Vilken uuuuuunderbar daaaaaag!!!

2009-03-31 @ 22:28:23
I'm sooooo happy, happy!!!! :D:D:D
Why??? Kan jag inte säga nu men tids nog ska jag skrika ut det! Men jag är lycklig & det är huvudsaken, inte sant?!!

Hur som... Jag har i alla fall haft turen & nöjet att få puss, sniffa & gulla bebis 2 gånger idag. :D Först Albin sen Enya! :thumbup: Enya sov dock hela tiden vi var där.. Katja var med oss & hon var sååå söt & lycklig där hon satt med Enya i famnen. Hon satt så länge att kraken fick kramp i armen :). Jag trodde Lovisa skulle intressera sig mer för Enya än hon gjorde. Hon var mer intresserad av Enkido istället. Och som dom lekte när vi var där :rolleyes:.

Nu verkar allt gå min väg... den ena saken efter den andra. Pusselbitarna börjar falla på plats & det är väldigt tillfredsställande med tanke på vad jag har fått stå med & gått igenom. Jag hoppas så innerligt att detta bara håller i sig så det inte kommer nått gigantiskt bakslag. För det skulle lätt kunna sopa undan mina fötter igen... :S

Jag är så glad & lycklig att jag är alldeles yr i knoppen :rolleyes:

Katja har varit här nästan hela dagen & inte ville hon gå hem vid 19.45 heller :). Så söt hon är, sååå himla go!!!

Imorgon ska jag till Feelgood på möte klockan 13... spännande. Ska ta fram alla läkarpapper tills dess också & det är ju inte lite det :S.

Mosters lillkille Albin!
Lovisa & kusinen Enya!
En lyckliga Katja med sovande Enya i famnen!

Mina små älsklingar allesammans :D!!!

//L

Till Motala en sväng imorgon!

2009-03-30 @ 22:20:03
Äntligen ska jag få träffa Enya :) yeey! Som jag har längtat..
Men det finns andra skäl också till att jag åker till Motala imorgon men det är inget jag tänker berätta i nuläget. Men jag hoppas jag åker hem med ett leende på läpparna i alla fall :D.

Imorgon ska jag göra s-tårta till svärfar. Det kommer antagligen gäster till honom på onsdag då han fyller 65. Familjen har redan firat honom men det finns ju flera som naturligtvis vill fira honom.

Imorgon kommer lilla Katja hit också, hon ska få följa med till Jenny imorgon har jag lovat något hon ser fram emot. :) Men vem gör inte det?! :rolleyes:

Jag känner att jag behöver en radikal förändring, men jag vet inte vart jag ska börja riktigt... tål att tänka på! :|
Vad vill jag...? Jag vill mycket förvisso men jag kan ju inte få allt tyvärr.. även om jag önskar att jag kunde det :D.

Denna vecka har jag mycket i kalendern... KBT så kommer R hit med gitarren & vi ska leka lite med musiken... jag ska till Feelgood på möte med fööretagsläkaren.. osv... mycket som sagt.
Lovisa får vara på dagis hela veckan då S jobbar hela denna vecka. Kul för henne :love:.

Hennes haka har läkt fint såg jag idag, skönt det. Den såg riktigt läskig ut när hon hade ramlat omkull :S.

Idag har jag provat ett nytt snus... vanilj & mint.. YUCK!!! Men var gör man när man är beroende & inte har tillräckligt med självdiciplin att lägga av med skiten? Jo man tar vad som helst... BAH!!! Får skylla mig själv, inte ett dugg synd om mig inte... jo kanske lite...

Jag ska ha oskyddat sex med ett X antal människor på samma gång... jag ska alltså åka lite buss! Det är i alla fall tanken på KBTn i behandlings syfte. Inget jag är särskilt upphetsad av... :rolleyes:.

Med tanke på helgen & hur det gick så känns det inte så bra att åka buss nu... jag klarade med nöd & näppe av helgens äventyr. ;( Jag lider verkligen av det här.. att alltid känna mig låst eller beroende av andra. Jag avskyr det!!! Jag som alltid har tagit mig fram på egen hand, klarat mig själv.. nu är det inte så... & jag vantrivs med det något enormt. Måtte KBTn ge effekt snart annars vet jag inte vad jag gör... :(

Jag ska göra mig en lista på vad jag ska hinna med att göra imorgon på dan.. gärna i turordning också jag inte missar nån viktig telefontid.. för det brukar jag vara bra på annars. Sen kan det ju bero på att det alltid ska ändras när man väl har lärt sig telefontiderna... typiskt!

Nu: Göra lista på-att-göra-saker
Senare: Filosofera..
Mycket senare: Förhoppningsvis sova!!!

//L

Händelserik helg & kommande vecka!

2009-03-29 @ 23:00:19
Vilken underbar show det var igår!!! Så bra :thumbup:. Jag kan rekommendera Buddy Holly showen varmt till de som inte har sett den & gillar den typen av musik. Brolle var finfin ;).

Gick ett par timmar i gamla stan innan det var middag på 5 små hus. Showen började 19.30 & var slut vid 22. Tyvärr hade jag en panikattack under hela tiden som mot slutet blev outhärdlig:(. Jag blev orolig att jag inte skulle klara bussresan hem men den gick över förväntan :O. och det tackar jag för!

Jag fick ett par välbehövliga vantar av svärfar :)! Tack, tack!

Idag har jag varit hos min darling, min älskade vän T alltså :love: Min gudson fyllde ju hela 1 år idag :D. Min lille plutt... köpte givetvis ett paket till stora A också ;) men vilket skit det var, gick sönder direkt :(.

Den 24/4 har jag fått förfrågan att följa med på nått som heter blåljusfest eller liknande.. En fest med bara brandmän & poliser.. Nice, I like! ;)
Jag menar finns det någon ful brandman till exempel? Nope! Inte vad jag har sett i alla fall :rolleyes:. Får se om jag går men jag tror nog det i alla fall...

På torsdag ska jag testa min röstkapacitet... Mr R kommer hit med gitarren, piano har ju jag ;). Ska bli så roligt att jag redan längtar ihjäl mig :). Kanske är det här början på något nytt.. kanske...

Idag har jag haft turen & lyckan att få hålla min lille prins.. min systerson Albin. Mmm så gott det var!!! De kanske kommer hit i morgon för att hämta sängmobilen Jojjo vill låna till han. *Hoppas, hoppas* Jag kan inte få nog av mina syskonbarn, stora som små!!! Jag älskar dem alla!!!

Moi med lille pluttis! Så sööööt!!!

Lilla Albin i mosters famn :D.

Men nu är det dags att borsta tänderna & krypa ner i bingen.. Är lite trött efter helgen...det tar allt på krafterna att ha roligt ;).

//L

Fucked up!

2009-03-27 @ 21:18:00
Hahahahahaha.... I'm sooo fucked up i höööövet! :rolleyes:

Vad beror det på:question: Svaret är morfin!
Japp jag fåååår överdosera i sånna här lägen när smärtan är outhärdlig, jag har spelrum för det! Men det var länge sen jag gjorde det & jag går ju i gång på väldigt lite... så....

Det är tur jag inte är på sjukan för då hade de inte släppt iväg mig, fnittrig som jag är :thumbup:. Skrattar åt allt & inget så blir jag när jag får extra morfin. Hihihi... kul.... Sitter ensam & skrattar åt... :rolleyes: ja säg det...

Nu har lillasyster Jojjo fått komma hem från bb med lilla Albin! Åhh vad jag längtar efter att få hålla & pussa på honom, precis som jag längtar efter lilla Enya :love:
Jag har tvingat Jojjo att vara hos mamma i morgon när vi kommer & lämnar Lovisa! Måtte du vara där... annars...;)

Men nu börjar bli riktigt seeeg...

Mors!

//L

Överdosera!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-27 @ 16:52:33

Jag har en sån sjuk värk idag att jag snart skjuter mig själv.... i foten :rolleyes:!!!
Att åka till akuten är inte särskilt lockande heller för jag vet attd är kan man få sitta i flera timmar en sån här dag. Och sen vet jag att de gärna inte ger mig nån smärtlindring då jag redan är patient på smärtenheten & ortopeden. De kommer be mig stå ut & vänta tills måndag & ringa behöriga läkare då... :S

Kanske, kanske in i det sista att jag får smärtlindring men då blir jag garanterat kvar över natten då jag får rent morfin mer eller mindre :bigeyes: Och det kan jag ju inte riskera då jag ska till Stockholmia imorgon & dregla titta på Brolle Jr & showen Buddy Holly!

Men nu är det dags att göra sig lite ordning för att straxt åka i väg & fria svärfar, här kan ju inte sitta & beklaga mig!

Nä det blir till att överdosera mitt morfin & panodil utav bara den ;P

//L


Jag har så fruktansvärt ont!!!!!

2009-03-27 @ 11:05:31
Inatt har jag inte sovit mycket alls. :( Jag har så svåra smärtor just nu att jag starkt överväger att åka in akut snart för att få en bättre smärtlindring.
Imorse kunde jag knappt klä mig, inte klä Lovisa. Givetvis ville hon ha flätor :S Det var med stora svårigheter som jag lyckades knåpa ihop 2 flätor. Efter att fått börja om flera gånger för att jag antingen tappade, fingrarna lydde inte eller att smärtan var så svår att jag helt enkelt inte klarade av det. ;(

Det värker ända in i skelette & jag tror jag dööööör snart så jääääääävla ont har jag!!!!!!! *snyft*
Jag står inte ut snart... ;(

På min stora kudde i soffan ligger lilla Chippen & sover.. Så söööt han är den lilla vovven. Han har hittat sin plats, MIN kudde. Min kudde som jag hade tänkt lägga mig på & försöka vila lite på... Jag får ta en annan kudde då:rolleyes:

Han är inte stor men han kan ta plats minsann..

Idag blir Lovisa glad för Katja ska följa med & hämta henne från dagis :).

Men nu orkar jag inte mera... ska försöka vila lite nu...

//L

Operation sten borttagning!

2009-03-26 @ 21:04:34
Japp det var en sten som satt i hakan på min lilla flicka. :S Och den satt verkligen djupt in, riktigt,riktigt djupt in :(. Så BVC sköterskan Malin fick verkligen'gräva' efter sten & Lovisa skrek! ;( Gud som hon skrek...! Mitt hjärta gick i miljoner bitar när jag hörde hennes plågade skrik.

Hennes ena hand kramade en leksak medans den andra kramade pappas hand. Hon kramade så hårt att hennes fingrar vitnade. Hela hon var som en spänd fiolsträng! Mitt lilla barn som hon grät & skrek, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

Men allt som allt gick bra & det var en sketen liten sten som hade slagits in djupt i hakan på henne. Hon fick stenen i en liten plastburk så hon kunde visa alla. :) Och så fick hon ett klistermärke för att hon varit så duktig :thumbup: för det var hon även om hon skrek & grät så lät hon ändå M hålla på & 'gräva' efter sten.

             Alltså ingen stor sten alls...

Imorgon ska vi fira svärfar som fyller 65 1/4 egentligen. Har ingen aning om vad vi har köpt till honom för jag kunde inte följa med & köpa present då Lovisa var så trött..  Så det blir lika spännande för mig & Lovisa som det blir för svärfar att öppna sitt paket imorgon :).

Nu är det dags för ett av favorit programmen på tvn.. nämligen Criminal Minds!

//L

BVC!

2009-03-26 @ 11:18:09
Klockan 12.15 har vi tid på BVC med Lovisa. Ska kolla om det är en sten som sitter i hakan efter olyckan igår. Det verkar inte bättre i alla fall..

Jag fick i alla fall ta bort hennes plåster i morse med målet att sätta dit ett nytt & rent plåster. Men vi satte aldrig på nått plåster utan jag tog med plåstret till dagis. Så vi får väl se om hon har satt på nått plåster när vi hämtar henne snart.

