Roomservice & chokladbollar!

2009-04-29 @ 21:14:09
Idag när vi skulle göra chokladbollar (för mig heter det negerbollar, men får man säga så?) så vet i tusan vad jag tänkte på. Jag trodde jag hade i vaniljsocker men hade i bakpulver :O! Inte bra inte! Men så visade det sig att jag hade inget vaniljsocker :thumbdown:. Men på sena eftermiddagen så åkte vi & handlade så då blev de vaniljsocker tillslut :thumbup:. Men jisses vad det smulade & hade sig i början, sen fick jag spel då pärlsockret inte ville fastna. Så nu är mina bollar inga bollar längre... dom är.. hmm... eh... konstiga!!! Men goda :).

Jag vill att roomservice ska komma till mig med :rolleyes:. Trevliga pojkar det där ;P..

Jag har lite dåligt samvete över att jag inte har varit ute så mycket i det fina vädret idag :S. Men jag höll på & kucklade som vanligt här inne!. Men det är rent & doftar nystäääädat! :rolleyes: Nå ja det kommer väl flera fina dagar?!!

Nu har jag ju läst ut min bok så jag vet inte vad jag ska läsa härnäst... *funderar*

Men nu ska jag gå till en av alla bokhyllor jag har & spana in nån bra bok!

//L

Dra mig baklänges!!!

2009-04-29 @ 10:36:54
imorse gick hela familjen Tudegård upp klockan 6.45! Nice! Trött? Oerhört! Framför allt då jag inte somnade förrän klockan var 01 :tired:. Jag var ju nödvändigtvis tvungen att läsa ut boken :O.

Hur som.. Klockan 7.30 så kom våran nya tvättmaskin men det slutade inte där.. För när jag tittar ut ur köksfönstret ser jag en kille till som är med & hjälper till med tvättmaskinen. Nämligen inte mindre en ett ex till mig!!! :O Döm om min förvåning! Och inte tala om hans min! *skrattar*. Jag sa hej & han svarade hej.. SEN såg han att det var jag, han kände inte igen mig först. Det är ju DU!! Sa han med en förvånad min. Vad gör du här? Frågade han mig. Ehm... ja jag bor här!! Sist jag kollade i alla fall.

Sen var det inte mer med det. Det kändes lite krystat när de var här & fixade med maskinen. Vi separerade för snart 10 år sen & det var inget lyckligt slut kan jag säga. Snarare tvärtom! Kaos är ett bra ord som beskriver den tiden bland annat.

Men nu så har vi en ny & fin tvättmaskin! Jag har redan provtvättat :rolleyes: I love my tvättmaskin!!!

Efter att jag lämnat Lovisa på dagis tog jag en rask lång promenad innan jag gick hem & åt frukost & hängde upp tvätten ute på torkvindan :). Jag har en ljuvlig träningsvärk sen gårdagen :rolleyes:. Imorgon kommer det antagligen vara ännu värre :S. Men det går över! (tror jag i alla fall.. hmm...)

Men nu är jag så trött så jag tror jag ska ta mig en förmiddagslur! Det hör inte till vanligheterna att jag sover på förmiddagen eller över huvudtaget på dagen, men idag är jag bara såååå trött! :tired:

Nu: Förmiddagslur på sängen!
Senare: Röj, röj här hemma!

//L

Min tvättmaskin!!!!!!!!

2009-04-28 @ 21:38:28
Imorgon kommer min älskade & mycket efterlängtade tvättmaskin! Yeey!! *superlycklig*
Jag är nog småbarnförälder personifierad för jag är verkligen överlycklig & älskar redan min nya tvättmaskin! *skrattar* :thumbup:

Men de kommer tidigt! Eller tjaa tidigt & tidigt, de kommer innan 7.30 & famijen Tudegård är sällan uppe före det. Men imorgon blir det till att hoppa ur sängen redan 6.45! JAG ÄLSKAR MIN TVÄTTMASKIN! Så nu har jag sagt det :rolleyes:

Imorgon har jag lovat Lovisa att vi ska göra negerbollar, ehm jag menar CHOKLADBOLLAR. Det var evigheter sen jag gjorde sånna. Jag kan inte minnas när jag gjorde dem, men det är åtminstonde minst 10 år sen sist. Ska bli kul & gott.

Men nu är det slut på sötsaker, kakor & pajer av diverse slag då jag har påbörjat en stenhård träning igen. Vilken kick jag fick efter dagens pass!!! :thumbup: Imorgon väntar nästa pass! :) Can't wait...!

Så imorgon har jag två roliga saker att se fram emot, tvättmaskinen & mitt träningspass yeey! Självklart har jag flera roliga saker att se fram emot än bara det. Men ni fattar vad jag menar.

Idag sa Lovisa något som fick mig att fullständigt komma av mig & tappa hakan. Hon hade kissat i soffan & jag skällde på henne & då kläcker ungen helt kolugn: Mamma var inte så arg! :O. Men... va???... Halllå där!!! Vänta lite nu!
Jag bara stod där helt mållös av hennes kommentar. Hon har aldrig sagt så tidigare så jag kom av mig helt som sagt. Sen gjorde jag nått jag inte borde ha gjort just då. Nämligen skratta helt hysteriskt! Vad fick hon för budskap av det då? :rolleyes:

Nåväl jag kunde bara inte hålla mig för skratt efter en sådan kommentar från en 3 åring. Hon är rätt så klyftig mammas flicka! :love:

Men nu ska jag se klart DHW sen läsa ut boken innan jag säger god natt för i kväll!

Yeey min tvättmaskin lalalalala... fånig??? Oh ja!!! ;)

//L

Jag vill med tatuera mig idag!!!!!!!

2009-04-28 @ 09:30:08
Idag ska lillasyster tatuera sig för första gången. Som hon har längtat & väntat! :). Skoj skoj!! Men jag blir ju lite avis nu, jag vill med tatuera mig! Det var så länge sen jag gjorde min tatuering. Jag vill meeeeeed!!! Jag kanske skulle följa med... :rolleyes:

Nä det går ju inte idag inte... :(

Men vart är solen??? Hallå kom fram nu!!! Okej det verkar vara varmt trots att solen gömmer sig bakom en massa gråa moln för det är i alla fall 17 grader ut :O. Nice!!! :thumbup:

Valborg ska vi fira med familje Svenssons/Mundel om jag inte är helt ut & cyklar nu :rolleyes: Vore ju inget ovanligt i så fall *skrattar*. Men det ska bli så kul för det var länge sen vi umgicks med dem. Haha! De hade frågat min svåger lite försiktigt om vi var arga på dem! *Skrattar* Nähäää det är vi inte, men det har ju hänt så mycket & HÄNDER fortfarande. Men nu så ska vi fira valborg som sagt hos dem & det ser vi fram emot! Katja blir nog glad för hon frågade redan igår vad vi skulle göra valborg... sötis där!!

Idag blir det till att rensa lite mera ogräs tror jag... Så länge det inte regnar, det känns lite som om regnet hänger i luften.

Nu: Klä mig & barnet
Senare: Äta frukost & gå ut!

//L

Blåsigt...

2009-04-27 @ 22:04:48
Vädret var lite lurigt idag :S. Men det var skönt ändå trots att det blåste ganska rejält. Så jag passade på att göra fint på framsidan. Bort med allt ogräs mellan plattorna, sopa, sopa, sopa. Fram med möblerna som stod på baksidan. KLART!!! Yeey! Vad fint det blev :). Nu skulle jag vilja ha: 1) En vaxduk & små "klämmor" som man kan sätta fast den med så den inte blåser iväg. 2) Dynor till stolarna. 3) Blommor & krukor.

Men allt kan man ju inte få :rolleyes: eller? Nåväl jag är nöjd med det jag har!

Sen var sötaste Katja här på besök. Hon ville smaka lite raggmunk som vi hade till middag här hemma & det är klart hon får det. Men hon är ju för söt den ungen!!! Hon ville bränna en skiva men hon är så otroligt försynt så hon sa det inte rakt ut, utan låtsades rota runt i sina fickor & vips så "hittade" hon en lite låt lista. *Skrattar* Jag frågade om det var en lista på låtar som hon ville ha på en skiva, då sken hon upp som en sol! Hon är bara sååå söt den flickan & sååå go!!!
Många pussar & kramar från mig & Lovisa till dig Katja!! Vi älskar dig!!!

Lovisa har gått in i en ny period av trots & gudarna ska veta att hon är en riktig PAIN IN THE ASS!!! Men jag älskar henne ändå :). Hela dagen har hon sagt med jämna mellanrum: förlåt mamma, inte meningen, ska inte göra så mera. Men 5 minuter senare var det samma visa igen... *suckar* Hon kan få vem som helst att slita av sig håret *skrattar*! Men trots sina hyss, trots, utbrott & gud vet vad så är hon den underbaraste ungen i hela världen! Jag skulle inte vilja leva utan henne även om jag blivit lite tunnhårig den sista veckan;).

Men nu ska jag ta & vika lite tvätt sen borsta tänderna för att sist men inte minst gå & lägga mig!

Very well cykelställ!!!

//L

Hmm... Lurigt!

2009-04-27 @ 09:29:20
Vädret är lite lurigt tycker jag. Sol eller regn? Varmt eller kallt? Ja det finns ju bara ett sätt att ta reda på det! Genom att gå ut såklart :rolleyes:. Så får det bli! :P

Har min axel blivit bättre då? Nähäääninte då! :thumbdown: Vad är detta??? WHYYYYYY????????? Ge mig en endaste dag UTAN smärta, snäääälla!!!! Är det för mycket begärt :question: Jag tycker inte det! Please?

