Symaskin...

2010-01-30 @ 10:38:54

...ska jag låna av mamma idag hade jag tänkt! Jag har fått en idé om att använda gamla kläder & sy om till utklädningskläder till miniterroristen. Sen att jag inte har använt en symaskin på evigheter är en helt annan historia.

Så det får bli en snabblektion idag hos mor! Så får vi se vad fröken Pyssel kan åstadkomma för något...
Jag syr mig väl själv i fingret haha!

Ute går inte att vara idag, för kallt! Eller jaa det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Men att vara ute & leka i -17 det vette i fasen om det är så upphetsande precis.

Så då får mamma Tudegård göra det bästa av situationen en kall lördag som denna. På schemat idag står:
Hämta symaskin hos mor
Köpa lördagsgodis till miniterroristen
Lovat miniterroristen att vi ska sminkparty
Äta godis
Äta godis
Kanske att vi skulle äta mat ?!?

Det blir en bra dag det här.... tror jag...

Nu ska jag äta frukost, nått jag har blivit otroligt dålig på...

"Försök & misslyckas, men misslyckas inte med att försöka..."

TJIPP!

//L


Gravitation...!

2010-01-29 @ 22:07:31
"Gravitationen kan inte hållas ansvarig för att människor faller för varann..."

Idag har vi inte gjort nått vettigt & det känns helt okeej ändå :rolleyes:. Man får ha sånna dagar också! Lovisa fick följa med 2 lite större barn på gården & åka lite tefat på eftermiddagen. Gulligt av dem! Den ena av dem, A, han är såå go med henne. Likadant i somras, då gungade han henne vid flera tillfällen. Så go unge!!!

8 år är han fick jag veta idag. Haha mamma Tudegård blev liite hönsig när de ville ta med miniterroristen utan vuxet sällskap. Inte långt, inte alls långt. Men jag kunde inte heller se dem genom fönstret eller ytterdörren.

"Tar ni hand om henne ordentligt då?" frågade jag grabbarna innan de gick. Till svar fick jag: " Klart vi gör! *idiotförklarar mamman* Jag är 8 år!!! Jag ska passa henne hela tiden & se till att hon inte åker i det största guppet."

Okeej! Hönsmamman gick med på det! Lycklig miniterrorist skuttade glatt i väg med killarna.
15 minuter kändes som en evighet för hönsmamman hihi.

But, but... allt gick mycket bra & hem kom hon frusen till tusen! Så då blev det varm choklad & dataspel & lyckan var fulländad!

Kvällen avslutades med lite chips framför Emil vardagsrummet innan det var dags för sängen. Sen lite spring fram & tillbaka mellan sitt eget rum & vårt sovrum innan hon slutligen somnade med Waldermar i sin säng. (Dockan heter Waldermar...)

Vad morgondagen har att ge, det vet jag icke det får bli en överraskning .

HEPP!

//L

Så var det fredag igen!

2010-01-29 @ 11:00:44
Inget ovanligt händer idag inte..! Bara en helt vanlig fredag hemma hos hysteriska familjen Tudegård. Helt normalt & helt vanligt! :rolleyes:

En miniterrorist som kan konsten att tjata hål i huvudet på en & driva en till fulländat vansinne på mindre än 5 minuter. Inget onormalt här inte haha.

Igår fick hon totalspel klockan 22 för att hon INTE fick spela på datorn. Jesus vad gaaalen hon var!!! Så arg!!!!!!!
Det tog närmare en 30 minunter innan hon gav med sig & lugnade ner sig. Då gick hon med stampande fötter & en sur underläpp in i vårt sovrum & kröp ner i min säng. Jag blev som vanligt boven i dramat! :rolleyes:

Men men... nu på morgonen har allt varit bra! Go & glad! Mammas stora lilla flicka! Mitt allt!

Tjipp!

//L

Lite kvälls mys!

