar! Här skriver jag det som rör sig i mitt lilla huvud, ibland är det inte alltid så lätt att hänga med i svängarna :rolleyes: men det beror på att jag som sagt skriver det som dyker upp i mitt huvud. Mitt liv är en aningen kaotisk, komplicerat & det pågår ständigt en kamp mellan mig, försäkringsbolag, f-kassa & andra inblandade parter. Det jag skriver här är MINA ord & MIN syn på saken... Min mor sa: Du föddes självständig, envis som synden, nyfiken som ingen annan & med ett starkt psyke! Hon har så rätt på så många punkter... framför allt envis... :D

Idag har jag bakat bröd... Mmm så gott det var! :) Ska baka annat bröd imorgon, med linfrön & eventuellt solrosfrön. Får inte glömma att ta upp fisken till morgondagens middag... hmm om vi nu ska ha fisk... eller om vi ska ha nått annat.. fredagsgott! Imorgon ska jag även tvätta då Lovisa har dåligt med trosor igen!!! Jag fattar inte varför hon kissar på sig så mycket :question:... WHY??? Hur som... tvätta imorgon mellan 12-17 i alla fall. Innan det ska jag ta mig en tur till fröken T & hjälpa henne komma någolunda i ordning i nya lägenheten. Som du läser min blogg i kväll Sexy mama ;) så kommer jag till dig straxt efter 9 då jag lämnat L på dagis. Ha kaffet klart då :thumbup: Imorgon är det maskerad på dagis & l ska vara prinsessa. Jag har nu ikväll suttit & fixat hennes tiara som hon ska ha på sig. Dekorerat den med pärlor, mycket, MYCKET små pärlor & Karlssons klister :D. Mycket bra me very duktig, yeees! Mamma ska givetvis fotografera henne som bara den innan jag lämnar henne på dagis :D Min lilla prinsessa :love: Doggen har kräkts ikväll, han kräktes ner sitt täcke... not nice :thumbdown: Innan det så sket han i bilen när vi var inne på Coop & handlade, SKET I BILEN!!! My gooooood!!! :mad: Lovisa sa direkt när jag skulle sätta henne i bilbarnstolen: Bajs mamma! Blääää!!! Hell YES!!! Hunden blev sjuk & vad skulle han göra medans vi var inne & handlade? Ta sig en egen promenad? Låsa upp bilen, hoppa ut, skita lite, sen hoppa in igen & låsa om sig...? Det hade varit uppskattat doggen!!! Men, men fick bort det snabbt & även lukten så ingen större skada skedd. Bara en dog som skämdes som ingen annan hund kan göra! Stackare...! Mattes lilla ponke!!! Han lever på lånad tid... övertid dessutom, det är bara en tidsfråga nu innan det är dags för oss att avliva vår älskade dog;( Idag handlade jag en speciell slags gummiborste & madrassrengöring från grannen som säljer städ prylar. :)

Gummiborsten är skitbra till min vardagsrumsmatta som drar åt sig all tänkbar skit, framför allt hundhår! Den kan även användas på doggen :thumbup: Dock tror jag inte att doggen kommer gilla detta... Madrassrengöringen är klockren! Allt är miljövänligt & nedbrytbart!!! Man sprejar bara på fläcken & inget mer. Medlet kommer att äta upp kvalster, smuts osv & när det är slut på det så försvinner medlet & allt är klart! Magiskt? Oh ja!! Passar perfekt till Lovisas säng då det händer att blöjan har läckt eller dylikt. Jag kan ju inte tvätta hennes madrass varenda gång så medlet blir perfekt för mig! :D Det fanns en hel del saker till jag vill handla men jag la band på mig själv... :S Mycket bra saker hon har den tjejjen :) Men nu ska jag nanna kudden... kanske läsa liiiite.... :rolleyes:

//L


Jag vill träna...

2009-02-26 @ 10:03:50
Jag vill komma i gång & träna igen nu efter halsflussen. Men vågar jag börja lite försiktigt idag trots att jag fortfarande äter penicillin? Jag ska inte köra så hårt bara lite grann... :)

Men det sägs ju att med halsfluss ska man ta det lugnt eftersom de kan ge så  många följdsjukdomar. Som tex, hjärtmuskelinflammation, problem med leder osv... Men idag är det 4:de dagen som jag äter penicillin av 10 dagar... så lite kan jag väl träna :question:

I natt betedde sig S mycket, mycket märkligt... Vanligtvis när han gör det så innebär det 9 av 10 gånger migrän dagen därpå. Jag vet inte om han har det för jag har inte pratat med honom idag ännu. Men hur som... Jag försökte väcka honom igår kväll då han var så förbannat jobbig. Låg & sparkade & andades jätte konstigt. Men det gick inte att väcka honom, vilket var ännu mera konstigt. Jag frågade vad han sysslade med & då svarade han mig: Jag slåss! :O
*gapskratt* Jag blev minst sagt en smula förvånad av svaret... först för att jag inte trodde han skulle svara alls, sen för det svar jag fick. Mer än så fick jag inte ur honom inte heller gick det att väcka honom. Så det blev öronpropparna & så sparkade jag tebax ett par gånger för att ha skulle sluta sparka & fara omkring så förbannat.:S

I morse var jag stensäker på att Lovisa hade feber... Hon fick givetvis ett utbrott på mig när jag nämnde ordet feber. Hon vet tydligen vad det innebär... inget dagis = trist! Eftersom jag inte lyckats laga eller klura ut vad det är för fel på örontermometern så fick jag använda den klassiska tempen, den man tar i rumpan. Inget som min dotter uppskattar alls...(vem fan gör det:question:) Men vi lyckades tillsammans ta den i alla fall & hon hade ingen feber :O Jag blev mycket förvånad när jag var så tvärsäker på att hon hade det. Hon blev överlycklig för nu fick hon ju gå till dagis i alla fall.

Ja så nu sitter jag här & är en aningen rastlös... Skulle vilja städa men S sover fortfarande, jag misstänker att han har vaknat i natt & inte kunnat somna om... så jag låter han sova ett tag till... :tired:

Imorgon är det maskerad på dagis... Lovisa ska vara..gissa... :question: Ja precis en prinsessa! :D Så oförutsägbart va?!  *skrattar* Min lilla hoppalala... ska fixa lite detaljer till henne tills dess. Tänkte hon skulle få vara med & pyssla lite med det idag efter dagis. Fixa tiaran hennes & lite ringar. Och det viktigaste av allt när det gäller henne... SMINKET!!!

Jösses :O redan där?! Hon kan & vet allt om smink.. ;) Har hon varit för mycket med sin mamma kanske? Hon vet vad allt heter & vad är & vart man ska använda det. Fantastiskt vad de lär sig snabbt. :love:

Men nu måste jag äta frukost för om ett par timmar är det dags för tablett 2 av 3 med penicillinkuren. Och den ska ju helst tas på någolunda fastande mage... :S

//L

Mera bokrea, s-tårta & Philofax...

2009-02-25 @ 19:57:37
Idag när vi skulle handla till s-tårtan tog vi givetvis en tur in på Bokia... :D Och där blev det en philofax/plånbok åt moi!!! Happy, happy :love:

Den första jag tänkte ta var chockrosa, jag vet töntigt tjejjig men jag vill vara det ok?!? Den kostade visade det sig 495kr medans de andra som såg exakt likadana ut fast med annan färg kostade 395kr!!! Alltså.... rosa kostar 100 fucking spänn mer än marinblå, aprikos & grön. :mad:

Steget är ju verkligen stort mellan aprikos & rosa... *muttrar irriterat* Nå väl det blev en marinblå med en sur min inne på Bokia & med en kommentar som : jäääävligt fånigt tycker jag, 100kr mer bara för att den är ROOOOOSA!!! :mad:

Jaja... jag är ganska nöjd ändå :)

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Lovisa skulle säga stördnörd idag & jag skrattade mig fördärvad åt hennes försök, sen ringde vi moster Jenny & sa stördnörd till henne. Då fick vi heta Häxan Surtant! ;) *gapskratt*

2½ men...*asgarv* sååå bra serie så det är inte klokt! :love:

Idag började jag läsa boken Mindfulness... Nu vet jag hur det stavas också :) Jag vet redan att jag kommer att gilla & uppskatta den oerhört mycket. Jag kommer att ha mycket användning för den... Jag ska försöka läsa den lugnt & stilla & inte stressläsa den bara för att få börja med övningarna. Utan verkligen läsa den, ta in den SEN göra övningarna.. längtar tills jag ska få göra dem *nyfiken*

Men nu måste jag gå & ta ut linserna för jag tror de har fastnat.. :S

//L

Mår redan bättre..

2009-02-25 @ 10:22:43
Andra dagen av penicillinkuren & jag mår redan mycket bättre. Knivarna i halsen har avtagit lite vilket är skönt. Jag är dock fortfarande mycket tjock i halsen & det gör ont, men inte alls som igår fm. :)

Jag han ju ta en hel omgång av pencillinkuren redan igår direkt efter läkarbesöket, vilket gynnade mig mycket väl & framförallt idag :D.

Men nu är det 2:a gången jag är tvungen att ställa in min KBT tid... :( Det gillar jag inte!!! Nästa nya tid är torsdag 5/3 kl 10. och så MÅSTE jag vara frisk & jag MÅSTE gå då! Annars blir jag tokig... mer än vanligt :S

Idag ska jag göra s-tårta till Fia & hennes arbetskamrater.. Känner ju mig inte så värst upplagd för det idag, men, men jag har lovat så det är bara att ta tag i det hela. Handla först... det gör jag när Lovisa slutat på dagis så har hon nått att göra fram tills det att det är dags att sova för henne.

Idag flyttar T... Hoppas allt går bra gumman! Jag kommer nån dag snart & inreder lite här & lite där ;).

Igår var vi en sväng på bokrean, vi har ju presentkort på 600 där. Lovisa fick en cd-skiva med en Nalle Puh berättelse på som hon älskar. :love: Nu tittar hon inte på film utan lyssnar på den om & om igen :D. Sen var det en bok med, kritor & klistermärken. S köpte en hel pocket box med Martin Beck böckerna, den äldre av dom.. Några känner jag igen från filmerna & några har jag inte hört talas om. Ska nog läsa dem vid nått tillfälle...
Jag köpte mig ännu en notbok till min vispop boksamling. Vispop 13!! :love:

Ujujuj vad mycket bra låtar det var i den!!! I love it!
Spelar som tusan på pianot nu... hum hum från humlegården, tycker om när du tar på mig osv... Yeey :love:

Nu börjar det dra sig mot frukostdags... jag kan ju inte äta hur som helst nu med penicillinet. Tar jag en tablett får jag helst inte äta de närmsta 2 timmarna. Och i morse tog jag den först för att en timme efter det kunna få äta...
Kurar i min lilla tomma mage...

