Min filt & jag...

2011-01-13 @ 22:42:03
... vi älskar varandra! Varje kväll säger den: please dra över mig!! Jomenvisst. :rolleyes:
Jag fick denna megastooora lurviga, vackra, lyxiga underbara filt av mina svärföräldrar när jag fyllde år för några dagar sen. :thumbup: Mycket bra val av dem, I love it!
Å så har vi mina sockar också I love them too! Så vi har lite av en trekant tillsammans nästan varje kväll. Sockar, Moi & The Filt liksom :rolleyes:.
Miniterroristen var i väg i eftermiddags med sin faster & hennes man för att få välja en födelsedagspresent. De har gjort det till en årlig grej, MacDonalds & leksaksaffärer efter vad som behagar miniterroristen. Idag kom hon hem med en hund. En låtande hund. Förbannat jäkla gläffsig huuuuuuund! Måste allt verkligen L Å T A som hon får eller får köpa själv? Är det nödvändigt? Oh well... batterierna kan ju ta slut helt plötsligt å så går det bara inte att kööpa fleeera.. *elak*
Miniterroristens kattunge Busan har just nu pågåend tokspel! Jagar hon inte sin egen svans så löper kattskrället amok genom lägenheten. Springer mer eller mindre på väggarna. Eller som nu.. leker mullvad i soffan & försöker gräva ett hål antagligen..
Nepp nu ska jag ta & knarka lite mera te!
TIPP!
// Lite lagom störd!

Maj Gådd...

2011-01-12 @ 23:15:20
.... vad bra jag är på att blogga nu för tiden! Tycker ni inte det?!! Varför vet jag inte, det bara inte blir av helt enkelt! Men jag ska nog försöka skärpa mig lite, jag kanske har nån stackars läsare som plågar sig igenom min trista blogg haha. :rolleyes: Oh well...
Det har väl inte hänt så värst mycket, Lovisa & jag har fyllt år & haft kalas nu så att det räcker för ett år liksom ;).
I julas så fick elen spel i köket mitt i natt. Jag skulle sätta i en kontakt & sa det & så var det nattsvart i köket. Inte hjälpte det att jag flippade upp säkringen som hade gått i hallen heller. Inget ville funka i köket.. förutom om man då vred på en platt på spisen. Då jäklar tändes var enda lampa i hela köket!!!!
Dolda Kameran?? Joo det trodde vi allt ett tag & som vi skrattade jag, T & sämre hälft! Det var bara så sjukt alltihopa. Hur kul är det att ringa felanmälan på måndags morgonen & förklara vad felet var. De trodde väl det var en busring eller nått sådant. Meen de kom i alla fall & fixade till det hela. En säkring hade gått i ett skåp som är låst & utomhus. Så lätt var det åtgärdat, tack & lov!
Nu idag äntligen har jag kommit igång med träningen! Alltid har det varit nått som har kommit ivägen så att jag har blivit tvungen att skjuta på det. Men nu jäklar så. Det känns förjäkla bra också :).
En bild på Lovisas kattunge Busan bjuder jag också på. Å JAAA hon gör skäl för det namnet!! Här ligger hon på rören till ett element hemma hos min lillasyster!
//L

RSS 2.0