Men nu ska vi spana läget ute... *spanar* & kolla hur vädret egentligen har tänkt sig. *kollar*

HA! Igår kväll slockande jag redan klockan 22.30! :O När jag gjorde jag det senast? Minns inte det... Men gött var det i alla fall. Men jag kan tyvärr inte säga att jag var pigg i morse... varför vet jag inte. Trött som attans. Hoppas jag piggnar till snart *gäspar*

Nu: Pumpa upp Lovisas hoppboll
Senare: Piggna till
Mycket senare: Fixa framsidan!

//L

Home again!

2009-04-26 @ 20:50:23
Så var man hemma igen! Jag hade inte haft något emot att stannat kvar ett par dagar till i stugan. Lovisa är solbränd & till & med lite röd fastän jag smörjt in henne ordentligt. Men, men hon klagar inte så det gör nog inte så ont då. Däremot har hon fått blåsor inne i munnen som gör grymt ont på henne. Det gör det också väldigt besvärligt att borsta hennes tänder :S. Men det går fast det blir mycket tårar på min prinsessa & ett moders hjärta som blöder.

Imorgon ska det bli strålande väder igen & då tänker jag passa på att göra i ordning på framsidan ordentligt! Om min axel tillåter det vill säga... fan va ont det gör!!! ;( I don't like!!!


Lovisa ville bada, men det ville INTE hennes mamma!
Jag provdoppade min tå & satan vad kallt det var!

Underbart, underbart & ännu mera underbart!!! Vill man verkligen åka hem ifrån detta? Icke!!!

Nu: Fixa med lite småsaker
Senare: Läsa del 2 av boken jag påbörjade i förrgår.
Mycket senare: Ehh sova kanske?

//L

Helsike vad varmt det är!!!

2009-04-26 @ 12:43:27
Vad varmt det är!!! :thumbup:
Det trodde jag inte inte förrän 2 timmar sen då var det inte lika varmt & det blåste en sval vind. Nu blåser det knappt alls & sittandes i en stol mot husväggen i lä gör att det blir kokhett! Men jag klagar INTE!!! Bara lite kanske :rolleyes: Jag skulle vilja bada, men det går ju inte för det är ju alldeles för kallt i vattnet ännu. Men bra sugen är jag i alla fall! Jag tror jag ska gå ner till sjön & provdoppa en tå eller 2 :)

Jag hade gjort mig ett tränings schema med start från & med i dag... Men nu har det hänt nått i min axel & jag har grymt ont ;(. Varför??? Jag hade hoppats på att det bara var en tillfällighet i går men idag var det ännu värre :S. Fuck off!!!!!!
Kanske kan köra magpasset bara idag. Skit, skit, skit också!!!

Hoppas verkligen det är bättre imorgon!!!

Nu: Ut i solen igen!
Senare: Kaffe
Mycket senare: Provdoppa en tå eller 2...

//L

Solbränd & bok del nummer 1 utläst!

2009-04-25 @ 23:53:12
Det har varit riktigt varmt idag :thumbup:! Det gillar vi!
Solbränd & bok del nummer 1 är utläst. Del nummer 2 ligger hemma & väntar på mig... :)


The book!

Nämen! :rolleyes: Gött var det!!

Underbart!

Mysigt!

Skitig, frisk, glad 3 åring :) :love:

Mmm...

Dom absolut godaste & största kräftor jag har ätit!!!

Hmm... äta dom här???!! Njae.. leka kanske, men inte äta va?

Hon tyckte det var ganska gott i alla fall..

//L

Stanna tiden!

2009-04-25 @ 12:21:04
När jag tittar ut så ser jag sjön som ligger spegelbank & stilla. Klarblå himmel & stålande sol! :)
Här vill jag stanna... stanna klockan, stanna tiden... Här finns inga bekymmer, inga problem som kan nå en & absolut inga måsten.

Jag älskar det här stället!!! Jag älskar att vara här!!!

Väntar på att vattnet ska kok upp så jag kan ta med ett glas snabbkaffe med ut i solen. Sitta vänd mot solen med boken i ena handen & kaffet i den andra. Se på Lovisa när hon leker & stortrivs! Hon har funnit 2 flickor några hus längre upp att leka med:). Roligt för henne. Inte för att hon behöver ha folk omkring sig för att roa sig. Hon leker bra själv också, men hon gillar verkligen att leka med andra & hon är inte blyg av sig.

Nu kokar mitt vatten... dags att gå ut igen!

See U Later...!!!

//L

Sola, bada ute & grilla, Britney Spears har rakat sin frilla..!

2009-04-24 @ 09:29:09
Landet ingenstans :rolleyes: Dit ska jag åka om några timmar  :thumbup: Ohh jaaa jag längtar ihjäl mig tills dess!!!! Tittar ut & ser solen lysa stark på en molnfri klarblå himmel. Jag blir glad!

Kalle Kunskap har slagit klorna i min flicka :O! Jag vet inte om det var så himla smart att lära henne datorn.. :S Förvisso är det ett lek & LÄR spel men ändå. Hon är heltinsnöad på Kalle Kunskap nu. Imorse väckte hon mig & sa: mamma får jag spela? :rolleyes: Ögonen hennes tindrade & hela hennes ansikte upptogs att den underbaraste leende. Kunde jag säga nej? Haha nepp det kunde jag inte!

Så hon fick spela en liten stund. Men det blev lite liv i luckan när jag sa att hon INTE fick sitta är hela dagen!
Men det lugnade ner sig i alla fall...

Fröken T har lärt mig ytterligare dumheter så nu är JAG totalt insnöad på dessa dumheter! :rolleyes: Hon har inget bra inflytande på mig den kvinnan :rolleyes:.
Moahahaha...! Men jag gillar hennes dumheter :thumbup:! Keep up the good work sexy mama ;)!!!

Aj lööövar dig men det ju knåw darrrrling!!! :P

Nu ska jag packa inför helgen... sen sitta ute på altan med kaffe & bok!!

Livet är bra härligt ibland! ;P

//L

Kalle Kunskap!

2009-04-23 @ 20:06:13
Min dotter är totalt insnöad på Kalle Kunskap! Kalle Kunskap är ett lek & lär spel, eller vad man nu ska kallade det. Hmm... I alla fall... så kommer denna cd-rom skiva från MAX hamburgare sen flera miljoner ljusår tillbaka i tiden. Men idag av någon anledning fick jag för mig att hon skulle få prova på. Det är ju inte så lätt då jag har laptop utan 'vanlig' mus till. Det var svårt för henne att styra pilen/trollspöt/handen osv. Men efter ett tag så fick hon kläm på det så det hette duga!!

Och som hon har spelat nu ikväll! Ojojoj... hon var sååå duktig :O. Jag blev så förvånad över hur snabbt hon lärde sig spelet & att hantera "musen". Så nu är dotter torsk på Kalle Kunskap!!!

Hur bra är det att lära sitt barn att sitta vid datorn då? :rolleyes:
Samlar bra-mamma-poäng...!!!



Idag har varit ett fantastiskt väder! Igen!!! Yeey! Har suttit ute i solen med min bok, som jag nu har läst ut, mitt kaffe ända tills det var dags att hämta min lilla prinsessa på dagis. Nu har jag börjat på en ny bok, har kommit in i riktig läsperiod nu. Då maler jag genom bok efter bok efter bok. :)

Lovisa cyklade till dagis idag & i raketfart :O!!! Nu jäklar har hon fått kläm på det också så jag fick småspringa efter henne. Bromsa däremot... inte så bra! Men hon lär sig äl det snart med. Nu ska jag ställa undan vagnen för den använder vi inte längre. Min lilla lilla flicka, vad stor hon blev helt plötsligt! :S

Imorse när jag hade lämnat Flisan på dagis så gick jag en rask promenad på 30 minuter cirkus. Gött! Sen gick jag hem & drack mitt kaffe i vanlig ordning & åt frukost. Jag tror jag ska träna direkt efter att jag lämnat Flisan på dagis i morgon bitti så har jag det gjort & har hela dagen att slappa med gott samvete! :thumbup:

Men nu måste jag ha nått i magen, är hungrig! 

//L

Snart helg...

2009-04-22 @ 22:18:22
Snart är det fredag & då bär det av till stugan med buller & bång :). Ska bli sååå skönt, jag längtar ihjäl mig!!!
3 hela dagar av NADA! Bara vara... :)

Idag har jag plockat bland en maaaassa papper. Kastat, sorterat & satt in i pärmar... my goooooood vad papper det var :O!!! Men nu så har jag inte så mycket kvar, tänkte slutföra mitt lilla projekt imorgon medans Lovisa är på dagis. Hon cyklade föresten hela vägen hem idag från dagis, jätte duktig! Så imorgon ska hon få cykla både till& från dagis :P.

PM ringde idag & berättade att NU hade han fått tag i idioten till terapeut som läckt ut sekretess uppgifter. Och inte blev det bättre & inte blev vi mycket klokare av det! Nä förbannad var det man blev, eller skitförbannad... :mad: Idioten vägrade be om ursäkt för det tjänstefel han hade begått + en massa andra allvarlig fel han gjort. Än mindre be om ursäkt för den skada & situation han har försatt mig & mina syskon i. HAN hade INTE gjort något fel, påstod han. När PM ställde honom mot vägen ville han avsluta samtalet. Han sa att detta leder ingenstans så jag avslutar det här samtalet nu :O.

Totalt helt jävla fuckad i huvudet!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:

Inte gjort nått fel??? Din jävla idiot!!! DU har ju för i helvete sett till att vi syskon lever under hot... dygnet runt!!! DU vet inte vad denna människa är kapabel till som DU har läckt sekretess lagda uppgifter till!! Det vet JAG, allt för väl... Åter igen... JÄVLA IDIOT!!! MEN än är inte sista ordet sagt... det är långt ifrån över... tro mig! Det här är bara början!!! När jag, mina syskon & PM med kollegor samt chef är klara med dig kommer du önska att du hållt din stora käft stängd!!!!

Guuud vad jag längtar efter denna helg... jag vill bara bort från allt en stund. Få lugn & ro.... tid att tänka, tid att bara vara...