Kurs inställd: Köket!
Mål: Frukost!

People are strange...

2009-02-24 @ 23:00:00
People are strange... :S I don't get it, I tell yaa!!!

Jag förstår mig verkligen inte på människor... & man brukar ju säga också att än är inte den siste idioten född. ;)

Varför måste allt vara så komplicerat? Varför måste mitt liv vara så komplicerat för?Varför kan jag inte få det jag vill ha nån endaste gång? :question:

Många frågor som söker sina svar... & en del av svaren sitter jag på... :S

Men inget är svart eller vitt, helt okomplicerat & enkelt... Ändå sägs det ju också att livet är okomplicerat det är människan som komplicerar allting... eller hur det nu var... men hur som... komplicerat var det i alla fall...

Varför kan inte jag få mina drömmar uppfyllda när så många andra får det? Varför ska jag alltid drabbas av all skit för? Livet är inte rättvist!!! Men vem fan sa att det var det då??? Den skulle jag bra gärna vilja prata med i så fall, kanske slå lite också... :rolleyes:

Nej om jag skulle ta & försöka sova lite... så jag blir frisk fort! Jag har då fasiken inte tänkt vara sjuk länge... det har jag inte tid med.. Nu ska jag börja leva mitt liv som sig så bör levas.  Watch out! The bitch is back again... :rolleyes:

Att-göra-imorgon-jätte-viktigt-listan!
1. Ringa Dr Adolfsson
2. Ringa de försäkringsbolag som är inblandat
3. Ringa xxx & kolla upp hur det ser ut för min framtid...
4. Pressa xxx liiiite
5. Skaffa mig ett liv.

På-sikt-jag-har-tänkt-att-göra-listan.
1. Läsa boken mindfullness
2. Utöva mindfullness varje dag
3. Körkortet...(bara jag blir av med alla mediciner & operationer är klara såå...)
4. Leva livet
5 Innan punkt 4 skaffa mig ett liv också...

Men nu: Krypa ner i sängen bums!
Senare: Sleeeeeeep!!!

//L

Halsfluss var det ja... en rejäl en också!

2009-02-24 @ 19:49:25
HA! :mad: Det var ju det jag sa... att det var halsfluss & ändå så ville de först inte ta emot mig. Men jag gav mig inte! Och väl inne hos läkaren så sa hon innan hon tittat mig i halsen att jag såg inte frisk ut. No shit!!! Sen kollade hon i halsen & hello halsfluss!!! Big time!!! Fick mig en rejäl penicillin kur.. :S Men fuck off vad ont jag har..

Så länge jag inte rör på huvudet, sväljer, äter, pratar, gapar, gäspar, skrattar, hmm har jag glömt nått? Så är det ganska okej... :rolleyes: Annars... DET SUGER!!! Och det är fan inte det värsta, det är värsta är att jag blev godis sugen när jag satt & kolla på tvn nu. ÅHHHHHHHHH!!!!!!! ;(

När jag är frisk ska jag äta maaaassor med godis.. chips & dip, lösgodis, ostbågar... *dreggel*

Nu får jag nöja mig med att försöka tvinga ner en macka eller 2 & en kopp the med honung. Titta på Navy CIS & sen The Mentalist & sist men inte minst, Hannibal klockan 22...

Jag sov 2½ timmer på eftermiddagen. Feber & ont... sov som en gris.. *nöff, nöff*

Nu ska jag fixa kvällsmaten...

//L

Knarka...

2009-02-24 @ 10:21:05
Jag funderar starkt på att krossa panodil & morfin tablett & snorta upp skiten eftersom jag inte kan svälja...:rolleyes:
Och sen tycker jag att om man har ont i halsen så ska man inte känna hunger. Man ska inte bli hungrig alls mer än på nyponsoppa kanske. Eftersom det ändå inte går att äta, varöfr bli hungrig då?

Jag tycker kroppen är dum som känner hunger när jag har så ont i halsen... :(

Hur ska jag bära mig åt :question: ;(

Halsfluss....

2009-02-24 @ 08:47:39
Jag har till 99% halsfluss... *suck* ;( Faaan vad ont det gör!!! Jag kan knappt svälja så ont gör det. Inget smakar som det ska, inget luktar som det ska...

Jag har ringt VC & de ringer snart tillbaka, får se när jag får en tid idag... & medicin. Då ska jag köpa bafucin!!! Hoppas att det hjälper lite i alla fall. Vick Blue gör ingen större skillnad, tyvärr.

Nu ringde VC, fan vad irriterande de kan vara! Jag kan knappt svälja, gapa..;( Jag kan knappt svälja mitt eget saliv. Jag känner att halsen är svullen utvändigt. Och hon frågar om jag provat egenvård?!? :mad:

Jaha så nu ska man behandla halssfluss själv då eller? :mad:
Ska man behandla allt annat också? Som borelia... göra en lumbalpunktion på sig själv? Fan vad arg jag blir!!!!
Jag ringer i stort sätt aldrig till VC än mindre är jag där. Jag minns inte när jag åt medicin för nån sjukdom, typ halsfluss. Jag är aldrig sjuk, det är evigheter sen jag var sjuk. Men nu när jag är det vad får jag till svar då?!? Har du provat egenvård & det apotektet erbjuder? Din häxa! Klart som fan jag har!!! Om jag säger att jag har så ont i halsen att jag knappt förmår mig att svälja mitt eget saliv tror du inte att jag försökt göra ALLT för att lindra smärtan då :question: :mad:

GAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag blir så trött på folk ibland... *suckar*

Lovisa är jätte happy för att mamma är sjuk & ska till doktorn idag. För hon ska ju få följa med. :rolleyes:
Jag skrattar hejdlöst..... :S

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan det inte bara försvinna? Snääääälla! Det gör verkligen skitont & jag kreverar snart på det hela. Stundtals känns det som om hela halsen ska täppas igen... obehagligt som tusan...

Det öär ju inte bli nån KBT imorgon & risken är att Lovisa inte får gå på dagis om jag har halsfluss... Stackars henne! ;( Hon som så gärna vill gå till dagis, ska den stackare bli lidandes pga av mig:question:
Hoppas inte det...

Jag smittar ju i 3 dagar till om jag har halsfluss, vilket det är toppchans på att jag har, innan penicillinet verkar. Alltså 3 dagar med hutlöst, outhärdligt,djävulusiskt ont också.. ;(;(;(

Varför??? Varför kan jag inte få som alla andra normala människor, en vanlig jävla förkylning? Med snuva & host & kanske lite feber :question:
Nä antingen får jag seriösa problem med andningen, halsfluss, värsting urinvägsinfektion som är på väg upp i njurarna, pissar blod som satan, cysta som spricker på äggstocken & läcker ut vatten & blod i buken så smärtorna är så djävliga att jag svimmar.

Det brukar dock gå vääääääldigt lång tid emellan innan jag blir sjuk. Men en vanlig sketen förkylning, eller bihålsinflammation, det kan jag leva med... Men INTE halsfluss!!!!

*skrattar* En gång för flera år sen så trodde jag att jag skulle få lite hostmedicin eftersom jag hostade så dant. Jag tänkte att det är ju en vanligt förkylning inget dom kan eller gör nått åt. Jag hade bara förhoppning om att få lite hostmedicin som sagt när jag gick till VC den gången. Det jag fick var en penicillin kur utan dess like!!! :bigeyes: Den värsta kuren någonsin.. varför? Jo för att jag hade: halsfluss, bihålsinflammation, början till öroninflammation & luftvägsinfektion!!! :bigeyes: Och jag som trodde jag bara skulle få lite hostmedicin... *skrattar* Eller hur! Gissa om jag blev något chockad när läkaren tog ett allvarligt snack med mig. Jag hade ju inte en aning om detta. Visst kände jag mig lite krasslig men jag trodde ju det var en vanlig förkylning som sagt. Usch vad prover jag fick ta då :S

Jag misstänker att jag får det nu med kl 11.15... sänka... crp... UGH!!! Jag som är så lättstucken vill jag mena. Lägg märke till ironin i 'lättstucken'... Åhhhhhh!!! *tycker synd om mej själv* *snyft*

Nu försöka få i mig nått... vad som helst! Jag är lite hungrig men kan inte äta, jag är lite kaffesugen man kan inte dricka... *gråt*

//L

Trasig tvättmaskin, ny tvättmaskin!

2009-02-23 @ 23:05:14
Våran tvättmaskin är totalpaj... den går inte att laga. MEN!!! Vi får en NY från Akelius. :D YEEEEY!!! Me happy happy!!!
I love it! :love:
Nu hoppas jag bara på att det inte tar så lång tid innan den kommer. Men med tanke på hur lång tid det tog innan de kom för att kolla & eventuellt laga våran nuvarande tvättmaskin så har jag inga förhoppningar om att den kommer inom en månad i alla fall. Men jag får ju en NYYYYY tvättmaskin!

Dagens läxa idag är: HANDLA INTE NÄR DU ÄR VRÅLHUNGRIG!!! :bigeyes:

Jag ville handla upp allt i affären när vi var & handlade.. ALLT:rolleyes:
Jag var så hungrig & jag mitt pucko åker & handlar INNAN jag har stoppat nått i magen! Not så smart I'll tell ya!

Det blev bland annant nyponsoppa & mandelbeskvier, det gillade Lovisa duktigt för hon drog i sig hela sin skål & sen halva min. :bigeyes: Så hon bad inte ens om att få välling när hon gick & la sig... :) Mamma är imponerad av detta! Dags att sluta kanske med välling?

Vällingen eller nappen först:question:
Svårt... Hon älskar båda... :S

Jag ska få en nyyyyy tvättmaskin, har jag sagt det... :rolleyes:

Och så var klockan 23 igen & jag sitter klarvaken i sängen... bravo! Har ju varit extra smart idag också & dricka kaffe klockan 20-21... Snillet!

Jag har sååå ont i halsen  jag känner förkylningen komma sakta men säkert. Det var länge sen jag var sjuk nu... Idag har jag antagligen haft feber för jag har varit extremt trött & matt i kroppen. Men våran febertermometer har fått fnatt sen den åkte i golvet då Lovisa välte tv & byrån över sig...
Ska kolla om den går att fixa... den visar nån symbol jag inte förstår mig på & inte hittar jag instruktionsboken heller. Alla andra jäkla instruktionsböcker hittar jag samlade på ett & samma ställe men INTE den... :( Vart är den???

