Då var det valborgsmässoafton då...

2010-04-30 @ 09:56:31
... vad göra denna dag? Full like a kastrull blev man ju förr men nu han man växt till sig & finner inte det lika lockande längre. (Vuxenpoäng) Jag vet inte ännu om maken min har några planer för kvällen. Om inte så vidhåller jag att jag vill umgås med finaste underbaraste M.

Idag tänkte jag baka lite med Lovisa, vädret är skit ute (vilken överraskning så här på valborg..) & så tänkte jag ta ett ryck inne på kontoret & rensa både här & där. Välbehövligt!

Från & med söndag så har jag socker, godis & kakförbud! Det här håller fasiken inte!!! Jag kan inte hålla på som jag gör nu för då kommer det sluta med att jag bara mår dåligt.. Risken för ätstörningar är överhängande.
Så det blir frukt i mängder, fasta måltider & hårdträning. DET kommer jag må BRA av! :)

Oh well...

Trevlig Valborgsmässoafton på er alla! Hoppas att dagen & kvällen blir som ni önskat er!

Kram kram

//L

Full like a kastrull!

2010-04-30 @ 00:08:37
Jomen visst serru imorgon är det ju valborg (eller nu för klockan är 00.01) & då är det allt en & annan som kommer bli full like a kastrull. Men inte familjen Tudegård inte. Vi dricker visst inte längre. Nykterister! Oh yes! But, but vi har det lika roligt ändå.. så det så!

Vad vi ska göra imorgon dock är nog ännu oklart. Får jag som jag vill firar vi den med familjen Fotiadou. Mycket bra, mycket mysigt!
I Love It, oh yes i do!

M har gjort dajmglass till imorgon & jag har jordgubbar, mango, banan & äpple. En fruktsallad alltså. Varmrätt? Hmm... jag kommer på nått inom sinom tid, jag lovar!
Grilla? Eh jo men det går ju säkert att göra, vi får väl grilla under ett paraply. Valborg & midsommarafton då regnar det & är smällkallt, alla gånger! Högoddsare det där :rolleyes:.

Oh well... det löser vi då!

Baka bullar ska jag göra i morgon i alla fall & dammsuga & torka golv därefter. Fasen vad det är smutsigt på golvena. Men det är klart det var ju ett tag sen jag gjorde rent dem ordentligt. Å barnen di små springer ut & in i ett kör... :)

//TuT i Rutan!

Spela golf i Thailand!

2010-04-28 @ 11:12:57
Har min man riktig tur nu så får han en gratis resa till Thailand & en massa golfspelande. En av chefer kanske inte kan åka & då får HAN åka! Så nu håller vi tummarna för att han får åka! :) Vad får jag då?? Lugn & ro... Hihihi..

Idag står det städning & dammning på attgöra listan. Såg att pianot mitt behövde sig en rejäl omgång. Jösses vad det var dammigt. Det är ju inte något wow väder precis ute så det passar ju bra idag att röja här hemma.

Mina tankar går nu till FinaFia med familj & anhöriga. Idag begravs Birgitta.. ;(. Känns fortfarande ofattbart att hon är borta för alltid. FinaFia mår tydligen inte så bra fick jag höra. Hon var väldigt ledsen ofta & saknar sin mamma mycket. Det kan jag tänka mig.. jag skulle också göra det! Mitt hjärta blöder för henne, underbaraste, finaste, goaste, roligaste älskade FinaFia



Nu något betydligt bättre... Igår var jag på min KBT efter ett ganska långt uppehåll. I stora drag kan jag väl säga att vi håller på att avlsuta! Jag mår mycket bra trots det jag har tvingats gå i genom sista tiden. För att vara lite mera exakt.. MYCKET BRA! Jag känner ett lugn i själen & en befrielse..
Traumabearbetningen gav resultat. Någon som har kommit att betyda mycket för mig sista tiden är vännen M. Hon har haft en otroligt stor positiv inverkan på mig. Mer än jag hade den blekaste om... Men så har vi ju snarlika liv & erfarenheter.. Lika barn leka bäst!

Oh well... HAPpY HAPpY HAPpY!!!

TJIPP!!

//L

I paradiset!