Hon kommer bli jätteglad för att få åka till "doktorn" idag. Hon gillar ju att leka doktor min tös.. gärna ge sprutor :S. Mamma svimmar så fort hon ser en spruta vare sig det är live eller på tv så tuppar jag av! :O
Varför??? Vet inte... sprutor gör mig bara svimfärdig.. :|

Nu: Fixa i ordning mig
Senare: Plocka upp dotter på dagis!

//L

Stackars mammas lilla prinsessa...!

2009-03-25 @ 22:20:38
Idag när jag var på KBTn ringde min mobil, jag hade den på ljudlös, så det var ren tur att jag hörde den. Jag kollade på mobilen & såg att det var dagis som ringde. Jaha tänkte jag nu är hon sjuk... :( Men det var inte det...!

Hon hade ramlat ute & slagit sig på hakan så att det forsade blod :O. Det ville inte sluta blöda! Den dagisfröken som var med vid olyckan var ganska skärrad. Stackare! Och det kan jag förstå som det blödde..

I alla fall så fick S sticka iväg & hämta henne för hon ville följa med hem. Plåstret hon hade fått straxt innan jag fick se henne hade redan blött igenom. Åh vad mitt modershjärta blödde för min lilla prinsessa.

Jag lyckades med lite lirkandes få henne att gå med på att byta plåster. Och som hon såg ut:O. Jag hoppas att det lilla svarta "saken" under hakan inte är en sten som sitter fast. Får hålla ett litet öga på det där.

Här är en bild på min stackars prinsessa. Man ser inte hela såret & inte så tydligt, men usch vad det gjorde ont i mig när jag plåstrade om henne.Hon somnade på soffan vid 14 tiden & sov ca en timma. Olyckan hade tagit musten ur henne. :S
Men som kusinen Ludde & det blev full fart på barnen & de lekte på bra. Sen hade vi Sebban & Chippen på besök också. :).

Chippen hittade Lovisas nappar & blev som tokig i dem. Han snuttade på den hur länge som helst innan han somnade med den i munnen i soffan.

Se så söööt han är!


Idag kom lilla Albin till världen :D. Han föddes klockan 9.49 & var 50cm & vägde 3320gr. Mosters andra lilla prins. :love: Märk att han vägde exakt lika mycket som min andra systers bebis Enya gjorde. Men han var 2 cm kortare än Enya. Fantastiskt att de kunde väga lika mycket & bara 2 cm skiljer dem åt.

Nu längtar jag tills jag får träffa & gulla med dem. Jag har inte träffat Enya än heller. Jag hoppas vi kan åka dit snart. Men vi har ju punktering på bilen, både på däck & reservhjul...:thumbdown:

Inget är som väntans tider... :rolleyes: En aningen bebis sjuk måste jag erkänna!

Men nu ska jag luta mig tillbaka i sängen & kolla lite på tv innan jag säger god natt till mig & kudden :).

//L

Sisådär...

2009-03-24 @ 10:24:39
Jahopp så vaknade man... Vi har dock inte pratat med varandra om gårdagen. Nähepp inte alls. Han gick upp straxt innan 7 med Lovisa & väckte mig vid 8 för då ville han sova för han ska jobba inatt (inget jag sörjer för i nuläget).. Fine! Visst inga problem!

Läget är trist men så är det... får se vad resten av dagen har att ge.

Jag vill bara påpeka att detta är MIN blogg alltså MINA åsikter & MINA tankar & funderingar. Han då alltså inte försvara sig mot eventuella påhopp mm. Men det är så jag vill ha det också... Detta är MIN fristad... Nåväl... nog sagt om det!

Jag har hunnit med en hel del på morgonen nu :thumbup:. Först ringde S mig ang KBT imorgon klockan 10 om jag kunde eller inte. Jag kunde... Sen ringde min arbetsgivare samtidigt & ville informera mig lite om läget & hyggligt nog tala om vad jag behövde göra för att överleva f-kassans påhopp osv. Det tackar jag ödmjukast för!!

Jag vet fortfarande inte vad det har tagit åt min arbetsgivare... från att har varit hemsk minst sagt till att ha blivit helt underbar... :question: Nåja bara att tacka & ta emot.

Efter det samtalet ringde jag min läkare dr Adolfsson, eller ja hans sekreterare för han själv var & opererade. Även där förklarade jag läget & mitt ärende. Jag förstår att de undrar... Jag menare hur mycket mer utförligt behöver f-kassa för att fatt läget??? Det står ju klart & tydligt i mina läkarintyg, men de tycks inte räcka. Så nu måste min läkare förklara mera utförligt ändå. Ska han behöva förklara för en 3 åring???

F-kassan är banne mig inte riktigt kloka... det säger jag bara!

Nästa sak jag måste göra är att få ett typ av intyg från min behandlande läkare för min panikångest & från hon som håller i KBTn hur min situation ser ut i det perspektivet... Rörigt? Oh ja en aningen... Jag tror inte det är nån som vill byta med mig heller. Men jag har klarat mig så här långt så då ska jag väl klara resten också.

Idag ska jag posta ett riktigt tjock brev till det försäkringsbolag som är inblandat, alltså han som körde på mig hans försäkringsbolag. I det brevet är det en hel del utlåtande som de ska få ta del av. Jag har så mycket papper på min skada att det är inte klokt :O!

Och jag har koll på vart enda ett kan jag lova!!!

Men nu är dags för lite frukost minsann...

//L

Det suger!!!

2009-03-23 @ 22:44:10
Hela dagen har gått åt till att vara osams med S... Orsaken tänker jag inte delge här, det är alldeles för privat som det känns just nu. De sista timmarna har vi inte pratat alls med varandra mer än det nödvändigaste som te x det ringer i telefon... det är till dig... Lovisa vill dig nått... mer än så är det inte.

Det gör mig varken till eller från om jag ska vara helt ärlig. Sen är det väl inte nån behaglig situation precis. Men, men läget är som det är... för närvarande..
Så innerligt trött på allt just nu. Det står mig långt upp i halsen & jag har sån god lust emellanåt att bara skrika rakt ut för full hals. Inte för att det skulle förändra situationen men kanske lätta lite på trycket ;).

Det där med att inte somna osams... eller hur?!!

Fungerar inte här kan jag säga!

Men, men....

Kollade ut för en liten stund sen & fick en smärre chock... Vilket snöoväder :O! Hallå ja, vart tog våren vägen???
Ja den försvann som en avlöning minst sagt. Och det förbannade lappmöglet lägger sig också... GAAAAH!!!

Ge mig vår innan jag blir deprimerad... :rolleyes:

Men om snö eländet är kvar ett tag ska jag ta med mig Lovisa & åka lite pulka samt göra snögubbar om det är sån snö vill säga.

Faan jag som var så förbannad idag att jag avböjde frågan om att åka & handla... nu kan vi absolut inte handla..:S Varför? 1. För vi fick punktering på ena framdäcket igår kväll :thumbdown:
2. Vi har fortfarande inga vinterdäck (trodde inte heller att det skulle komma mera snö då...)
3. Vi är korkade som inga vinterdäck har.
4. Samma som punkt 4... :rolleyes:

Ikväll är jag ovanligt rapp i käften, kan det bero på mitt häftiga humör kanske & min osämja med S??? :rolleyes: Kan var så... vem vet...

Nu: fortsätta mitt intelligenta konversation med fröken T på msn...  :D
Senare: Sova så klart så jag orkar fightas i morgon också... ;)

//L

I'm aaaaalive!!

2009-03-23 @ 09:16:33
Jag är frisk!! Tror jag i alla fall... ;) Bortsett från diverse små skador moahahaha... Well, well I'm aaaalive! :D

Igår var det ju Beck på tvn & det missar jag ju inte! Mikael Persbrant ser alltid så knullvänlig gullig ut :rolleyes:. *dregel*
Tänkte honom mellan 2 siden lakan :rolleyes: oh yeah baby!!! Inget jag skulle tacka nej till!!!

I alla fall... så undrar jag vart våren har tagit vägen :question: Känner mig lite blåst på våren faktiskt :(. Mina vår blommor som hade börjat titta upp har väl fått chocken & dött :mad:. Skit väder!!!!
Ge mig min vår!!!

På lördag bär det av till Stockholm & showen Buddy Holly med Brolle Jr! :thumbup:. Det ska bli sååå himla roligt. Sen är det middag på det också. Nice!
Men tablett X får nog följa med... :S. Känns lite jobbigt men vad ska jag göra? Utmana panikångesten? Det vore det enda rätta egentligen men jag vågar inte riktigt. Jag är rädd att jag förstör hela lördagen för mig själv då. Att jag inte kan följa med alls pga panikångesten. Så jag tror inte jag kommer att chansa... återstår att se hur jag känner då.

Det verkar som om det är toppchans på ny operation.. ;( Om inte nästa blockad försök ger effekt så lutar det åt det hållet... & det ser ju inte så ljust ut. Inte nu i alla fall när värken har blivit värre :O. Vad är det för fel? Vad är det som har hänt? Ska ringa Dr Adolfsson här snart... Ska jag behöva trappa upp morfindosen ytterligare? Tjao... då kommer jag ju garanterat tralla på duktigt här hemma :P. Jag är ju så lätt påverkad av mediciner... både för & nackdelar med det.

Fördelen är att det biter snabbt på mig, jag får aldrig några biverkningar, jag blir inte beroende & kan på så sätt sluta med dem när jag vill.
Nackdelen är att det inte är bra att äta för mycket, det kan inte vara bra för lever & njurar...

Men jag fick höra för ett tag sen att om man INTE åt några som helst tabletter mot värk när man har ordentligt ont så kan hjärnan sända ut fel signaler till slut. Att du har ont när du inte har det...
I mitt fall så har det autonoma & sympatiska nervsystemet fått fnatt!!! Det autonoma, det som sker per automatik, lyder inte.. Min arm går stundtals inte att styra än mindre använda den blir förlamad. Det sympatiska nervsystemet är det som styr värme & kyla, svullnader... Den har också fått fnatt & gör så att mina fingrar svullnar upp nått grymt helt till synes utan anledning. Det har då svullnat upp så pass att jag inte kan böja på fingrarna..

Därför vill smärtenheten bryta smärtbeteendet som de säger för att få båda nervsystemen i någolunda balans igen.. Som läget är nu så kraschar de båda...

Hur intressant var detta då? :rolleyes:. Mest för min egen del... att få lite distans & perspektiv på eländet. Kunna skriva av mig för att sen läsa själv... 
Nåja skit samma.. hahaha

Nu ska jag ordna lite med vanliga vardagsbestyr... bäst att passa på medans man mår bra!

//L

Sjuk... :(

2009-03-22 @ 20:26:48
Idag skulle jag på dop med det blev inget med det inte! :( Jag blev sjuk istället... :S Började morgonen med att bli osams med S, lovely. Gick upp & satte på kaffet & hann hälla upp ett glas & ta cirka 2 klunkar sen blev det inte mera. Jag började må illa som bara den & orkade inte sitta upp utan var tvungen att lägga mig ner.

Jag försökte äta lite frukost för att se om det skulle släppa men icke, det vägrade ge med sig. Så det slutade med att jag la mig i sängen & sov. Jag sov till 15.30 :O!!! Så ja jag var inte frisk inte... känner mig inte hundra nu heller fortfarande mycket matt i kroppen & orkar ingenting...

Jag har inte kräkts eller nått men jag har haft ont i magen & mått jätte illa hela dagen. Jag skulle antagligen somna igen om jag gick & lade mig i sängen. Hoppas jag mår bättre i morgon!

Jag har fått en såååån värk att jag tror jag smäller av snart ;( Nånting har hänt i min stackars arm men vad??? Jag ska ringa min läkare i morgon av lite olika anledningar men värken är en av dem.

Sitter & kollar på 'Wipeout'... :D. Jag skrattar ihjäl mig, hahahahahahahaha... Jag är ju ett stort fan av Felix Herngren dessutom så... Så jääävla bra det är!!! :thumbup:

Mycket seeeeegt idag... mår ju inte prima precis..