Lääääääääängtar!!!
Har jag sagt att jag längtar till helgen? :rolleyes: Hahahahaha...

Men nu är det dags för lite bokläsande...

//L

If you're not the one!

2009-04-22 @ 09:37:15
En favorit...

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?
I never know what the future brings
But I know you are here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with


I don't want to run away but I can't take it,
I don't understand If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?
I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you're the one I build my home with
I hope I love you all my life
I don't want to run away but I can't take it,
I don't understand If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?
‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side
I don't want to run away but I can't take it,
I don't understand If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?






Grillat är godast!

2009-04-21 @ 22:20:21
Idag har jag känt mig hängig :(. Somnade på sängen vid 11.30 tiden när jag låg & läste i min bok. Det behövdes tydligen. Jag vet inte om det kan ha att göra med besöket & behandlingen på smärtenheten igår. Men det jag undar är: ska de inte ge smärtlindring :question: Jag har skit ont idag, från nacken, via skulderbladet & ner i armen hela vägen ner till fingrarna. :S

Måste fråga om det...

Har jag fått nått läkarintyg från ortopeden idag??? :mad: Nepp!! Nada, zip, zero!!! Ringde & skällde på dem idag så nu hoppas jag att jag får det imorgon annars vet i fan vad jag ska ta mig till. This is nooooo good! :(

Nu ikväll har vi grillat hos Lovisas farbror Janne! Lovisa älskar sin farbror nått otroligt mycket. Hennes 3 första ord var mamma, pappa & Janne. :) Hela familjen Tudegård kom dit, Mia & Håkan (Lovisas faster med man) farmor & farfar, Sebban & Sabina & Nickolas (Sebban & Sabina är syskon & Lovisas 2 äldsta kusiner, Nickolas är Sabinas pojkvän från Norge). Trevligt, trevligt!!!

På fredag drar jag till stugan hela helgen!!!! Det ska bli kanon väder hela helgen & varmt som attans. Lovely I say! Inga klagomål här inte :D. Skönt att komma bort med... bort från allt elände, ladda batteriern, rensa skallen & ta en paus från allting. Åka dit där inga bekymmer, problem, elände eller måsten finns. För det är verkligen så där, det är DET som är så UNDERBART!!!

En hel helg, bortskämd till max... mm Well, well what can I say ;)?

Men nu ska jag ta min trasiga arm & krypa ner i bingen... läsa lite innan jag ska släcka lampan!

God natt & sov så sött!
Dröm om alla småkryp du mött! ;)

//L

Smärtenheten...

2009-04-20 @ 18:59:05
Aj, aj, aj!!! Det gjorde oooont!!!

Först lokalbedöva området kring den nerv som skulle bedövas efter det.. Det sved som satan & gjorde ont när de sprutade in medlet. Efter det så stack dom in nån konstig sak i armen & började leta sig fram till nerven. Inte heller det var någon behaglig upplevelse. Dock inte sådan smärta att man bara vill skrika rakt ut & inte klarar av att fortsätta. Men det kändes kan jag säga!

När de väl hittat nerven skickade dom ström i armen för att verkligen veta vart de skulle bedöva någonstans. Rätt festligt faktiskt, mina fingrar började leva sitt eget liv när de gjorde så. :) Så bedövades nerven som planerat & det kändes underbart bra!!! Jag var sååå glad & positiv, nästan lite lyrisk över det hela :rolleyes:.

Men nu så här några timmar senare så är jag inte lika positiv till det längre. Jag har ont som satan! ;( Men, MEN kanske att det ska vara så idag, de har ju i vilket fall som helst varit på & pillat på nerven så den är nog skitförbannad!! Hoppas att det är så!!! Hoppas, hoppas!!

Just nu orkar jag inget! Luften har gått ur mig idag :(. Ska försöka ladda batterierna till i morgon! Ny dag, nya krafter! :thumbup:

//L

För i helvete!!!!!!!!!!

2009-04-20 @ 10:11:42
Hur i helvete kan man läcka ut sekretess klassad information??? Jävla idiot, vet du inte var TYSTNADSPLIKT betyder? Då ska du fan i mig inte ha det jobbet du har heller!!! Ja jag svär!!! Och i detta inlägg kommer jag antagligen svära som en galning, med all jävla rätt!!!

En person som jobbar som terapeut har läckt ut sekretess klassad information till sin patient & avslöjat vad som pågår kring denna person! De pågår en polisutredning kring XXX som XXX inte ska veta om. Men terapeuten X har talat om för XXX exakt vad som pågår, vad som kommer att hända & vad det gäller! Bra jobbat jävla idiot!!! Jag hoppas du förstår vilken sits du har försatt mig i & är väl införstådd med att jag nu lever under hot! Tack så in i helvete mycket! Den här jag jävla härvan drabbar inte bara mig, de är flera inblandade som mår minst lika jävla dåligt som jag just nu. Flera personer som också lever under hot & som är VETTSKRÄMDA!!!!

Jag ska personligen se till att du blir av med ditt jobb & aldrig mera får arbeta där det gäller tystnadsplikt!
Oh jaaa jag är fullt kapabel att verkställa allt jag nyss skrev! Varenda tidning ska få veta det här! Jag ska också personligen polisanmäla dig för detta & mer därtill!!!

Detta bevisar ju bara att man kan inte lita på tystnadsplikten att den gäller, än mindre lita på myndigheter över lag. Min tro på rättvisa & rättigheter som person är nu totalt raserad efter det här.

Till PM vill jag bara säga: Detta är INTE ditt fel!! DU är guld värd & mer därtill. Som du har ställt upp på mig & mina syskon & familj. Du ska veta hur mycket vi älskar dig PM!!!! Allt du har gjort & gör för oss har du gjort med hjärtat. Alltid sett till att vi har det bra & att vi får den hjälp vi behöver. Sett till att vi aldrig är ensamma i denna kamp. Alltid påminnt oss om att vi är inte ensamma i detta, du finns med oss hela tiden på vägen. Som vi älskar dig PM!!! Du är den mest osjälviska människa vi har mött! Vi älskar dig, vi älskar dig, vi älskar dig!!!!
Du är allt & lite till!!!
All vår kärlek till dig PM!

Nu ska jag göra mig klar inför besöket på smärtenheten... resten av dagen går väl åt att skydda nära & kära samt försöka reparera skadan någolunda...
Åter igen... JÄVLA IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!

//Arg-så-in-i-helvete L

Intressant utbildning! Jag VET vad jag vill!!

2009-04-19 @ 21:34:30
Idag har jag varit på utbildning. Utbildningen var gratis för mig så jag tackar för det! Utbildningen handlade om värdskap & service. Jag uppskattade verkligen varje minut av utbildningen, tyckte att det var intressant & lärorikt. Tyvärr kan jag inte går fortsättningen som är i morgon. Men, men allt kan man inte få här livet:). Jag är tacksam för det jag faktiskt får!!!

Ikväll stärkte det mitt beslut om vad jag vill bli fortsättningsvis & vad jag vill. Mina framtidsplaner är inte orealistiska! Min dröm är inom räckhåll, att starta eget!!!:thumbup: Denna idé, dröm & framtidsvision har jag funderat länge på själv utan att ha berättat för någon. Idag pratade jag med S om den. Frågade om jag var orealistisk & om min dröm kunde förverkligas. Det kan den!!! Och den kan bli större...! I'm so happy, happy!!! :):):)

Jag VET vad jag vill & hur min framtid ska se ut! Jag ska nå mina drömmars mål, det ska jag. Jag kan & vill!!! Framför allt... JAG KAN!!!!!!!!!!

Morgondagen är det smärtenheten som gäller.... spännande & kanske även lite plågsamt.

Åhh jag fick en sååååån kick i kväll! En sån positiv, energi, jag-kan-jag-vill-jag-tror-på-mig-själv kick!!!
Lite smått ego ikväll men det måste man få vara ibland också!

Nu ska jag förbereda inför morgondagen, ta mitt glada humör & lägga mig att läsa en stund innan det är dags att släcka lampan!

Jag är såååååååååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skulle kunna krama hela världen! :D:D:D

//L

Bekväm...?!

2009-04-19 @ 10:00:19
Jag har en något lat unge... :rolleyes:. Hon tycker jag gå från andra änden i lägenheten in i hennes rum & plocka upp en sak som hon har tappat & sitter 2cm ifrån :O. Lovely! Bekväm dotter? Oh ja! Lik far sin? Moahahahaha japp :rolleyes:.
Jaja hon är söt i alla fall, bekväm eller inte! Jag älskar henne mer än nånting annat på denna jord!!!

Vädret idag verar inte bli lika fint som igår.. då kanske jag skulle passa på att göra en massa saker inomhus som jag inte velat göra då det har varit vackert väder. Men nu så... sen beror det lite på armen min, vad den tycker. Igår hade jag fruktansvärt ont :S. Idag är det något bättre, det tackar jag för :).

Usch! Ju närmre helgen slut vi kommer desto mer ågren får jag:(. Jag vet ju vad som väntar & nu i veckan finns det stor chans att det drar igång. Sen har jag ju varit expert på att skjuta undan mina känslor, stängt av liksom, inte vågat känna... Hur bra är det då? HA! Inget att rekommendera kan jag säga! Jag vet vad som händer...

Att gråta, att vara arg osv är kroppens säkerhetsventil. Att lätta på trycket när det helt enkelt har blivit för mycket. Men jag har lagt locket på vilken i sin tur kommer innebära en sjuhelvetes explosion.. den smällen får jag ta då!

Nu måste jag ordna med lite annat...!

//L

Grillat, tupplur & 3 skitiga busungar!

2009-04-18 @ 21:52:27
Idag var jag på Ikano så lillasyster Jojjo fick välja ut sin present. Hon valde en tunika/klänning på bikbok som hon gillade. Den var skitsnygg! :thumbup:

Sen jag kom hem fick jag ont i skallen, högst ovanligt att jag har det, så jag la mig på sängen & somnade som en gris! :thumbdown: :thumbup:

Det var jag förvisso skönt & huvudvärken försvann men när somnar jag ikväll då :question:... Jahopp det återstår ju att se då!