2010-01-28 @ 21:29:47
Jupp! Ser "Flickan som lekte med elden" men gjorde en paus under "CSI Miami". Bara slapp i soffan! Känns helt okeej faktiskt!

Testade en ny snussmak idag... kanel & kardemumma smak, helt okeej men inte blir det nån favorit direkt. Blir väl samma gamla vanliga eucalyptus..

But, but...
Tror jag ska ta mig en macka med mina alfagroddar & andra nyttigheter haha!

Tjipp!

//L

Mys medan snön faller så vackert..!

2010-01-28 @ 10:04:45
Jag gillar detta oväder, framför allt då man kan välja att stanna inne om man nu vill . Jag vet inte varför jag tycker det är mysigt med sådan här oväder, jag bara gör det!

Idag blir det en hel del inomhus pyssel & lekar!

Baka bullar bland annat har jag tänkt mig.. Sen har jag lovat Lovisa att vi ska klippa & klistra lite. Hon gillar att klippa ur saker i mina gamla SOLO tidingar bland annat & limma fast på ett vitt papper. Och ritpapper har vi ju gott om i den här familjen.. kan nog tapetsera hela tallboda med ritpapper haha!

Hur som haver...

Lovisa har fått ny säng, bara så där :rolleyes:. Gick & strosade på IKEA häromdagen & hittade fina svarta smidessängben 4 st med tillhörande bult, skruvar & gudvetvad, för 9kr!!! :O Japp! 9 spänn! Skitsnygga var de så det bar hemåt & skruva isär nuvarande säng & skruva ihop nya sängen.. bra bra.

But, but Lovisa sover i mer i sin säng för det! Hon har nån sorts period nu då hon knappt somnar i egen säng & OM hon gör det kommer hon ganska tidigt på natten & sover resten hos oss. Hon har aldrig sovit hos oss nått speciellt förut, det är nu på senare tid som hon börjat med det.

Kanske går det över snart? :question:

Kollade lite på familjelivs sida där jag är med ang att sluta med napp till miniterroristen.. Fick en hel del bra tips! Men så älskar jag familjeliv.se då de alltid har så mycket bra där :D.

Ett tips var att hon skulle få köpa en leksak som hon länge velat ha eller liknande & betala med sina nappar. Hmm... kan gå då att lämna napparna till tomten misslyckades totalt!

But, but... What's the rush??? Det är när de nya tänderna kommer som nappen är ett stort hot...!

Hepp!

//L

Skyddat blogginnehåll!

2010-01-26 @ 22:36:14
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

Storhandling!

2010-01-25 @ 19:35:16
Idag har det storhandlats! :) Det behövdes kan jag lova. Men det blev inte alls så dyrt som jag hade trott. Fick väääldigt mycket för de pengarna. Lite förvånad, glad & nöjd men förvånad över att det blev så "billigt" trots allt.

Men så är man ju ett geni i köket haha! Åh ja jag är allt bra grym i köket & jag är bra på att ta hand om resterna så inget svinn här hemma inte. *Stolt*

Lite låg över att jag just nu inte kan träna som jag vill riktigt. Ingen direkt styrketräning på grund av armen. Så det får bli en hel del fys i stället. Haha & det behövs förvisso. Styrka har jag men kondisen har visst blivit kass under träningsuppehållet. Gud vad flåsis jag blev idag :rolleyes:.

Men som sagt jag är inte alls tillfreds med träningen... men men att röra på sig är ju aldrig fel!

Nåväl...

Slut på godis, kakor osv. Hallå alfagroddar, grönsaker, solrosfrön & couscous!

Tipp!

//L

Upp & Hoppa!

2010-01-25 @ 10:02:36
Nepp! Upp & hoppa det gjorde jag med klockan 8 :O. Det var helt olikt mig må jag säga, jag som har varit sååå morgontrött sista tiden. How ever... Jag steg upp, helt ensam resten av la familia sov. Bryggde gött kaffe & började avverka mina samtal jag hade att ringa.