2010-04-24 @ 23:03:12
Där är jag nu! Oh yes I am! Och här ska jag stanna till tisdag senast om väder tillåter det. Men som det ser ut så ska det bli fint så jag stannar med miniterroristen ett par dagar extra medans pappa får åka hem & arbeta lite. :rolleyes: Bra fördelning på det hela tycker jag!

Det är ju så underbart tyst här på kvällen & verkligen kolsvart! Sen har jag ju mörka rullgardiner också om man vill sova liite längre än solen. Mycket bra, oerhört tillfredsställande..

Här kopplar man verkligen av helt & hållet, här finns inga bekymmer alls. Har man några så finns de där hemma i så fall tills man kommer hem igen. Men inte här!!
Man bara är liksom... går promenader, läser, spelar spel, umgås, äter gott & dricker gott! Bra fördelar med paradiset alltså!

Funderar på att ta en löparrunda eller 2 nu när jag inte är hemma & kan träna som vanligt. Vi får se.. Jag har ju i alla fall bra skor till om lusten skulle falla på.

Just nu funderar jag på om jag ska börja se sista Wallander filmen jag lånade av grannen eller om jag ska läsa lite innan jag ska sova. Jobbigt va? Allvarliga beslut att ta liksom hahaha..



Jajaja... nu ska jag mysa ner mig ordentligt i stoora sängen min bland 98453985 kuddar & några täcken :rolleyes:! Okeej kanske inte såå många kuddar & täcken, men 5 kuddar & ett täcke i alla fall.

HEPP!

//L

En bra dag...

2010-04-24 @ 01:18:58
... har det varit idag. Åkte & storhandlade med 2 barn istället för ett. Lovisa hade med sig en kompis & de hade så roligt så i affären! Bra det! Å så var de faktiskt mycket duktiga måste jag säga, inget tjat, inget gnäll & framför allt inget JAG VIIIILL HAAAAAA!!

De belönades med Tom & Jerry kex på begäran av dem båda samt lite kinder choklad. 2 supernöjda & duktiga barn.

Åkte hem & började packa upp allt, började med maten som bestod av plankstek idag. Vi hade bjudit in goaste & underbaraste M med familj på det. Vi åt plankstek, barnen åt potatismos som jag spritsat lite roligt & korv till det. Idag fick alla läsk till maten & jag gjorde en lite finare dukning än normalt. Efter varmrätten blev det glass med årets första jordgubbar. Lite över en liter gubbar som kostade 20 kr. En aningen smaklösa med ändå gott. Så kaffe till det för oss vuxna. M börjde diska upp efter varmrätten trots protester från värdparet, men det var liksom hopplöst att få henne att sluta. :rolleyes: Grek=temperament x XL hahahaha, men hon ÄR underbar!!!
Barn roade sig själv & det var en supermysig kväll, inget gap, gnäll & skrik på barnen, inte heller nått smågnabb som det kan vara ibland liksom. Lovisa & Aleksander har kommit att stå varandra väldigt nära, de leker så gott som varje dag. Men det beror ju på att vi bor ju precis inpå varandra mer eller mindre :). Daniela hänger på bra fastän att hon bara är 2 år. Vill vara med överallt där de stora barnen är :D.

Imorgon ska vi på 23 årskalas. Nämligen Lovisas äldsta kusin Sebastian. Det blir en liten inflyttningsfest inbäddat i kalaset eftersom han & Viktoria nyligen har flyttat ihop :love: oh lalala liksom. En underbar toppentjej har han i alla fall. Spännande att se deras gemensamma lägenhet också! :thumbup:

Det där med att man lär av sina misstag verkar inte gälla mig.. :rolleyes: Igår drack jag kaffe ALLDELES för sent & kunde inte sova sen. Ikväll gjorde jag samma dumma misstag.. Va faan..!!!

Oh well.... Bara att krypa ner & försöka sova ändå!
Imorgon är jag sugen på att göra en rotfruktsgratäng med fläskfilé till, gött!



& kram vi ses på stan!

TJIPP!

//L

Låser blogg tills vidare..!

2010-04-23 @ 00:27:03
Tyvärr har det kommit till min kännedom att det finns vissa som enbart läser min blogg för att SNOKA! Vilket gör mig både förbannad & ledsen på samma gång! Och som det inte räckte med det så är det tydligen så att dessa personer tycks tolka vissa saker som det behagar dem själv. Vilket får mig att fundera på om de också läser något som INTE står där & sedan tolkar lite hej vilt.

