Tennis & 1:a advent!

2010-11-28 @ 00:11:04
Imorgon så blir det tennis för Lovisa i Tennishallen klockan 11. Spännande! :rolleyes: Jag hoppas på så lite skador som möjligt.. jaa för oss andra som INTE spelar då ;). Nae vars det ska bli roligt & se vad hon tycker om det hela. Det är ju bara 2 gånger kvar med denna sen är det slut. Jag & Jenny (lillasyster 1) planerar att skriva in Lovisa & syrrans pojke Enkido nästa år på Sweden Sports Academy. Guud så roligt hon har haft hela denna termin & aldrig tröttnat på att varje lördag få åka på sin sport som hon själv säger. Det är ju just det jag gillar med Sports Academy att det är en ny sport varje lördag..

Nästa helg flyttar syrran & familjen hennes till nya huset, längtar som fasiken efter det här kan jag lova. Vi var där en sväng idag & pratade lite med snickaren & så tog vi hand om kattungarna ett tag också när vi ändå var där. Annars så är snickaren W supersöt & tar hand om dem när inte lillasyster kan åka varje dag till dem. Bilder på huset osv kommer att finnas i en låst blogg framöver då jag inte av personliga skäl vill lägga ut dem för allas beskådning. Men så mycket kan jag säga att huset på 14 rum är fantastiskt & otroligt vackert. Vissa detljer inne i huset är helt underbara & jag är ju mycket för det som är lite gammaldags.

Sämre hälft, jag själv & vår dotter kommer att spendera mycket tid därute båder nu & i framtiden.

Banden mellan oss syskon stärks bara mer & mer för varje dag som går, allt det svåra vi tvingades gå igenom har bara gjort oss starkare & ännu mera sammansvetsade än vi var innan. Vi tar aldrig något eller någon förgiven, vi finns alltid för varandra när som helst på dygnet. Vi sörjer tillsammans, vi gråter tillsammans, vi skrattar tillsammans & vi står tillsammans enade. Vi är en!! Och det finns inget, INGET som kan splittar oss längre..

Jag älskar er alla till månen & tillbaka & ännu mer därtill!!
Älskar er till sista hjärtslaget & till mitt sista andetag!


//Morgonpigg? Hell NO!


En regnig dag & lite innebandy!

2010-11-14 @ 00:05:56
Idag var det innebandy för Lovisa i vasahallen. Än så länge har hon nog gillat de flesta sporter hon har fått prova på. Det var roligt att se barnen spela match, jösses vad de gick in för det. Riktigt roligt!

Det har varit en mycket lugn dag & grått & regnigt hela dagen lång. Man får ju ingen större lust att hitta på nått särskilt då.

Cornelia kom tillbaka nu ikväll & skulle sova över igen haha :rolleyes:. Min lilla inneboende det där. Så sööt! Tjejerna badade först när de kom, sen spelade vi lite tv spel & efter det fick det bli lite kvällsmat, film & sen natti natti. Nu sussar de så gott mina små flickor. :)

Imorgon är det fars dag! Den ska vi fira hemma hos mina svärföräldrar med middag. Mycket trevligt, mina svärföräldrar gör så himla god mat!!!

Men innan det vore det väldans bra om det kunde vara ett hyfsat väder så man kunde klippa den förbaskade häcken på baksidan. Förhoppningsvis så kommer min svåger att hjälpa till så då går det undan i så fall.

M's lillasyster K har fått sin bebis idag!!:thumbup: En liten tös blev det efter 14 timmar. Vet inte ännu vad hon ska heta men det dröjer nog inte länge förrän jag får veta det. Spännande!

Men nu måste det bli sängen. Kan inte vara vaken hela natta jämt & ständigt...

Tjipp!

//Söver mig själv med stekpannan!

Här går det undan!

2010-11-11 @ 22:24:47
Dagarna bara rusar förbi & det i raketfart. Jag kan tycka att det går lite väl fort men samtidigt så gör det ändå ingenting. Det tyder väl ändå på att man trivs & att man får dagarna att gå? Nåväl.. Snart är det jul, en tid jag har blandade känslor för. Jag älskar julen, det gör jag verkligen, men en del av mig kan känna ångest utan att jag vet eller förstår varför. Men tids nog får jag nog veta även det varför jag känner just så.

Julen blir delad i år med. Från början skulle vi ha firat det mesta tillsammans med min mor & alla syskon. Men då mina svärföräldrar blev HELT ensam på självaste julafton valde vi att dela igen. Jag är sådan att jag kan inte med att någon av mina närmsta är ensam en julafton, det går bara inte. Jul betyder familj för mig. God mat, mycket kärlek & många goda skratt.