Höll på att trilla av stolen när A på Ortopeden sa att jag fick en tid till min läkare redan på onsdag 3/2. WHAT????
HAH! Han som man får jaga som en gaaaaalning i vanliga fall & om man har tur kanske, men bara kanske får en tid inom ett halvår!

But, but... jag är tacksam att det gick så fort, ledsen över att jag ens ska behöva boka en tid till honom..

Det positiva är att han förmodligen kan åtgärda mina problem ganska snabbt. Det negativa är att om det blir mera problem osv skjuter jag mig själv!!!

Nu till nått oootroligt roligt. Enligt mig i alla fall...!

Miniterroristen har börjat med en massa bebisprat!!! Så här kan det låta..

-Mamma när ska du få en bebis?
-Jag vet inte...
-När du får det mamma då ska den sova i mitt rum hela tiden.
-Mm men du vet när bebisen är så liten måste den sova hos mamma så mamma kan ge den mat från tutten.
Lovisa funderar & går i väg...
Sen kommer hon tillbaka & säger:

-Mamma den här tutten (högra) ska vara vällingtutten & den här (vänstra) ska vara mjölktutten. När får jag bebis i magen nu då mamma???
-Öhm... Ehhh.... när du blir lika stor som mamma...!

Jahopp ska vi redan börja med blommor & bin? Vid 4 års ålder??? HAVE MERCY!!!!

HELL NO!

Storhandling med stort S idag!

HEPP!

//L

I brist på annat... när rastlösheten slår till!

2010-01-22 @ 22:41:13
Så möblerar man om! :rolleyes: Vardagsrummet blev återigen fin fint må jag säga :thumbup:.
Men nu måste jag snart sluta upp med det här & möblera om stup i kvarten... eller inte! :rolleyes:

Imorgon har jag en smörgåstårta på att-göra-listan samt fira FinaFia. Sen på kvällen är det tjejfest hos henne. Ska bli kul, man vet aldrig vad Fia hittar på.. det blir säkert nån form av tävling eller så :). Roligt roligt...

Egentligen borde jag väl tänka på att nanna kudden min, men jag är så hutlöst pigg & en aningen rastlös så sova blir det inte riktigt än för min del. Finns ingen anledning att ligga & vrida & vända på sig i flera timmar.. då kan jag lika gärna sitta här finkelura lite! :D

Bakade semlor idag! Ujujuj vad göttit!

Men på måndag är det slut med allt vad godis, sötsaker över lag & kakor! Då sätter jag i gång med hårdträning som heter duga! Måste bara införskaffa mig en nya pilatesboll då miniterroristen fick för sig att klippa lite med saxen i den! :O

Trots att hon hade klippt hål i den så var det ändå harmlöst..
-Mamma jag skulle bara hjälpa dig så du kunde blåsa in mera luft i bollen. Men jag hittade inget hål så jag gjorde ett! *mycket glad & stolt flicka*

Suuuuuck!!!!!!!!!!!!

Jaja tack tack min skatt... jag ahde klarat mig bra utan extra hålet... *skrattar åt min sjuka hjärna som tänker massa snusk just nu pga av extra hål*

But, but...

Hepp!

//L

Rulla dig i snön!

2010-01-21 @ 09:45:20
 Idag ska vi göra snögubbar & snölyktor jag & Lovisa om det nu går. Vi hoppas alltså på kramsnö :).
Men Waldemar (Lovisas docka som hon döpt själv) får stanna inne.

Igår var kusinerna här Cornelia & Ludvig & så deras kusin lilla Emilia på 2 år. Gud vad de lekte! :thumbup:
Emilia & Lovisa fann varandra så Emilia storgrät & ville INTE åka hem när mamma Cilla kom & skulle hämta henne. :rolleyes:

Sen var det bara att ta fram sugoskar & dammsuga upp all lera, snören & jag-har-ingen-aning-om-vad-de-har-haft-ut.