Sen på eftermiddagen tycket J att vi skulle grilla hamburgare. Det var en mycket god idé av min kära svåger! Sagt & gjort vi grillade & satt ute på framsidan & åt. Hur skönt som helst. Men så fort solen försvann blev det svinkallt. Så vi gick in!

Väl inne lekte barnen, Lovisa med kusinerna & såväl som syskonen Cornelia & Ludde. De leker sååå otroligt bra tillsammans de där 3. Men sen satte jag alla ungarna i badet & herre jisses vad skitiga de var!!! :O
Vattnet blev såååå skitigt att jag inte trodde mina ögon. Nog för att det kan bli skitigt men detta var nog det värsta jag har sett. Dock så var det ju 3 barn & inte 1 som det brukar. Men ändå... my goood vad smutsiga de var. Tvättade håret på alla 3 också. Cornelia har världens längsta & vackraste år *avis* så det tog lite tid att tvätt + att det gick åt en halv flaska balsam till ungens hår. Men hon blev så fin, så fin. Jag gjorde en inbakad fläta på henne efter badet.

Nu ikväll var jag ju givetvis tvungen att börja röja & stöka på kontoret/förrådet... :rolleyes:. Men det blev bra! Ska avsluta resten imorgon.

Nu ska jag lägga i sängen & läsa & slöglo på tvn..

Gött gött!

//L

Iller inte myrer!

2009-04-18 @ 09:22:23
Lovisa startade morgonen med att hon 'iller inte myrer'! :D Med andra ord, hon gillar inte myror! Tyvärr verkar det som om vi måste ringa anticimex då de har invaderat hennes rum. :S

Lovisa ska döööööda myrorna säger hon med stora ögon som tefat. Så nu springer hon mellan toaletten för att att hämta toapapper & sen in i sitt rum för att döööööda myrorna med papparet :rolleyes:. En liten show så här på morgonkvisten ;). Trevligt, trevligt!

Vaknar upp till strålande solsken & klarblå himmel! Kan man bli annat än glad? Nepp!!! På med solglasögonen &kaffet i handen & ut på altan!!! :P Nice!

Men nu ska jag ta mig lite frukost, klä mig & sen blir det solen, kaffet & boken på altan!

Mors på er!!

//L

Varmt idag & 2 st födelsedagskalas.

2009-04-17 @ 22:26:52
Idag fyller lillasyster Jojjo 23 är & Sebban fyller 22. Grattis till dem båda! :) Så idag har jag varit & firat dem båda, mycket trevligt. :thumbup:

Solen har värmt på bra idag & det har varit gudomligt skönt & sitta ute & läsa. Jag tror vädret skulle bli likadant imorgon? *Hoppas*

Imorgon ska vi vara hundvakt till tokhunden Chippen! Han är ju sååå otroligt söt :)

Är vädret likadant i morgon ska jag sitta ute & läsa igen med ett stort glas kaffe i handen :D Men först bär det av till Ikano för att hämta ut mitt morfin & så ta med lillasyster Jojjo så hon kan få handla sin födelsedagspresent. Jag gav henne i present att hon skulle få titta ut något hon ville ha på Ikano. Ska bli spännande att se vad hon vill ha. Hon är så försynt stumpan att hon kommer att fråga: får jag den? Eller är det för dyrt?

Sötaste lillasyster!!! Jag älskar dig!!!

På måndag är det dags för smärtenheten igen. Denna gång vet jag inte exakt vad de ha tänkt göra med mig. Bara att det ska göras en lokalbedövning på en av mina nerver som jag har problem med. Låter ju lagom upphetsande kan jag ju säga. Jag & nålar är ju ingen bra kombination. Jag+nål=svimma.
Men, men kan detta ge mig en bättre smärtlindring så är det värt det. Sen så ska jag ju få TENS också & det är nått jag har längtat efter sista tiden då jag har riktigt jäkla ont i nacken & axeln. Hoppas det blir bra!!!

Jag har haft funderingar på att börja springa... om mina fötter tillåter det. Det vore skönt att tillföra min träning. Jag tycker om att springa eller gå i rask takt, det rensar skallen bra! Men mina fötter är lite halvpajade efter konståkningstiden... Nåja det återstår att se när jag väl har testat att springa om det funkar eller inte..

Nu ska jag se klart den skumma filmen jag kollar på.. skum var namnet...!

//L

Storhandling, sooool & bok!

2009-04-16 @ 22:06:26
Just nu håller jag på att läsa en bok som heter 'Mary, Mary' med Julie Parsons. Har inte hunnit värst långt när jag av en slump ser att jag har en annan bok med henne. Jag min dumpanna läser givetvis på baksidan... Och vad står det där? Jo slutet på den boken jag läser nu :O.  Holy crap! Varför skulle jag läsa på baksidan av den boke nu för??? :question:

I alla fall så står det ju inte i detalj eller hela slutet så jag tänker allt läsa klart boken trots allt. Och sen läsa den andra boken efter såklart ;).

Idag har jag storhandlat! :thumbup: Det behövdes det var ett tag sen sist. Men det har ju varit så mycket & ÄR mycket så det har blivit lite hipp som happ. Och det gillar jag inte.. jag har ganska stränga kostvanor när det gäller mig personligen. Mycket grundar sig på min anorexi jag har haft... Sen i kombination med träning anser jag att det är ytterst viktig att ha bra kostvanor. Men det är ju jag.. :rolleyes:

Idag har solen värmt på riktigt gott. :)
Lillasyster Jenny & baby Enya har varit här & hälsat på, det gillar vi!
Dock så lär moster Jenny min dotter en massa dumheter ;). Som att ha glass & chokladsås till pannkakor :rolleyes:
Snillet till lillasyster försökte påpeka & påminna sin systerdotter att det är bara idag man får göra så. Baaaara när moster Jenny är här, för då är det fest!
Ehmm! När missade fru Altun att Lovisa BARA är 3år??? Tror du hon förstår? HA!
Jag ska lära Enkido en massa nästa helg när jag kommer till er moahahahahaha... Vänta du bara lillasyster:P
Men jag älskar dig ändå :love:

Imorgon ska jag bara sitta ute i solen med kaffet i näven & boken i den andra :D.
Lovely!

Och du T.. du ville jag skulle väcka dig så du inte sov bort kvällen efter att ha nattat barnen. Jag undrar bara... HUR FAN VÄCKER MAN LIK??? Hahahahaha... jag har ringt 2ggr, messat 2ggr & plingilingat & tjoat som satan på msn!!!  Men du höööööör ju inte :rolleyes:
Nu sitter väl du upp i natt & hoar... din nattuggla!
Älskar dig i alla fall din dumpanna!
Puss

//L

Mina innersta tankar & galna cravings!

2009-04-16 @ 11:42:32

Optimisten har lika ofta fel som pessimisten,
men han har mycket roligare!!

***********************************************************************************

Döden är inte den största förlusten i livet!
Den största förlusten är det som dör inom oss medan vi lever!

***********************************************************************************

När jag mår dåligt skriver jag mycket.. jag har ibland svårt att prata om det tunga & svåra jag bär inom mig just nu. Så här kommer mina allra innersta tankar som jag har skrivit min lilla bok som jag kallar "ur mitt perspektiv"

Dina lögner kan inte bli värre än dom är.
Dina svek kan inte bli större än vad dom är.
Dina ord kan inte såra mer än de redan har gjort.
Ingenting du säger eller gör betyder längre nånting.
Ingenting du säger eller gör tror jag på.
Ingenting du säger eller gör kan förlåta vad du gjort.
DU är INGENTING!

Du ljög, du lovade, du svek & sårade.
Du gav mig falska förhoppningar,
du gav mig förtvivlan.
Du bad mig tro,
men du gav mig oro.
Du sa en sak,
men gjort något helt annat.
Du bad mig älska,
men fick mig att hata.
Du bad mig förlåta,
men du fick mig att gråta.
Du bad mig förstå,
men för mig blev du en gåta.
Du bad mig torka bort tåren,
men det är du som har satt de djupa såren.
Tiden läker alla sår, men ärren BESTÅR!

En gång fanns här en lek,
men mina vänner svek
Och där hemma fanns inget stöd.
Ja jag grät varje natt
tills jag bestämde mig att
leta mitt eget leverbröd.
Fast på darrande hand
söker jag en strand
så det finns något mer jag vill ha.
Men jag undrar, ja jag undrar
är det så här mitt liv ska va?

Ja jag undrar mår jag verkligen bra,
eller finns det en väg tillbaks?
Ja ni undrar vad jag tänker inom mig
Ja jag undrar är det så här mitt liv ska va?

*~*~*~*~* ~* ~*~*~*~*~*~* ~* ~*~*~*~*~*~* ~* ~*~*~*~*~*~* ~* ~*~*~*~*~*~* ~* ~*~*

Nu till något som är betydligt roligare än min kaotiska & deppiga tillvaro... nämligen..
mina CRAAAAAAAAAAVINGS!!!!!!!!!!

Så T du får skylla dig själv... jag har nu cravings på 'terror på elmstreet' filmerna du har! Ge mig!!!
Jag har cravings på mycket mera än så som till exempel... hmm... ehm... öhh... jag vet inte! Va faaan! Det blev blankt i skallen :rolleyes: ingen sensation dock moahahaha!

Nu: Tvätta
Senare: projekt: kasta julgran
Mycket senare: operation: stor röj på kontoret!

T....CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGS!!!! Tillfredsställ mig kvinna ;P

//L 


Thank you for loving me!