Nu ska jag ta mig en vicks blue & suga på... sen försöka sova lite... hoppas jag känner mig bättre imorgon. Jag ska döda min analkande förkylning genom att C-vitamin bomba den!!! Kiwi, multivitamin brustablett & apelsiner! Dööööö....!

//L

Ny vecka, tvättmaskinen ska äntligen bli lagad, ont i halsen...

2009-02-23 @ 08:56:08
Ugh!!! Vaknade & hade såååå ont i halsen :S.. Jag undrar om jag ska åka på halsfluss :question: Måste handla halstabletter eller bafucin idag på apoteket. AAAAAj vad ont det gör!!! Skit också...

Idag kommer dom ÄNTLIGEN & lagar våran tvättmaskin! :D Den har stått & varit trasig i snart 2 år så det är fasen i mig på tiden att de fixar den nu också.

Nu kan jag börja tvätta lite inne igen!!!! :love:

Om den hinner bli lagad & klar idag ska jag bädda rent i sängen...

             
°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°Ω°

En ny vecka...! Vad innehåller denna vecka för otrevligheter då??? Hittills har jag ju inte haft det minsta lilla flyt så därför undrar jag vad det är för otrevligheter denna vecka har att bjuda på.
Tänka positivit :bigeyes:?!? WHY :question:
Hjälper det att tänka positivt? Jag är ytterst skeptisk till det måste jag säga & jag är ju inte den negativa människan precis... men nu är jag villig att göra ett undantag. Jag har ingen tur, inget medflyt alls... bara motgångar & elände känns det som ;(. AAAAAHHHHHHHH!!! Jag kanske skulle ta & tänka positivt i alla fall :rolleyes:.

Nu måste jag klä mig innan de kommer & ska fixa tvättmaskinen :)

//L

Söndag kväll & Beck på tvn..

2009-02-22 @ 22:25:28
Ligger i sängen & dreglar över Persbrant på tv4 :rolleyes:! Inte helt fel alls!!! :D

Idag har jag städat, behövde verkligen torka golven. Så svart vattnet var när jag var klar :bigeyes:. Men den här årstiden är ju fantastisk när det gäller att dra in allt grus, snö, slask & skit!!! Lovely...!

Tvätta har jag hunnit med också :). Det behövdes eftersom Lovisa ständigt kissar på sig. Inte mycket men tillräckligt för att hon inte vill ha trosorna. ALLA trosorna låg i tvätten idag.

Såååå trött hon var ikväll... hon grät för allt... :( Min lilla flicka... Klockan 18 slocknade hon & hon sover ännu tack & lov. Är lite orolig att hon ska vakna & hålla igång hela natten. :S

Nu är det ju toppchans på att hon slår upp sin klarblå klockan 6 imorgon... :S Lovely once again!
♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣♦♣

Idag har det snöat HELA dagen... Hoppas det ligger kvar nu också så att Lovisa & jag kan utnyttja snön lite imorgon. Lite snögubbar & sånt..

Vi har ju inga vinterdäck så vi är verkligen insnöade ;D! Hoppas vi kan låna en bil av J imorgon så vi kan åka & handla lite.. Blir dyrt om man måste handla här borta i affären hela tiden. Det är ju världens billigaste affär precis. Dyrt som satan alltså!!! Jaja...
*************************************************************************************************************************************

På onsdag ska jag vara barnvakt till min gudson när T flyttar. Myyyysigt! :love: Min lillkille!
#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#~#

Jag gick med i en bokklubb för ett tag sedan. Jag beställde boken med tillhörande cd-skiva Mindfullness & Att tillverka smycken. Mindfullness tänkte jag påbörja i morgon & den andra boken har jag redan kollat igenom så den har jag lånat ut till svärmor. Jag tror att hon kommer att uppskatten :D.

I all fall så får man ju nästan alltid premier när man går med i klubbar... denna gång var det rejäla premier! En värsting hårfön & en volymtång, båda med märket OBH Nordica. Alltså mycket bra produkter!!! Min andra hårfön sjunger ju på sista versen så den nya kom lägligt. Volymtången har jag provat flera gånger nu & I LOVE IT!!! :love:
Jag är kär i min volymtång & hårfön!!! :rolleyes:

Och som bonus kom min favorit tidning också, SOLO! Yeey! Och då får man alltid nån bra sak... alla saker jag hittills har fått därifrån använder jag nästan dagligen. Ingen skit alltså. :D

Nu: Se klart Beck
Senare: Det vet i fasen... sova kanske:question:

Dagen efter...

2009-02-21 @ 22:26:53
Bakis dagen! Ujujujuj...:S

Det blev fart på det hela igår & kul som vanligt hade vi skitkul :D.
Mindre kul idag dock. Men man mår ju som man förtjänar sägs det ju ;). Men jag glömde ta min medicin mot panikångesten & det ställer till det rejält! Usch så jag har mått idag ;( .!!! Värsta ångesten ever!!!

Känns ganska okej nu då men under dagen, my god vad jobbigt det har varit.

Evelina & Jojjo ska sova här i natt eftersom R jobbar & Jojjo vill inte vara ensam. Jag skulle ha sovit där men eftersom det började snöa var jag tvungen att åka hem eftersom vi inga vinterdäck har. Så Jojjo fick följa med hit istället.

Lovisa skulle sova på madrassen som var tänkt till Evve & så fick det bli. Mosters lilla skatt ligger nu i min soffa brevid mig & sussar så gott så. Vi har tittat på melodiefestivalen, den hade hon aldrig sett så det blev ju lite spännande för henne. Men hon satt mest & lekte lite med datorn. Hon ville skriva & måla. :D

S kom hem med början till migrän (?)... Kul...

Det snöar som satan ute & jag har lovat barnen att vi ska åka pulka om det är tillräckligt med snö & att vädret tillåter det hyggligt nog. Annars får det bli inomhus pyssel. Klippa, klistra, måla osv... :) Men sånt gillar vi ju!

På måndag kväll kommer Ronny hit, om det inte tillstöter några förhinder, med gitarren så vi kan test repa lite, känna på det hela lite grann & se vad vi båda tycker om det. Ska bli jättekul :D men jag ska motvilligt erkänna att jag är nervös! Hahaha helt sjukt men sant! Åh ja vi får ser hur det går...:rolleyes:

Jag måste ställa in städpartyt igen för det kommer ingen på det & de flesta har annat för sig. Måste komma ihåg & ringa henne imorgon eller ringa på hos dem.

Märkligt att jag inte är tröttare... jag borde vara det då Lovisa vaknade 6.30 imorse & jag har varit vaken sen dess... :S
Men jag känner mig sliten det gör jag... Jösses! Bara att inse att man inte längre är 20 ;). *suck* Vart tog ungdomen vägen:question:

Men nu börjar jag bli trött... :tired:

//L

Party....!

2009-02-20 @ 11:52:36
Känner att partyhumöret är på ingång.... ordentligt nu :D! Yeey! *tar ett par fåniga danssteg*
packat & klart för helgen är det sen klockan 9 imorse, nu väntar vi bara på att få komma iväg jag & Lovisa.

Lovisa löööövs the diskborste! Hon har diskat i 1½timme idag. Resultatet blev: swimmingpöööl in the kök! :S
Nice... :rolleyes:

Mamma, moi, fick ligga på alla fyra & torka golvet efter henne varpå hon säger att JAG är duktig & att det var roligt....! Verkligen!!!

Idag MÅSTE jag köpa trosor åt Lovisa. ALLA ligger i tvätten! Och hon har en tendens till att kissa på sig, men bara ytterst lite. Men tillräckligt för att hon inte vill ha trosorna då de faktiskt är blöta. Så det blir till att knalla upp till Klädjätten hemma hos mor idag & buy some trosor till min donna.

Måste kolla om det var söndag eller måndag jag skulle tvätta...

Idag ska jag handleda min lillebror i att göra s-tårta...!

//L

Falska människor, konstiga människor & Paaaartyyyy!

2009-02-20 @ 08:56:57
Jag säger bara Hellre 1 SANN vän än 10 FALSKA!!! :mad:

Jag är så jävla trött på folk som slickar en i röven, är äckligt trevliga & låtsas förstående för att sedan hugga en i ryggen så fort man vänder sig om. :thumbdown: Åh jaa det finns sådana människor i min närhet men jag tänker inte hänga ut dem med namn, även om det är jävligt frestande...

' Vad roooliggt att se dig!!! Hur går det för dig nu för tiden? Jaha... men vad tråkigt... vad jobbigt för dig...bla bla bla...' Sen kommer det.... *HUGG, HUGG* i ryggen på en... Era falska jävlar dra åt helvete! Vad ska jag med er till :question:
Jag behöver er knappast...!

Men... håll dina vänner nära dig, men håll dina fiender ännu närmre...! Så sant så sant!

Allt har sin tid.... var så säker.... Hämndlysten??? Liiite kanske.... :rolleyes:
Vem skulle inte vara det i min situation:question:
Vem skulle vilja leva mitt liv:question:

Precis...!

Men jag ska inte klaga, det finns de som har det mycket värre.. Jag har det trots allt jävla elände ganska bra ändå. Tro det eller ej. Jag har en mamma som älskar mig, syskon som älskar & ser upp till mig, vänner som älskar mig för den jag är, en underbar solstråle till dotter som älskar mig osv...

Men visa människor är sååå konstiga!!! Förstår mig verkligen inte på dem hur mycket jag än försöker... Ska sluta försöka mig på att förstå dessa....

*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*

Idag åker jag till MAMMA!!! Heeeela helgen!!! Yeey! Lovisa hade lite feber i morse så hon fick vara hemma från dagis. Nu har hon ingen feber... *suck* Hon hade säkert kunnat gå till dagis för hon var så pigg & febern var inte hög, men hon hade ändå antagligen inte orkat med tempot på dagis. Eller så hade hon kanske fått vara hemma hela nästa vecka istället bara för att hon gick till dagis med liiite feber. Nä så hon fick vara hemma. Lika bra det, fan vad kallt det är ute.... :(

Ikväll är det paaaaartyyyyy! Jag, T & mammsen, kanske flera men jag vet inte vilka.... Men kul ska det bli!!!!
YEEEEY!!!! Ska packa lite under dagen så vi kan åka så snart som möjligt... längtar till mammsen :D
Vara bakis hos mamma, ;)

Lovisa är omöjlig just nu... hon ska ha både det ena & det andra, hittar på alla möjliga konstiga saker, envisas med allt möjligt.. *blir tokig*

Nu ska vi packa lite jag & Lovisa... se hur det går... hon ska packa ner hela hemmet...