För det har jag flera väl valda ord... Patetiskt är ett av dem, skaffa er ett EGET liv så slipper ni engagera er i MITT liv!! Jag, till skillnad från er, HAR ett liv & ett BRA & TILLFREDSSTÄLLANDE dessutom. Jag är nöjd med min tillvaro, jag menar jag lever, jag har hälsan, jag bor fantastiskt bra, jag har familj, jag har det allra bästa vännerna osv..


But but... that's life! Så här är det ju tyvärr i verkligheten att det finns ta mig fasen idioter till allt & än är inte den sista idioten född!

Men inom de allra närmsta dagarna kommer jag låsa bloggen som det känns just nu. Kanske jag kommer på andra tankar innan dess, det återstår att se.
Orsaken till att jag inte låser den nu på en gång är att jag VILL att detta inlägg ska TRÄFFA de berörda snokande personerna!

Till er har jag bara att säga några få saker: 1. Skaffa er ett eget liv, ge fan i MITT! 2.Sandlådenivå, väx upp! 3. HERREGUD människa...!!!

Oh well... sådärja nu så känns det genast mycket bättre!
Jag kommer sova gottigott efter det här!

HEPP!

//L

...April månad...

2010-04-22 @ 10:41:18
... & det snöar just nu! Finn 5 fel i den bilden liksom! Okeej om det hade varit i BÖRJAN av april men det är ju för guds skull snart MAJ!!! Nån påstod dessutom att det skulle bli FINT väder idag! Jo men visst serrö det ser jag väl att det är.. eller inte!

Oh well...

Morgondagens storhandling blir gigantisk! Vi har ju tömt frysen & skåp ganska bra! Behövde rensas ur ordentligt innan vi handlade på oss en massa nytt. Så vi hade operation utrensning här, mycket lyckat! Men nu är det så gott som tomt i frys, kyl & skåp. Så imorgon blir det shopping på hög nivå med den sämre hälften. Ska jag droga honom INNAN eller EFTER handlingen? Eller klarar han det kanske? Inköpen är noga planerade, inga impulsköp inte... (som sånära på en & annan detalj då kanske..)

Jag har för övrigt en GRYM träningsvärk i ben & lår! För de som av någon märklig anledning bry sig om det.. hmm... Tränade ju ben i går & lagom efter duschen kom FinaFia & ville gå i spåret med mig. Jag kan ju inte säga nej till henne så kläder & skor åkte på & så tog vi oss en rejäl runda!
Det blir en favorit i repris idag vid 19 tiden bestämde vi. För hur eller hur så var det för jäkla skönt i alla fall!

Nepp detta duger då inte! Nu ska det kläs på, fixas, HANDLA KAFFE!!!! Hade mycket hemma i morse, ve & fasa! Sen kommer finaste vännen T med barn på fika.

Det finns ett skyddat blogginnehåll att läsa i den låsta bloggen: http://tudegard.blogg.se/private.

HEPP!

//L

Skor i mängder!

2010-04-20 @ 23:17:43
Är vad jag har fått! Efter att FinaFias mamma gick bort (i cancer) så blev det en väldans massa skor till övers :). Hennes mamma hade eget företag & var fotvårdsspecialist därav alla skor haha. Och gudarna ska veta att det var inga skitskor jag fick, icke då! Vi snackar riktigt grymma kvalitet & svindyra skor!

Dessutom hade tanta sjukt bra smak! Skorna passade mig perfekt & jag är sååå tacksam & glad över att ha fått dem.
Fick faktiskt en del snygga kläder också! :thumbup:

Dagen i övrigt har bestått av att jag har haft mina syskonbarn Evelina med lillebror Albin här nästan hela dagen. Yes I like, big time!
På sena eftermiddagen & tidiga kvällen kom svärmor & gjorde mig sällskap ett par timmar & hon fick resten av alla skor, hon var lika lycklig som jag!!! Japp så mycket skor var det! Totalt ca 25-30 par... Å då hade ändå FinaFia, hennes tvillingsyster & hennes brors sambo tagit de skor de ville ha. Jag undrar hur många skor den tanta hade ja... *funderar*

Efter att kära svärmor (japp jag avgudar min svärmor, big time, all the time..!) hade åkt blev det en racerunda med SugOskar & efter det in i da dusch!!