Julen är naturligtvis i första hand för Lovisa & alla andra barn sen att jag är totalt tomtegalen är något man får på köpet om man känner & umgås med mig.
Jag håller fortfarande på att skapa egna jultraditoner så som att baka pepparkakshus helt från grunden tillsammans med Lovisa & hennes kusin Evelina. Granen pyntas kvällen innan julaffton osv..Jag har varit & kollat på syrrans nya hus också nu i veckan. Verkligen fint, en del att göra på det men fint. Med så många underbara detaljer som gör huset fantastiskt! Takmålningen på övervåningen till exempel. Eller den stora öppna spisen med den lite udda spishyllan. Trappen upp/ner.. Passade givetvis på att gosa 4 veckor gamla kattungar. Och dom var ju inte söta eller så.. näähää då! Lovisa bröt ihop när vi skulle åka hem & hon inte fick ta sig en hem. Lilla gumman! Men tyvärr är nästan alla på hennes fars sida superallergiska mot katt så det skulle aldrig funka att ha en för oss. Vi skulle heller inte kunna åka till stugan nån längre tid osv.. Så vi får helt enkelt nöja oss med att gosa med den som lillasyster tänker behålla.

Imorgon ska jag hämta Cornelia & Ludvig Tudegård från skolan på begäran, sen ska en av dem, nämligen C, sova över.. som alla andra helger haha. För övrig så var det fullt ös här hemma idag med totalt 6 barn!!

But... I love it!

HEPP!

//rabiat småbarnsmamma

Underbara mamma & trotsiga unge!

2010-11-06 @ 23:15:11
Igår kom min lillasyster & hämta Lovisa för att köra henne till mormor. Hon skulle få sova där till idag så att jag fick vara för mig själv & bara göra vad jag ville & få en rejäl sovmorgon. Jag var inställd på att det där med att sova borta inte skulle fungera då hon går & mer eller mindre vaktar på mig hemma. Hon är som en liten siamesisk tvilling. Får absolut inte vara ifrån henne, inte på toa ens! :O

En aningen jobbigt emellanåt kan jag lova...

Men döm av min förvåning när min andra syster ringde & sa hur GLAD hon var min dotter över att få sova hos mormor :O. Hon hade slängt upp dörren till mormor & skrikit moooooormooooooooor & så hade hon kastat sig i famnen på henne. :). Gud vad skönt det var att få höra det!

När hon ringde på kvällen sen för att säga godnatt var jag rädd för att hon skulle börja längta hem trots allt & börja gråta. Men icke! Hon hade inte ens tid att prata med sin lilla mamma haha.

Så tack älskade underbara mamma för allt!! Du är bäst, jag älskar dig!

Men idag när hon kom hem vid 14, morfar körde hem henne åt mig, så fick jag tillbaka en trotsig & gnällig flicka. Inte så kul. Men men...

Mitt lilla hjärta har tjatat & tjatat & jaa tjatat om när pappa kommer hem, är det lång tid kvar innan han kommer hem osv..

Pappa har varit i Turkiet en vecka nu så hon längtar efter honom nu. Hon kämpade sååå för att hålla sig vaken tills hans skulle komma men till slut vann John Blund & hon stenslocknade vid 22 i soffan. Hon som skulle vara vaken när pappa kom hem med presenter & allt. Jaja han har inte kommit hem ännu & hon kommer bli överlycklig imorgon när hon ser att han är hemma igen.

Jag undrar vad han har köpt till mig.. han sa att han hade köpt något åt mig. :rolleyes:

Jamenvisst jag gillar också att få presenter serru. ;)

Jag är löjligt pigg just nu men hoppas på att kunna sova snart. Imorgon kommer nämligen Enya hit & ska vara här ett par timmar medans syrran fixar med nya huset.. ni vet det där huset med 14 rum!!!

Oh well...//Duracellkaninen..


Slut i huvudet!

2010-11-04 @ 23:02:03
Precis vad jag är ;). Det har varit full speed här hemma ända sen i söndags när sämre hälft åkte till Turiket. Lovisa började söndag natten med maginfluensa som höll i sig ända till sena måndagseftermiddag. Inte så värst kul & jag var aptrött efter natten där. Sen har det varit barn här konstant, Cornelia (Lovisas kusin) har sovit här i 2-3 nätter varav en Ludvig (bror till Cornelia) sov här. Idag hade jag totalt 7 barn här hemma & med en ljudnivå som var allt annat än human.

Det hjälper inte alla gånger att man säger till dem, inte ens ryter åt dem att lugna ner sig. 5 sekunder senare är allt glömt & de är igång igen :rolleyes:.

Hur roligt det än må ha varit hittills denna vecka så längtar jag något desperat efter att få vara helt ensam.. om så bara för en dag! Tror jag ska be mamma ta Lovisa imorgon till lördag så jag får lite tid själv.

Men nu ska jag pyssla lite med mina recept & recept pärm medans jag slöglor på tvn ett tag innan John Blund kommer med släggan & däckar mig fullständigt! :rolleyes:

Hepp!

//Övertrött!

RSS 2.0