Hur som haver... så hade barnen det roligt igår & det är det som är det viktigaste! :)

Åh ja mamma Tudis hade ganska roligt med, fastän jag hade lite svårt att dela på mig där ett tag när Emilia vill ha hjälp med leran & Ludde ville ha hjälp i vardagsrummet med tvspelet. Liiite körigt! Men man är ju kvinna & klarade ju ut det såklart! ;)

Nä nu blir det att sätta lite fart här hemma, här kan jag ju inte sitta hela dagen!

Tjipp!

//L

Kalas & smörgåstårta!

2010-01-19 @ 12:28:45
Det är vad det blir idag! Först så ska jag göra en smörgåstårta jag har på beställning till idag & sen vid 16 tiden bär det av till svärmor för att fira henne. Lite mat & så där & sen är det kväll igen som vanligt! Med andra ord så gott som en helt vanlig vardag..

På lördag är det födelsedagsfirande igen. Då ska vi fira FinaFia :). Fast hon fyller pån torsdag egentligen. Sen på kvällen är det tjejfest, trevligt, trevligt. Skönt också att det är på hemmaplan.. Inte för att jag vet om jag ska festa eller ej.. men jag behöver ju knappast dricka för att ha roligt. :D

Känner mig helt off! Har liksom inte inspiritation till att göra nått, vill inget göra, känns som det kvittar osv.. Exakt varför jag känner så det har jag jag ännu inte kommit på. Men jag kommer väl på det nån gång.. eller nått!

Känner mig lynnig i humöret vilket heller inte är likt mig & har inte alls mycket tålamod stundtals & tålamod är en av mina bästa egenskaper. Vad är det med mig egentligen??? Guuud vad jag blir trött på mig själv ibland :rolleyes:!!!

För fan kvinna RYCK UPP DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okeej så där ja! En bitchslap i facet mitt & jag är på G igen... (ljuger som bara den)
Men nu blir det smörgåstårtagöra!

Hepp!

//L

Födelsedagskalas x2.

2010-01-10 @ 22:45:21
Idag har vi firat både mig & Flisan :). Hela klanen Tudegård kom utom Janne & Ludde. Janne hade blivit sjuk & Ludde hade svalt hela sinhallens klorvatten & kräktes när de väl kom ut där ifrån :(.

Vi har haft en mysig dag allihopa! Och vi har båda fått fina presenter :D. Mycket nöjda & mycket glada!
Imorgon blir det till Ikano en sväng för jag fick presentkort där,  så nu ska det handlas! Ännu en mysig dag!

Av min älskade lillasyster Jenny fick jag kläder som jag ÄLSKAR!!! Helt underbara!!!

Problemet är bara vilken-ska-jag-välja-idag... :rolleyes:

Lovisas tårta är som jag gjorde idag är något jag är stolt över! Här kommer en bilder.. :)


En tusingfoting :).

Jag är så stolt över att JAG har gjort denna helt själv!

Lovisa brydde sig mest om tårtan, hon var lika glad & stolt åt den som jag .

Lovisa fick ju gips grejer idag av oss. Så man kan göra gipsfigurer osv.. Vi gjorde dem nu ikväll & hade det så mysigt tillsammans on & jag. Men tyvärr så slutade den här dagen i en olycka :(. När jag skulle diska ur en liten vattenkaraff jag hade använt så gick den sönder. Vilket innebär att jag skar rejält. Jag liksom slant ju det var som om jag slog in skärvorna/vassa kanterna i mina fingar lite här & där. Varav 2 var djupa. ;(

Hade de 2 varit lite längre så hade det behövs sys, men de var små korta streck men ordentligt djupa det syntes tydligt. Så det var blod över allt & jag bade S komma & hjälpa mig & tur var väl det då jag svimmade!!!