SEN var det kväll för mig & sk egen tid..! Det gillar vi också! Ja det gör vi!

Dessutom vill jag bara säga att min kusin P har gett ut en bok som heter "En katts betraktelser" mycket rolig & värda att köpa! Jag länkar dit så fort jag vet vart exakt jag ska länka (lite osäker just nu).

Oh well... återigen så har klockfan hunnit springa ifrån mig... & det börjar närma sig läggdags för madame!

Ojojoj som om JAG skulle komma i säng FÖRE 00! :rolleyes:

HEPP!

//L

Ett litet vårröj här hemma!

2010-04-18 @ 23:15:51
Finaste & goaste vännen M låter mig förvara lite kartonger & lite smått & gott i deras garage. Eftersom jag inte har nått förråd så blir det lite trångt här hemma att förvara saker. Men nu så får jag hyra in mig på ett litet hörn i deras garage Jippieeee!!!

Så det blev ett vårröj här hemma, i garderoben & bland banankartonger. M fick en massa kläder till sötaste lilla Daniella. Å så lycklig hon var!! :)

Själv fick jag mera plats att samla på mig ytterligare en massa onödigt krafs.. :rolleyes:

Det har blåst storm sen igår så det har ju inte varit så skönt att vara ute.. :thumbdown:. Men lilla Ellen kom förbi på sena eftermiddagen & ville leka med Lovisa. Så flickorna gick ut på baksidan med dockvagn, barnstol, dockor & till sist spisen & matlagningsgrejjorna. :D

Dom leker så OTROLIGT bra de där 2!!! Jag menar ibland kan det ju vara lite smågnabb liksom, men icke! Det är som om dom 2 var stöpta i samma form med samma tankar osv.. Jätte mysigt att se på dem :).Och det bästa av allt är att hon bor granne med oss! Ellen bor i nästa länga efter oss, alltså bara några meter bort.

Imorgon var det måndag igen som så många andra gånger :rolleyes: Inget särskilt händer, träning står på schemat i vanlig ordning. Måste ju vara fit till beach 2010 (hahahaha) Beachen blir väl baksidan i tallboda som vanligt! I like!

Hoppas på att vädret blir kanon fint imorgon så man kan vara ute hela dagen igen!

Nu: Läggdags!
Senare: Zzzzz...

TJIPP!

//L

Trotsig var namnet..

2010-04-16 @ 22:41:47
... på miniterroristen idag i alla fall! :S För jeeesus vad hon har varit pain in the ass today! :rolleyes: Vägrat lyssna, vägrat göra något av det jag bett henne om, gnällt som få.. She drives me INSANE!!! Ibland..

Idag har jag varit ganska så orkeslös men samtidigt lite rastlös, hur nu det går ihop sig :rolleyes:. Mannen kom hem från jobbet vid 10 med kraftigt illamående. Thank you, come again! Eller inte liksom.. Ska eländet aldrig upphöra hos familjen Tudegård???

Han däckade i alla fall i sängen men kräktes dock inte (tack & lov) & sov till 16 cirkus. Sen var han på banan igen! :thumbup:

Hmm är hungrig (vilket jag alltid nu för tiden dock!) men vet inte vad jag är sugen på riktigt. Orkar jag lyfta ändan ur sängen min egentligen?!? :rolleyes: Njaaa... tveksamt, men jag är ju hungrig!

Oh well.... bara att masa sig ut till köket då & när jag ändå är uppe på benen så kan jag lika gärna lyxa till med att kissa ut lite te (liter)..

HEPP!

//L

VIRUS!!!

2010-04-15 @ 23:42:31
Ja precis V I R U S!! Ett sånt förbannat elände har jag åkt på :(. Inatt som var spydde jag, tänkte: Jahopp jag klarade mig inte ifrån maginfluensan trots allt då..!

Men det var inte det jag hade! :O

Utan det är nån sorts försenad influensa som går, påminner lite om magsjukan men man kräks mindre & under kortare tid så att säga. (Jag vet låter kanske lite knäppt..)