2009-04-15 @ 22:14:02
It´s hard for me to say the things
I want to say sometimes








There´s no one here but you and me
And that broken old street light
Lock the doors leave the world outside
All I´ve got to give to you
Are these five words and I
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me
I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky´s a different blue
Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
that you believed my lies
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me
Lock the doors
leave the world outside
All I´ve got to give to you
Are these five words and I
Thank you for loving me
For being my eyes
when I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
When I couldn´t fly
you gave me the wings
You parted my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me



Ny chock...

2009-04-15 @ 21:43:42

Jag har slutat att säga 'det kan inte bli värre nu' för det är inte sant. Det KAN bli VÄRRE!!! ;(
Ingenting är heligt för vissa... nada!!

Ju mer det nystas i den här härvan desto värre blir det... Man lever som i en bubbla, man kommer inte ut. Man vet inte hur man ska ta sig ut heller eller om man ens vill det. Samtidigt vill man sticka hål på bubblan... låta allt komma. Låta känslor komma & acceptera dem för vad det är & bara vara för stunden, i nuet... Men det är svårare än man kan föreställa sig.

Allt är en enda stor lögn! Inget jag har trott på är sant. Hela livet en stor lögn, men nu kommer den ena sanningen efter den andra fram.. den ena är värre än den andra & jag vet inte vad jag ska tro längre. ;(

Jag vill bara att allt ska ta slut! Att hela mardrömmen ska få ett slut! Men detta är bara början... det har bara skrapats lite grann på ytan, inte mera.

Man försöker förbereda sig på det värsta, men kan ändå aldrig bli tillräckligt förberedd. När det värsta händer reagerar varje individ på olika sätt, alla hanterar vi situationen annorlunda. I mitt fall så stänger jag av, känner ingenting alls. Varken sorg eller lycka.. Flyr från känslor & vad allt heter. Orkar inte vara kvar...

Men... det är ju att det kommer att vara upp & ner gångar nu en tid framöver. Ibland är man hoppfull, stark & positiv, i nästa stund är allt hopplöst, meningslöst & man känner sig svag & som ett offer.
Det är då jag brukar uttrycka det som att vissa dagar tar man på sig offerkoftan, man har en tyck-synd-så-in-i-helvete-om-mig-för-hela-världen-är-dum-mot-mig dag! :rolleyes:

Alla behöver vi kanske sånna dagar i bland. Att tycka synd om sig själv en stund för att i nästa ta sig i kragen & göra nått konkret åt situationen som råder. Men vad vet jag? :rolleyes:

Det är många frågor, tankar & funderingar i en mycket liten & trång hjärna :rolleyes:...

How ever...

Nu ska jag kucklilura lite... kanske dagdrömma mig bort in i min trevliga fantasivärld där allt är perfect! Maybe, maybe not..

//L


Kärlek..!

2009-04-14 @ 23:43:10

"När jag ser dig nästa gång,
 får jag då krama dig?
 Så jag kan viska de tre små orden:
Jag älskar dig!!!"



"Stjärnorna förlorade sin plats för att du skulle få vara med mig.
 Det är så här livet börjar,
 det är så här det ska berättas."



"Är jag vacker för att du älskar mig,
 eller älskar du mig för att jag är vacker?"



Livet är långt, lyckan är kort! Salig är den som vill giva den bort.

Var rädd om de du älskar & håller av.
Säg varje dag hur mycket du älskar dem, man kan aldrig höra det för många gånger.
Visa att du bryr dig!

Man vet aldrig vad morgondagen har att ge...!

Till min familj & min vänner!!

Jag älskar er alla djupt & innerligt!
Tack för det stöd ni har gett & ger i den svåra stund som råder.
Ni betyder så oerhört mycket för mig. Mer än ord kan beskriva!

All min kärlek & lite till till er!
Jag älskar dig lillasyster Jenny
Jag älskar dig lillasyster Johanna
Jag älskar dig lillasyster Susanna
Jag älskar dig lillasyster Jessica
Jag älskar dig lillebror Lars.

Jag älskar dig T!
Det är många fler jag älskar men ni vet vilka ni är.

Till dig T!
Om änglar fanns vore du än. Med din ödmjukhet & ditt hjärta av guld kan man inte begära mera av en vän som du.
Du får min gråaste dag att lysa upp bara av att höra ditt härliga skratt.
Du kan få mig att skratta så som ingen annan även när jag är som mest ledsen.
Du jag ge tröstande ord som få.
Du är en trogen vän i alla lägen, no matter what.
Du är en klippa i stormen.
Du är allt!
All min kärlek till dig!
Tack för att du finns!
Jag älskar dig mer än jag kan säga i ord!

//L


En bild säger mer än 1000 ord...

2009-04-14 @ 22:05:33

Massor med bilder :)


Doggen min.. som nu inte längre finns... ;(

Häftig utsikt över stan. I stegbrandbilen.. (heter det så?)!!

Hahaha toksöta kusin Ludvig!

Konsert med kusinerna Ludvig, Ludvigs storasyter Cornelia & lilla Lovisa. :thumbup:

Sminkdags! Liten vill bli stor ;).

Moi & min gudson Lukas! Puss på dig plutten min!

Moi again & min älskade dotter! Mamma älskar dig!!!

Ganska ego va? Hahaha... här med sötaste Katja! Nyårsafton 2008/2009.

Boxaren Lovisa! Jag älskar verkligen den här bilden. I mammas fotspår kanske?

Japp! Jag gör ju smörgåstårtor i bland :rolleyes:

Nog sagt för den här stunden...!

//L


If I Close My Eyes Forever!

2009-04-14 @ 15:47:42
Baby, I get so scared inside and I don't really understand
Is it love that's on my mind or is it fantasy

Heaven, is in the palm of my hand, and it's waiting here for you
What am I supposed to do with a childhood tragedy

If I close my eyes forever
Will it all remain unchanged
If I close my eyes forever
Will it all remain the same

Sometimes it's hard to hold on
So hard to hold on to my dreams
It isn't always what it seems
When you're face to face with me

You're like a dagger
And you stick me in the heart
And taste the blood from my blade
And when we sleep would you shelter me
In your warm and dark embrace.

If I close my eyes forever
Will it all remain unchanged
If I close my eyes forever
Will it all remain the same

Will you ever take me

No, I just can't take the pain

But would you ever trust me

No, I'll never feel the same...

I know I've been so hard on you.
I know Ive told you lies.
If i could have just one more wish.
I'd wipe the cobwebs from my eyes.

If I close my eyes forever
Will it all remain unchanged
If I close my eyes forever
Will it all remain the same

Close your eyes
Close your eyes
you gotta close your eyes..... for me.

Ozzy Osbourne.

Baby Enya!

2009-04-14 @ 09:33:27
Här kommer ett par söta bilder på prinsessan Enya!

Så sööööt :)!

Mosters söta lilltjejja.

Jag har stor lycka i mitt liv! Jag har 5 underbara syskon som jag älskar oändligt mycket. Jag har 4 syskonbarn som jag också älskar gudomligt mycket. Jag har en dotter som lyser upp min dag varje dag! Vad mer kan man begära?

Ahh det förstås, ett par miljoner skulle ju inte sitta fel samt en porschsuv! Tack så mycket! Ni kan sätta in pengarna på bankkonto XXXX & parkera min bil på XXX & lägga nycklarna i brevlådan :).
Moahahaha... nåja drömma kan man alltid göra, DET kostar inget.

Åh ja just det... jag borde äta frukost nu... & helst påklädd!

//L

Ondskan vilar aldrig...

2009-04-13 @ 22:45:09
Mera vanvett, mera obehaglig information i en redan obehaglig situation.  Det här skrämmer verkligen skiten ur mig!!! Jag hoppar högt när telefonen ringer, jag hoppar högt när det knäpper till här hemma & jag hoppar nästan ur skinnet när jag hör konstiga ljud... (de flesta är inbillade :rolleyes::)). Lovley... HELL NO!!!

Tänk om man kunde knäppa med fingrarna & bestämma att nu ville man vara nån annanstans eller vara någon annan än sig själv & *poff* så var man det! Inte så enkelt tyvärr :(. Men hoppas & önska kan man ju alltid göra.

Jag ser inte fram emot morgondagen... den skrämmer vettet ur mig snarare! Ska detta vansinne aldrig ta slut???
jag kan inte gråta längre... jag vill men jag kan inte. Jag börjar nästan bli lite apatisk... otäckt!

Varje morgon när jag vaknar så hoppas jag på att allt bara har varit en mardröm, att jag har vaknat upp ur den, att den aldrig har existerat. Men varje morgon blir jag lika besviken. För jag vaknar upp TILL mardrömmen...

Så ser jag min dotters otroligt smittsamma leende... :) & jag tackar gud för henne. Mitt liv, mitt hjärta... Jag ser hennes djupblå ögon & mitt hjärta smälter. När hon kramar mig, pussar mig & när hon säger att hon älskar mig så fylls jag av en sån värme & gränslös kärlek till henne. Mitt hjärta slår för henne...!

Idag har jag även haft lyckan att få pussa på min systerdotter Enya. Och hon var vaken denna gång, massor *lycklig*. Så gott, så gott.. Billder på min miniprinsessa får ni se i morgon.

Men nu så ska jag göra ett försök till att sova... tror inte det går för min mage åker hiss som bara den. Oron gör mig så fruktansvärt illamående... Kan inte bestämma mig om jag ska kräkas eller inte... Helst inte om jag får bestämma & inte min mage :rolleyes:.

//L

Herr Ågren!

2009-04-13 @ 09:24:57
Herr Ågren gör regelbunda besök hos mig, det gillar jag inte! Inte alls :thumbdown: jag skulle klara mig bra utan honom. Försvinn!!!
Men nu börjar verkligheten knata i fatt mig rejält hur mycket jag än försöker springa i från den. Jag är förbannad på det där talesättet: bättre fly än illa fäkta. Vem i helvete kom på det??? Det stämmer ju inte... You can run but you cant hide, Verkligheten kommer i kapp dig, bättre att ta tjuren vid hornen... Ta tjuren vid horen? HELL NO!!! Jag vill fly, fly lååångt bort från min grymman verklighet, men det går inte. Jag MÅSTE stanna & ta tjuren vid hornen var sig jag vill eller ej. ;(

"Gud giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
  Mod att förändra det jag kan,
  Och förstånd att inse skillnaden."

