Egen tid kvällstid..

2009-10-28 @ 22:58:42
Egen tid, underbart! Lugnt & stilla & alldeles tyst. Bara tvn i bakgrunden som hörs. :) Jag älskar den här tiden då jag får vara lite för mig själv, & göra vad jag vill. Inte för att jag inte trivs med dagarna med min älskade dotter. Absolut inte! Hon kan få vilken grå & trist dag som helst till att lysa upp på nolltid! Med ett leende, med sitt härliga skratt, med sina pussar & kramar. Med all sin kärlek!

Men att få sitta & njuta av lugnet som råder framför tvn i soffan med ett stort glas te, det är underbart!

Lovisa har haft 2 underbara dagar med Cornelia som har sovit över här. Hon & kusin har haft det mysigt tillsammans :D

Men imorgon är dagis igen som gäller, nått hon ser fram emot. Sen är det bokbussen på kvällen om hon orkar hålla sig vaken till 19, 20 nånstans där emellan var det den skulle komma i alla fall. Hon vill låna Rödluvan & vargen samt tjocka boken Pippi Långstrump. Hoppas att jag kommer ihåg att det är imorgon också & inte glömmer bort det!. Får sätta kom i håg lappar överallt i lägenheten :rolleyes:.

Om vädret är kasst så ska jag nog baka lite imorgon tror jag. Bröd & bullar tror jag det får bli, kanske lite drömmar också.

Men nu ska jag mysa en stund till innan det är dags för sängen.

//L

Grinig...

2009-10-27 @ 08:54:53
Jag är väl mer eller mindre återställd efter skovet av Chrons i helgen. Men jag är väldigt försiktig med kaffet också. Ja inte bara kaffet utan flera andra saker med som skulle kunna ställa till det igen. Men eftersom kaffe är en av de saker som ABSOLUT INTE är bra när man har Chrons sjukdom gör att jag är grinig!

Jag får inte min dagliga hööööga dos av koffein som jag är van vid. Nåja jag får väl försöka klara mig..

Cornelia ska vara här hela dagen, hon har lov & hennes päron jobbar till 16 båda 2. Hon ville hellre vara här & leka med Lovisa än & gå på fritids. Inte mig emot, de leker så bra så bra.

Dock så spillde de ut mitt första kaffe vid datorn! Jag fick paaaaanik!!! Va fasen jag har ju just haft den inlämnad till en vän som har fixat den & allt. Men dator har klarat sig, dator lever. Och jag har inte lärt mig nånting alls av detta. Icke! :rolleyes:

Bara att jag är förbaskat trött...
Vila lite sen kanske, på soffan medans barnen leker.

Vädret är skit, inte mycket för dem att göra ut heller. Men vi ska nog hitta på nått! :D

Nu ska jag hälla i mig liite kaffe till sen ska jag klä mig. Tro jag...!

//L


Jag hade glömt hur ont det kunde göra...

2009-10-25 @ 22:31:26
I fredags blev jag ordentligt dålig. Fick magsmärtor som inte var av denna värld, jag trodde de skulle gå över efter par timmar som de brukar göra. Men icke! Efter 5 timmar hade det blivit värre & natten till lördagen var mer än bara hemsk & fruktansvärd. 2 gånger fick jag gå ut & kräkas & jag som knappt kunde stå upp hade problem att ta mig dit. Jag hann dock båda gångerna men jag var så dålig att jag vid ett tillfälle undrade hur jag skulle ta mig från badrumsgolvet till sängen igen. Men jag lyckades i alla fall. Lördagen var bättre men inte bra. Jag orkade inte stå upp eller sitta på en stol under några längre stunder & hade fortfarande ont. Så soffläget var det bästa!

Jag har ju Chrons sjukdom & haft i snart 12 år men den har inte gjort mycket väsen av sig, förräns nu i helgen. Jag hade glömt hur jääääkla ont det kunde göra! Jisses vilka smärtor!!! Men nu är jag bra igen :). Jag har en ganska mild form av sjukdomen & det är jag tacksam för. Tacksam för att jag har sluppit operera bort delar av tarmen som många får göra & en del mera än så.