Men skillnaden är att man efteråt kan få feber, ont i leder, huvudvärk & så. Jag har feber & ont i hela kroppen. Tack så in i helvete mycket! Jag menar vem vill vara sjuk?? Not me ialla fall. Det fasen så mycket roligare saker att göra än att ligga däckad i sängen & titta på när miniterroristen sätter i sig en hel påse bullar hon har klättrat upp på diskbänken å hämtat! Och en annan orkar bara inte protestera eller banna henne... jag är ju SJUUK!!! Men O R K A!!!!!

Imorgon tänker jag vara frisk! F R I S K! Å hör sen!

(Snääll jag vill...!!!)

God natt min skatt...! En lite temp i örat å en panodil innan bara..!

//L

Återigen en fantastisk dag!

2010-04-14 @ 23:11:25
Det har varit strålande sol, näst intill vindstilla & varmt! Vad mer kan man begära?!! Dessutom hade jag mat över sen igår, köttfärspaj med bacon, som vi åt ute tillsammans med lite citronläsk. Jag bakade bullar på förmiddagen & bröd nu ikväll. Lovisa & Ludde har lekt hela dagen så miniterroristen var ordentligt trött nu ikväll :). 2 sekunder & hon sov!!!

Jag har redan fått hur mycket färg som helst i ansiktet .

Men nu måste det bli sängen eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon. Jag har traumaberarbetning imorgon & det vore ju för jäkla bra om jag inte satt & gäspade genom det utan var någolund vaken & fokuserad.. Brukar alltid vara det bästa :rolleyes:.

Zzzz...

TJIPP!!

//L


Å du härliga ljuvliga soliga dag!!!

2010-04-12 @ 23:46:46
Gick upp 7.30 (rekord för att vara mig nu för tiden :rolleyes: ) & satte på kaffet som vanligt (det första jag gör med andra ord VARJE morgon). Sedan åt jag & Lovisa frukost (tillsammans & i köket, chockerande!) vi har hittat våran frukostfavorit. Smörgås med stekt ägg & oboy. Yes det är fasiken så gott som det låter. Nyttigt? Inte värst, men mätt blir man i alla fall.

Efter det klädde jag på mig & gjorde i ordning, tjatade på miniterroristen att hon också skulle klä på sig, vilket tog T I D!!

How ever.. När klockan var cirka 10 då gick vi ut på baksidan. Då var det 20 grader varmt & det kändes för jäkla gött kan jag lova.  Påbörjade operation vårstädning & kom ganska långt. Hängde ut årets första tvätt på torkvindan () & vårstädade lite till. Sen förflyttade vi oss till framsidan & där satt jag bara & njöt av solen & värmen. Lovisa lekte med barnen som var på gården, vilket var många. Sen kom grannen mitt emot, Pernilla, över & pratade lite. Vi har bott här i 3 år & vi har aldrig direkt pratat med varandra. Haha. Trevligt i alla fall.

Sen kom finaste M & barnen efter att hon slutat för dagen på sin APU & barnen på dagis. Vi åt glassen som jag & Lovisa gjort på förmiddagen (ute dessutom) & chokladmarängerna. Drack ännu mera kaffe & syndade lite.

Skrattade som vanligt för mycket.. (fina magmuskler, tvättbräda på nolltid!)
När klockan var 18 då gick vi in som först. Stoppade miniterroristen i badet en snabbis, dammsög & torkade golv. Sen blev det kväll för liten Jag.

Imorgon ska man upp ännu tidigare än idag! Jag har satsat stort, klockan 6 (good Luck!) i förhoppning om att hinna ta en dusch (you wish) innan FinaFia kommer & hämtar mig för att köra mig till US & neurofysiologen kl 7.45!

Trött vid 11 tiden??? Toppchans! Kan man få kaffet intravenöst kanske? :rolleyes: jaja önska går väl för sig..
Vädret ska tydligen bara bli bättre & bättre för varje dag samt varmare. Så det blir inte mycket tid inomhus än mindre framför datorn. Hihi... Älskar denna årstid!!!

Men just nu nu ska jag ta stekpannan & självsöva mig! Funkar. Tror jag. (Hoppas)

Oh well... See ya tomorrow! (Om jag har överlevt..)

HEPP!

//L

Ute hela dagen lång...