Tål inte mitt eget blod, andras? Oh javisst inga problem. Mitt eget? Godnatt! :rolleyes:

Jaja så kan det går ibland.. hade stora problem när jag skulle bada haha.

//L

En soft födelsedag...!

2010-01-08 @ 20:40:14
Fick helt oväntat paket av lillasyster Jenny :D. Bara så där hemma hos mamma.. Åhh vilka underbara, superfina, asläckra kläder jag fick av henne!!!! Me löööööve it! :thumbup:

Så nu är jag HOT MAMA enligt henne hahaha.. tack finaste sötaste systeryster!

Åkte hem & provade, speglade mig, provade, speglade mig & kände mig som en tonåring igen :rolleyes:.

Köpte lite presenter till Lovisa med eftersom vi firar henne samtidigt. Kalasen äger rum i morgon & på söndag. Förutsatt att hon inte är jättesjuk!

Hon är inte alls lika dålig idag som igår, men inte frisk heller...
Nu ligger hon i min säng & sover, hon vill ligga inne hos mamma & sova. Klart min prinsessa får det när hon nu är sjuk.

Jag hoppas på en lugn natt...! Med sömn & så...!

Hepp!

//L

Adrenalin & kortison!

2010-01-08 @ 11:52:50
En tur till sjukhushet blev det igår kväll vid 18.30 tiden. Vi fick en tid klockan 18.45 av sjukvårdsupplysningen när jag ringde.
Orsak? Lovisa! Hon har inte haft falskk krupp på nästan 2 år nu, dessutom så är det vid den här åldern som de växer ifrån det. Men icke!

Och hon var dålig! Mycket dålig! Hon somnade vid 17 tiden på grund av febern som slog till med full kraft & vaknade vid 18 tiden för att hon knappt kunde andas. Och då menar jag verkligen att hon INTE kunde andas knappt. Okeej, kruppbarn låter för jävligt när de är sjuka & de har problem med INANDNINGEN det är det känt för. Men Lovisa tog priset!

När vi kom upp så sa till & med läkaren att hon var dålig. Så det var gränsat ett tag att vi skulle få gå vidaren till öron, näsa hals avdelningen för att bli inlagda. Men trots att hon hade sånna svårigheter med att andas så syresattes hon sig själv förvånasvärt bra sa läkaren när det kollade det. Dock hade hon en mycket hög puls som oroade dem lite.

Hon fick andas in adrenalin, sen fick hon alvedon mot febern (vi hann ingen ge henne då hon somnade) & sist lite näsdroppar.

Så fick vi sitta ner ett tag & vänta så lyssnade de på henne igen men hon var fortfarande dålig & då beslutade läkaren att ge henne kortison. 12 tabletter i ett svep :O. Hej hopp!

Men PANG! Så fick hon rösten tillbaka någolunda, hon blev som en speedad duracellkanin & andningen var markant mycket bättre.

Hon somnade som först klockan 01 i natt. Läkaren sa att adrenlinet gör dem pigga... No Shit Sherlock!!!! Det märkte vi nog allt! Från att ha varit sååå dålig & inte ens orkat sitta upp till att börja leka i raketfart!
HJÄLP!!!

Men natten har varit lugn & vi har fått sova! Vi sov till 11 allihopa & hon verkar bättre idag. Men jag har mina aningar att när kvällen börjar komma så är det dags igen. Det hörs på henne.. Men nu har vi ju medicin & i värsta fall fick vi åka in igen!

Nu ska jag bara chilla en stund!
Åh ja visst ja, grattis till mig som fyller idag hahaha!

Tjipp!

//L

Varför sen & inte nu?

2010-01-07 @ 10:28:38
Hur kommer det sig att när man får veta att en anhörig är mycket dålig & dessutom gammal så börjar man tänka på allt man BORDE ha gjort? Jag borde besökt honom/henne oftare.. jag borde... jag borde... osv. Varför sen & inte NU???