På lördag bär det av till Stockholm. Wallmans på lördag & en underbar hotellnatt innan det är dags att fara hem igen på söndag.:D

Imorgon är det ny vecka, nya utmaningar & hårdträning som gäller. Har ju inte kunnat träna på ett tag nu. Jag har haft feber varannan dag den här veckan samt att jag blev dålig i helgen. Så det blir först en mjukstart sen jädrar så blir det hårdträning som heter duga ;).

Men nu ska jag pyssla med lite annat...!

Hej hopp!

//L

Halvdant..

2009-10-21 @ 22:22:12
Nu har jag haft feber varannan dag denna än så länge korta vecka. Men ändå. Och det är inte liksom hela dagen jag har feber heller, utan kanske halva eller så. Hoppas det är slut på det nu! Gillar inte att vara sjuk, sjuk betyder ingen träning, ingen träning innebär grinig TudisRudis.

Hoppas att nästa vecka blir lite bättre!

Då blir det stenhård träning igen, måste ta igen lite nu när jag förlorat ett par dagar :rolleyes:.

På lördag är det Annes & Niklas bröllopsfest, ska bli kul. Lovisa ska vara med + 21 andra barn :). Det kommer bli livat värre & hon kommer att älska det!!!

Idag har vi haft Janne med familj på middag, vi hade det riktigt mysigt & trevligt. Inte för att vi inte har det annars men det var så länge sen sist nu.

Imorgon kommer Ludde & leker en stund med Lovisa på eftermiddagen medans föräldrarna jobbar. Den ena börjar & den andra hinner inte sluta innan dess. Och 2 timmar på dagis så sent på eftermiddagen känns så där. Inte mycket barn kvar & inga direkta aktiviteter heller. Så det gynnar både mig, Lovisa & Ludde imorgon. :).

Nä nu ska jag nog ta & youtube knarka en liten stund innan jag ska sova!

//L

Städfreak!!!!

2009-10-18 @ 21:45:05
Herregud jag borde skaffa mig ett liv! Eller kanske börja jobba snart, eller vad som helst! Eller så slutar jag vara ett sånt hysteriskt städfreak helt enkelt. Men vad jag hitta på istället då?

Öhmm..... en hobby kanske??? Vad ska jag ha för hobby då? Smycken som jag håller på med ibland?
Jag har ärvt min konstnärliga sida & kreativa sida av min farmor. Jag fick gåvan att kunna teckna & måla. Samt göra allt från födelsedagskort, till personliga fotoalbum, till tavlor osv..

Jag borde kanske ta vara på min gåva & måla lite oftare. Jag kanske skulle ta & måla klart Askungen i modell BIG till Evisch (systerdotter Evelina, prinsesstokig). Sen har jag länge tänkt måla ett par Nalle Puh tavlor till Lovisas rum..

Det vore kanske inte en så dum hobby i alla fall.

Jag ska även ta & skissa lite på min ena tatuering jag vill göra. Jag har en bild i huvudet hur den ska se ut. Men har ännu inte bestämt mig. Den andra tatueringen var det åratal sen jag ritade, kanske skulle ta & göra den också .

Nu ska jag ta & göra ett kort till mamma som fyllde i fredags. Men hon var inte hemma så vi ska fira henne senare!

Kram på er alla!!

//LMen var är snön då???

2009-10-17 @ 10:25:15
Okeej jag är djupt besviken på SMHI som utlovat mer eller mindre snö/snökaos. Och har det kommit någon??? Ehh... NEJ! Här sitter jag & väntar på att det ska komma snö! och så blir jag blåst så det heter duga. Som om SMHI nånsin skulle haft rätt... BAH! Ge mig snö!!!! Ja alltså inte sån snö ni vet knark utan snö som jag kan rulla mig i eller göra snöbollar av. Ni fattar!