Nu: Titta mera tv
Senare: Dricka vatten & fortsätta titta tv tills jag somnar (vilket jag gör snart)

Det sket sig...

2009-03-21 @ 21:51:50
Det sket sig idag... det blev inget Motala & bebis Enya :(. S hade migrän nästan hela dagen :(. Sen blev jag skit förbannad på han! :mad: Män säger jag bara!!! Istället för att ta migrän medicin låg han i sängen istället & hela dagen gick åt helsike. Orsak till att han inte tog medicinen? Den är sååå dyr!! :O

Men för helvetet vad har vi medicin till då då???? Titta på? I hopp om att man mår bättre bara av att titta lite på den. Jo men visst det blir bra serru...! Kålhuvud!!!!

Ja den är DYR, skitdyr faktiskt, men det finns en anledning till att han har den också & det är då fan i mig inte för att titta på eller gnälla över att den är syr. För den bli banne mig inte billigare för att han ligger & gnäller & inte friskare heller.

Ibland blir jag bara såååå trött på han!!! :tired:

Kvällens beslut ångest är: Wallander eller Miami CSI :question:

Jag tror jag ser Miami CSI & gläpper lite mellan kanalerna...

Idag har vi köpt dop present till imorgon i alla fall.. en fint fotoalbum med en silverram i början. Perfect!
Förhoppningsvis så hinner vi en sväng till Motala efter dopet eftersom det är redan klockan 11 & jag tvättar klockan 17. *hoppas, hoppas* Jag vill så gärna få träffa & hålla min lilla systerdotter Enya. :love:

Lite godis på det här skulle sitta fint... :)

//L

Det känns mycket bättre nu..

2009-03-21 @ 09:26:32
Det känns mycket bättre nu än det gjorde igår. Igår vill jag bara glömma..  Så länge jag inte tittar på min mobil så kan jag glömma gårdagen. Men tiitar jag på den så blir jag påmind om varje liten sketen detalj av eländet igår. :S

Denna helg är verkligen fullspäckad & nästan lite stressig... Igår var det jobb för S, mötet på f-kassan, middagen. Idag är det hämta Katja straxt efter 12, åka till motala & hälsa på lillasyster & lilla Enya, sen stressa hem för att hämta kusinerna Cornelia & Ludvig vid 15.30 tiden & ha dem till runt 18 då deras moster hämtar dem. Vi ska hinna köpa dop present innan dagen är slut tills imorgon. Imorgon är det dop i Nykil klockan 11 efter det är det ganska lugnt bara tvätta klockan 17.. Denna helg försvann i ett naffs!!!

Inte för att det är nån skillnad på måndag eller lördag för min del... :S Den ena dagen är den andra lik.. men så kan det lätt bli när man går hemma & är sjukskriven..

Mina efterlängtade studier ligger inom räckhåll nu... så nära men ändå så långt borta.. Dom ligger nästa & retas lite,,, :S. Måste ha tålamod... Jag längtar så efter att få börja plugga, men jag får ge mig till tåls till det att jag får godkänt att studera. Men det ligger som sagt inom räckhåll...

Det är toppchans på att det blir ytterligare en operation till! Då värken har förvärrats & vägrar ge med sig så lutar det åt det hållet. Sen är det ju all väntetid på det... först väntetid till att få träffa min läkare sen väntetid för operationen... minst 3 månader...

Men innan dess ska jag till smärtenheten ett X antal gånger till.

Igår kväll hände nått läskigt.. ni kommer säkert tycka vi är fåniga & att vi inbillar oss..
I all fall... Igår hörde jag ett ljud, ett speciellt ljud när jag låg i sängen & kollade på tvn. Det där speciella ljudet lät precis som när doggen rörde sig i sin korg.

Alltså när han rörde sig i sin korg så lät det på ett speciellt sätt... & det ljudet hörde jag i gårkväll. Och det kom precis därifrån där han brukade ligga. Jag trodde först att jag hade inbillat mig ljudet men det visade sig att även S hade hört det. Och han tyckte det kom precis därifrån med utan att jag hade sagt vad jag hade hört. Vi stirrade på varandra som två spån!

Det går inte riktigt att beskriva men det kröp kalla kårar nerför min ryggrad kan jag säga. Fånigt eller inte så var det lite obehagligt... Ska doggen börja spöka för oss???

Nåväl nu är det hög tid att sätta lite fart hemma... För snart är det dags att bege oss till Motala..

//L

Dra täcket över skallen...

2009-03-20 @ 21:45:21
Denna dag... :thumbdown:.. det här är en sån där dag som man bara vill dra täcket över skallen & glömma att den någonsin har existerat!
Tyvärr så går ju inte det då! Och om det säger jag: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!

När jag hämtade Lovisa idag på dagis så vet i fasen vad det flög i ungen. Djävulen själv kanske ??? :question: För hon stack i från mig & sprang upp mot parkeringen, jag sa åt henne att stanna. Jag RÖT i åt henne att stanna, men hon fortsatte springa. Vilket inte är likt henne alls. 
Sen kom nästa sak som fick mitt hjärta att stanna!!! En bil kom & HAN SÅG HENNE INTE!!!! Paaanik!!! Jag skrek åt henne men hon vägrade bara att lyssna så hon fortsatte springa. Jag sprang i kapp henne & fick tag i henne i sista sekund... Som om detta inte var nog så åkte min mobil i backen & displayen sprack.. ;( Återigen... FAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Telefonen är ju NYYYY!!! Jag vill gråta blod över detta om jag kunde men inte heller detta är ju möjligt. För hade det varit det så hade jag vari död nu pga blodbrist!

Sen kom vi hem & eländet ville bara inte sluta... :tired:

Nä nu ringde pappa... Och han är bara för mycket!!! :mad: Han krävde att jag skulle fixa barnvakt till ikväll då vi skulle ut & käka. Anledning till detta :question:
Svar: Jo därför att HAN tycker det är så jobbigt annars att äta ute bland folk & nu ville HAN ha lugn & ro :O!
Men för helvete driver du med mig??????
Finn fem fel...

För det första så har han ingen som helst rätt att kräva nånting alls av mig! För det andra så är väl ändå Lovisa MITT barn alltså MITT ansvar. Och jag tar väl med henne om jag vill.. Sen är det ju så att han träffar ju knappt henne. I det stora hela inte alls näst intill... Borde inte han vilja att hon följde med då?

Så han ringde min mor & krävde mer eller mindre att hon skulle ta hand om Lovisa för att det skulle ta flera timmar... Mamma tog henne självklart, men både hon & jag var överens om att han är bara för mycket & helt rubba! :mad:
Typiska missbrukar drag... Men han är ju missbrukare också... så.... *suck*

Det tog ju inte flera timmar det tog 1½timme! Och visst var det skönt att sitta i lugn & ro. Hon är trött vid den tiden då vi hade bokat bord så hon hade säkert inte varit rolig. Och hon hade mycket bättre hos mamma. Men det är ändå jag som bestämmer & hon är mitt barn, mitt ansvar jobbig eller inte jobbig. Jag älskar henne över allt annat!!

Nog sagt om det...

Nu ville jag bara glömma denna dag... dra täcket över skallen som sagt...

Bara skit på tv, inget vettigt att se... får väl läsa i stället :)

//L

Skit dag!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-20 @ 16:23:39
Vilken jävla skitdag rent ut sagt!!! :mad:

Som jag redan hade förutspått så skulle mötet på f-kassan inte vara nån höjdare inte särskilt givande heller.. Ännu en gång framstår min handläggare på f-kassan som en komplett, totalt inkompetent idiot!! Och det har han lyckats bra med på egen hand kan jag säga.

Det här mötet var enbart för att visa vem som har mest makt, högst position & vem som bestämmer. Han gjorde återigen bort sig fullständigt. Han har inget att komma med mer än en massa svammel.. Han kan inte förklara än mindre försvara sig när man ställer honom mot väggen eller bara i all enkelhet ställer en vanlig fråga.

Att se mig i ögonen har han svårt med... knappt att han gör det alls.. Han talar emot sig själv, snärjer in sig & förlorar kontrollen helt som vanligt.
Att han med sin position får bete sig så här :O! Arbetesförmedleningen var med idag & till & med dom verkade vilsna av hans skitsnack & svammel!! Hans förbannade mummlande & att han ständigt upprepar samma sak femtielva gånger för att han inget annat har att säga gör mig så förbannad!! :mad:

Det är inte bara jag som tycker att han är dum i huvudet, det finns fler & med en betydligt högre position än mig..

Jag har varit så arg på min arbetsgivare & personalintnedenten men efter idag så tar jag tillbaka allt ont jag har sagt om dem!
Idag gick min arbetsgivare till attack & försvar för mig, för MIG!!!! :thumbup: Jag tappade hakan! :O
Jag har märkt sista tiden att de har blivit mera tillmötesgående, ödmjuka, humana & trevliga emot mig. Men idag visade personalintendenten det klart & tydligt!!!
Det kändes så skönt att äntligen hon såg mig för den jag var, hur jag mår, hur allt det här har påverkat mig. Alla problem som har kommit under årens lopp av min skada & sjukskrivning.

Kanske mycket hade med att göra att jag bröt mer eller mindre ihop på f-kassan idag. Allt bara rann över... ilskan, maktlösehet, förtvivlan & mycket, mycket mer... Jag fick min chans att häva ur mig allt av vad jag tyckte, tänkte & kände... jag tog den chansen utan att tveka.

Tårarna forsade nerför kinderna nått hejdlöst... det här vara bara en sak för mycket på kort tid. Jag är inte den som gråter, jag har lite svårt för det men när jag väl gör det så är det ILLA!

Jag sa åt min handläggare att han hade gjort en skit för mig, f-kassan har inte gjort ett piss för mig på alla dessa år jag har gått hemma & varit sjukskriven. NADA!!!

Det är jag som har varit den som har ringt, samordnat, informerat, kommit med förslag osv.. & det var jag inte sen med att påpeka. Jag sa att ingen därinne hade någon som helst jävla aning om hur jag mådde & hur allt detta har påverkat mig.

Jag frågade om de hade en aning om hur det känns att ha svår värk 24 tim/dygn 7 dagar i veckan?
Hur det känns att ständigt vara beroende av andra för att man inte klarar sig själv när det är som värst?
Hur man känner sig som mamma när man inte kan tillgodse sitt barns behov pga att jag har så värk. Sån värka att jag till exempel inte ens kan öppna en sketen barnmatsburk!!!
MItt barn står & gallskriker för att hon är hungrig & jag kan inte öppna burken & jag är ensam hemma jus då med kanske.. Jag frågade om de hade nån som helst aning om vad det gör med en människa..

Jag frågade om de visste hur det var att leva med panikångest,om de ens visste var det var. De vet banne mig inte skillanden mellan panikångest, ångest & depression.. Hur det är från att ha varit en självständig person med frihet till att ha blivit en person som ständigt är beroende av andra, som inte har nån frihet längre pga panikångesten.

De har ingen som helst jävla aning om vad jag har fått gå i genom & GÅR igenom!!!

Men jag tror de fick en liten inblick i det idag... även om det bara var en liten del av allt jag tog upp idag..

Efter mötet så ville personalintendenten prata enskilt med mig & S... det gjorde mig lite orolig. Jag kände att jag klarade inte av mycket mera nu... så jag förberedde mig på det värsta.

Men det vi fick veta gjorde att jag återigen började gråta men denna gång av tacksamhet... Jag kan inte ge några detaljer då det inte är officellt ännu... Sen fick jag en sån jätte kram av personalintendenten & det värmde mig... jag såg att hon grät... pga av mig... hon förstod!!!

Så det kändes sååå skönt!!!

Men nu måste jag rusa...

Det hände ju flera tråkiga & irriterande saker här idag men det ska jag berätta om senare..'

//L

Möte...