//L

Full fart framåt...

2009-02-19 @ 09:35:02
idag blir det stressigt på förmiddagen & eftermiddagen. Först har jag en spelning & jag åker nu runt 11 snåret. Sen bär det av efter det till BilByter & skruva hyllor... Efter det, mat & träning. Sist men inte minst... Kväll! Jag är ensam ikväll då S jobbar i natt & imorgon åker jag & Lovisa till mamma direkt efter dagis & kommer hem på söndag. Gött som satan!! :D

Idag måste jag försöka nå Dr Adolfsson...! Det är ju lite akut... sen ska jag ringa försäkringsbolaget med...

Hur ska jag hinna med allt idag??? :question:

Nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning,kasta i mig frukost, vippa i mig lite mera kaffe...

Later...

//L

FUCK OFF!!!

2009-02-18 @ 22:13:50
Jag tar tillbaka det där om att det är ny dag, med nya tag & att idag är bättre än igår!!!

F-kassan ringde idag... det säger väl allt?!? :thumbdown:
Som det ser ut nu så kan jag snart stå arbetslös utan sjukpenning, inkomst & jobb, med en skada som inte är färdigbehandlad på långa vägar. Underbart!!! Märk väl min ironi i ordet underbart... :mad:

min handläggare på F-kassan tar alla priser för årets största idiot, årets inkompetenta idiot, bara idiot & flera andra ord som jag inte tänker skriva här så ni kan ju bara föreställa er vad det skulle kunna vara för ord...

Ytterligare en gång till så visade det sig att min handläggare inte har nån som helst koll på nått när det gäller mitt ärende, än mindre kompetens för det arbete han har. Som en bonus på detta så sköter han sig inte det minsta proffesionellt heller.

En del av samtalet, J står för JAG, H står för HANDLÄGGAREN.

H: Blablabla som sa på det där mötet vi var på som jag inte egentligen hade direktiv för att gå på. Eftersom det inte var ett avstämningsmöte.
J: Nähä vad var det då för möte om det inte var ett avstämningsmöte som det sa att det var?
H: Jag har ju vissa riktlinjer & direktiv för hur jag ska jobba & vad jag får göra... blablabla
J: Men du svarde inte på min fråga! Vad var det för möte om det nu inte var ett avstämningsmöte?
H: Ett avstämningsmöte har andra direktiv.... (idioten tycks gilla ordet direktiv)
J:Mhm....
H: Hur ser du på saken, vad tycker du...?
J: Jag tycker att det är rent sagt ut för jävligt!!! Ni har misskött min situation från första början, ni har tappat kontrollen & har ingen som helst koll på saker & ting. Det är JAG som har ringt & informerat ER om läget. Det är JAG som har kommit med förslag & ideér som ni sedan har nobbat. Ni har inte gjort annat än motarbetat mig från första stund. Jag kunde ha varit MER än halvvägs med mina studier nu med goda utsikter för jobb efteråt, men åter igen så sabbar ni det!! Och nu ska ni mer eller mindre friskförklara mig, tvinga mig att ställa mig till arbetsmarknadens förfogande med en skada som inte är bra & som inte är färdigbehandlad heller på långa vägar. Bra jobbat!!! Vad fan tror du att jag tycker???

Slut på samtal

Samtalet fortsatten efter denna del, men det var bara en del av hela samtalet. Märk väl att han 1. Undvek att svar på min fråga gällande avstämningsmötet eller vad det nu skulle vara för sorts möte. 2. Han visste inte riktigt vad det var för möte & han hade inget svar på den. Han bytte samtalsämne!!!

Går man på ett mötet vet man väl för guds skull VEM som har sammankallat till mötet & VAD för sorts möte det är. Eller :question:
Dessutom borde man väl också veta VAD mötet ska handla om & dessutom LÄSA på INNAN mötet så man vet vad man har att göra med & vad det handlar om?!

Inget av detta hade han gjort!!!

Det är fan i mig inte klokt! Så här får det väl ändå inte gå till?!?

Jag har varit totalt knäckt idag, tjutit ut ögonen på mig så in till den mildra grad att jag nu omöjligt kan ha några tårar kvar på flera månader framöver. ;(

Sent på eftermiddagen vände det & jag blev mer än lovligt förbannad & galen! I och med det så tok städade jag :rolleyes:

Imorgon kommer jag att ta omedelbar kontakt med Dr Lars Adolfsson, min ortopedläkare &  behandlande läkare, för att informera honom om vad de har sagt, tänker göra & vad deras företagsläkare har sagt utifrån ett jävla papper...!
Känner jag honom tillräckligt väl så kommer han bli vansinnig!!! :mad:

Sen kommer jag dra in advokat, kräva att få en ny handläggare & om jag måste gå så långt kommer jag gå ut i varenda tidning om det här samt dra detta till domstol!

Ohhh jaaa jag är fullt kapabel till allt detta & jag har de bästa kontakterna för att kunna gå så här långt. Allt från kända högt uppsatta advokter till folk på olika tidningar samt tv...
Så... de har jävlats med helt FEL PERSON!!!

Jag har aldrig utnyttjat mitt efternamn för att nå dit jag vill... men den här gången kommer jag göra det fullt ut! Jag kommer att utnyttja mitt namn & använda mig av kontaker jag aldrig annars har tagit till, NÅNSIN!
Men är det krig de vill ha... så ska de få det med!!! Jävlas inte med en TUDEGÅRDARE!!!


Nu till nått riktigt roligt! :)
Jojjo med familj kanske flyttar till tallboda!!! :thumbup: & då blir bara rakt över gården, mitt emot oss!!! Yeeey! Hoppas bara nu att de får lägenheten också. Annars kommer de bli så besvikna :(. Så här håller vi tummarna & tårna & andra kroppsdelar för att de ska få lägenheten... *hoppas, hoppas*

Nu får vi även hålla tummarna på att Jenny är på g med bebben också... :D! Vill att det ska gå så bra som bara det är möjligt till, att hon får en bra förlossning i jämnförelse mot den första...

Imorgon har jag en spelning på sturefors servicehus kl 14 & efter det ska jag ner till BilByter & hjälpa till med diverse saker, vad det nu kan vara... meka bil kanske :rolleyes:?

Spännande!!! :D

Men nu ska jag snart inta sovläge! Har varit uppe med tuppen idag... börjar bli lite trött nu... :tired:

//L

Ny dag, nya krafter...

2009-02-18 @ 10:16:12
Ny dag, nya krafter :thumbup:!

Känns bättre idag än det gjorde igår... jag har sovit ordentligt också. Jag fick ju tryptizol igen ordinerat av specialistläkaren på smärtenheten. För bättre sömn & lite mer smärtstillande. Har sovit bra faktiskt. Klockan 6.50 var jag PIGG!!! :D

Sånt gilla vi! Dessutom hann jag dricka kaffe, klä mig, sminka mig innan jag & Lovisa knallade i väg till dagis. När hände det senast :question:
Minns inte!

Hursom... idag är en bättre dag i alla fall... & det är jag tacksam för!

@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@

Jag har upptäckt att min dotter har en udda humor... som sin mor;)
Hon gillar serien NEMI... my god! Hon borde inte ens fatta den humorn men ändå skrattar hon åt den :bigeyes:!

Jaja.... Hon läser den tidningen ofta som jag köpte från jultidningarna för några år sen. Hon har snart läst sönder den. Jag visade henne att NEMI finns i corren varje dag. Lycklig hon blev :rolleyes:!

Nu är det bara 1½dag kvar tills jag & T ska ut på gallej igen :D!
Yeey vad kul!!!

Sen blir det hel helg hos mummiz, härligt! Bortskämd? Hoppas ;)

Det blir inte mycket sova här hemma denna vecka inte...

Nu ska jag ta mig lite frukost...
Frusen idag... Hmm ska jag bli sjuk?
Jag vägrar!!! :mad:

//L

Besöket på smärtenheten...

2009-02-17 @ 21:48:12
Idag har jag varit på smärtenheten & nu har jag ågren efter det. Anledning? Jag vägrade en av blockaderna som planeras göras på mig:(.

De vill sätta en nål i halsen på mig nära halspulsådern & via den vägen lägga en nervblockad.

Men... HELL NO!!!!

Alternativet är att de sätter en nål i handen på mig & via den vägen lägger en annan blockad. Skillnaden mellan dessa 2 blockader är att den via halsen ger smärtlindring från nacken & hela vägen ner till fingertopparna. Medans den andra via handen ger en smärtlindring från fingertopparna upp en bit ovanför armbågen. Kontentan av detta är: Den via halsen är BÄTTRE!

Men jag fixar inte den i vaket tillstånd inte med panikångesten, inte överhuvudtaget! Men jag vill... men vågar som sagt inte... :(. Söva mig går tydligen inte.. :( Ska ringa fråga för säkerhetens skull i morgon alternativt fråga om de kan tänkas droga ner mig ordentligt så jag kan göra den..

Känner mig så otacksam! Här har jag haft turen att få de bästa tänkbara läkarna, de mest underbara & förstående läkarna & den bästa tänkbara behandling & smärtlindring & vad gör jag? Säger NEJ :mad:

Jag vet att jag inte är den första & inte heller den sista troligtvis som har sagt nej till den blockaden. Men ändå.... med
F-kassan som en blåslampa i häcken på mig så borde jag inte ha haft nått val. Jag skulle ha sagt: okej... det blir bra...

Men.... HELL NO!!! :mad: Jag vägrade mer eller mindre. Vad har jag för rätt att göra så mot bättre vetande?

Åhhhhhhh ibland blir jag såååååååå trött på mig själv:tired:!!!

Idag är ingen bra dag alls... mår piss idag!
Känns som om jag ska explodera vilken sekund som helst...
Vill skrika rakt ut för fulla lungor, stortjuta för allt & ingenting... ;(

Varför blev inte mitt liv så som jag hade önskat att det skulle bli:question:.

Jag hoppas verkligen morgondagen blir bättre än den som har varit idag!

//L

God morgon!