Varför kommer man alltid i efterhand när allt är så gott som försent & vill ha en massa saker gjorda? Varför gör man det inte NU, då?

Bra fråga, nästa! :rolleyes:

Jag ångrar just nu att jag skrev på FB som status: Lev & älska idag som om imorgon vore den sista.. du vet inte vad som väntar dig runt hörnet! No shit Sherlock! Kort tid efter att jag hade skrivit så ringde syrran & berättade att en nära anhörig är mycket dålig & mamma & han inväntar ambulansen... ;(

Va faaan! Fattas bara att jag får ett annat besked idag också! Lika bra & ta all skit på en gång..!!! Så är det avklarat!

Nepp nu får det vara slutdeppat för stunden! Snön vräker ner & jag sitter fortfarande i pyjamas!

Hepp!

//L

Chill chill chilla!

2010-01-06 @ 21:59:29
Jojo det är precis vad jag har gjort heeela långa dagen, chillat! I min mysfotölj med en filt, megafluffkudde & en bok. En & annan kopp te har jag jag också druckit. :thumbup:

Jag blev lite dålig på sena eftermiddagen men det gick över relativt snabbt. Vad det var eller varför det vet jag inte. Men jag blev akut illamående & alldeles matt i kroppen. Låg & vilade mig 1, 1½ kanske så var jag okeej igen. Lite matt i kroppen dock, men inget illamående & det är jag sååå tacksam för! Hatar, hatar, hatar magsjuka!

Imorgon ska Lovisa få åka lite skridskor med sin äldsta kusin Sebban! Guud vad hon kommer att bli glad imorgon när vi berättar det för henne. :D
Mys mys.. sen kan det nog bli lite varm choklad på det när vi kommer in igen :).

Jag måste slipa min skridskor för jag kan inte åka på dem nu som det är :(.

But but det gör ju inte så mycket eftersom jag kanske är till bättre hjälp för Lovisa utan :rolleyes:

Det blir roligt imorgon i alla fall & det är ju huvudsaken!

Tjipp

//L

Min smarta dotter!

2010-01-05 @ 23:36:28
Jag tror att alla föräldrar tycker deras barn är supersmarta & duktiga osv... :) Lovisa har lärt sig att starta internet & sedan klicka på sin spelsida som jag lagt som favorit. På så sätt tycker hon inte hej vilt på alla knappar & gud vet vad när hon inte har tålamod att vänta på att JAG ska hjälpa henne att starta spelet.

Nu kan hon själv! Hon får självklart inte sitta helt utan tillsyn inte heller får hon sitta hur mycket som helst vid datorn & spela. Men förut när hon ville byta spel cirka var 5 sekund blev det jobbigt för en annan att behöva släppa allt på sekunden för att hjälpa henne. Man blev lite låst.. om till exempel lagade mat så blev det väldigt körigt när man blev tvungen att springa fram & tillbaks mellan spis & dator.

Nu klarar hon sig själv, hon är duktig & frågar så fort hon märker att hon inte vet vart hon ska trycka för att starta igång det spel hon valt, eller om nått annat inte fungerar så frågar hon. Och det är det jag tycker är lite skönt, att hon klarar sig ganska bra själv, inte trycker hej vilt på datorn & att hon frågar.

Hon lär sig rekordsnabbt tycker jag :rolleyes:. Jag gillar att hon spelar de här "lek & lär" spelen. Sånna är bra!

Nu är klockan som vanligt skitmycket & jag borde gå & lägga mig & sova...

Har för övrigt haft en underbar dag!

//L

Nu är julen ute ordentligt!

2010-01-04 @ 20:15:38
Kastade ut gran helvetet som drev mig till vansinne med dessa barr som var Ö V E R A L L T!!!!!!!
Bara man tittade på granen så barrade den ju, not so fun! Nepp! Så ut åkte granen, resten av adventsljustakar, julstjärnor & julgardiner. Sen dammsög jag & torkade golv vilket verkligen behövdes för det syntes på vattnet :O. Jag undrar när jag torkade golv sist.. hmm...