2009-03-20 @ 10:00:55
UGH!!! Jag har verkligen ingen lust att gå på detta möte idag... Och det beror ju på att jag inte kan lita på dem. Hade det inte varit för att de har försökt blåsa mig ett antal gånger & burit sig så illa åt hade det inte varit nått, men nu när det är som det är så är det inte nått jag ser fram emot precis. :thumbdodwn:

Hur som... det är bara till att studsa in da shower & get dressed!

S hade migrän i natt eller tidigt, tidigt imorse... men det hade jag nästan väntat mig... Men han tycktes klara ut det själv med bara nässprayen den här gången, ingen spruta.

Idag ska vi på middag med pappa & hans böna klockan 18. Jag & pappa spelade ju på ett ställe ideelt för en tid sedan & fick som tack en 2 rätters middag på den finaste restaurangen i stan här med respektive. :thumbup: Gott gott!!!

Sen har vi dop i Nykil på söndag klockan 11 som vi INTE får missa! Vi missade deras flickas dop för kålhuvudet S sa att det var klockan X men det var i stället klockan X... bra jobbat!!
Så vi får kompensera för det den här gången :rolleyes:.

Nähä här kan jag ju inte sitta hela dagen, dags att sätta lite fart... innan det är dags att bege sig in till den stora staden & jag-har-ingen-lust-att-gå-på-det-här-jävla-mötet!!!

Tjolahopp!

//L

Tomt....

2009-03-19 @ 22:24:33
9.30 i morse så var det slut för min älskade dog... ;( Det känns så oerhört tomt nu när han är borta.. Saknaden av honom är enorm & stundtals olidlig. Jag antar att det kommer att vara så ganska länge... Värst är det för S... Han gråter oerhört mycket, men han & T-gull var oskiljaktiga i nästan 16 år så det är förståligt. Men han äter inte längre, han pratar inte längre & han sover inte mycket... Hans sorg är större än min... Jag hoppas att hans sorgperiod inte varar allt för länge..

På lördag ska vi till Jenny & titta på min lilla systerdotter Enya... Katja ska få följa med dit.. Lovade henne det eftersom även hon blev så ledsen igår när hon fick veta att vi skulle avliva T-gull. Lite plåster på såren för en 9 årig liten tös..

Allt känns så overkligt... han kommer inte tillbaka... någonsin... Den tanken är outhärdlig!
Hur mycket mera tårar har man egentligen??? Jag trodde jag hade gråtit slut på dem vid det här laget.. men inte då.

Jag vet att mina inlägg är deppiga just nu, men ha överseende med mig... ;)
Jag sörjer min hund, en familjemedlem..
Nå ja ni fattar... :)

Imorgon är det avstämningsmöte på f-kassan, jag har gjort roligare saker än att gå dit i morgon. Framför allt då de inte är att lita på över huvudtaget. Eftersom de har misskött hela situationen & tappat kontrollen fullständigt över alltihopa känns det inte vidare värst tryggt att gå dit imorgon.
Dessutom fick jag inte en sportslig chans att få ha min läkare närvarande vid detta möte. Något de självklart har sett till förstås. Min läkare utgör ju ett vist hot mot f-kassan.
Återstår att se vad de har att säga imorgon... Hoppas också att jag kan tygla mitt häftiga humör :rolleyes:. Med all respekt så har jag ändå en viss rätt att bli förbannad på dem som de har behandlat mig under årens lopp. Jag vet att det är många som fifflar, bluffar & inte alls är sjuka, men jag ÄR det faktiskt!
Jag HAR en dokumenterad skada, nogrann kollad, undersökt & är fortfarande under behandling. Mina läkarintyg är klara & tydliga så de går inte att missförstå det minsta lilla. Ändå ska de jävlas med mig... Varför???

Ibland är jag på vippen att ge upp helt & hållet... Bara kapitulera fullständigt & skita i allt... Men så enkelt är det ju inte! Det handlar ju fortfarande om MIN framtid... så det är bara till att kämpa på..

Jag gjorde om lite i vardagsrummet idag... jag ville få plats med den andra fotöljen så jag fixade lite.. Det blev jättebra! Men blicken drar sig allt som oftast till en alldeles speciell plats... Just precis... Där hans hundkorg brukade stå.. Där är nu ingen korg längre, ingen T-gull heller... Där står en stor porslins bulldog istället. Fula hund... :S
Jag vill ha MIN hund, min stolliga, goa, underbara, knäppa hund ;(;(;( *storgråter*

Det vill inte riktigt gå in i skallen att han är borta för alltid... Att jag aldrig mera kommer få höra hans tassar mot parketten i vardagsrummet, hans ylande när han är glad, hans knäppa saker han gör... Det gör så fruktansvärt ont i mig...
Gud vad jag saknar honom!!!

Som om det inte var nog med det hela... sitter & kollar på Law & Order & vad visar dom? Jo HUNDAR!!! *GRÅTER* Det är ju bara inte saaant!

Nä nu ska jag avsluta mitt jag-är-så-deppig-idag-tyck-synd-om-inlägg.

Jag ska försöka sova...

//L

Ledsen...

2009-03-18 @ 22:09:01
Tårarna har runnit som floder nerför mina kinder till & från idag... ;(
Hade doggen hemma en stund på eftermiddagen då mina svärföräldrar var i väg till läkaren & lite andra ärenden.. Sen kom de & hämtade honom för att han ska vara hos dem till imorgon. De ska ta honom till vetrinären så att vi slipper...

Jag har städat bort allt efter honom idag, med tårarna rinnandes...

Så fruktansvärt ledsen...

Sen har jag suttit & försökt förklara för en mycket ledsen 9 årig flicka varför vi måste avliva doggen.. Inget vidare det heller.. Som hon grät.. ;(.
Hon har ju haft våran doggen ibland & kommit förbi rent spontant för att gå ut med honom osv... Så det kändes för flick kraken också.. Mitt hjärta blödde rejält för henne..

Imorgon kommer att vara en oerhört tung dag... & det kommer ta tid innan den största sorgen lägger sig..

Imorgon har jag också  KBT & med tillhörande exponering, vad det nu kan vara vi ska göra. För första gången känner jag en oro för vad vi ska göra... Jag vet ju att det är nödvändigt om jag nånsin ska bli av med panikångesten.. Jag avskyr den!!!

Idag lyckades jag somna på soffan klockan 10.30 & vaknade av att telefonen ringde vid 12.30.. :S Så vi får väl se om jag somnar ikväll eller om jag kommer vara vaken halva natten..

Nu ska jag luta mig tillbaka i sängen min & försöka skingra mina tankar på doggen...

//L

Nu är det gjort...!

2009-03-18 @ 09:47:52
Nu är det gjort... Imorgon klockan 9.30 får min dog den eviga vilan ;( Beslutet att avliva honom känns helt rätt då han inte mår bra längre men inte gör det mindre ont eller lättar precis. Snarare tvärtom... Det gör ont som fan & det känns förbannat svårt... att veta att imorgon kommer jag sitta med honom i mitt knä med tårarna sprutandes... ;(;(;(

Varför skaffar man djur???

När man vet att den här dagen kommer & man tycker den är rent för djävlig & inte tala om outhärdlig... Ändå skaffar man djur... man älskar dom så innerligt mycket....

Jag vet inte hur jag ska klara av detta imorgon när det redan nu känns som om någon håller på att slita ut mitt hjärta på mig..

JAG STÅR INTE UUUUT!!!!!!! *gråter*

Varför måste man gå i genom sånt här???
Det kan väl ändå inte vara nödvändigt???

Fy faaan för det här...!!!

**********************************************************************************************************************************

Nu till något lite roligare...

I morse vill naturligtvis Lovisa cykla till dagis, helt okeej! Hej & hå på med cykel hjälm, upp på cykeln & trampa på. Vi hann inte mer än ett par meter runt husknuten då hon hlet plötsligt inte vill cykla mera :O. Hon fick nästan lite panik & ville bara gå av cykeln.
Jag frågade varför hon inte ville cykla & då svarade hon mig att det var för att hon hade ramlat av cykeln i backen..

Men herre jävlar...! Det var ju för 2 dagar sen :O!!! Och det kommer hon på NU??!! *skrattar*
Hon fick följa med Fia & kusin Ludvig hem för att leka för 2 dagar sen. Då hon ville cykla... Det fick hon. Fia hade handlat & hade 2 stycken jättte tunga påsar med sig... Hon frågade om Lovisa kunde bromsa & det kunde ju hon... inte...

Hon bromsade heeela vägen till dagis dagen innan så att det tog evigheter innan vi kom fram. Men nu när hon skulle nerför backen då kunde hon minsann inte bromsa längre :rolleyes:.
Fia bad henne bromsa flera gånger men icke... därav att hon vippade med cykeln. Hon slog sig inget speciellt men nu helt plötsligt kom hon på att hon faktiskt hade ramlat med cykeln i backen.

Hon tyckte att det var otäckt & vägrade cykla till dagis idag... :S Det fick bli vagnen..!

Idag har dagiset öppet hus också så det ska vi gå på. Det blir en timme innan hon slutar på dagis.

Nu verkar det som om våren äntligen har kommit!!!
Yeey, yeey!!

Häääärligt!!!!!!!!!!

Nu: Äta
Senare: njuta av våren...

//L

Barnvakt..

2009-03-17 @ 22:33:03
Idag har vi varit barnvakt till sjuk svärmor :). Det ni, 60 år & har barnvakt!!!
Nå ja hon var inte bra alls, hon var rejält yr i huvudet & sist hon var det slog hon sig duktigt. En annan gång när hon var ensam hemma svimmade hon i badrummet men som tur var så landade hon delvis på tvättkorgen & INTE på stengolvet med huvudet. Därför var vi barnvakt medans svärfar var på styrelsemöte.

Trevligt hade vi i alla fall... :)

Mina svärföräldrar är väldigt speciella.. Varför?
Jo därför jag har känt dem i hela mitt liv.. jag är uppväxt med familjen långt innan jag träffade min man. Därför är de speciella. Jag har haft ett otroligt stöd där när min far har spårat ur fullständigt i sitt missbruk & även det var innan jag träffade min man.

Min far & min svärfar är gamla arbetskamrater sen 30 år tillbaka så min svärfar höll i mig när jag var endast 2 dagar gammal. :). Som sagt speciellt...

Imorgon bitti ska jag ringa vetrinären som vi har skjutit på ett par dagar nu *dåligt samvet*
Men idag upptäckte vi att doggen inte kan stänga munnen längre ;(
Det rinner nån sörja ur munnen på han också.... :S
MEN!!! Han har inte ont & han lider inte, så vi har inte plågat honom på något sätt. Han är fortfarande glad, han äter & skuttar omkring.. Men nu är det dags... han ska få ett värdigt avslut. Han ska få den eviga vilan innan har får ont... ;(

Det kommer göra så ont att ta bort honom i hjärtat. Det kommer bli såå tomt utan honom... Saknaden kommer vara oerhört stor... Jag får nästan lite panik känslor när jag tänker på att snart finns han inte mera...
Jag önskar han kunde få leva tills jag dog... omöjligt jag vet men ändå... ;( *gråter lite*

Blir det någon ny hund :question:
Det vet vi inte... men det skulle inte förvåna mig om vi skaffade en ny..
Fast jag vill ha katt... men S tål inte katter. Jag tyckte att han kunde missbruka allergitabletter :thumbup:

Vi får väl se vad det blir...

Jag har en sådan satans värk idag att jag tror jag smäller av snart...!
Jag har överdoserat morfinen duktigt idag, till vilken nytta? Det släpper bara inte!!! :bigeyes:
Det värker ända in i skelettet... om det inte har släppt av lite i morgon får det bli sjukan.. För som det är nu så står jag bara inte ut med den här smärtan ;(.

Jag har en lååång att-göra-lista nu... :thumbdown:
Så jag borde börja beta av den nu innan den blir ohanterlig...! SKa försöka börja i morgon.. :rolleyes:
Kanske börja med att kasta gran fan?! :rolleyes:

Well, well...