2009-02-17 @ 09:50:44
Så där ja barnen vaknade 7.20 pigga & glada! Mindre pigga var vi andra vuxna. Evve hade varit vaken i natt mellan 3-5 & vägrat somna om. Men till slut somnade hon i alla fall & hon har legat i sin säng hela natten. Jojjo är väldigt trött & har ont i ryggen efter natten, det märks lite på hennes humör ;). Jag hoppas bara att hon står pall nu för ett par nätter framöver, hon får INTE ge vika för Evve minsta lilla nu när vi påbörjat operation sova-i-egen-säng. Jag kommer att sova hemma i natt då jag har städpartyt, men kommer tillbaka på onsdag igen för att fortsätta hjälpa henne,

Evve lider av en riktigt svår separtionsångest när det gäller Jojjo. Hon klara inte av att vara ifrån mamma över huvudtaget. Det är otroligt att hon klarar av att gå till dagmamman ändå.

Jojjos största prövning kommer ikväll när jag är hemma. Då får hon inte ge med sig under några som helst omständigheter för då är det kört!

Snart är det dags för smärt & rehab... har ingen aning om vad de tänker göra med mig... men det får jag veta snart :S

Ikväll börjar börjar NAVY CIS igen!!! Yeey :thumbup: Det ska jag se, städparty eller inte!

Men nu börjar det bli hög tid

liten bebis på g kanske..

2009-02-16 @ 22:50:00
Nu är det säkert att det är slemproppen som går/gått på Jenny! Yeey :thumbup:
Nu hoppas jag, längtar jag, väntar jag på att den lilla tjejjan ska komma ut!!! :love:
Händer inget mera så kommer Jenny bli så ledsen... :( Det vill jag inte att hon ska bli. Åhhhh vad vi längtar nu allihopa!!!

Inte många seriösa samtal mig & Jojjo idag, mest en massa fnitter :D.

//L

All play, no work!

2009-02-16 @ 21:49:25
Här har jag lekt lite... :D tänkte dela med mig en av alla...


Många skratt...

2009-02-16 @ 19:14:35
Hos lilla syster Jojjo...:thumbup:. Många skratt har det blivit idag, framför allt åt barnen som har stojat & knasat sig rejält. :) Men nu är det lite jojjo upp & ner ur sängarna, de är trötta båda 2 men har svårt att komma till ro ordentligt. Evve har väldigt svårt då jag har satt en gräns att mamma inte kommer att ligga brevid henne hela tiden & att de ska ligga i hennes rum & sova. Evve vill väldigt gärna vara alldeles inpå mamma hela tiden helst. Lite separtionsångest...

Tanken är att lära Evve sova i sin egen säng & inte i Jojjos hela nätterna. Vilket är en utmaning! ;) Den damen har en vilja utan dess like.:O

Får se när de där 2 somnar ikväll... Lovisa är trött det vet jag för hon vaknade klockan 7 imorse & har hållt igång sen dess. Evve brukar lägga sig kring 19-20 så hon borde vara ganska trött med. I alla fall med tanke på hur de har busat här under kvällen :D.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Nu ska jag fixa klart Jojjos naglar... :D

//L

Till skräcktorp idag...

2009-02-16 @ 08:58:22
Idag åker vi till Jojjo med familj & stannar i 2 dagar. Jag & Lovisa eller bara jag, beror på hur pappa vill ha det...
Ska hjälpa till med gränssättningar & rutiner, det kan vara knepigt ibland att få till båda 2, jag vet jag har själv haft svårt att få till det med vettiga rutiner. Framför allt då man går hemma hela dagarna.. Då är det extra viktigt att ha rutiner! Men det är ju MIN åsikt...!

Igår på nyheterna sa de att det är mycket mera koffein i billiga kaffesorter än i de dyrare... hmm... kanske borde dra ner på kaffedrickandet rejält då i så fall. Då är det kanske inte så konstigt att jag är uppe i varv hela dagarna & kommer i säng senast klockan 1 om nätterna. ;D

Fast i går slog jag världsrekord i att lägga mig tidigt & somna tidigt!!! På evigheter ska jag tillägga... Klockan 23 låg jag i sängen, klockan 23.20 somnade jag:O!

Sen vaknade Lovisa klockan 7, jag låg & drog mig en stund till i sängen till klockan var 7.30 då gick även jag upp. Och jag var PIGG!! :thumbup:

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#

Jag hoppas innerligt att Lovisas trots snart går över för jag blir banne mig tokig snart! Allt är NEJ!!! Jag kan, jag vill...!!! :mad:
Det ingår i paketet som mamma att bli tokig på sina barn under trotsåldrarna men jag blir baske mig gråhårig också till på köpet! :thumbdown: Not sooo nice!!!
Hur länge sitter det i trotsåldern egentligen??? :question:
Jag tycker hennes har suttit i läääänge nu... :S. Det sägs ju att det kommer & går i olika åldrar till & från men hennes är tydligen konstant! På dagis säger de att hon har förändrats mycket & blivit jätte mysig (det var hon innan med). Ehh? Då är hon det där... för hemma är hon en liten terrorist!!! Åh ja hon kan vara hur go & mysig som helst också inte bara obstinat, men mest är hon obstinat... :rolleyes:

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Imorgon har jag städparty här hemma.... måste komma ihåg det & ordna med det!!!! Får inte glömma!!! Mycket viktigt!!!
Jag=förvirrad, för det mesta;)...
Bäst att börja ringa runt till folk... faaan hur kunde jag  glömma det här då? Åh så struligt allt blev... :(

Börjar med att ringa mamma...! Sen Fia, sen Mia & sen svärmor, om de har kommit hem från stugan ännu vill säga.
Vad ska jag bjuda på till fikat då :question: hmm... får fundera ut nått. Inga semlor i alla fall!!!

Nu: Morgonbestyr
Senare: Telefon ringandes...

Fullt hus hela dagen...

2009-02-15 @ 22:50:14
Idag har vi haft huset fullt hela dagen sen klockan 12.30. Först kom mummiz & Åke, moster Helen & Johnny. Straxt efter det kom Jojjo med familj & sist men inte minst kom lilla syster Susanna med Johan. Evelina & Lovisa har lekt otroligt bra idag. De har haft riktigt skojigt tillsammans flickorna :). De var ute länge & lekte med Jojjo, sen kom de in lagom till maten. Det blev fisk i ugn med potatismos. *mums*

Sen gjord jag äpplepaj till efterrätt, gott :)

Har även hunnit med att dammsuga upp allt detta grus som har en tendens att komma in den här årstiden. Torka golv, tvätta & träna.

Det har varit en ovanligt hög decibell ;) men det har varit en kanon dag i alla fall.

Jag har badat T-gull också :thumbup: inget han uppskattade en ynkligare hund får man leta efter. Sen skrattade vi gott åt han där han kanade omkring i badkaret. Han satt ner men lyckades ändå på nått konstigt sätt halka omkring. Såg för roligt ut. Sen svepte vi in han i ett badlakan & då skrattade vi ännu mer, så han såg ut! :D

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Imorgon ska jag & Lovisa till Jojjo & sova över ett par dagar för att hjälpa till med gränssättningar bland annat. Det kan bli spännande...;) Evve kommer inte att gilla sin moster särskilt mycket de närmsta dagarna...:rolleyes: Men det kommer bli bra i slutändan det är ju det som räknas & då kommer mosters gull tycka om moster igen :). Tur att barn inte alltid är så långsinta...!

Men nu ska jag se klart Beck sen är det sängen som gäller! Tidigare än klockan 1 idag ska det bli!!!

//L

koma - död arm - ont - skit

2009-02-15 @ 10:13:47

Är lite i koma idag, svårt att vakna till känner jag.. :S Men efter 10 stora glas kaffe så ska jag väl vakna till?!? Eller??? Annars är det nått fel på mig... mer än vanligt då förstås:rolleyes:.

Jajaja.... jag har lite på min att-göra-idag-lista... men sen om jag kan genomför det idag är tveksamt just nu. Jag har väldigt ont i armen idag. Den lyder inte heller som den ska. Kan vara så också att morgon morfinet inte har börjat att verka ännu. Jag hoppas att det är det! Annars blir den här dagen mycket lång & trist! Me do not like that!!!På tisdag ska jag till smärtenheten, klockan 10.30 :thumbup:. Om nervblockaden ska göras då har jag ingen aning om... vilket är en aningen läskigt :S

Men å andra sidan så räcker det ju med att de visar mig nålen så har jag själv fixat så att jag sover under proceduren. Med andra ord... JAG HAR SVIMMAT!!!

Satt & såg på djursjukhuset igår eftersom Lovisa tittade på barnkanalen. Där skulle de ta blodprov på pingviner av en anledning, hur som... Jag behövde bara kasta en blick på tvn sen höll jag på att svimma. Ändå satt jag redan ner i soffan... :bigeyes:. Makalöst! Jag & nålar går bara inte ihop...!

Så det blir ju inte så svårt att klara av nålandet av min arm på tisdag då jag ändå kommer att svimma så fort jag ser en nål. :D Bra, bra... Men de lär väl tvinga mig vara vid medvetande... Hujedamig!

Det kan ju också vara så att det bara blir en undersökning först... men jag vet ju som sagt ingenting om tisdagen... Jag har bara fått en MASSA papper att fylla i om än det ena, om än det andra... Detta underbara papperssamhälle!
Vad skulle folk ha för sig om det INTE fanns en massa papper att ständigt fylla i för precis allting? Snart måste man väl fylla i papper om hur många gånger man går på toaletten & hur ofta samt vad man gör där... :rolleyes:.
My gooooood!!!

Ännu värre vore det om man var tvungen att ansöka om tillstånd för att vistas i badrummet på egen hand... *hahahaha*

Totalt ointressant! Jag vet... men i brist på anant så hinner man fundera över en hel del ointressanta saker...:blush:

Nu borde jag äta frukost, klä mig & barnet... men... jag kan göra det sen också... :rolleyes:

Nu ska jag ringa syster yster i Motala & se vad de har för sig! :love:

//L


En hel dag hos älskade mummiz!!!

2009-02-14 @ 21:11:25
Vilken fantastisk dag det har varit! :) Vi har varit hos mamma hela långa dagen. Kom hem vid 19.30 tiden som först. Lovisa har haft jätteroligt med Evelina & David. De har varit ute till & från & lekt massor. Jag bakade semlor åt mamma... Vi har inte gjort nått särskilt bara varit.. Mycket bus har det varit;) Jag & Jojjo hade ganska kul stundtals. Vid ett tillfälle skrattade jag så jag nästa trodde jag skulle kissa på mig. Jojjo vart skrämd & skulle säga att hon blev så rädd att hon fick en SAMMANDRAGNING, men säger istället att hon fick SAMLAG! :D Jag skrattade mig fördärvad, hon höll på att kissa på sig av skratt. Ja så fel det kan bli ibland... Men kul var det i alla fall.

Det var ett tag sen sist jag skrattade så mycket som idag...