Det verkar som om febern från igår gav med sig. Känner mig dock inte 100% men inte heller sjuk precis.. lurigt!

Jag tror jag håller på att få nackspärr eller nått... det är flera år sen jag hade det! Men på med lite tigerbalsam & så är det snart väck!

Nä om man skulle ta & göra nått av den här dagen kanske...

Mors!

//L

Skyddat blogginnehåll!

2009-10-15 @ 09:04:01
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

Sakta, sakta gryr dagen..

2009-10-14 @ 10:37:25
... men jag vet inte om jag vill vakna riktigt. Jag känner en oro i kroppen, som gnager på mig inuti. En knut i bröstet, en klump i magen. Varför? Jag vet inte! Någonting vill fram, men jag håller det tillbaka. Vill inte släppa fram det eller känslorna som tillhör det. Inte än! Sen kanske...

Om jag släpper fram det nu kanske jag inte kan stoppa det. Ska jag släppa den lilla kontoll jag har över eländet? Nej det vet jag inte om jag vill...

Så sargad, så vilsen & så skör. Med en sorg som är så stor att den knappt går att bära. Ett yttre som säger: Jag mår bra, en dag i taget. Det ordnar sig!
Ett inre som skriker: Jag mår inte alls bra, det här tar livet av mig sakta men säkert!

Någon myntade uttrycket: Bättre fly än illa fäkta! Jag gjorde det!!! Men till vilket pris? Vad det värt det? Den lilla, lilla stunden? För det kommer i fatt. Alla gånger & då blir det 10 resor värre än vad det var innan man flydde. Var den lilla, lilla stunden värt det? Kanske just då, men inte nu!

Så jag slutade fly.. lite grann i alla fall. Lät några saker komma upp till ytan. Luften gick ur mig varje gång, jag chockades lika svårt för varje sak. Så ont det gör!!! Så fruktansvärt outhärdligt ont!

Sakta med stöd försöker jag resa mig upp igen & igen. Med stöd försöker jag ta ett steg i taget. Sätta den ena foten framför den andra.. vägen är lång till fram till målgången. Men jag ska försöka ta mig dit. Jag måste dit!

Men vägen dit är lång & det lurar många otäcka saker vid sidan av vägen. Saker som skrämmer mig.. gör mig ledsen & gör mig illa.

Men i slutändan så kommer allt bli bra igen! Jag kommer att bli hel igen. Jag kommer att läka även om ärren består. Jag är positiv! Men ibland är vissa dagar svårare än andra.

Men jag vill inte visa att jag är ledsen ibland eller mår dåligt. För jag vill inte framstå som en deprimerande & negativ person. För jag är inte sån egentligen..
Men vissa dagar är svårare än andra som sagt!

Men jag tror på en ljusare framtid! Jag tror på att jag kommer ta mig igenom det här. Även om det kommer att ta sin lilla tid... Med mycket tårar, ilska, sorg & smärta! Men jag kommer att ta mig igenom det! Jag gör det!!!

Hjälp mig bara lite grann på vägen dit... jag känner mig så ensam ibland. Så vilsen, som ett litet barn som har tappat bort sina föräldrar.. Jag behöver bara nån att luta mig emot lite grann ibland. Nån som stöttar upp mig & inte låter mig falla handlöst ner i backen. Bara nån... en hand, en klapp, en kram...

Men näää nu får det vara slut på detta deprimernade inlägg! ;)
Upp på hästen igen & hoppla hej i galopp iväg på nya äventyr! :D

//L

Lovisa börjar blogga..

2009-10-13 @ 21:21:50
Nu har miniterroristen fått en alldeles egen lite blogg.Hon kommer där skriva om sina påhitt & kluriga kommentar som hon kläcker lite nu & då. I hennes blogg kan man följa med henne på hennes upptäcksfärder, äventyr & utveckling.

Hur mycket hon kommer att blogga vet jag inte ännu. Men med hennes alla påhitt dagarna i genom så VARJE dag .