//L

Faaaaan! :(

2009-03-17 @ 09:24:52
Jävla LHC...! Hur kunde ni förlora??? Åååhhhhh!!!!!!

Jaja nya tag nästa säsong!

Nu får det bli Hammarby fottboll istället! Go Bajen, Go Bajen!! :)

Lovisa cyklade till dagis idag, det gick ju riktigt bra. Dock har hon inte riktigt förstått att hon ska titta rakt fram & inte ner i backen när hon cyklar. Jag undrar vad det är för speciellt med pedalerna eftersom hon tittar så mycket på dem... hmm...

Lovisa har bjudit in sin farmor & farfar på mat idag klockan 15. Trevligt!

Jag har lånat mammas assistent så jag kan baka lite idag... Lite bullar, lite bröd, kanske lite kakor också. Får se vad jag hinner med & orkar idag. Armen värker som satan idag.. :S

Från vårliknande till höstliknande regnrusk väder...! Bläää... & kallt om händerna var det också när jag fick gå & putta på min dotter på cykeln med jämna mellanrum.

Nu har lillasyster i alla fall fått komma hem med den lilla. Hon & Enya fick åka hem igår fm... Att hon bara vågar åka hem utan att ha kommit förbi här först!! :mad:

Det verkar som om alla andra har sett det lilla underverket utom jag ;(. Nä jag ska nog allt ta & åka till Motala ett par dagar & lukta & pussa på bebis! Det ska jag!! Jag ska sno bebis... :rolleyes:

Ska ta & ringa henne nu...

Mors på er så länge!

//L

Mina stackars nerver!!!

2009-03-16 @ 23:09:14
Snart klarar mina nerver inte mera hockey :S Inte min hund eller säng heller för den delen!
Hunden har lekt mullvad & grävt ner sig i sin korg under täcket, han fick nog av moi! Min säng är ett under att den fortfarande håller som jag har hållt på. Att sitta ner i sängen verkar vara en omöjlighet just nu... :rolleyes:

Hua hua... en 6:e period straxt.... Ska jag orka :question:

FUUUUUUCK OFF!!!!

LHC är ute ur spelet!!!!

Piss skit i helvete!!

Nu blir det gravöl... ;(

//L

Åhh neeej...!!!

2009-03-16 @ 19:40:18

*Suckar*... Jag befarar att min lilla 3 åriga dotter kan ha diabetes... :( Man ska ju itne måla fan på väggen innan hon är testad & kollad. Men mycket tyder på det just nu... Jag tror att hennes kissande kan hänga ihop med detta. Dessutom så dricker hon sjuka mängder... flaska efter flaska. Hon skulle antagligen hälla i sig mycket mer än så om jag inte hejdar henne.

Men som sagt... inte måla fan på väggen innan hon är kollad hos barnläkaren.. Jag ber till Gud att hon inte har fått diabetes. Det finns ju allt för nära i släkten så en viss risk finns det alltid för att hon skulle kunna få det.

Idag ringde en av alla mina läkare jag har ang skadan på min höger arm... Jag sa som det var att blockaden inte hade gett nån effekt alls... Kände mig så otacksam, vilket jag sa också. Han skrattade åt mig & sa att så skulle jag inte känna. Jag skulle säga precis som det var.

Nästa steg blir att testa en lokalbedövning på den nerv som misstänks orsaka smärtan. Om det sen i sin tur skulle visa sig ha en god effekt ska de köra radiovågor på nerven :O. Hmm... aldrig hört talas om.. Han sa dock att behandlingen var ovanlig,.. Hur det går till veta jag inte, det återstår att se då.

Jag kommer även att få information om TENS som jag ska få eftersom jag har ont ända upp i nacken.. vad det är vet jag inte riktigt. jag har en svag aning om vad det kan vara.. men jag återkommer om det när jag vet vad det är.

Ikväll hatar mina grannar mig... :rolleyes: men det SKITER JAG I!!!!
Kvällens hockeymatch är vinna eller försvinna alltså en myyyycket viktig match!
Jag hoppar upp & ner, hit & dit, gapar, skriker & svär... Och som en bonus på detta så sker det högt & tydligt! :)

Det är ett under att min dotter kan sova i detta oväsen som jag åstadkommer alldeles på egen hand... :rolleyes:
Jag måste motvilligt erkänna att jag efter första perioden är ett halvt nervvrak... & då är det 2 perioder kvar... :O

Vart ska detta sluta :question:

Som om det inte var nog med elände så glömde jag bort att jag hade tagit kvällsdosen av morfin & tog en till :O
Så nu trallar jag på rätt fint här hemma... Jag seglar runt på mina små rosa moln & ser gröna elefanter med röda halsdukar :rolleyes:

Jag mååååår sååååå braaaa trallallallalllallala......

//L


Solen lyser starkt!

2009-03-16 @ 08:13:17
Nu får man vår känslor så det heter duga! :D Solen lyser starkt & lyser upp hela mitt vardagsrum, gött! Idag ska vi vara ute mycket i det fina vädret. Bäst att passa på medans det är fint för snart så ösregnar det väl varenda dag...

Idag ringer de från smärtenheten för att utvärdera hurvida blockade gav nån effekt eller inte.
Och det har den ju inte ;(.

Så frustrerad, besviken & ledsen över detta...
Jag har sån lust att säga till dem att det blev bra för jag känner mig så otacksam för att det inte fungerade. Jag vill så gärna kunna säga att JA det blev bra! Men icke...
Ska det nånsin bli bra??
Ska jag nånsin få någon smärtlindring som är effektiv??
Eller ska jag fortsätta ta mitt morfin resten av livet??
:question:

Det fanns ju några saker till de ville prova eventuellt så jag får väl hoppas på att nån av dessa fungerar då. Annars så lutar det väl åt den stora operationen i alla fall..
Jag kan ju inte påstå att det är så himla upphetsande med att de ska in & gröpa i armen min.

Hur går operationen tillväga?
Vad är de ska göra?

Jo de ska lossa på en muskel, flytta en nerv & lägga den innanför muskeln för att skydda den, sen sy fast muskeln igen.. :S Nått sånt har jag för mig att det var.

En ganska stor & smärtsam operation är det i alla fall... En operation som min läkare vill avvakta med så länge som det går..

Ibland tror jag att jag har inbillat mig alltihopa, hela skada osv... Men sen gör sig värken påmind & jag påminns om att det är i allra högsta grad verkligt! Önsketänkade från min sida att det inte har hänt... :(

Vad sker här näst nu då??
Det får jag avvakta & se vad de säger på smärtenheten..

Igår pillade Lovisa upp en mini nonstop karamell i näsan!!! :O
Japp ni läste rätt, i NÄSAN!!!
Det är ju inte första gången hon pillar in nått i näsan eller i örat. Fråga mig inte varför hon pillar in saker för det har jag ingen aning om varför hon gör. Hon är ett mycket nyfiket litet barn & skrämmande nog nästintill orädd.
Att hon är orädd är på både gott & ont..

Men varför måste hon pilla upp saker i näsan???
Jag frågade varför hon hade gjort det som svar fick jag: För jag vill det! :rolleyes:

Ringde sjukvårdsupplysningen & frågade vad som var bäst att göra & det var ingen fara då det var choklad. Den skulle smälta bort & försvinna av sig själv. Nice!
Min dotter snöt sig i pappret... hon fräste ut choklad! Det ni! Här var det inget snorigt barn utan ett barn som snyter ut choklad..
Kidz don't try this att home!!

Jahopp vad pillar hon upp här näst då? Ett stort hubba bubba tuggummi kanske? Nä nu får det vara slut pillat både här & där ;).
 Imorse väckte Lovisa mig klockan 6.30.. :rolleyes:. Så då var vi tillbaka i gamla gängor igen. Bra det, men trött som satan var jag när klev ur sängen min. Jag hade lätt kunnat sova en timme till eller så..

Men nu är det frukost dags!

//L

Ett skönt träningspass..

2009-03-15 @ 22:22:23
Åhhh så underbart skönt det vara att börja träna igen nu efter att jag har varit sjuk & efter att jag fick blockaden i armen. Helt underbart!!! Jag kommer antagligen ha träningsvärk i morgon men det var det värt. Ett nytt träningspass väntar i morgon igen :thumbup:.

Idag har Jojjo med familj varit här nästan hela dagen, jag tror bestämt att det trivs väldigt bra här :). De tycker att vi har väldigt fint & hemtrevligt, det tackar jag för :D.

Lovisa var ju rolig i morse... först så väckte hon mig klockan 7.30 sen gick hon & la sig & sov till klockan 9.30 :O. Och som det inte var nog så gick hon i sömnen :rolleyes: mycket märklig unge det där ibland ;). Men jag älskar henne villkorslöst & över allt annat i världen.

Imorgon blir det till att ringa vetrinären som beslutat... inget någon av oss i familjen ser fram emot precis. Men det finns inget annat alternativ... ;(

Ishockey slutspel... Tyvärr så tror jag att LHC åker ut :(. Spelat skitdåligt sista tiden... Skärpning nu!!!
Jag vill ju gå på en slutspelsmatch i Cloetta Center... men det är inte höga odds på det tyvärr...!

Snart är det dags för GPP, alltså Gräs Pippar Premiär = vår! :P Lovely!
Men först ska jag skjuta grannen kattjävel som skiter på våran baksida!!! Va faaan håll eran förbannade katt inne, annars så ska jag lägga kattskiten på ERAN altan!! :mad:

Jag har ingenting emot katter, snarare tvärtom jag älskar katter. Men inte fasen vill jag ha kattskit på min gräsmatta!! Nä då blir jag förbannad. Dessutom är det ju inte det enda som ligger på våra uteplatser... På framsidan ligger det både det ena & det andra med jämna mellanrum. Grannarna verkar inte bry sig än mindre ta hänsyn till oss. Vad i hela friden ska jag ha en gammal halväten macka i min rabatt till??? :mad:

Sen lever de faaaaan däruppe också. Gud vet vad de håller på med om dagarna däruppe för de för ett herrans liv hela dagarna igenom. Från 6-6.30 till 22-23.. My god!!! Visa lite hänsyn för jösse namn! :mad:

Hursom... nu börjar jag bli lite seg... ska borsta mina gaddar & krypa ner i bingen min & somna till M.Persbrants sexiga röst... :love: *dreglar*.

//L

Nu blev jag glad...

2009-03-15 @ 08:53:00
Jag har fått svar ang det meddelande jag hade fått igår...
Hon verkar inte arg på mig längre... :thumbup:
Kanske tror hon mig nu...! Hoppas det! Det vore bäst för henne i alla fall & kunna lägga allt detta elände bakom sig. Hon verkar i alla fall vara jätterar & jag beundrar henne för att hon är så stark Ensam, lämnad med 3 små barn. Hur många skulle klara av ett sånt 'jobb'? Att ha barn är ju som många vet inte alltid en dans på rosor, inte heller alltid så enkelt. De blir sjuka & man kan få lätt sömnbrist pga det. De kommer i trotsåldern & kan driva vem som helst till vansinne. Eller som i mitt fall, min dotter har falsk krupp vilket innebär att när hon får det kan det hålla i sig i flera dygn. Vilket i sin tur resulterar i att man inte får tillräckligt med sömn på långa vägar. Jag har då tur som inte är ensam & vi kan turas om så att vi båda får sömn.

Men vem hjälper den här ensamma mamman? Vem ger henne lite extra sömn? Vem ger henne tålamod & ork att fortsätta när barnen är som värst?

Nä hon är beundransvärd som gör allt detta på egen hand. Självklart har hon föräldrar, familj & vänner som stöttar henne, men det är ändå inte det samma som att vara 2 föräldrar som tillsammans tar hand & ansvar för barnen.