När vi skulle åka sa mamma: Tack för idag, det var mysigt & roligt att ni stannade så länge! Detsamma kan jag bara säga!

Idag har vi spelat en hel del piano med förstås ;D. Men det kom väl knappast som en chock?! Men vi är 2 som vääääldigt gärna vill spela på detta piano *hahahaha* 2 starka viljor. Mamma & Lovisa...

◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊♥◊

Imorgon har jag tvättstugan klockan 17 för övrigt tänker jag inte göra nått speciellt. Jag skulle åka till Jojjo & ordna lite men jag får nog skjuta lite på det då jag har tvättstugan som sagt. Och det är så svårt att få tvättid emellanåt.. :( Måste tvätta helt enkelt! Och handla.. det skulle vi ha gjort idag men vi fastnade hos mamma så vi får ta det imorgon istället. Medicinen... måste också hämtas ut...!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Jag tror jag håller på att bli sjuk ;( Det kliar fortfarande i halsen & gör ont. Och nu börjar jag bli snuvig också :mad:
Vilken skit!!! Jag vill inte vara sjuk!!! Vill inte, vill inte, vill inte...:S
Jag undrar vem som har smitta mig... hmm... kan inte komma på nån just nu. Jo min dotter är lite misstänkt faktiskt nu när jag tänker efter för hon är snorig. Dagis!! Det är DÄR bacillerna kommer ifrån... UGH!!

Melodiefestivalen... vad kan man säga om den??? Så jävla kass!!! Programledaren är så pinsamt töntig att jag kräks på henne & Markoolio är en stor besvikelse & totalflopp!

Men det finns en låt som jag fastnade helt för. 'What if' med bland annat tjejen som gjorde reklam låten för saab, 'release me'. Den trion var super bra!!! Me loved it!!

Men nu ska jag snart se Wallander & en smörgås med tillhörande te står med på tio-i-topp listan denna lördagkväll.

Nästa helg är det andra saker som står på den tio-i-topp listan... :D Oh yes!!!

Nu hör jag Lovisa luta åt ett underbara krupp hållet... denna kväll/natt kan bli myyyyycket lång i värsta fall... återstår att se...

//L

Män....!

2009-02-14 @ 11:28:57
Jag blir såå trött på allt vad karlar heter! :mad:
Jaa jag är gnällig & jag har fasen i mig rätt att vara det också!!!

Jag storstädade igår mer eller mindre, dels för att pianot skulle komma & det var tvunget att flyttas om lite här hemma. Då kom också allt damm fram, så varför inte storstäd lite då?!
Sagt & gjort!!! Jag höll på hela dagen igår ända fram till klockan var 20.30 :tired:.

Men sen var det så fint här hemma & så vill jag ha det, åtminstonde ett par futtiga jävla dagar. Är det alldeles orimmligt??? Är det för mycket begärt:question:!

Sent i går kväll blev S hungrig igen & plockade fram knäckebröd & ost... Det såg ut som FAN på diskbänken. Och han har väääldigt svårt att torka av efter sig...! Jag sa åt honom att det var säkrast för honom att det inte såg likadant ut på golvet...

Nää då.. svarde han.

Så imorse...! Jag blir VANSINNIG!!!! :mad: :mad: :mad:

Visst fan var det grisigt på golvet i alla fall... ost, smulor, diskbänken var inte särskilt avtorkad heller...
Så jävla otacksamt!!! Och förbannat irriterande...

GAAAAAAAAAAHH!!!
Ska jag skälla ut han ordentligt eller ska jag bara slå ihjäla han???

Lördag morgon!

2009-02-14 @ 09:00:10
Vi sitter här & myser framför tvn jag & Lovisa. Barnkanalen är på & hon har en filt om sig & ligger i fotöljen... :). Det är ju lördag idag, då är det en massa mys hela dagen, samt lördagsgodis.  Det är ju det bästa av allt, lördagsgodiset :D!
Att få handla godis själv är ju inte helt fel ;). Det kan lätt bli lite för mycket då... öser i utav bara farten!

Men i morse var det inte tal om lördagsgodis... Det var pianot som stod som nummer 1! Hahahaha pianot slog lördagsgodiset!!! I vanliga fall får man akta sig lite med att tala om vad det är för dag så här på morgonen för annars ska det ätas godis direkt. Men i morse så var det pianot som hägrade mest av allt. Typiskt att pappa ska ligga & sova då så man inte kan spela... :(Idag är det kallt som satan ute... nästan 10 minus! Vem vill gå ut då? Inte jag i alla fall! Jag kan gärna sitta inne.. i värmen.. Fast det är klart att ut måste man väl förr eller senare ändå... som idag... måste hämta ut lite medicin så det blir till att åka till Ikano sen. Brrr vad kallt!!! Framför allt då en viss någon har snott MINA långkalsonger av märket hellyhansen!!! Vad ska jag ha då? Kjol kanske? Knappast! Hade jag som Lovisa skulle jag ta på mig en overall jag med! :)Idag är det alla hjärtas dag...! Vem firar det? Jag? Näää knappast... det är nog lika troligt som att jag skulle gå ut i kjol idag. Romantiken är död! Hahahaha...

Men det är klart jag kan ju skicka rosor här till mina syskon & min bästaste vän T ;D Happy valentine my darlings!!! :love:

Jag undrar vad dagen har att bjuda på idag... :question:

Kanske skulle ringa lilla syster i motala & se vad dom gör... :question:

Hahahahahaha Lovisa är arg på tvn & barnkanalen! Bara för att de inte visar det HON vill se. Jag har försökt förklara att det är TV:N som bestämmer inte jag eller hon. Nu är hon skitförbannad för att tvn inte visar 'Nicke Nyfiken' :mad:
Hon tycker vi kan ringa kusin Enkido & fråga om vi får låna hans film 'Nicke Nyfiken'. Så vi får väl göra det. Men jag vill inte ringa & väcka dom... hahahahaha det är nog ingen risk i & för sig då E vaknar FÖRE tuppen. Jenny säger att hon är uppe med tuppen, i så fall är tuppen E! :D För ingen är vaken för E.. inte ens tuppen!

Men jag tror vi ringer mormor först :love:
Skulle ha ringt igår med det blev lite sent & jag vågade inte ringa...
Men nu ska jag ringa & väcka dom :cool:!

//L

mitt piano... *suck*

2009-02-14 @ 00:07:08
Mitt piano... *suck* :)
Så fint det är... där det står... med tillhörande pall med sammetskudde på.
Knäpp? Javisst! :rolleyes: Kär i mitt piano??? Absolut!!! :love:

Gissa om här ska spelas imorgon. Sovmorgon blir det inte för någon i detta hus!!! :cool:

Ett problem dock... Lovisa & jag kommer att slåss om vem som ska spela! Och hon med sin vilja...! Jesus!
Ska ringa & egga syrran min i motala imorgon & säga att nu är det äntligen här, MITT PIANO!!!

Efter 25 års önskan & dagdrömmande om ett piano så har en av mina högsta önskningar slagit in! :D
Otroligt! Jag tror knappt det är sant...:O

Vågar inte sova, tänk om allt är en dröm...! Då vill jag inte vakna upp!!! :tired:

Men jag känner mig ganska trött nu & så har jag lite ont i min lilla mage... För mycket kaffe & alldeles för sent.

Herre jösses! Hur kunde klockan bli så mycket helt plötsligt??? Nu måste jag sova!!!

God natt!!! Mitt piano... *skrattar gott*

//L

Äntligen är det här!!! Mitt piano...

2009-02-13 @ 21:31:54
Nu är det här & på plats, mitt älskade piano :love:! Som jag har längtat efter det!!! Men my god vad stort det var!!! Och inte tala om vackert & stämt... Underbart!!! :thumbup:

Lovisa spelade för glatta livet & med en sån inlevelse så det var inte klokt! :O
Hon sjöng & spelade, det var helt fantastiskt att se, Evelina likaså. De båda sjöng & spelade med en så inlevelse att man kunde inte göra annat än att le åt dom. Båda utklädda till prinsessor... :).

Både jag & Lovisa längtar till morgondagen för att få spela... :D Lovisa kallar pianot för det stora pianot. Och med det menas att keyboarden är den lilla..

Nu handlar visst allt om piano ;) Jag ska nog ta det piano... *haha* Så lååååg humor att det var askasst!

**************************************************************************************************************************************

För övrigt idag så har jag haft ett ganska så stort storröj här hemma. Jag har fixat i ordning verktygslådorna, sorterat & slängt en massa. Det behövdes!!! Sen har jag fixat lite grann i Lovisas rum. Dammat & fixat bokhyllorna i vardagsrummet. Plockat & fixat i stort sätt hela dagen.

Sen har ju Jojjo, Robert & Evve varit här sen klockan 16-20.15 cirkus. Mycket roligt & mysigt :). Vi käkade mat tillsammans, det blev lövbit, pommes, bearnaisesås & sallad. Allt gick åt, barnen fick hamburgare.
Sen har barnen lekt väldigt bra & jag är duktigt förvånad över att Lovisa FORTFARANDE är VAKEN!!! :O Hon har varit trött sen klockan 19 & Evve med familj åkte som sagt vid 20 tiden & klockan nu i skrivande stund är 21.21. Helt otroligt!!! Men hon är bra trött :tired:
Hon sover nog relativt länge imorgon bitti. Det är hennes mamma tacksam för ;D.

Jag har börjat få ont i halsen, det kliar & gör lite småont... men det är svårt att säga om det är halsen eller om det är så att min visdomstand är på väg att flippa ur igen :(. Det var länge sen det var något med den vilket jag är tacksam för. Dels för att jag har sån tandläkarskräck & för att det kostar skjortan varje gång. Jag får ju alltid inflammation... Pga tandköttsfickorna som gör att jag inte kommer åt att borsta lika bra. Där samlas naturligtvist alla bakterier & skapar en inflammation & en djävulsk värk. Skulle ju passa lagom nu till helgen...  Bara att avvakta & se tiden an... med min tur får jag båda två, tandvärk & halsont!

Nu tror ajg min prinsessa sover... filmen är slut & det är knäpptyst i hennes rum!
Japp hon sover som en stock!!! :thumbup:

Mycket skit på tvn ikväll... ska se filmen på 3:an i brist på annat. True Lies får det bli fastän att jag har sett den flera gånger. Den är ju ganska bra...

Men fasen vad det kliar i min hals!!! :(

Sluuuuuuta nuuuuuu!!!

Sugen på nått... men vad??? Nått gott... vad kan det vara???
:question:

Ska gå & riva lite i skåpen se om jag hittar nått. En kopp te blir det i alla fall för halsens skull.

