93485739467 små saker att göra!

2010-08-17 @ 23:22:39
Dagen blev inte till det jag hade planerat för. Eftermiddagen & kvällen bjöd på magsmärtor som krävde sängliggandes! Misstänker att Chrons sjukdom gör sig lite påmind samt varnar mig lite grann. :rolleyes: Varnar mig att jag dricker liite för mycket kaffe igen samt att jag har varit & känt mig sjukt stressad.

Hade tänkt träna men det sket ju sig så det sjöng om det!!! *svär*

Om inget inträffar imorgon så finns det banne mig I N G E N T I N G som kan stoppa mig från att TRÄÄÄÄNA!!!

Jag vet inte hur många som har påpekat att jag gått upp i vikt, något så gör mig otroligt låg. Det har bara varit positiva komplimanger om min vikt & att några kilon till skulle inte göra något alls, utan klä mig som de säger. Jag är inte överens för fem öre med dem. Min plan är att gå NER dessa kilon som jag gått upp & det pronto!

Fast det är klart att jag önskar omvandla fettet till muskelmassa istället. Men tyvärr har jag väldigt svårt för att öka i muskelmassa, antar att det är så jag är skapt. Men det där extra hullet jag lagt på mig ska BORTBORTBORT..!!

Åh ja jag vet att många kommer att  skrika i högan skyn.. "du kan inte gå ner i vikt! Är du sjuk igen? Har du fått ätstörningar igen?" Det är nog en del av frågorna som kommer att hagla friskt över mig :rolleyes:.

NEJ jag INTE ätstörningar igen! Jag vill bara bli av med det lilla extra jag lagt på mig hur mycket än alla nära & kära säger att det klär mig. JAG vantrivs!!!

Jag ska väl ändå trivas med mig själv & med min kropp?!!

Nåväl nu lämnar vi det!! ;)

Jag har i vanlig ordning samlat på mig 329487538 små saker att göra. Inget dunderviktigt så utan mera tex, stryktvätten som växer i rekordsnabb takt :rolleyes:. Papper ska sättas in i pärmar, Lovisas garderob behöver rensas ur. Det är några av alla saker som verkligen behöver göras.
Åååå listan den blir bara längre & längre för var dag som går haha.

Men va fasiken, jag njuter ju av livet!! ;) *lever i förnekelse*

Men åter till träningen.. Jag har ju skaffat mig kondis som en rullande kundvagn.. Så imorgon kommer jag ha högt tempo (alltså lika snabbt som en kundvagn dras) & kommer flåsa alldeles lagom sexigt under tiden. Jag är ett kap!! (lever fortfarande i förnekelse)

Dagarna efter kommer jag att behöva en sån där griptång så jag kan nå saker jag behöver i från sängen. För det är där jag kommer ligga med min träningsvärk (ålderskrämpor?). Såå allt jag behöver inför övermorgon är: Griptång, rollator, stödstrumpor & ställbar säng!

Japp lätt fixat.. allt finns säkert på Ö&B eller på Rusta kanske.. (inbillar mig till max)

Oh well... miniterroristen tog & sprayde hela sig, från topp till tå (dränkt), med spraybalsam som jag brukar göra i en liten pumpflaska som vi använder till hennes hår när det ska kammas. Motiveringen till detta var från hennes sida att det var parfym låtsades hon.

Jomen visst serru det är ju alltid en giltlig & försvarbar motivering till varför man från dränka sig i spraybalsam. Absolut, mamman hennes håller med.. eller inte.. (kommer mina grå hårstrån på grund av dessa infall från miniterroristen???).

Vad händer imorgon?

Mycket lite hoppas jag :rolleyes:

Nu blir det till att läsa ut den absolut bästa bok jag läst hittills, nämligen Lars Keplers "Hypnotisören". Den är såååååååå grymt bra att jag har sträcktläst den. Ser fram emot hans andra bok...! (Minns inte vad den hette)

HEPP!!

//Fortfarande 25 år!

Skriv här vad du vill !!

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0