Min vän T är också beundransvärd, hon är helt ensam med 2 små busar... & nu sista tiden har de varit sjuka mycket & ingen hjälp har hon. Hon har sömnbrist & hon har haft feber själv... detta tar mycket på krafterna. Att vara ensam mamma... Hon hinner inte med sina studier för att det är så mycket annat som stjäl hennes tid.

Hon prioriterar alltid sina barn i första hand, allt annat kommer i andra hand...!

Du är guld värd gumman, glöm inte det!!! Jag älskar dig! :love:

Till alla andra ensamstående mammaor & självklart även icke ensamstående mammor..
Ni gör ett kanonjobb!!! Bra jobbat! :D

*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*

Min dotter väckte mig 7.30 för att sen gå in i sitt rum & somna om... :S
Hon sover fortfarande men jag tror att hon är på väg att vakna...

Idag ska vi på kusin Cornelias gymnastik uppvisning klockan 15 i sporthallen! Hur lätt blir det att få min dotter att sitta still & bara titta???
Det kommer bli en utmaning det ;)

Jag ska hjälpa min vän att plugga lite så hon kommer i fatt... Jag har ju inte så mycket annat att göra om dagarna då jag går hemma & är sjukskriven ännu..
Då kan jag lika gärna hjälpa henne med studierna när jag har mängder av tid till övers för det på kvällarna när Lovisa har somnat.

Men nu måste jag gå & kissa ut en maaaassa kaffe..!
Jag tror jag måste dra ner på mitt kaffedrickande ...;)
Beroende? Vem? Jag??
Nääää..... :rolleyes:

//L

Mytoman!!

2009-03-14 @ 22:58:59
En person jag lärde känna för ett par år sedan visade sig vara mytom så in till den mild grad att jag börjar förstå varför han bryter kontakten med folk till höger & vänster. Han är livrädd för att de ska komma på honom så klart!!!

Denna någon var gift med en söt tjej, har 3 barn som han nu skiter fullständigt i.. :O Han har sagt något till sin numer fd fru att han hade en affär med mig 2007. Därav att de skilde sig... Nu har hon skrivit till mig.. vad tänker jag inte skriva här men hon tror fortfarande att jag har haft ihop det med hennes ex vilket är väldligt sorgligt :(.

Jag har aldrig petat på den människan!!! Never, never & åter never ever!!!

Den förbannade idioten har orsakt den flickan så oerhört mycket onödig smärta & sorg, helt i onödan.
Varför :question:
Det kommer varken hon eller jag nånsin få reda på skulle jag gissa..

Jag har i alla fall svarat på hennes meddelande & vare sig hon tror mig eller ej så hoppas jag att hon mår bra & jag önskar henne all lycka i fortsättning!

Jag tycker så synd om henne för det han lät henne gå igenom... Och inte tala om att dra i mig i det hela!! Vad fan var jag med dem att göra? Varför i hela friden skulle han dra in mig i det här?

Hur i helsike är man funtad i skallen om man går & ljuger ihop gud-vet-vad om mig eller nån annan???
Han borde väl ändå fatta att förr eller senare så kommer någon på honom & hur ska han då förklara sig???
Bryta kontakten med denna någon..?
Då måtte han snart vara mycket ensam..
Och det vore väl ändå inte mer än rätt kanske...

Men mytomani (heter det så?) är ju en sjukdom så... tja... vad ska man säga..?

Hur som jag tycker ändå synd om tjejjen som har fått lida alla helvetes kval på grund av att han ljuger som en häst travar!

IDIIIIOT!!! :mad:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag har Jojjo med familj varit här & vi har sett på melodiefestivalen tillsammans. Till  med Lovisa såg nästan hela.. :O Men hon var bra trött på slutet :).

Doggen blödde ordentligt ur munnen idag... ;(
På måndag ska jag ringa vetrinären... det är dags nu för honom att få den eviga vilan hur svårt det än är. Han ska självklart få ett värdigt avslut, inte lida på några som helst omständigheter... Det blir en tung måndag & många dagar framöver, även fast jag vet att jag gör rätt att ta detta beslut.

Han hann bli 15½ år & det är fan inte illa pinkat!!!

Men nu ska jag tvätta av mig sminket, kissa ut 15 liter kaffe & borsta tänderna för att sedan säga god natt min skatt :tired:

//L

Min blogg via bloglovin

2009-03-14 @ 09:11:43
Följ min blogg med bloglovin

Världens fräckaste citat...!

2009-03-14 @ 09:07:55
Jag älskar citat, ordspråk & talesätt...!

"Människor är så otrevliga mot rökare.
Man tycker att de borde vara lite trevligare mot de som är döende."

"Så du är en man med ideal?
Då är det bäst jag går medan du fortfarande har dem kvar."

"Gör inte samma misstag 2 gånger,
såvida det inte lönar sig."

"En svärmor dör när en ny djävul behövs i helvetet."

"Du ser bättre ut än vanligt,
men det kan inte vara svårt för dig."

"Jag föddes ödmjuk,
men det höll inte i sig."

"Upp med hakan! Det värsta återstår."

"Vi var så fattiga att om vi vaknade på julaftons morgon
utan erektion hade vi inget att leka med."

"Jag brukade vara Snövit men sen kom jag på glid."

"Det är så tyst här att man kan höra en mus få stånd."

"Jag är inte så tror som du full att jag är."

"Som vanligt står det en stor kvinna bakom varje idiot."

"Sen jag gav upp hoppet mår jag mycket bättre."

"Om jag dör ber jag om ursäkt för allt det onda jag har gjort dig.
Omjag lever ber jag om ursäkt för allt det onda jag kommer att göra dig."

"Varför vara motsträvig när du med lite ansträngning kan vara omöjlig."

"Om du inte dricker, röker eller kör bil är du skattesmitare."

"Din rätt att bära en mintgrön träningsoverall i polyester upphör
i samma stund som jag får syn på den."

"Jag är en mycket blyg & känslig kvinna. Min make har aldrig sett mig naken.
Inte heller har han uttryckt någon önskan att göra det."

"Äktenskapet är det pris som männen får betala för sex,
sex är det pris kvinnorna får betala för äktenskapet."

"Jag är tjejen som förlorade mitt goda rykte & som aldrig har saknat det."

"Att bli utsatt för ficktjuvar är det närmsta jag kommer ett sexliv nuförtiden."

"Det värsta med äktenskapet är att det får kvinnan att tro att andra män är lika lättlurade."

"Äktenskapet vara för en liten tid.
Underhållet för evigt."

"Ta mig eller lämna mig.
Eller gör som det flesta : både och."

"Vet du vad jag gillar med onani?
Man behöver inte prata efteråt."

"Det är härligt att vara gift. Tänk att finna en alldeles speciell
person att irritera för resten av livet."

"Tonåringar är Guds straff för att man har haft sex."

"Om du vill ha sex, inled en förbindelse.
Om du vill ha ett förhållande, köp en hund."

"Äktenskapet är det enda krig i vilket man ligger med fiende."

"Gör aldrig något i sängen du inte kan uttala."

"Jag förnekar inte att kvinnor är dumma: Gud den allsmäktige skapade
dem så att de skulle passa männen."

"Bakom varje stor man står en utmattad kvinna."

"Vet ni varför Gud inte gav oss kvinnor någon humor?
Det var för att vi skulle kunna älska er män istället för att skratta åt er."

"Min man hävdar att han är en stor sexatlet,
bara för att han kommer först."

"Jag är utomordentligt tålmodig,
förutsatt att jag får som jag vill i slutändan."

"Neurotiker bygger luftslott. Psykotiker bor i dem. Psykitriker tar ut hyran."

************************************************************************************************************************'

Alla dessa citat är tagna ur min bok 'Världens fräckaste citat'!

//L

Kaffet intravenöst tack!

2009-03-14 @ 08:15:21

Kan man be & få kaffet intravenöst tack! Seg som bara den... :S. Lovisa vaknade tydligen redan vid 6 tiden & tyckte det var god morgon. Jag sa att det var god natt igen! Så nu har hon tittat på filmen 'Mamma Mia' för hundrafemtielfte gången :rolleyes:. Så min far kan ju glömma att han får tillbaka den filmen inom en överskådlig framtid...! Lovisa kommer aldrig gå med på det & han har inget att säga till om. *skrattar*

Nu börjar kaffet göra verkan :)

Vädret gör ju en inte piggar precis, tittar ut & vad ser jag? Jo grått & trist med regnet hängandes i luften, snön som snart smält bort & som toppen på allt.. gran helvetet som fortfarande ligger kvar där ute på gräsmattan :rolleyes:.

Jag vill ha vår, jag vill ha vårkänslor, jag vill ha sol... jag vill ha mycket & jag får knappt hälften!

Mitt internet har fulländat frispel men tydligen endast kvällstid :O! Vad beror det på :question:
Och msn är fasen inte mycket bättre, det har ännu större frispel!!! :mad:
WHYYY???
Varför kastar msn ut mig var 5:e sekund???
Vad är fel???
Jag blir toooooooookig snart!!!

Jag ska sätta syrrans kille framför datorn sen när de kommer hit på fika. Jag har försökt lösa problemet men inte lyckats tydligen. Kanske att han lyckas bättre :).

Lilla syster ligger fortfarande kvar på sjukhuset med min lilla systerdotter Enya. Troligen har det lilla flickebarnet lunginflammation.. :( Och hon får antibiotika & en massa tillägg för att bli frisk fortare. Lilla liten...

Jag undrar när det får åka hem... Jag har inte sett henne ännu mer än på den bild jag fick samma dag hon föddes. Nu vill jag ju snusa på bebis, pussa, klämma & gosa... KOM HEM NU!!!!

Min systerson har i alla fall fått sin nya fina cykel pumpad av mormor & han cyklar för fullt sa mamma när ajg pratade med henne häromdagen :) :thumbup:

Mysigt...

//L


Lite egoist...!

2009-03-13 @ 20:48:14
Det var en bra spelning idag! :thumbup: Men det brukar det alltid vara när det är servicehus. Idag hände två saker som berörde mig väldigt mycket & som gjorde mig väldigt glad också. Den första saken var att en av de boende bjöd upp mig till dans:D, det var kul! Jag tog mig en svängom med gubben ;). Den andra saken var när jag sjöng en låt så såg jag hur en farbror tog sin frus hand & kramade den..! Låten berörde dem på ett sätt som jag inte kan beskriva... man blev nästa lite tårögd...

Men jag är ju lite blödig emellanåt ;).

Men vi blev snabbt populär där också! Lovisa kom en lite frisk fläkt & de äldre hade svårt att slita blicken från henne än mindre undgå hennes smittsamma bubblande skratt :love:.

Sen bar det av hemåt & det var hög tid att lag lite middag. Dagens middag bestod av ugnspannka. Mumma!

Efter det satt jag & Lovisa & byggde lego ganska länge innan det var dags att natta henne. Hon har blivit lite torsk på filmen 'Mamma Mia' & ligger till & med & dansar i sömnen!!! :O. Sötis där!

Sen ääääntligen var det dags för MIG!!! Min egna tid, bara jag, jag, jag... :)
Det blev ett härligt bad med hårinpackning, fila fötterna, ansiktsmask, ett par tag med rakhyveln här & där :rolleyes:
Lite bodylotion på det & jag känner mig great!!! :)

Nu ligger jag i sängen med laptopen i knät, massor med kuddar bakom mig, lite tända ljus... Underbart!

Vad mer kan man begära???

och så har jag ju en av mina älsklingar på svt 1 i 'Så ska det låta' nämligen Claes Malmberg! :love:
Jag vet inte hur många gånger jag har varit & sett honom live likaså Lennie Norman... flertalet gånger...!
Sen har vi älskling numero 3... Magnus Betner!!! Men egentligen så ligger han på första plats hos mig. Honom har jag också varit & sett live.. Skulle kunna göra det hur många gånger som helst :love:.

Nu kurrar min mage dags att äta nått... hmm... men vad vill jag ha :question:

//L

90 årig kärring..