//L

Fredag...

2009-02-13 @ 11:18:23
Nu har jag fått lite distans till gårdagens möte... Men jag vill fortfarande bomba F-Kassan!:thumbup:
Maktmissbruk är en passande benämning på min handläggare just nu! Av nån anledning gillar han inte mig & har bestämt sig för att vara nitisk mot mig. Beror det på att jag har mera koll & kontroll över situationen än honom??? När det egentligen borde vara tvärtom.. Och dessutom så borde det väl vara han som kom med förslag & ideér inte jag. Kanske är det därför han inte gillar mig, för att jag behärskar hela situationen 200% bättre än honom.:question:

Märkligt....!

Hursom.... idag är det fredagen den 13, inget bra alls. Jag ska hålla mig inne & på en säker plats där inget kan hända eller gå fel. Med tanke på mitt flyt så... ja..;)

♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥

Idag kommer mitt PIANO!!! :thumbup: IDAAAAAAAAAG!!! Om det inte kommer så ska jag åka hem till den snubben & bränna ner hans hus på momangen :rolleyes:! Nu har jag väntat länge nog på detta piano. Hoppas det inte är så ostämt så man kan spela på det. Fast å andra sidan så är risken stor då att jag fastnar där för evigt. :rolleyes:
Jag har ju BARA önskat mig ett piano i en sisådär 25 år... så...:D

Den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge!!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#

I går tränade jag I ilska & för att bli AV med ilska... Idag får jag lida! Ajajajaja viiiilken träningsvärka jag har :S. Och som om det inte vore nog... imorgon kommer det vara ännu värre! Underbart!!!

Hur som... i alla fall har jag börjat få lite kläm på denna blogg vilket ger mig mersmak! Jag är nu totalt insnöad på denna blogg tack vare min älskade vän T. :D Återigen är det hon som drar in mig i en massa saker & sen blir jag torsk på det hela & vips så var jag beroende! :rolleyes:

Nu ska jag klura lite till på bloggen & se vad man kan göra för att sen strula till det fullständigt så T får reda ut det hela :D!
Då har hon nått attt göra... Jag tycker att jag är snäll som håller henne sysselsatt i hennes annars så sysslolösa vardag :rolleyes:!
Den kommer jag få äta upp!!! Tur att jag valde mina ord med smak då ;P!

∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞*∞

I morse när vi skulle gå till dagis, jag & Lovisa, var det 3,3 minus ute. Det kändes som 10!!! Så hur ska jag klara mig i vinter om jag fryser häcken av mig vid ynka 3 minus :question:. En mycket bra fråga... en mycket dum fråga också som kräver då ett mycket dumt svar. Men jag har inget på lut...hmm... Men som svar till mig själv:
KLÄ PÅ DIG ORDENTLIGT DÅ KVINNA!!!
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! ;) No shit?!?
Jag frös i alla fall & kanske men bara kanske kan det bero lite på att fröken Lovisa inte är världens snabbaste donna på att knalla till dagis. Det ska tittas på än det en än det andra. Allt från kvistar, pinnar, gamla tuggummin & fåglar... :rolleyes:

//L

Idag har varit allt annat än en vanlig dag...

2009-02-12 @ 22:44:09
Så har man varit på avstämningsmötet... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta eller göra båda 2 samtidigt :question:
Det hela började ju bra... Inte! Min handläggare på F-Kassan... jag finner inte ord! Han är ta mej fan, på ren svenska, helt jävla dum i huvudet!!! :mad: Jaaa man får säga så! I alla fall när det ÄR så! My god, säger jag vilken inkompetent jävla idiot igen! Jaa jag svär mycket nu men med all rätt efter det här mötet.

För det första började han bråka & hugga direkt på företagsläkaren(FL) från Feelgood innan denna hade hunnit ens öppna munnen. Och inte till hans fördel då det visade sig ganska snabbt att han hade ingen som helst aning vad det för typ av möte han var på:O. Han trodde också att det var han som hade sammankallat till detta möte, när så inte var fallet:rolleyes:. Detta gjorde honom förbannad vilket märktes för han kunde inte släppa det trots att FL sa åt honom att det var en helt annan diskussion. Att anledningen till detta möte var att det handlade om mig.

När personalintendenten från min arbetsplats föreslog att vi skulle köra en kort presentationsrunda fortsatte han från F-Kassan att tjaffas om gud vet vad.

Åter igen kan jag bara säga att den idioten har ingen som helst koll eller kontroll på situtationen/ärendet alls. Och jag tror han vet det & är underlägsen därför måste han på nått sätt hävda sin position. Men FL visade direkt vart skåpet skulle stå *heja*!!!

FL gav också personalintendenten en omgång också & det kom ett & annat syrligt påpekande hur de har hanterat mitt ärende & mig. *HEEEEJA* Då skrattade jag mig fördärvad INOMBORDS, utåt sett bet jag mig i läppen för att verkligen inte börja asgarva :D.

Företagshälsovården Feelgood går som tidigare sagt på min linje & till mitt försvar. :thumbup:
Men F-Kassan måste ju givetvis visa sin såkallade makt genom att jävlas återigen. Nu ska jag, som det ser ut nu, genomgå en massa utredningar via dom. Sen ska ju deras företagsläkare titta på ärendet & bedömma.

Då undrar jag ju hur i helvete systemet i egentligen fungerar i samhället???
Hur kan en ANNAN läkare bedömma MIG utan att ha TRÄFFAT mig eller ens UNDERSÖKT mig:question:? Ska han ha rätten att bestämma hurvida min sjukskrivning, sjukpenning, skada osv ska se ut??? Genom att bara kolla på ett sketet jävla papper, ett läkarintyg???

Det är ju fan inte klokt!!!

Jag kan alltså bli av med jobb, sjukskrivning, sjukpenning, ja allt pga att en läkare som inte är insatt för 5öre i ärendet, inte träffat eller undersökt mig har tittat på ett läkarintyg & bedömmer att jag visst kan stå till arbetsmarknadens förfogande.;( Helt sjukt!

Dr Adolfsson kommer inte att bli glad det är en sak som är säker... När han får veta att F-Kassans läkare har tittat på ärendet & bedömmer nått helt annat kommer han gå i taket!!! *det skrattar jag åt*
Han är redan skitförbannad för att min arbetsgivare har skickat mig till Feelgood för en arbetsförmågebedömning då HAN är min behandlande läkare & det är HAN som avgör vad som ska & inte ska göras. Jag är fortfarande under utredning & behandling. Det här kan nääästan bli lite intressant trots allt...

Jag trodde jag skulle komma närmare ett avslut & konkreta beslut om vad jag ska göra, men ICKE! Det sket sig... som vanligt... Det är fan inte lustigt att folk är deprimerade & självmordsbenägna! Ibland undrar jag varför jag INTE är det.. det vore i alla fall inte så konstigt om det var så.

Nu får jag gå här igen & vänta & veta ingenting som förut. Jättekul! Jag skrattar ju ihjäl mig måste jag säga... den meningen dryper verkligen av ironi av allra högsta grad!
Det suger med andra ord!!! Big time!!!

Jag kunde ha varit halvvägs med min utbildning nu, men HELL NO!!! Det skulle sabbas, vilket jag påpekade vid ett par tillfällen under mötets gång. Till vilken nytta? Jag fick det sagt i alla fall det var det jag vill...

Usch vad mycket gnäll det blev idag då... jag ÄR gnällig, jag är skitförbannad!!! Jävla dårar...
Dra täcket över huvudet & glömma denna dag kanske?

//L

Ingen bebis ännu...

2009-02-12 @ 11:13:55
Pratade med syrran igår kväll men då var det inget nytt på bebisfronten. Idag är hon hos frissan så jag antar att det inte har kommit igång nu heller. Nu är vi fler som väntar på bebis.. Det är jag, syrran & så hennes man då förstås;). Man går här & vankar av & an & hoppas på att något skall hända... men icke! Vi får allt vänta lite till.

Morgon började redan klockan 5 imorse:O då S hade migrän som hette duga. Han klarade inte av att hämta sprutorna i skåpet så jag gjorde det åt honom. Då förra sprutorna var lite galna & inte fungerade som de skulle vågade jag inte koppla ihop dem imorse. Jag överlät det på S. Han säger precis innan han ska ta den att det är nått fel på den, att den är trasig. Sen sätter han den i låret, som man ska göra, & trycker...

Då visade det sig att den faktiskt FUNGERADE. Varpå han drar ur den innan han har fått i sig allt. 'Aj, vad ont det gjorde! Det rinner på benet...' Nähä :O Ditt pucko, klart som fasen att det rinner på benet när du drog ur sprutan innan du fått i dig allt!!! Nästa spruta gick åt helsike.. den utlöste sig för tidigt (:P) & den sprutade ut allt medel över hela  sängen...! För tidig utlösning... *asgarvar*

Jag vet min humor är både låg, oanständig & en aningen sjuk...:rolleyes: men jag kan inte hjälpa det!

Svärfar fick komma hem hit med nya sprutor, tack & lov, som han hade fått av S för ett tag sen. Han säger att han tänker inte åka förrän han vet att S har tagit sprutan & fått i sig allt. Och nog fick han det alltid...!

Ett vrål & en del svordomar kom från sovrummet efter ett tag. Jag sa till svärfar att: nu kan du åka, för har han tagit den nu. Vi båda skrattade åt det hela.


Jag har lånat ut min vagn till T medans A är hos sin pappa så hon slipper köra omkring på en stor tvillingvagn med en unge i. Något jag ångrar lite smått... Lovisa får nu gå till dagis & jag kan säga det att det TAR TID!!! För vi måste kolla på alla pinnar, grenar, skräp, stenar, grus, snö & gud vet vad. :rolleyes:

Vi tittar hellre bakåt än framåt vilket idag höll på att sluta med att hon krockade med en lyckstolpe! Vi går väääääääldigt långsamt också för det finns ju så mycket annat att göra än att gå & titta framåt som sagt. Så JA jag längtar efter min vagn... I alla fall på morgonen när vi ska gå till dagis. I övrigt använder vi den aldrig i stort sätt.


Idag är det det berömda avstämningsmötet!!! Hujedamig!!! Största svårigheten är att tygla mitt humör... :S. Men det kanske inte är så konstigt heller när vissa inblandade parter har ljugit mig rakt upp i ansiktet & lurats. Medans en annan part skyller på att denna har fått mitt ärende överlämnat på sig. :bigeyes: Det är ju för fan över ETT ÅR sen!!! Skyll inte i från dig för att du inte har nån koll eller kontroll på det hela!