Men jag älskar henne över allt annat på denna jord! Hon är mitt hjärta, mitt allt, mitt liv. Miniterrorist eller inte.

Ni kan följa henne på: http://tudegard.blogg.se/miniterroristen

//L

Argt skyddat blogginnehåll!

2009-10-13 @ 11:48:28
Argt skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

What a day...!

2009-10-12 @ 20:35:51
Lovisa väckte oss 5 imorse, eller vi & vi sin pappa mest men å andra sidan så skulle han ju ändå upp. Han börjar ju 06. Mig drog hon upp 6.15 :bigeyes:. Jag var i koma fram till ungefär 7 eller så :rolleyes:.

Idag har jag hunnit med det mesta, byta gardiner & så, städa efter att Lovisa tagit med sig hela sandlådan in + lite till & fann på vägen från dagis:P.

Sen så smulade hon sönder ett gäng kalla plättar i vardagsrummet i brist på annat. Mamma inte glad. Så jag förklarade att eftersom hon inte sköter sig där inne framför tvn får hon heller inte sitta där. Vi hade ett ganska bra samtal om detta på kvällen. Hon grät lite & looovade att inte spilla eller kladda. Så hon fick risgrynsgröt till barnprogrammet.

Och vad händer??? Jo på nått sätt så åker skålen ner i golvet med dunder & brak. Och som i ett trollslag hade jag nu tomtegröt i halva vardagsrummet :thumbdown:. Lovisa kraken bröt i hop fullständigt bara för att hon lovat att inte spilla eller kladda. Men detta var en ren olyckshändelse. Så jag lyckades lugna ner henne efter ett tag & hon kunde äta igen :).

Så fick hon somna på soffan ikväll, tyckte hon var mysigt. Min fina flicka som nu börjar bli såå stor.

Nu: Dricka mera te
Senare: Kissa ut allt te!

//L

Nöjd!

2009-10-11 @ 22:58:51
Känner mig riktigt nöjd med mig själv idag. Att ha haft Evelina över natt var en chansning då hon aldrig sovit här ensam nån gång. Sen är hon ett litet stressat barn emellanåt. Men hon har haft det riktigt kul & hon somnade gott igår sen när hon väl somnade vid 20.30-21 tiden.
Tjejjerna har lekt bra också, inga bråk direkt som det blir ganska ofta annars mellan dem. Nej de har haft riktigt roligt tillsammans idag.

De var ute på fm & lekte en timmer eller så, sen kallade jag in dem på lunch. Evve drog i sig 20 plättar :bigeyes: Lovisa var inte sämre hon för hon drog i sig 15 stycken :bigeyes:.

Men på tidiga eftermiddagen så lyckades Evve göra sig illa. Jag såg inte vad som hände men hon hade på nått sätt lyckats tryckt upp penselskaftet under tungan & fick sig ett jack så det blödde ganska mycket. Men inget som inte lite is kan fixa ;).

Sen blev det plankstek idag med oxfilé. Och jag säger bara: MUUUUUMS vad det var ljuvligt gott!!!

Lovisa var slutkörd så hon somnade innan hon la huvudet på kudden redan 18.30. Bra det! Hon behöver sin sömn. Imorgon är det ju dagis som gäller igen :).

Idag har jag också tagit i kontoret... det har sett rent för jävligt ut där inne med pappers högar över allt. En del var skräp en del skulle sättas in i pärm. Men nu har jag börjat i alla fall & det kändes riktigt gött.

Men nu ska jag nog krypa ner för jag börjar bli busa trött... Ja jag vet jag somnar ändå inte före 00.00. Försöka duger väl?!!

//L

Eh godmorgon då...!

2009-10-11 @ 09:29:03
Japp! Nån sovmorgon blev det inte för mig. Som om jag vore förvånad... Ingen kommentar om det!

Tjejjerna, Lovisa & Evve, leker. Vad de leker vet i sjutton. Prinsessor, prinsar, mamma, pappa, barn... Ingen aning. Med barn vet man aldrig, det svänger rätt rejält emellan varven :rolleyes:.