2009-03-13 @ 10:04:20
Idag fick Lovisa cykla med sin nya älskade cykel till dagis. Resultatet blev: mamma blev som en 90 årig kärring!
Jag fick hålla i styret hela vägen till dagis eftersom hon tittar på tramporna när hon cyklar, styr lite hur som helst & bromsar var 5:e sekund. Jag blev helt sne i ryggen... Sen fick jag dra hem eländet också & jag blev ju inte rakare av ddet kan jag säga! Så nu känner jag mig som en 90 årig kärring dessutom :rolleyes:.

Sne & kutryggig, ont i leder... :rolleyes:

Kanske inte riktigt så illa..

Lovisa ska bli hämtade av pappa idag för jag har en spelning klockan 14 & han tänkte ta med henne dit & lyssna lite. Lovisa älskar när mamma är ute & sjunger, men det kan ibland också bli en kamp om vem av oss som ska ha mikrofonen :O.

Dagens spelning är en av mina favoriter... servicehus! Jag älskar att ställ mig på 'scenen' & sjunga & spexa för de gamla. Att se glimten i deras ögon ger mig en kick. Ett leedende från dem säger mer än tusen ord. Att beröra dem på ett sätt som når deras innersta är en fantastisk känsla. Lovisa är det lilla extra på det hela. :)

Hon kan få vem som helst att skina upp som en sol :love:
När hon ställer sig & hon sjunger blinka lilla stjärna så smälter man som smör i solsken..!
Min lilla solstråle...!!!

Yeey!! Det är några som läser min blogg :D. Alltså finns det några trevliga, rara människor som vill läsa om mitt totalt ointressanta liv & dagliga svammel *skrattar*.
Jag tackar för uppmärksamhetn, bugar, niger & bockar!! :)

I natt jobbar S igen... Så jag blir ensam hemma... inget som stör mig precis ;).
Funderar på att ta mig ett glas rödtjut till kvällen & bli lite lull i skallen... men jag hinner antagligen ångra mig med... :S

Men nu måste jag äta nått, fixa i ordning mig inför spelningen..

På återseede inom kort!! :D

//L

Ännu inte hemma..

2009-03-12 @ 22:14:07
Pratade med mamma för en stund sen & hon sa att Jenny fortfarande var kvar på sjukhuset med bebisen. De har tagit ännu mera prover på flickebarnet. De misstänker att hon har lunginflammation.. :O.

Stackars liten... redan så sjuk & bara 3 dagar gammal.. ;(

I alla fall så verkar det som hon ska heta Enya... inte Alexia! Fint namn Enya... :) Jag undrar när jag ska få pussa på henne :rolleyes:

Hoppas att hon blir frisk snart... mosters lilla tjejja. Moster har ett stark behov att pussa & klämma på dig :D.

Idag har jag städat & donat... Lovisa har fått sin cykel & har varit ute & cyklat lite grann. I morgon ska hon få cykla till dagis om det inte är mängder med snö vill säga. Det har ju börjat snöa igen :S.

I morgon har jag en spelning kl 14..! Nice! I like...!

Men nu måste jag starta om dator för MSN pippar mig idag :mad:

//L

Snart dags för hård träning igen!

2009-03-12 @ 10:35:37
Jag har inte tränat sen jag var & fick blockaden i måndags, jag inte riktigt vågat. Dels har jag haft ont & sen så ville jag vänta lite med träningen efter att blockaden var satt.

Men på söndag har jag bestämt mig för att dra igång igen :)!!!
Då blir det hårdträning som gäller!
Så beach 2009 here I come ;)!
Hahaha eller hur...!

Idag ska Lovisa äntligen få sin efterlängtade cykel! Vi ska hämta den efter att vi har hämtat henne på dagis. Bäst att ta med kameran också, ett riktigt kodakmoment :rolleyes:

Jag är riktigt förvånad över att hon faktiskt inte har ramlat ur sängenn en enda gång i natt. Jag trodde det med tanke på hur hon far omkring i sömnen. Så jag la en madrass nedanför sängen utifall att hon skulle ramla ner. Men icke, hon har sovit gott i sängen & inte ramlat ur en enda gång. Däremot kröp hon omkring i sömnen i sängen sent i går kväll... :)

Madrassen får vara kvar ett tag till... utifall att...

Sitter & äter filmjölk & müssli & fryser ihjäl för att den är så kall.. jag blir frusen av att äta frukost :S.
Mysko... jag vill ju knappast ha varm fil... Ugh!!!

Jag känner mig lite trött också... undrar om jag ska ha en sån där konstig dag då jag har feber halv dagen som jag då sover bort. Sen ingen feber alls på kvällen & super pigg...! Dom sista gångerna jag har haft feber har det varit så konstigt. Först har jag haft feber & däckat fullständigt, sen ett par timmar senare så är febern som bortblåst, som om den aldrig hade varit där... skumt!

Ska ta & tempa mig i örat, ta en filt & lägga mig en stund på soffan & bara ta det lugnt för omväxlings skull... Kanske till & med läsa lite...


Tecken på feberyra är väl ändå när man häller upp kaffet i termosen... That's it! Inget lock :O... Så jag glömde kanske skruva på locket nånstans mellan 38-39 graders feber ;). *skrattar*

Nä nu ska jag tempa mig som sagt...

//L

En chock!!

2009-03-11 @ 21:56:58
Idag när jag satt & läste corren fick jag en chock!!! På BB-annonserna fanns en mycket nära vän till mig med :O!
My gooood jag hade ingen aning om att hon hade fått barn!!!

Jag vet att det innebär att vi inte har pratat med varandra på evigheter & hur kan jag då kalla henne en nära vän?
Enkelt! Vi är alltid nära vänner även om det i bland går långa perioder då vi inte pratar med varandra eller umgås. Men vi är & förblir nära vänner oavsett.

Så det var en trevlig chock :D!
Imorgon ska jag leta reda på hennes telefon nummer & ringa henne... hehe..

Lillasyster & bebis (jag måste ta reda på vad hon ska heta...) får fortfarande inte åka hem. Den lilla har blåsljud på hjärtat samt en infektion. Så nu skulle de flytta till en annan avdelning där hon skulle få penicillin. Lilla tjejjan då... knappt nyfödd & redan sjuk & får penicillin.. Hoppas de får komma hem snart..

Borsta tänderna innan Law & Order börjar.. Sen blir det tveklöst bingen!!!

//L

So long see you honey...!

2009-03-11 @ 20:19:17
Jag säger då det, vad ska jag med en karl till :question: Jag klarar mig så bra på egen hand om jag får säga det själv. Och det får jag ju ;)!

Som till exempel idag... Lovisas säng kollapsade!!! Vad göra??? Frågade mannen... Odugligt! Så jag tog saken i egna händer & så bra det blev då!! Först skruvade jag i sär hela hennes säng, dammsugade & torkade av där den stått. Tog fram reserv sängen så länge & piffade till den ordentligt. Lovisa var överlycklig, hon har fått en stor tjejs säng nu :). Sen flyttade jag om lite i hennes rum i & med att sängen tog lite mera plats än det förra. Fixade även sladdarna en gång för alla till hennes tv, video & dvd! Behövde jag en man till det???
ICKE!!! Jag gjorde allt själv & lite till... Jag funderar på att bli lite lesbisk ;). Jag vet en brud som skulle ställa upp som min älskarinna... *skrattar*.

Hur många tog mig på allvar???

Hursom... Det blev mycket bra & vi är nöjda både jag & Lovisa.

I morgon ska hon få sin älskade cykel, men givetvis var det tvunget att komma en satans massa snö nu när hon ska till att cykla. Hon får väl cykla inomhus i värsta fall...!

Hon var duktigt trött ikväll min lila tös, men vem skulle inte vara det efter: gått upp 5.45, vara på dagis mellan 9-14 (fullt ös nonstop), komma hem & leka med kusinen, bada, mera lek... Dödstrött!!!

Nått säger mig att hon inte kommer att vakna klockan 6 imorgon i alla fall. För gör hon det då har hon smittats av Enkido & då måste jag omvända henne.. :S Hon skulle bara våga att vakna klockan 6 imorgon...
Jag har själv varit vaken sen 5.45 & det känns kan jag lova för en som inte är van att gå upp så tidigt nu för tiden..

Imorgon & fredag jobbar S natt även söndag & måndag, resten av nästa vecka jobbar han dag...
I need the space...
 Why??? I just do...

Märkligt också att efter att jag hade pratat med Dr Adolfsson så fick jag brev från F-kassan om ett avstämningsmöte den 20/3 *haha* Det mötet ska jag försöka få Adolfsson att gå på...!!! DET mötet kommer verkligen bli INTRESSANT!!! kanske till & med roligt.. :rolleyes:

Men nu ska jag dricka mera te & slöglo på tvn...

Mors så länge!

//L

Mera snö...

2009-03-11 @ 10:15:27
Jag fick ställa in KBTn idag :S. Det blev för struligt allting. Dels har vi inga vinterdäck så då hade vi varit tvungna att låna Jannes bil, sen har jag ju Enkido med. S hade början till migrän, han ligger ännu, & jag är lite småtrött. Så det hade inte fungerat idag ändå med exponering. I & med att jag är trött så brukar jag sällan få panikattacker & de skulle vara svåra att provocera fram dem också.

Så tur i oturen kan man säga! :)

Lovisa var trött redan när jag lämnade henne på dagis klockan 9 :O. Hur trött kommer hon inte vara EFTER dagis??!!
Det blir en kämpig eftermiddag & kväll innan hon får gå & sova. Förhoppningsvis så sover hon till 7-7.30 i morgon nu när Enkido åker hem. Han är morgonpigg, Lovisa faller bara för grupptrycket :rolleyes:...
Det känns att man har varit vaken sen klockan 5.45... jag är inte van att gå upp så tidigt... Även om det kändes gött i morse måste jag medge att jag är trött just nu :tired:

Nu har Dr Adolfsson ringt... tur jag har honom. Han vill gå på ett möte med F-kassa :thumbup: Han vill möta dem öga mot öga för då kan de inte slinka undan som han sa i telefonen :D. Så nu blir det till att försöka få till ett möte med handläggaren min på F-kassan & Dr Adolfsson så fort som möjligt helst innan den 1/4 för då går mitt läkarintyg ut (:O).

Jag trodde det gick ut 1/3... hmm....:|

Hursom..... Jag kanske skulle ta & vila mig en stund medans det bara är Enkido hemma & han bygger pussel. Då kan jag vila med ena ögat & vara vaken med det andra ;).

//L

God morgon!

2009-03-11 @ 07:32:02
Så var man uppe före tuppen igen då! Fast jag måste erkänna att det är rätt så skönt att gå upp så här tidigt :). Och en sak till... jag är faktiskt inte trött :O! Jo kanske lite men inte så att jag hade svårt att ta mig upp när knoll & tott vaknade. Så här sitter jag & dricker mitt morgon kaffe & lyssnar på barnen när de leker snällt i rummet.

Det kommer bli lite tomt nu när Enkido åker hem idag... :(. Det har ju gått jättebra de här 2 dagarna han har sovit här. Man kan inte tro att han grät förtvivlat igår efter mamma & mormor & inte alls ville sova hos moster. Det finns det inga spår efter, som bortblåst!

Jag visade båda 2 bilden jag fick på bebis igår. Lovisa sa: Lika liten som min docka. Då kan jag bära henne...!
Enkido sa : Mhmm Nelly...!

Inte så värst intressant ännu för hans del. Lovisa däremot!!! Mamma mia vilket liv det kommer att bli idag när hon kommer :S. Hon kommer bli överlycklig, men hon kommer att vägra släppa henne i från sig... :rolleyes:

Hon är såå försiktig & hon kan sitta blixt stilla i soffan med bebisen i knät/famnen & inte röra en fena, inte säga ett knyst. Men ta bebisen i från henne & det blir ett ramaskri som kan krossa rutor på nolltid!!!