Påskafton & påskdagen har varit underbara, inte gjort nånting mer än läst, suttit i solen, tagit promenader i naturen osv... inga måsten...

Här kommer lite bilder...


Utsikt från stugan.

Mera utsikt från stugan :)

Jag vill tillbaka...!

Nu ska jag ta hand min något gnälliga dotter ;). Hoppas på att solen börjar värma lite mera snart så man kan gå ut & sätta sig på stolen & läsa lite.

//L

Hemma igen!

2009-04-12 @ 22:08:40
Så var man hemma igen & tillbaka i verkligheten. Känns ju så där måste jag säga. Men, men bara att gilla läget inte mycket mera att göra.

Solbränd har man blivit också :) man brukar ju bli det om man vistas mycket ute i solen :rolleyes: & jag har mer eller mindre bott i solstolen med en bok & en kopp kaffe. Mycket underbart, I love it!

Grillad fläskfilé är inte fy skam heller kan jag säga. Mums vad det var gött idag.

Imorgon ska bli lika fint väder, så då ska jag vara ute hela dagen med! Bäst att passa på medans det är fint väder.. innan man vet ordet av så står väl regnet som spön i backen i flera dagar.

Men nu ska jag packa upp resten av sakerna, tvätta mig, borsta tänderna & ta kvällsmedicinen sen är det bingen som gäller & min efterlängtade tempur kudde!!!

God natt min skatt!

//L

Ser ut över vattnet...

2009-04-12 @ 12:50:55
Sitter i solstolen & ser ut över vattnet... så stilla, så stilla :). Lovisa stormtrivs & leker för fullt. Vem gör inte det?! :D

Jag vill inte åka hem, hem till verkligheten & kaoset. Vill verkligen inte det... men jag måste, förr eller senare så måste jag det. :S

Men just nu ska jag inte klaga! Sitter som sagt i solen med datorn i knät & kaffet inom räckhåll. Kan det bli mycket bättre än så? Skulle inte tro det! :thumbup:

Lite, lite kallt är det, men det kan ju bero på att vattnet ligger så nära & sveper in små vindpustar som är kalla. Men inte klaga :rolleyes:

Men nu ska jag dricka min femtielfte kopp kaffe, plocka fram boken & vända stolen så jag har solen i ansiktet istället för i nacken.

På återseende inom kort. Kanske med en massa härliga bilder :).

//L

Ännu en strålande dag!

2009-04-11 @ 22:31:10
Idag bar det av till stugan... efterlängtade stugan!!! :)
Massor med sol förstås :thumbup: vad mer kan man begära?

Men först blev det akutenheten som planerat, jag skulle få mera medicin så jag kan klara av vardagen någolunda. Ju närmare slutet vi kommer på helgen desto värre blir panikattackerna, oron & ångesten inför det som komma skall. Slutet på helgen betyder att snart drar helvetet igång på allvar ;(.

Jag är rädd... rädd för allt! Rädd för att jag har gjort fel, rädd för vad som ska hända, rädd för jag gud vet vad! :S
Jag vill stanna kvar här för alltid... om jag kunde, bara för att få fly undan den grymma verklighet jag lever i.

Men nu är nu! och jag är här nu så jag tänker ta till vara på varenda sekund! Imorgon blir det ännu mera sol så då ska jag vara ute & leka med Lovisa hela dagen & läsa i boken jag har påbörjat nu ikväll.

Mitt barn ligger nära mig i sängen & sover så gott. Jag kan höra hur hon andas vilket fyller mig med varma moderskänslor & gränslös kärlek. Mitt älskade barn, mitt allt, min solstråle, mitt hjärta. Vad jag älskar dig!!!

Hon tyckte det var sååå mysigt & roligt att få sova tillsammans med mamma ikväll. Hör inte till vanligheten när hon sover i sin egen säng i vanliga fall. Får se hur JAG sover i natt hahaha som ett Z förmodligen.

Lovisa fick en doktorsväska idag av farmor & farfar, gissa om hon blev glad!!! Som hon har velat ha denna väska, ojojoj så glad hon blev. Och vad hon har lekt med den i dag. Heeela dagen har alla blivit ompysslade, lagade & undersökta av Dr Lovisa :).

Nu ska jag borsta tänderna & krypa ner brevid min sovande dotter & läsa lite innan ögonen mina faller ihop & jag kan somna...

//L

Fantastiskt underbart!!!!!!!

2009-04-10 @ 22:56:54
Idag har det varit en strålande dag mitt i allt pågående elände :D. Jag & Lovisa gick ut på baksidan & började vårstädningen, hmm eller jag rättare sagt. Lovisa gick in på dagisets område (vår baksida angränsar till ett mysigt litet dagis) & leket ett tag. Tills hon fick syn på grannflickan då ville hon till framsidan & leka istället. Nu ligger i alla fall granen på skotkärran i väntan på att bli körd till "hålet i skogen" :thumbup:.

Hursom... vi gick framsidan & jag bjöd grannen på kaffe med tillhhörande man. Mycket trevligt!!! Barna lekte jättebra så huxflux så bestämmde vi att vi skulle grilla lite korv till lunch, mycket bra! Jag gjorde efterrätt, björnbärspaj med vanlijsås, mumma!!! :)

Vi var inte inne nånting förrän klockan var närmare 19 & då var Lovisa både skitig & busatrött :). Jojjo kom med 'Alban' (Albin) & Evvish (Evelina). Underbart! :love:

Jag badade lilla Albin i diskhon hahahaha men det funkade hur bra som helst ;P. Så myyysig min lilla pluttskrutt! Sen fick han en rosa badhandduk, manligt ;). Men såååå gudomligt sööööt! Mig vilja pussa mängder på den lilla :rolleyes:.

Sen kom mamma med sandsaker till Lovisa & för att sova över. Så nu sitter vi & kollar på andra filmen av alla sällskapsresorna. Och som vi har skrattat åt dem!!! Jag har ju allihopa :rolleyes:.

Imorgon ska det bli kanon väder igen :D & så blir det stugan...


Moi med nybadad Albin :)

Sötaste Albin:love:

Moster Jojjo med en mycket smutsig Lovisa :rolleyes:

Dags att borsta tänderna, sen är dags för bingen skulle jag tro.

//L

Vackert väder!!

2009-04-10 @ 09:19:54
Idag känner jag mig lite bättre, eller vad jag ska säga... Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte grät titt som tätt. Men just nu känner jag mig lite bättre i alla fall & det känns skönt ska gudarna veta!

Och jag har inget lugnande i kroppen nu utan jag känner mig bättre ändå :). Men det är väl så här det kommer att vara en lång tid framöver nu. Det kommer att gå upp & ner ganska kraftigt & ofta. Kanske är det för att ajg fortfarande lever kvar i nån sorts overklighetskänsla.. hmm... Kanske. Ska inte analysera för mycket nu :rolleyes: utan bara njuta av att jag känner mig ganska hyffsad just nu.

Jag tror att det strålande solskenet gör en hel del faktiskt :). Ska ta & vårstäda på baksidan idag & njuta av friska luften & den värmande solen mot min hud :P.

Idag kommer mamma & ska sova över, lite qualitytime hon, jag & Lovisa... S jobbar i natt. Gött ;P
Imorgon efter min utvärdering på akutenheten så åker vi till stugan & bara är, blir bortskämda till tusen. :thumbup: Det är precis vad jag behöver. Jag tror jag ska ta & vårstäda stugan vår också om jag orkar. Putsa lite fönster, jag ahr ju fått lite kläm på det nu :rolleyes:..!!!

HAHAHAHAHAHAHA jag kanske skulle ta & slänga GRANEN som ligger kvar på baksidan ännu :D. Det är nog dags för det nu! Japp jag ska ha stor röj på baksidan idag!!!

Jag undrar om medlet vi fick av anticimex mot våran myrinvasion fungerar mot de äckliga spindlarna vi har här... Jag kan bara inte med dom & nu när våren & sommaren kommer, ja då kommer de med!! :(

Men nu ska jag ta & klä mig & barnet mitt så ska vi gå ut på baksidan & börja projekt vårstädning!!!

Ballerina ballera, kexen med choklad ;)

//L

Frågor söker svar...

2009-04-09 @ 09:26:08

I 2 timmar satt i gårkväll i telefon med en nära släkting... Ytterligare information har kommit upp till ytan. I & med det så blir det flera frågor som inte har nått svar. :( Alla dessa frågor... som så desperat behöver få svar.

Vart ska jag finna dessa svar??? Jag kan inte gå vidare om jag inte får svar på dessa frågor!!! Men vill jag verkligen ha svar då? Klarar jag av det? Mera frågor...

Situationen är extremt känslig & måste hanteras med silkeshandskar... minsta lilla snedsteg kan vara förödande!
Stundtals känns det som om jag står & ser på mig själv utanför min kropp. Allt det här är bara för mycket, så overkligt... Detta kan bara inte hända, detta kan inte hända MIG... ändå så pågår det för fullt.

Väck mig ur den här mardrömmen nån snälla!!!!

I natt har jag kallsvettats nått enormt & frossat samtidigt hur nu det är möjligt att göra på en & samma gång. En välbehövlig dusch var på sin plats kan jag lova ;).

Vad som händer idag har jag ingen aning om...

Jag skakar i hela kroppen & tårarna rinner hejdlöst ner för mina kinder. Min puls är onormalt hög & hela jag är på helspänn... Jag borde äta nått men jag vet inte om jag kan det... jag har ont i magen, jag har ont i bröstet, jag är trött men kan inte sova...

Jag vet varken ut eller in längre...