Lovisa fortsätter att tjata hål i huvudet på mig främst. Därför uppskattar jag kvällarna så mycket då hon har lagt sig & jag får min "egen tid".

Idag blir det plankstek på oxfilé. Gud vad gott det ska bli!!! Det vattnas i munnen redan ;).

Klockan är 9.30 & ungarna har redan lyckats vända upp & ner på halva mitt hem :S. Jesus! Dags att ta tag i det...!

Röjjar dags!!!!!!!!!!

Sen frukost för mig!

//L

2 små sovande barn!

2009-10-10 @ 22:26:14
Evelina, mosters stora flicka kom i eftermiddag för att stanna över natt :). Flickorna har lekt & ätit lördagsgodis. Däremot tog det en bra tid innan det äntligen somnade! Evve somnade först & Lovisa straxt efter. Men det var ett fasligt tisslandes & tasslandes innan det äntligen somnade båda 2.

Lovisa vet jag inte vad det hände med under eftermiddagen & kvällen för på mindre än en timma så slog hon sig 3 gånger & ganska rejält. Första gången störtade hon nerför min dubbelsäng med huvudet före så hon ser nog grann ut imorgon. Sen sprang hon & halkade steaxt efter då jag hade torkat golv & slog i som bara den. Och inte mindre än nån minut senare så vet jag banne mig inte hur hon bra sig åt. Men hon trillade ur soffan & slog i så in till den mildra grad i soffbordet att jag inte ens fick röra henne. Hon bara gallskrek. ;(

Så jag får väl se hur många blåmärken hon har imorgon & hur huvudet ser ut imorgon :S.

Men nu så bli det sängen, är trötter nu. Somnade inte förrän klockan var närmare 1.30 i natt & nån sovmorgon fick jag inte. Så vi får la se om jag får nån imorgon som utlovat...!

Annars.......... :mad:

Natt natt!

//L

Har affären öppnat?

2009-10-10 @ 10:46:40
Klockan 8 så började Lovisa med att börja tjat om lördagsgodis. Och om affären hade öppnat ännu. :rolleyes: Det blir en lååång dag känner jag om hon redan ska börja med sitt tjat. :S

Då börjar hon tjata på pappa sin :). När han säger nej så lyssnar hon inte för 5 öre så när jag säger åt henne ordentligt att NEJ är NEJ så svarar den lilla terroristen att: Mamma jag pratar inte med DIG! Jag pratar med PAPPA!!! :O

Öh? Jaha... men Nej är ändå NEJ! Diskussionen fortsätter i det oändliga... Som om hon skulle ge sig :rolleyes:. Hell no!

Lördag... Vad ska man hitta på idag då?

Jag har lovat Lovisa att vi ska gå ner till farbror J & hämta Ronja Rövardotter idag så hon får se hela filmen. Kan faktiskt tänka mig att se den också. :)
Ronja var min allra första biofilm. Jag såg den med Kia Gadd & jag var livrädd för vildvittrorna i början. Jesus så rädd jag var. Hur gammal kan jag ha varit???
Nåväl det var en upplevelse i alla fall då :).

Nä om vi skulle ringa farbror J så kan Lovisa tjat hål i hans huvud & faster F samt kusinerna Knoll & Tott ;).

Jag hör att miniterroristen irriterar, minst sagt, sin far. Han har INGET tålamod alls idag...! :thumbdown:
Som sagt... det blir en lååååååååååång dag...!!!

//L

Skyddat blogginnehåll!

2009-10-09 @ 22:03:38
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

Äh gå & lägg dig!

2009-10-09 @ 11:21:55
Klockan 7 imorse var jag uppe, trött men uppe. Skulle väcka Lovisa för att hon skulle till dagis. Till svar får jag: Gå & lägg dig! Jag vill SOVA!!! :O

Öhm... jaha... ja jo eh???