2010-04-11 @ 23:53:48
... är precis vad vi har varit idag! I & för sig så tog det cirkus halva dagen för mig att tina upp. Frös så jag hackade tänder medans de andra sa: VA??? Fryser du??? Är du sjuuuuuk???

Hmmm... NEPP! Inte sjuk, bara kallt! :rolleyes:

Men jag tinade upp så småningom. Gött! Bjöd goaste & finaste grannen M med barn på mat, vi satt ute i solen & åt. Barnen har varit ute sen klockan 10 idag & vi alla gick inte in förrän klockan var närmare 18.
Det märks att det börjar gå åt sommar hållet, för nu kommer folket fram igen . Nice, mycket nice!
Men jösses vad skitiga ungarna var!!! Haha ja det märktes allt att de hade varit ute. Hoppas på att det blir lika fint väder imorgon för då ska det röjjas, krattas & grävas på baksidan. Kanske grilla lite? Hemgjorda hamburgare & god sallad?!! Låter ju underbart.. *dreglar* Så får det bli!

Bara därför står det väl som spön i backen imorgon..

Häromdagen gjorde jag & Lovisa hemgjord dajmglass med chokladmaränger, det blev en kanon succé bland barn & även vuxna. Så imorgon förmiddag gör vi en ny omgång av båda delarna & till det tar vi.
Imorgon måste vi syskon göra en halvjobbig sak, skicka ett gemensamt brev till en person. Detta blir väl lugnet före stormen skulle jag tro. MEN, jag känner mig som en klippa i stormen!Grrrr (<---MOI?!?)

För övrigt har jag haft skrattfnatt idag... framför allt nu ikväll. Ingen aning om vad som tog åt mig men uppenbarligen så hade jag roligt åt något. Kanske åt mig själv? Hihi....

Nepp det här duger då inte... God natt min skatt!

TjenisPenis!

//L

Neeeeeej det är bara inte sant!!!!!!!!!

2010-04-09 @ 00:30:18
Hon kräks igen!  Hon var ju sjuk i förrgår..! Å så nu igen, vad är det som är fel?

Jag bara bävar för att det blir en lika lång natt som sist, jag vet inte om jag pallar det. Inte för att jag har nått val... Men roligare & mysigare saker finns ju! Minst sagt!!!

Men det oroar mig att hon klagar såå på att hon har ont i magen. Jag står i valet & kvalet att ringa 1177. Men jag tror jag avvaktar ett tag till & ser vad som händer nu under natten. Förhoppningsvis blir det lugnt!



Mitt lilla lilla hjärta.. mammas hjärta blöder för dig! Min älskling! Imorgon ska mamma skämma bort dig rejält om du inte kräks då. Bara ha en massa mys, se filmer, äta gott, pyssla osv..



Fastän att klockan är över 00 så vill jag ändå passa på återigen att säga:
HAPpY HAPpY BIRTHDAY DARLING T PÅ DIN 33 ÅRSDAG!!


Nää bara att inse att min söta älskade lilla flicka helt enkelt är magsjuk, för nu spydde hon igen!!! SKIT OCKSÅ!

Men hon är så duktig som klarar det så bra, kräks i hinken & ingen annanstans! Mammas duktiga tjejja!

Nähäpp bara att lägga sig ner & ligga i nån sorts dvala...

//L

Sorgligt men sant!

2010-04-08 @ 23:11:56
Idag fick jag vet att en mycket nära vän till mig, som ligger väldigt varmt om hjärtat, att hans fru nu har avlidit i cancer. ;(
Hon har varit sjuk länge & jag vet att han vårdade henne hemma samt gjort allt han kunde för henne. Hon hann precis fylla 40 innan hennes tid var ute. ;(

Mitt hjärta blöder för min vän... Jag vet hur jobbigt han har haft det den sista tiden. Han om nån förtjänar inte detta! Han är den snällaste, omtänksammaste & ödmjukaste människa jag vet. En god lyssnare & en fantastiskt stöd när man väl behöver det!

Guuud vad jag lider med den stackaren!!!

Det andra sorgliga är ju att det förbannade helvetes jävla piss skit laget LHC åkte ur SM slutspelet!! Och inte mot vilka som helst utan självaste vidrigaste Djurgården! HATAR DJURGÅRDEN!!!!! Totalt utklassade ikväll. De som ÄR ett BÄTTRE lag än DIF & de torskar så det heter duga!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okeej nu ser jag fram emot Hockey VM! Nästa omgång att ha nerverna på utsidan när det är som mest spännande.. Höhö.