Igår bakade jag bullar med vit choklad i, mmmmmm säger jag bara!!! Det var flera som tyckte det, typ hela klanen Tudegård. De enda som saknades igår var Mia, Håkan, Sebban & Sabina!

På lördag firar vi både mig & Lovisa tillsammans med mamma/mormor & CO & på söndag blir det heeela klanen Tudegård som kommer. Trevligt!

Imorgon är vi ett gäng som ska åka skridskor här i tallboda! Klockan 11 ska vi ses vid isbanan, mycket roligt! Lovisa ska få stå på sina allra första skridskor som hon fick i julklapp. Ska bli sååå roligt & spännande & se hur det går för henne :).

Men nu ska jag ta mig lite mera te & bara slappa framför tvn... kanske att jag tar mig nått att äta också!

Tjipp!

//L

Ner, ner, ner för backen ner..! Svisch!

2010-01-03 @ 11:09:20
Jahopp bär det av till stugan eller inte? Än så länge har jag inget hört om någonting.. S ligger med huvudvärk, som vanligt :S. Bara att vänta & se..!

Men inget är ju som väntans tider!!! Den som väntar på nått gott, väntar alltid för L Ä N G E!!

Om vi nu inte kommer iväg så kan jag liksom baka bullar eller nått istället. Men att dra igång ett bullbak innan jag vet nått känns lite sisådär kanske.

But but...

Annars då? Barnen mår bra? Bilen går bra? Huset mår bra? Jovars :rolleyes:.. Bilen tackade oss när vi satte i motorvärmaren efter att få ha stått ute en hel natt i kyla & snö. Mycket glad bil, mycket tacksam! Barnet? Jo du ljuvliga 4 års trots!!! Halleluja! Man bara måste ju ääälska denna 4 års trots, säger ständigt emot vad man än säger. Vägrar göra som man säger till henne, är hur låååååååååååångsam som helst. Inte för att en annan är så jäkla snabb men i jämnförelse med henne är jag rena blixten!

Hon kan verkligen konsten att tjata hål i huvudet på en :rolleyes:..

But but...

Jag älskar henne över allt annat, hon är min gudagåva med eller utan trots!

Nåväl jag blir väl en aning mera gråhårig & tunnhårig på henne med det är det värt! ;)

//L

Snö, snö, snö...

2010-01-02 @ 22:34:10
En massa snö & svinkallt så man fryser röven av sig bara genom att tänka på att KANSKE gå ut. :rolleyes:
Men men...

Eventuellt far vi till stugan imorgon & åker, skidor, skridskor, pulka & allt som har med snö att göra! :) Sen blir det varm choklad & en mysig brasa på kvällen. :thumbup: Ojoj vad det kommer kännas fin! ;)

Lovisa har en helt fuckad dygnsrytm & vi vet inte hur det kommer sig eller varför.. Klockan är nu snart 22.30 & hon sover INTE, nejdå hon ligger i dubbelsängen & tjuttrar med far sin så det står härliga till. Inte vaknade hon set imorse inte heller har hon sovit nått på dagen. Nada! Men äääändåååå så är ungen awake!!! Otroligt!

Men det vore ju självaste fan om hon inte slocknade som en klubbad säl imorgon kväll efter en hel dag ute i snön! Då tror jag allt att jag rent av  smäller av...!

But, but... vi får väl se :rolleyes: Jag har annars hört att stekpannan ska vara effektiv, gärna i gjutjärn :rolleyes: *skrattar*.

Men nu ska jag nog ta & slå mig ner i fotöljen, slå på lite "vänner" på dvdn & bara koppla av med ett jumboglas varmt te *fryser som satan*

Tjipp!

//L

RSS 2.0