Försökte väcka henne men misslyckades rejält! Gav upp & ringde dagis & sa att det inte gick att få liv i miniterroristen. Sen satt jag där, vaken som ett spån & kunde inte somna om. Trött men kunde inte somna om.. Där låg hon i sitt rum med sitt täcke draget över sitt blonda lilla huvud & snarkade.

Amen va... Ååhh!!!!

Jahopp.. då var jag ju oppe i alla fall.... eller nått som skulle likna det. Försökte sätta på kaffe. Ja alltså ni vet, i med vatten, filter.. ah ni fattar. Inte sätta på "sätta på"... Okeej... vad var det jag skulle skriva här nu då?
Äh skitsamma! KAFFE! Var det ja! Fick göra om flera gånger.. funkade inte så bra när man är trött & bara har ett öga vaket..

15 koppar kaffe senare... Vad göra? Lunch? Klä sig?

Åter till verkligheten...!

//L

Från A-Ö

2009-10-08 @ 22:45:05
Lovisa, alias miniterroristen, har idag hunnit med rackartyg från A-Ö! :rolleyes: Det var allt från att smörja in sig med jordgubbskräm, spela Alfapet över heeeeela vardagsrummet till att slutligen missförstå sin mamma rejält på kvällen. Eller så testade hon bara...

Nu ikväll skulle hon inte ha blöja. Fine! Vi har ju "pisselakan" att lägga för att skydda madrassen. Så jag förklarade för henne hur det låg till & hur det skulle fungera för att hon skulle få sova utan blöja halva natten i alla fall till att börja med.

Men jag tror det enda HON hörde var: Jag måste prova att kissa i sängen för att se om det funkar det här med "pisselakanen". And she did!!! Oh yes!!!

Återigen blev jag väääldigt trött. :rolleyes:
Och återigen så är hon skrämmande lik sin farbror...! Kopia nästan!

How ever...Nu mig sova, jag trött som satan! Måste reload för nya rackartyg som kan tänkas dyka upp under morgondagen. Men i morgon kan ju åtminstonde lugna mina nerver med en öl eller 2. Det är ju fredag ;).
Nä skämt åsido...

Men nu: SLEEP!!!!

Tjolahopp tjolaheej på dig! :)

Ett skal, en leende fasad...

2009-10-08 @ 09:17:34
.... men så trasig inuti.
Hon vill skrika ut sin smärta.
Sin sorg.
Sin besvikelse.
Sin förtvivlan.
Sitt hat.

Men kunde inte så hon föblev tyst.

Hon gråter i sin ensamhet.. där ingen hör, där ingen ser.
Den trasiga lilla flickan..

Frågorna äter upp henne.
Vetskapen dödar henne långsamt.

Så vilsen..
Hon vet varken ut eller in..

Hon vill berätta.. men orden fastnar på vägen.
Dom kommer inte ut.

Tårar av förtvivlan
Tårar av ilska
Tårar av hat

Hon vill få ett slut, men ser ingen utväg.
Trängd in i ett hörn.
Rädd, förvirrad & ensam..

Ett skal, en leende fasad.
Men så trasig inuti...!

//L

Traumabearbetning...

2009-10-07 @ 22:04:11

...har påbörjats :S. Det har med andra ord varit en mycket jobbig dag & jag känner mig helt färdig. Det jobbigaste av allt är att det kommer bli mycket jobbigare än så här. Det har ju bara skrapats lite på ytan ännu... Jag har valt att göra detta själv. Jag fick frågan om jag var redo, jag svarade att det skulle jag bli. Så det var lika bra att sätta igång. Det kommer inte bli lättare eller mindre svårt genom att skjuta fram det tills man är "redo". Som sagt, jag kommer aldrig att bli redo..

Men samtidigt när jag var på det fick jag erbjudandet om att gå en baristautbildning som var samma tid :(. Fuck också!!! Den kostar skjortan & jag fick den gratis, dessutom är den bara EN gång per år. Fuck igen! :thumbdown:

Imorgon är det fotografering på Lovisas dagis. Mammas vackra, söta lilla miniterrorist. Ja i dag hann hon klå upp kusinen E både 1,2 & 3 gånger. Stackars mosters lilla bildåre!