Jag måste finna kraft att orka vidare...

//L


Liten gästbloggning här

2009-04-09 @ 00:04:13
Älskade darling gumz. Jag lider verkligen med er och hoppas att ni tar er ur det hela allt eftersom ;( Än sålänge kan jag inte göra mycket mer för dig än att finnas här och jag lyssnar närhelst du vill prata. Du vet väl att jag älskar dig :love:

Men nu lite annat, jag har suttit nu i ca 3 dagar för att försöka få till bildlänken därute till höger---------->
den lila fina där ;) nu äntligen har jag kommit på problemet och nu funkar den :thumbup:



Känslostormar...

2009-04-08 @ 20:23:05
Ännu en dag med svåra känslostormar... ;( Har gråtit mycket idag med...! Jag antar att det kommer att vara så en lång tid framöver. Men tyvärr har jag inte hanterat det så bra... eller rättare sagt inte alls... ;(

Panikattackerna avlöser varandra utan avbrott vilket fick mig att bryta ihop idag... ångesten är så svår att jag inte klarade av den heller längre... Så ikväll har jag fått lugnande samt medicin som ska hjälpa mig att sova... Jag som avskyr tabletter egentligen, knaprar dem som godis nu :rolleyes:. Skämt åsido jag äter bara medicin när jag MÅSTE inte annars.

Men jag fungerar inte just nu med allt som har hänt & händer... jag måste få sova för att orka, jag måste få lite lugn & ro för att kunna fungera någorlund i vardagen.

Det verkar i alla fall som om påskhelgen ändå blir ganska lugn..
Pappa är kvar på beroendekliniken.. skiter i vart han befinner sig, men det känns väl ändå tryggt att veta att han är i 'förvar' & inte går bärsärkargång nånstans.

Återigen ringer pappas såkallade särbo (eller vad fasen hon nu är) & tuggade sin skit. Jag ångrade genast att jag hade svarat men jag gjorde det rent reflexmässigt. Guuud att hon bara orkar hålla på... :mad:
Fattar hon inte när jag inte svarar annars, är kort i ton & avslutar samtalen snabbt :question:.
JAG VILL INTE VETA!!! Din jävla satkärring, du vet ingenting, kan ingenting & fattar ta mig fan ingenting!!!!!!
Hon: Ja pappa är kvar & han stannar över hela påskhelgen. Han mår dåligt men är lite bättre. Han har gått med på en massa undersökningar som tex neurologisk bla bla nånting & sen bla bla bla nånting.

Jag kommenterade inget utav det sa bara att jag hade besök & inte kunde prata mer...

Du är ju bra jävla dum i huvudet!!! :mad: :mad: :mad:

Som om det inte var nog så fick jag veta igår att satkärringen ( tro mig jag har andra ord för henne men de är inte rumsrena...) har köpt sprit åt pappa :O!
Men för helvete hur står det till i huvudet på subban?????? Inte konstigt om hon var angelägen om att få in honom på avgiftning osv.. det var ju hennes dåliga samvete som talade! :mad:
Och hon ska arbeta som behandlings ass... my god!!! Stackars de  jävlarna, jag skulle med supa om hon var den som skulle hjälpa mig eller liknande.

Men nu ska jag försöka äta nått... jag är mycket dålig på det också  tyvärr...

Tack alla som bryr sig vare sig ni vet vad det handlar om eller ej! Jag behöver höra era värmande & stöttande ord!
Ni är mer än guld värd!!
Tusen kramar till er alla!!
Lämna mig inte...!!!

//L

Orkar inte mera...!

2009-04-07 @ 22:01:14
Denna dag vill jag glömma, men det kommer jag inte att få göra... nånsin..
Jag vet inte om jag orkar mera nu... ;( Det kommer bara mera & mera info om saker jag helst hade velat sluppit undan... Men inte!!!

När jag inte trodde det kunde bli mycket värre än så här så tog hela skiten ny vändning & gjorde allt MYCKET värre..
Mycket svammel jag vet... allt går bara runt i huvudet... jag vill bara skrika!!!

Magen åker hiss ständigt & jag vet varken ut eller in längre. Jag vet inte vad jag ska tro eller känna längre. Förtroende & tillit är bara ord...

Jag har storgråtit till & från hela dagen, känt som om jag är på väg att gå under fullständigt. Vet inte vart jag ska ta vägen... Hela min familj håller på att falla samman vilket inte gör saken bättre. Allt rasar just nu! Vet inte vad jag ska ta mig till...

Vill inte finnas, vill inte, vill inte.... orkar inte....

Ändå måste jag fortsätta imorgon...ta vid där jag slutade idag... ;(

Men nu ska jag allvarligt försöka få lite sömn... tvivlar starkt på att jag kommer få nån alls...  Så gråter jag igen då... tycks ha blivit en vana idag :rolleyes:

//L

Så förbannad!!!!!!!!!!!!!!

2009-04-06 @ 22:33:06
Varför i helvete ska människor som inte har med saken att göra än mindre vet nånting om den lägga sig i?????? Idag höll jag på att flippa ur fullständigt på pappas så kallade särbo eller vad fan hon nu är. :mad:

Jag har uttryckligen sagt flertalet gånger att hon INTE ska lägga sig detta med hans frispel & missbruk. Det sköts av andra & av oss syskon. Vi vill INTE att folk ränner där & daltar med honom det gör saken bara ännu värre. VI vet hur han fungerar men det gör inte DU!!! Du har gjort alla tänkbara fel man kan göra  när det gäller missbrukare. DU borde veta som jobbar med detta dagligen vad medberoende är & att missbrukare är experter på att manipulera allt som ta mig fan rör sig!

Ändå har du dribblat bort dig fullständigt... :mad:
Dina utsagor ändrar sig för varje gång vilket får mig att undra om du ljuger eller vad det är frågan om. Det verkar som om denna omgång av fars kända spel verkar vara en sensation enligt dig, men HELL NO!!!

Så här funkar han i korta drag... Supa så pass mycket att man spyr blod, sen kommer det någon & skjutsar han till beroendekliniken. Stannar han: Oh jaa jag vill bli frisk, jag ska göra allt ni säger. Om han sticker så försöker han lösa det hela på sitt lilla sjuka sätt. Gärna det-är-så-jävla-synd-om-mig. Jag-har-sån-ågren & sist men inte minst klassikern... jag -är-missbrukar. Sen är det "bra" en kort period sen börjar vi om & denna gång ännu värre. Så håller det på i all evighet eller i mitt fall hela mitt liv.

Vad vet du???
Ingenting!! ABSOLUT INGENTING!! Och om du säger en enda gång till att du förstår oss barn skriker jag!!! Du har inte en enda jävla aning om vad vi har fått utstå & gå igenom. Det du har fått vara med om, det är knappt en bråkdel av vad han är kapabel till. Det vet jag tyvärr allt för väl... ;(

Det är inte du som får alla tråkiga samtal om att han är i gång igen.
Det är inte du som får se allt bakom 'lykta dörrar'.
Det är inte du som hoppar till varje gång telefonen ringer.
Det är inte du som ständigt undrar om detta kanske är sista gången innan han har i hjäl sig själv.
Det är inte du som lider.
Det är inte din familj som lider.
Det är inte du som behöver se på när dina närmsta gråter förtvivlat eller skriker ut sin maktlöshet & sorg.

Jag skulle kunna hålla på i evigheter & tala om vad du inte får se, veta, & vara med om.

Ja vi önskar livet ur han det gör vi allihopa. Men vem skulle inte det? Som han har plågat, skadat & sårat oss barn det kan du aldrig förstå hur gärna du än tror dig kunna det. Bara ett annat barn till en missbrukare vet vad vi går igenom gång, på gång, på gång...

Men åter igen du vet ingeting... I morgon bryter helvetet löst som aldrig förr... Jag bävar inför morgondagen. Har sån ågren att jag tror jag smäller av snart. Hur ska jag kunna sova i natt med vetskapen om vad jag ska göra i morgon???

Ja min blogg är öppen för vem som helst att läsa...
Kanske finns det någon mer i min situation som kan förstå mig, varför jag reagerar som jag gör, känner som jag gör.. Kanske inte... kanske nån stör sig på min blogg, men valet att läsa den är fritt...
Det här är MIN blogg, mina tankar, mina funderingar, mitt svammel :rolleyes:, min sorg, min glädje, mitt hopp & mycket mer.
Jag skriver för att jag alltid har skrivit, dagböcker mm. Jag skriver som mest när jag mår dåligt eller gå igenom nått jobbigt för att få distans till det & se det ur andra perspektiv, att få ventliera mig där ingen kan säga emot.. Utom när nån kommenterar mitt inlägg förstås :rolleyes:.

Nåväl slut svammlat för ikväll i alla fall... :rolleyes: :D
Jag har en mycket tung dag framför mig så jag ska göra ett seiöst försök att sova lite. Jag kommer att behöva min krafter i morgon...

WISH ME LUCK!!! I'M GONNA NEED IT... ;(;(;(

//L

Tårar...

2009-04-05 @ 22:57:18
Sitter här med tårarna trillandes nedför mina kinder... tårar av förtvivlan, tårar av maktlöshet, tårar av ilska, tårar av hat, tårar av besvikelse & tårar av sorg.

Kan inte äta, kan inte koppla av, kan inte sova....

Tankarna far omkring som osaliga andar överallt & ingenstans... Funderingarna avlöser varandra... Har jag gjort rätt??? Tänk om... Jag är rädd för första gången på mycket länge. Rädd för vad? För vad som komma skall... Jag VET vilket helvete som väntar mig personligen... Jag har en jobbig tid framför mig... mina syskon har en lika jobbig tid framöver...

Jag önskar jag kunde skydda dem alla från detta levande helvete... Jag önskar jag kunde fälla ut skyddande vingar som slöt sig varsamt om dem så att inget ont kunde nå dem. Jag önskar jag kunde lindra deras smärta... jag önskar så mycket just nu.