I all den här jävla utredeningen, rent ut sagt, så är det JAG som har legat i & på med för den delen, :D *hahaha* nu kom min sjuka humor in igen... Inte nån annan! Det är JAG som har tagit kontakt med alla inblandade parter & informerat om hur min situation ser ut, vad som har hänt & vad som kommer att hända fortsättningsvis. Det är JAG som har kommit med förslag & ideér som sen har ratats fullständigt. Jag har enbart motarbetats & mötts av inkompetenta idioter som inget vet, som inte vet hur de ska hantera situation eller har någon som helst jävla koll & kontroll!!! :mad:

Nu är jag så in i helvete trött på skiten att jag snart skriker rakt ut!!!

Men idag så kommer det bli lite av ett avslut, förhoppningsvis. Det är ju toppchans på att någon part måste jävlas ytterligare lite till bara för jävlandets skull... :thumbdown:.

Mötet är klockan 15... & jag försöker verkligen samla ihop mina utspridda tankar. Men det är svårt... har ju inte så stor hjärna *skratt*.

Återkommer senare om detaljer från mötet, om jag inte sitter häktad för misstanke om mord alternativt för förargelseuppväckande beteende!

Bebis på G?

2009-02-11 @ 12:50:43
Pratade alldeles nyss med lillasyster Jenny :). Hon har varit hos barnmorskan idag & fått veta att hon har öppnat sig lite granna:thumbup:. Det gillar vi!!!

Tänk om bebis är på väg nu....
Jag längtar så...
Vi får se vad som händer under dagen & kvällen nu. Hon hade känningar redan nu, precis så som jag hade... Yeey!!!

Fortsättning följer....!

//L

På djupet...in på bara livet...

2009-02-11 @ 11:07:55
Det blev inget Motala igår :( S fick jobba natten så det blev till att stanna hemma. Lovisa har ju dagis idag. Det såg hon fram emot :). Hon vill ha en ny cykel:D, ingen bebis cykel som hon säger. Söt hon är mammas älskade prinsessa!

På ett kvartsamtal för en tid sedan fick vi fylla i ett papper om lite olika saker kring Lovisa. Vad hon har för fritidsaktiviteter osv... Då fick vi även fylla i om hon klädde sig själv eller hur det var. Jag skulle vilja ändra mitt svar nu :P. Nu klär hon sig helt själv, det enda hon inte klarar av är dragkedjor, lite svårt att få strumpor alternativt strumpbyxor att sitta helt rätt, men annars så. Tiden springer iväg, vart tog min lilla, lilla flicka vägen:S? Hon är stor nu...!

 KBT... för första gången i mitt liv har jag gått på djupet av mig själv. Rannsakat mig själv så in till den mild grad att jag vet inte om jag ska bli rädd eller glad;(. KBTn ligger till grund för panikångesten egentligen men den hör också samman med många andra pusselbitar i mitt liv. Därför arbetar jag med flera delar av mig själv. Det finns så mycket begravt som aldrig kommit upp till ytan, jag har aldrig tillåtit det. Men nu..... Stundtals är det verkligen skitjobbigt! Men samtidigt så känner jag en styrka för varje gång jag varit där på KBTn.

 Det är så lätt att göra som strutsen, sticka huvudet i sanden. Inte känna, inte tillåta sig känna... undvika vissa känslor helt helst. Varför känna om det ändå gör ont? Varför blotta sig när man blir sårbar? Jag har alltid fungerat lite som så att: bättre såra än att bli sårad... Inget bra! Jag vet... Men jag har som sagt aldrig bearbetat vissa saker... tiden har bara runnit på & vips så står jag här 31 år & vet inte vem jag är, vad jag vill eller vad jag kan.:question: Snacka om identitetskris!!!:rolleyes:

 Jag har träffat psykologer efter psykologer, efter terapeuter, efter terapeuter... för att jag har mått dåligt pga pappas missbruk, pga mina ätstörningar osv... Men samma sak varje gång... Jag vet mer än de!!! Det är JAG som talar om hur det fungerar, vad som är rätt eller fel... Dom har bara suttit & läst i sina böcker. De har ingen erfarenhet av hur det är att växa upp i en missbrukar miljö där våld är lika naturligt som att andas. Vad vet dom??? Det dom har LÄST sig till...? Det räknas inte alla gånger tycker jag... men det är ju min åsikt!

 En annan sak som också alltid har hänt är att när jag väl har fått en samtalskontakt så har denna antingen slutat eller så anser dom mig "färdig". Det är då jag har känt mig så fruktansvärt övergiven, så vansinnigt sårbar... Därför stänger jag in mig i mitt hårda skal där ingen kan komma åt mig. Därför vägrar jag känna... Men denna gången har vi verkligen gått på djupet, ända in på livet på mig....

S låter mig inte ta några som helst genvägar. Jag litar på henne, jag har även talat om för henne att min största rädsla är att hon ska överge mig när jag behöver henne som mest. Hon har lovat mig att inte göra det & jag tror henne. Men det är tunga saker jag bär på... som jag har burit på ensam hela livet. Saker jag inte vågat yppa minsta lilla om... men nu....

Åter igen... det är stundtals mycket jobbigt. Men jag känner för första gången i mitt liv att jag är på väg åt rätt håll & jag har blivit av med en hel del tunga saker i min ryggsäck på vägen framåt. Jag är på väg att hitta mig själv... det är en bra bit till att gå innan jag är där, men jag är på god väg. Jag ska nå mitt mål! Det är att bli hel igen! Att våga läka, att våga släppa taget, att våga känna....

En tur till lilla syster...

2009-02-10 @ 13:11:57
Jag har nog tänkt att åka till Jenny idag... behöver komma hemifrån en dag... S kommer att jobba ganska mycket nu framöver vilket gör att jag kommer att bli väldigt låst. Dessutom behöver jag en dag för att förbereda mig inför torsdagens möte på Feelgood samt få ordning på tankar & känslor efter dagens KBT.

Det är ganska känslosamt att gå på KBT eftersom de alltid går på djupet... Idag hade jag en annorlunda Mindfullness övning som var väldigt känslosam Jag behöver få distans till den känner jag nu. Jag känner mig instängd & trängd in i ett hörn. Jag vet att det kanske inte är så riktigt men just nu känns det så. Det är så mycket som händer just nu & allt känns stundtals som ett enda kaos. Framför allt inom mig. Jag har svårt att få ordning på tankar & känslor...

Jag har svårt att tillåta mig vara här & nu. Jag har svårt att tillåta mig känna vissa saker & inte behöva ha en lösning på allt jämt & ständigt. Bara låta allt vara som det är för stunden. Jag jobbar på det just nu. Kan låta enkelt, kan låta invecklat, men saken är den att det är svårare än man tror att bara vara här & nu & samtidigt tillåta sig känna det man känner utan att det behöver vara rätt eller fel, med eller utan lösning. Men som sagt... jag jobbar på det!

Jag behöver tid för mig själv känner jag... Det kan man ju tycka att jag har fått nu när S har jobbat natt men jag har faktiskt inte haft så mycket tid till mig själv trots det. Det har varit städning, matlagning, roa Lovisa för att hålla henne vaken så hon inte somnar för tidigt, tvätt, plocka i ordning osv...

Jag menar inte att jag behöver tid från mitt barn, inte alls. Men även en mamma måste få lite tid till sig själv också. Lovisa kommer alltid att vara min första prioritet, mitt allt & för henne skulle jag offra mitt liv om jag var tvungen. Men jag har ett sådant kaos inom mig just nu & jag behöver få tid till att tänka igenom saker & ting. Ensam...

Använda lillasyster som bollplank är skönt ibland också, min lillasyster är mycket klok, haha! Ibland klokare än sin stora syster... haha!

Tyvärr är det inte alla som ser det på mitt sätt, ur min synvinkel... Jag kan säkert uppfattas som egoistisk, men ibland är det bra att kunna vara det också. Egoism kan vara både på gott & på ont... I mitt fall. gott!

Nu ska jag ringa min mamma & kolla först & främst om jag kan åka med dom till Motala i eftermiddag.

på återseende inom kort!
//L

Ny blogg...

2009-02-09 @ 23:30:09
Då så... nu har min älskade vän T fixa min nya blogg. Det kommer mera bara hon har installerat alla program i sin dator efter att ha formaterat den idag. Vi har haft en riktigt mysig dag idag hon, jag, Lukas & Lovisa. Vi har ätit tillsammans, barnen har badat tillsammans. Det blev succé!! Jag höll dock på att få hur mycket vatten som helst hällt över skallen av min söta gudson L. Han hade fått tag i en stor skål som han hade vatten i som han sen sin tur tänkte hälla över mig när jag redan låg på alla 4 & torkade upp allt vatten på golvet. Det tackar vi för!

Gjorde smörgåstårta till svärfar som han skulle ha till styrelsemötet imorgon, men det blev inställt. Så nu har vi 2 smörgåstårtor i kylen... till vad? Trist!!!

Som sagt min älskade gudson har varit här idag & gissa om jag har pussat ihjäl han! Pussat massor, massor... Mmm så mysigt. Sen somnade han hos mig & man smälter ju ingenting... inte alls... Haha! Man vill inte lägga ifrån sig honom, jag hade kunnat suttit i evigheter med honom & bara myst. *myser*

Imorgon är det KBT klockan 10, känner verkligen att jag behöver det... vill inte gå in på några detaljer, bara att jag behöver det.
För övrigt händer det inte mycket imorgon... En vanlig tisdag... Kanske kan få ändan ur vagnen & borra upp sandsäcken?! Samt ta reda på vart i hela friden mitt piano har tagit vägen nånstans. Jag saknar det nått enormt.. Jag har väntat så länge på det nu...

Den 20/2 ska vi ut igen, jag & T. *skrattar för mig själv*  Mummiz ska med också. Förfest hos mamma...! Jag & Lovisa ska stanna hos mamma hela helgen, ska bli riktigt roligt & mysigt. Ser fram emot det!

Nu ska jag kolla runt lite på min fiiina blogg & se om det finns nått jag kan göra själv. Inte toppchans på den, haha!

Tessan provar

2009-02-09 @ 20:01:28
Min älskade lilla vän. Nu ska vi få ordning på din blogg ikväll :D jag hjälper dig mer än gärna med detta. Jag älskar dig vännen min och jag tycker det ska bli så kul att få gå ut med dig igen. Vi får hoppas bara att jag törs ge mig ut :D då. DU vet ju vad jag menar!!!! ;)

Love you darling always :love:

RSS 2.0