Ikväll ska jag ta mig tusan prova på att sova före 23.30 :thumbup:. Jajamen det ska jag, om jag lyckas? Det är en helt annan femma det :rolleyes:. Men efter idag känner jag mig helt slut fysiskt som psykiskt :tired:.

Ny dag, nya krafter väntar imorgon :).

//L


Endast Lovisa, mammas älskade lilla miniterrorist.

2009-10-05 @ 22:38:53
Idag har hon sagt en massa saker... Roliga & knasiga saker :). Som att hon har ju ett påslakan med prinsess motiv med tillhörande örngott. På örngottet är en prinsessa & i jämter henne en prins. Hon är prinsessan & vill inte ligga med prinsen... :rolleyes: Jag skrattade gott åt det hela. Det hon menade var ju att hon inte kunde ha sitt huvud på han för HON var ju prinsessan. I alla fall... ganska roligt tyckte jag. :)

Nästa sak hon kläckte idag gjorde så jag nästan satte kaffet i halsen.

-Mamma, hur kom jag in i din mage? Hur landade jag där?
-Ska vi tvätta håret nu? (hon satt i badet)

Vad skulle jag svara en 3½åring på det??? Hur förklara man? :question: Jag tror jag väntar med det ;). Allt har sin tid!

En annan sak hon har snappat upp är en fras jag använder allt som oftast då hon är inne i en trots period igen. Och det är: Mamma du måste lyssna med dina öron!!! :O. No shit Sherlock!!!

Jädrar vad de små liven suger åt sig, som små svampar är dom. Eller som en vettextrasa för den ska ju tydligen suga upp rejält.. *skrattar* Det gäller att vakta sin tunga för jag kan garantera att annars kommer det komma tillbaka & bita mig i röven alla gånger!

Ikväll somnade hon sent... inte före 21.30... så vem av oss försover sig imorgon? Hon eller jag? Eller båda 2? :rolleyes:

Men nu börjar jag faktiskt bli lite trötter & kanske ska jag passa på att utnyttja det & lägga mig i tid så jag INTE försover mig.

Så natti people!

 //L

Knäppa dator...

2009-10-04 @ 22:37:54
Japp datorn har fått knäppen! Och så spökar den liksom lite också. Lever sitt eget lilla liv.. Nu verkar den må bra igen :rolleyes: & dess ägarinna är tacksam & glad för det! Jajamen det är hon.

Lovisa fick ett rejält trotsbryt på sena eftermiddagen. Hon skulle promt åka till Motala & handla på maski (maxi) för dom har minihuset där & där får man leka. Japp så är det. Gav hon sig när jag sa nej??? HELL NO!!! Istället blev hon 10 resor värre & skrek tills hon nästan spydde & ändå gav hon sig inte.

Att hon skriker så där gör mig liiite orolig då hon gjorde det en gång för en tid sedan & kroppen stängde av helt & hållet på henne. Slutade andas osv.. Dock i ett par sekunder bara men tillräckligt för att skrämma slag på även den lugnaste människan i världen.

Efter mycket om, tjutandes, skrikandes & allt vad 3 års trots innebär lugnade hon ner sig & gav med sig på att åka & handla på Coop. No more tears! Det tackar jag för!

Idag har jag städat hela dagen lång... så nu ikväll har jag bara gotta mig i soffan framför tvn. Men Cold Case gjorde mig tokig med sitt: fortsättning följer... Jaaa om EN VECKA ja!!! Jag vill ju veta nu... ;(. Åååååhh..

Hatar fortsättning följer...! Så det så!

Nu ska jag titta mera tv & försöka hålla mig vaken till reprisen av Criminal Minds som jag missade i torsdags. Men måste de alltid visa repriserna såååå seeeent??? 23.55???:tired:
HUR ska det gå till? :question:

Jaja vi får väl se hur det går till.. fortsättning följer... kanske! :rolleyes:

//L

RSS 2.0