Jag vet saker jag inte vill veta, jag har sett saker jag önskar jag aldrig hade sett...

Allt är en mardröm som är omöjlig att vakna upp ur... den pågår varje minut, varje sekund... gud vet hur länge detta kommer att pågå...

Jag vill skrika rakt ut!!!

Imorgon kommer vara den värsta dagen mycket länge... Jag är vettskrämd inför morgondagen... Önskar jag slapp morgondagen. Men idag är minst lika jobbig så det kvittar egentligen.

Jag måste vara stark, måste orka, ska orka!

Men hur???

Tack gode gud för familjen, släktingar & vänner!

Ni är alla guld värda!!!

Nu ska jag försöka sova... det blir inte lätt men jag måste för det blir en lång dag imorgon.

//L

Mot okända hav...

2009-04-05 @ 08:47:27
Så är vi här igen
Du lurar mig med ord
Lågan andas än men vi har väntat länge nog
Långt bort ett vingslag mot dag
Långt bort det hjärta som slog
Du frågar mig om jag kan minnas vägen hem
Och jag kan se på dig att du inte vet till vem
Vart ska du med din vilsenhet och vart ska jag om du tvekar igen

Mot okända hav vill du följa med
Mot okända hav genom aska och höst
Mot okända hav
Var inte rädd
Jag bara ger dig en del av allt du gav
Kom när vinden vänt och blåser ut från land
Kom med ljuset tänt och utan lögn i din hand
Jag lovar inga stjärnor i natt
Allt jag lovar är en annan strand
Mot okända hav vill du följa med
Mot okända hav genom regn och storm
Mot okända hav
Var inte rädd
Jag bara ger dig en del av allt du gav

Inte värst förvånad...

2009-04-04 @ 21:22:25
Dagen började inget vidare & jag kan väl inte påstå att den slutar nått vidare heller...

Jag vet inte vad jag ska känna, tycka eller tänka... Han har gått för långt...igen... :mad: Först komma ner till XXX & härja på henne om vilka som får vara där & inte. Sen hota att sticka kniven i XXX besök.. :O My goooood!!! Vad faan håller han på med. XXX blev självklart rädd så hon sov inte hemma i natt eftersom far har nyckeln till henne. Det kan jag förstå! Så medans hon inte var hemma passade han på att förstöra saker för henne på fyllan & i obefogad ilska. Hon var inte glad när hon kom hem & såg vad han hade ställt till med. Sen tog han ett par saker för henne med, jävla idiot!

Så hon gjorde det enda rätta... ringde snutarna. Men vad jag har förstått så har de inte gjort så mycket idag åt saken... Men ändå att ens behöva ringa snutarna...

Sen i morse klockan 9 har telefonen gått varm stundtals... Först ringde P & informerade om läget. Han tänker på oss barn & har ställt upp för oss i många år nu. Pappas missbruk... hans frispel... allt blir bara värre & värre för varje gång tycks det...

Sen har jag haft mycket telefonkontakt med min syster som kommer efter mig i turordningen, mamma, XXX & P...
Har även försökt att ringa P nu ikväll men han verkar inte vara hemma. Han & jag kommer sannolikt talas vid i morgon.

Imorgon kommer även de 2 yngsta systrarna få reda på vad som har hänt & hur läget är... Det har ju hänt att han har ringt de små på fyllan & sagt en hel del... Jag tror inte att han ringer nån av oss barn.. men man ska aldrig vara för säker på det. Han är inte klok när han börjar... helt jävla sinnessjuk!!

Haha mig lär han säkert ringa när jag har stängt av hans hemtelefon!!! Ja jag står för den... lång & gammal historia.. men jag kommer att bryta all kontakt med honom, finns inget annat att göra!

Tro mig jag VET!! 31 år är en lång tid... lång & smärtsam tid... på alla sätt!!!

Åkte till stugan idag över dagen & det var underbart eftersom vädret har varit mer än kanon idag. Men med kaoset som råder hade jag svårt att koppla av. Mina tankar var ständigt på annat håll... ;(

Det har även framkommit nått annat idag, nått jag INTE kommer skriva om här bara det att det är oerhört tungt & nått jag mår fruktansvärt dåligt över. Och jag misstänker att det kommer bli ännu jobbigare framöver då det ska rotas på djupet... Men jag ska klara mig igenom det med, precis som allting annat!

Har jag överlevt pappas missbruk i 31 år & allt vad det innebär så ska jag överleva det här med!!!

Trodde Lovisa skulle sova när vi åkte hem från stugan, tajmade bra med tid & så. Och visst somnade hon... & vaknade lagom när vi kom hem :rolleyes: Så hon är fortfarande vaken & är småjäklig med jämna mellanrum :S. Najs! SOOOOOV!!! Skitunge :D!

Ska inte göra ett skit mer idag... har ingen lust eller ork... får ta det imorgon. Imorgon är en ny dag, nya tag & nya krafter!

//L

Fullt ös medvetslös...

2009-04-03 @ 21:28:36
Idag har det verkligen varit fullt ös medvetslös här hemma :S. Först kom T med barn sen kom Jojjo med barn.. Jojjo var sjuk hon hade hög feber & mådde inte alls bra. Eftersom hon har genomgått ett kejsarsnitt nyligen så ville givetvis sjukhuset ha in henne med en gång. Så hon fick åka dit med lille Albin & sambon Robert.. väntar i skrivandets stund på att hon ska höra av sig & säga hur det har gått & vad dom har sagt.

Idag har jag bakat & ätit semlor, gott, gott! :thumbup:

Annars så har dagen gått snabbt som attans... Jag har hunnit med att både baka, laga mat, städa & tvätta... Nu tänkte jag ta mig ett litet bad & kanske sätta på en film & ligga & slö glo på lite så här en lugn fredagkväll.

Imorgon bär det av till stugan över dagen... hoppas att vädret är som idag. Härligt! En kopp kaffe i handen & ett par solbrillor på :rolleyes: Najs!!!

Ska fixa lite inför morgondagen...

//Solfjollan

Åka buss!!!

2009-04-02 @ 23:02:43
Yeey! Jag har varit på KBT idag. Jag hade hoppats på både medvetet & undermedvetet att slippa det här med att åka buss. Det kändes så otroligt jobbigt, bara tanken på att åka buss med panikångest gav mig mera ågren. :( Men jag kom inte undan...:O. S hade redan förutsett att det kanske skulle bli så här så hon låg givetvis steget före. Så det blev till att åka buss i alla fall...:S

Kändes ju en aningen fånigt att åka buss mellan A & B när det inte tog mer än max 5 min. Men målet var ju att börja lite försiktigt, eftersom det var helt otänkbart innan. Men det gick över förväntan & det hela slutade med att jag ringde min skjuts hem & talade om att jag skulle ta bussen hem istället. Sagt & gjort!
Jag gjorde det!!! :thumbup:

Jag åkte hela vägen hem själv, SJÄLV!!!

Kan ju tyckas lite löjligt av mig men för mig är det ett oerhört stort steg. Jag har inte åkte buss på 2 år inte mer än på nån enstaka resa med stipendiefonden som i lördags tex. Men aldrig ensam, aldrig på egen hand.. Men nu idag gjorde jag det & jag är sååå lycklig för det!!

Det har varit ett strålande vårväder idag med & Lovisa & jag passade på att vara ute & leka. Gud vad vi lekte... i sandlådan, gungade... Sen gick vi in & klippte, klistrade, gjorde hål i pappret, nitade ihop papper. Sen lekte vi i hennes rum & spelade memory flera gånger. Det var underbart skoj att bara mysa med henne..:love:

Memoryt var roligt som satan.. jag skrattade så gott åt henne. Hon var superduktig på spelet förstod precis hur det gick till. MEN! När det var min tur så hann jag ibland bara vända på en så hade hon kommit på var den andra var & snodde dem mitt framför näsan på mig!! :D
Hon har inte förstått det där med att vinna eller förlora, vilket är ganska kul... Bara att hon vill vända & ha en massa brickor så jag inte tar alla.. Skojigt som sagt!

Imorgon ska jag baka lite semlor till S jobb på begäran, de älskar mina semlor :rolleyes:
Tror jag ska behålla en för mig själv också :rolleyes:.

Men nu måste jag knata in till bingen min för jag är lite trött efter dagens äventyr :).

Natti natti

//L

VÅÅÅÅÅÅR!!!

2009-04-01 @ 22:05:10
Idag var det inget snack om saken! Det var vår så det skrek om'et :thumbup:. Jag gick hem från Feelgood idag det tog hela 45 min & jag var såå svettig när jag kom fram till dagis. Jag hade ju alldeles för mycket kläder på mig för att vara ute & gå i den värmen. Men kontentan blev: skönt & lite gratis träning på köpet! :D

Mötet på Feelgood var ganska upplyftande också, dock så kvarstår det faktum att min handläggare på f-kassan är dum i huvudet! Ja jag vet man får inte säga så men det finns undantag. Och det här ett!!! Ett riktigt praktexemplar dessutom om jag får be! Handläggare har uttalat sig om något som han har tagit ur luften, ett påstående om mig som inte är sant för 5 öre! Blir jag förvånad? Icke då! Jag har lärt mig att honom går det inte att lita på alls, någonsin!! :mad:

Det kan bli så att jag kommer att få överklaga ett beslut i tingsrätten... men där är jag inte ännu. Morgondagen består av att återigen ringa min ortoped läkare... mera papper! :rolleyes:

KBT i morgon & ett trevligt förmiddagsbesök här hemma i morgon :rolleyes:

Lovisa har varit hur mysig som helst idag, inte alls så obstinat som hon brukar vara. Skönt!! Hoppas det är lika fint väder imorgon som idag då ska vi göra vårfint på framsidan jag & Lovisa i den varma vårsolen.

Men nu ska jag fixa lite förberedelser inför morgondagen!

//L

RSS 2.0