NU: Borsta tänderna!
Senare: Finkelura liiite...!

TJIPP!

//L

Helt jävla slut, rent ut sagt!!!

2010-04-07 @ 23:10:30
Ja inatt som var så åkte ju lillfisan på magsjuka. Jag hade precis lagt mig & höll på att somna när hon började kräkas. Så det blev ingen sömn för mig inte.. inte förräns klockan 6.30 imorse fick jag sova 2-3 timmar. Så hela dagen har jag gått som i ett enda töcken. Tvättat allt hon hade spytt ner samt madrassen.

Sen gjorde vi hemgjord dajmglass & chokladmaränger eftersom hon åkte på feber efter magsjukan. Meen hon piggnade till under sena eftermiddagen & verkade så gott som frisk nu ikväll.

En sak som är säker är att JAG kommer banne mig somna ovaggat ikväll... & säkert inom överskådlig framtid :rolleyes:. Typ snart..!

HEPP!

//L

Magsjukt barn..! Uäääk

2010-04-07 @ 03:25:28
Jag hade nästan somnat när jag hör att Lovisa inte mår bra.. Som mamma är man ganska bra på att känna på sig saker innan de sker. Som nu i natt vid 1-30 tiden, då kräktes hon ner hela sängen!
Underbart! Nu är klockan 3.20 & ännu sover vi inte.. men vi kanske är på god väg nu! Hon har inte kräkts nått mera så jag undrar vad det där var för nått.

Ja det är väl bra på sätt & vis ändå!

Nu hoppas jag att vi får lite sömn åtminstonde...

Vilken skit natt....!!! Alla småbarnsföräldrars mardröm ?!?
Min i alla fall... tack gode gud för att de lär sig kräkas i toaletten ju äldre de blir istället för överallt! HUA!!!

Oh well....

GODNATT! (Eller god morgon..!)

//L

Sjuuuuuuk!!!

2010-04-02 @ 00:10:14
Gud vad trist att vara sjuk :S. Men så är det, jag har haft feber sen igår & bara legat största del. Har inte orkat med nått & knappt orkat stå. Dessutom har jag varit så yr i huvudet så det har känts bättre att halvligga. I natt så hade jag en sån sjuk frossa. Jag skakade helt okontrollerat & frös som aldrig förr, samtidigt så svettades jag floder utan att överdriva nått speciellt. :O

För det första så svettas jag knappt alls, inte ens när jag tränar stenhårt svettas jag nått speciellt. För det andra så var det så sjuk att jag hade en sådan frossa samtidigt som jag svettades nått enormt. Det bara rann om mig :O :O :O.. Som sagt helt sjukt! Men så hade jag närmare 40 graders feber också :S.

Har legat i stort sätt hela dagen i dag med.. Kollade på "Änglar & Demoner", uppföljaren till "Da Vinci Koden". Skit bra tycket jag :).

Är jag sjuk imorgon med ska jag bara se en massa filmer & göra ingenting.. bara dricka en massa te & tycka synd om mig själv :rolleyes:.

Ikväll så kom goaste kusinen P & fikade! Vi satt & drack lite kaffe & pratade om allt möjligt & skrattade mycket. Blir så glad när han kommer!!!  Love you P!!!

Pratade med FinaFia den stackaren... hennes mamma gick ju bort alldeles nyligen ;(... Hon berättade att hon & hennes tvilling syster hade legat i jämter henne. Mamma Birgitta låg i sin säng mellan sina döttrar när hon somnade in för gott. Med ett svagt litet leende på läpparna avslutades hennes liv!

Ett fint sätt att få dö på när man kämpat så länge mot Cancern.. hon fick som hon ville i alla fall & fick trots allt ett värdigt slut!

Lider med familjen... den sorg de bär på måste vara outhärdlig. Framför allt så gör det mig ont att veta att FinasteFia är så ledsen & inget kan man göra. Vi älskar dig FinasteFia!!! Massor massor!

Nähäpp nu så är det god natt min skatt minsann!

HEPP!

//L

RSS 2.0