Lovisa ska idag få låna ut sin bebis filt hon fick av Jenny när hon var nyfödd. Den har hon haft med sig överallt & jämt & ständigt sen hon föddes. Inte en dag har hon varit utan den mer eller mindre hon älskar den filten oerhört mycket. Så jag tänker inte tvinga henne att låna ut den, tanken är att hon ska få chansen att känna sig stor, duktig & snäll genom att låna ut sin filt till lilla bebisen. Kanske detta kan bryta kisstrenden...

Att hon kissar på sig tror jag grundar sig i att båda min lillasystrar ska/skulle ha bebis. Det har vairt mycket bebis prat & gravida magar. När jag plockade fram bebis saker till Jojjo häromdagen så som babysittern, badballjan, väggskötbordet osv blev Lovisa eld & lågor. Hon tyckte det var jättespännande :). Hon fick leka lite med sakerna en stund & hon hämtade sin docka & så. Men när Jojjo sen skulle ta med sig sakerna hem blev det ett jäkla hallå! Det gick inte alls ;(.

Hon var nästan hysterisk över att Jojjo skulle ta hennes bebis saker :(. Hon blev förkrossad av att de skulle ta dem i från henne. Hur mycket jag än försökt med att hon skulle få byta blöja på bebisen på skötbordet te.x hjälpte inte :(.
Förvisso var hon väldigt trött den kvällen så det kan bero mycket på det att hon blev så förkrossad & ledsen.

Men det är inte bara det utan hon vill själv ha blöja för det har bebisar, hon vill bli matad som bebisar osv....
Så kanske att kisstrenden akn brytas nu när Jenny har fått sin flicka & kan visa henne för Lovisa. Kanske att hon slutar nu när hon ser hur mycket större hon är & att hon kan få vara till hjälp.
Det kanske blir bättre nu när hon känner sig stor & duktig som får hjälpa till att ta hand om bebisen.

*hoppas, hoppas*

Lovisa kommer vara totalt slutkörd idag... :S Hon gick upp alladeles för tidigt, hon ska vara på dagis till 14 & sen får hon vara vaken till 18.30 åtminstonde. Och det är en konst att hålla henne vaken när hon är så trött!

Henne kan man ställa på huvudet när hon sover när hon är sååå trött utan att hon märker nått. Somnar hon då är det stenkört för det är lögn i helvete att försöka väcka henne.

Har ni nån gång försökt väcka lik???
Samma sak... omöjligt...
Hmm... vad det inte jag som sa att ingeting är omöjligt bara man vill??!! Hahahaha... det där får jag nog ta & äta upp! Tur att jag valde mina ord med smak då ;).

Det känns som om jag har variot uppe i evigheter & att klockan är massor men hon är bara straxt efter 7... :O

Lovisas säng håller på att kollapsa så jag tror vi får hämta sängbotten & madass åt henne från Jojjo redan idag. Det är nog dags för henne att få en stor flickas säng nu :). Se om vi kan låna en bil som har möjlighet att ta en sängbotten.. Hennes säng har börjat bli lite opålitlig... den är på väg att rasa samman :S. Jag vill inte riskera att den brakar ihop mitt i natten.. Den brakade ihop lite grann i går kväll. Det är inte mycket men tillräckligt.. Så vi får se om vi kan lösa det idag. Då blir Jojjo & Robert glada över att bli av med en sängbotten!

Men nu ska jag klä mig & barnen sen blir det frukost & om en timme cirkus är det dags att knalla iväg till dagis med Lovisa.

Hoppas hennes cykel kommer in redan i kväll, den kunde göra det om vi hade tur annars så kommer den i morgon..
Men å andra sidan... det är en massa vitt ute :rolleyes:

Nu har knoll & tott varit tillsammans för länge för nu drar de inte jämt länger :P Hahaha.. Nu har de fått en tillräcklig dos av varandra ;)

//L

Du ljuva underbara tystnad!!!

2009-03-10 @ 22:17:15
Nu är hon här, min lilla systerdotter. Hon föddes klockan 15.35 var 52cm & vägde 3320g. Jag längtar så efter att få hålla henne, pussa på henne & lukta på henne.. Min tredje lilla skatt i syskonbarnskaran (hjälp vilket långt ord), snart kommer den fjärde med :D.

Idag har det varit hålligång sen klockan 6.20 & nonstop :S! Lovisa har inte varit på världens bäst humör idag men å andra sidan så har varit sååå otroligt trött. Hon somnade inte förrän klockan 20.30 cirka & gick upp idag 6.20... så det är ganska förståligt att hon inte har varit särskilt sammarbetsvillig idag.

Sen kom Jojjo med familj & hjälpte oss slänga allt skräp på baksidan, men nog fan ligger granhelvetet kvar :O!!! Ska jag slänga den innan sommaren??? Vem vet??? ;)

Sen har det varit hög decibell & fullt ös medvetslös hela eftermiddagen & kvällen. Enkido & Lovisa var sååå trött nu ikväll att ingenting var bra.

Enkido ville inte sova här, han ville till mormor & mamma.. min lille kille så ledsen han var. Så vi ringde mormor för att säga godnatt men det hjälpte inte alls, sen fick han prata med mamma & även höra lillasyster i telefon, då blev han någolunda lugnare. Men direkt efter att vi avslutat samtalet så blev han lika förtvivlad igen... Men jag lyckades lugna ner honom & han & Lovisa tvärslocknade bådad 2 med varsin vällingflaska i munnen :O!

Imorgon blir det lite körigt, jag har KBT klockan 10 & den är 2 timmar denna gång då vi ska göra exponering, vilket jag bävar lite för... :S. Men Lovisa ska till dagis klockan 9 & Enkido är kvar här samt att vi inga vinterdäck har & det snöar massor... Återstår att se hur jag gör imorgon...

Imorgon ringer Dr Adolfsson också. Han kommer att gå i taket när jag berättar vad f-kassan har sagt & vad de kanske tänker göra. Detta kan bli väldigt intressant... :rolleyes:

Jag hoppas Jenny hämtar Enkido själv imorgon så vi alla här får chansen att ta oss en rejäl titt på underverket :D. För inte tror hon väl att hon kommer undan så lätt?!? Icke då...!

Här är hon underverket! Så otroligt söt! Jag längtar ihjäl mig efter henne!

Men nu är det tid nog att hoppa i sängen... för knoll & tott kommer garanterat vakna lika tidigt i morgon med... :S
Sov till 7-8 som normala barn vettja...!

God natt..

//L

Ge mig tips!

2009-03-10 @ 08:28:07
Snälla finns det ingen som kan ge mig tips om hur jag ska få min dotter att sluta kissa på sig stup i ett???
Nu har hon tagit på sig en blöja själv... Vart tog min stora duktiga tjej vägen :question:
Hon som vart torr på dagarna hur snabbt som helst & varit superduktig med att gå på toaletten... Nu gör hon inget annat än kissrar på sig... :(

Det blev inget dagis idag... Jag tyckte att hon verkade ovanligt gnällig & hon kändes lite varm. Jo men visst hade hon lite feber... får se hur det utvecklar sig under dagen. Nu gäller det att hålla dem någolunda lugna & tysta.

Våra grannar över oss är helt störda i huvudet!! :mad:
Ingen som helst respekt för andra i det här lilla huset. Det är endast 4 lägenheter i huset jag bor & det är bara de som för ett satans liv...
Klockan 6.20 i morse dunkade det utav bara faaan i från dem. Sen har de hållt på & kastat med nån bolll (?) i golvet som har fört ett liv utan dess like. Sen låter det som om de flyttar/drar tunga möbler över golvet med jämna mellanrum. Jag vet inte vad de håller på med men de för som sagt ett jävla liv på ohuman tider på dygnet.

Jag har åtminstonde respekt för mina grannar & för inte en massa liv tidigt, tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Men de ovanför oss verka tro att de är ensamma i det hä huset! :mad:

Jag har sån god lust att ringa på deras dörr & fråga vad fan de håller på med varenda eviga dag!!! Om de tror att de bor ensamma här i huset & om de inte har nån som helst respekt för andra människor.

Okej man kan ju inte vara knäpptyst & man har självklart rätt att föra lite 'liv' men för guds skull inom rimliga gränser! Och det här är fan i mig inte inom rimliga gränser..

Idag ska jag låta barnen löpa amok här hemma & för ett satans liv som hämnd!
Moget? Inte värst... men jag har ingen lust att vara det längre när de inte kan visa lite hänsyn till oss andra i det här huset..
Idioter!!! :mad:

//L

Skratt...

2009-03-10 @ 07:27:38
Straxt innan 6.30 vaknar jag av att 2 små barn skrattar :O!
De leker för fullt & har så skojigt så, skrattar & skrattar :D! Vilket underbart sätt att vakna på på om än lite tidigt ändå :S!
Fast det är klart jag gillar ju att gå upp på morgonen... så det gör ju inte så mycket. Det var i alla fall inte klockan 5-6 jag var tvungen att stig upp ur sängen & det är jag tacksam för!

Det är en aningen svårt att hållla en låg decibell på busarn då S sover efter att ha jobbat i 18 timmar i sträck :O!
Lovisa ska till dagis som tur är så det blir lite lugnare när hon är där & bara Enkido är kvar här hemma. Jag tror vi ska fixa hans cykel idag... :)

Pratade med mamma också... Inget har hänt sen vattnet gick i går eftermiddag vid 16 tiden... Så de ska in till förlossningen nu vid 8 & hon blir igångsatt i alla fall :(. Stackaren...!
Men jag tror det blir stor skillnad i alla fall denna gång. Jag skulle tro att de sätter ett värkstimulerande dropp på henne.. Så då lär det nog komma igång på allvar skulle jag tro. Inte som sist när livmodern inte var det minsta redo... Så det kommer inte bli så jobbigt som det var sist, men det är ju vad jag tror...
Jag önskar henne i alla fall en massa lycka till!!! :thumbup:

Vi väntar på spänt på att telefon ska ringa & nångon ska säga att lilla Alexia har kommit till världen. Så jag kan berätta för Enkido att lillayster har kommit nu, & till Lovisa att hennes bebis kusin har kommit.
Men måtte det inte dröja så länge nu... :S

Lovisa fortsätter att vara totalt omöjlig.. hon lyssnar inte för fem öre & hon driver sin mamma till vansinne med jämna mellanrum. Hon varken lyssnar eller lyder över huvudtaget :O!!! Jag tror jag blir tokig på henne!!!
En normal fas hon går i genom, men ändå! Det kan driva vem som helst till fulländat vansinne om dagarna!!! ;)

På en skal från 1-10 hur svårt är det att hålla en låg ljudnivå på 2 små barn???
Svar 21!!!
Jag skrev härmomdagen att ingenting är omöjligt... men jag funderar starkt på att ta tillbaka allt av det jag sa :rolleyes: För att hålla en låg ljudnivå på de där 2 är fan i mig näst intill OMÖJLIGT!!! *skrattar*

Här hemma blir det väl fullt hus framåt eftermiddagen då Jojjo med familj kommer hit & så vi + Enkido... Livat värre må jag säga.
Jag undrar om jag inte ska ta upp 2 fläskfilé ur frysen... annars så tror jag inte att det räcker.
Japp  så får det bli!! 2 st fläskfilé åker upp ur frysen...

Men nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att klä barnen för en hääärlig, långsam, evighets promenad till dagis.. :O
Det lär ju inte få såå snabbt med 2 gående busar :rolleyes:

//L

Jag misstänkte det...!

2009-03-09 @ 22:48:02

Pratade med mamma nyss & hon bekräftade mina misstankar... Enkido kommer antaligen vakna nån gång mellan 5-6 i morgon bitti :thumbdown:

Hur ska jag klara av att gå upp så tidigt :question:

Gaaaaah!!

Sov med er skitungar!!! Ingen orkar gå upp såååå tidigt, inte ens tuppfan själv!!!

Syrran fick åka hem & vänta hemma hos mamma igen... det har inte hänt nått ännu. Det verkar ta tid...:( Om det inte har kommit igång av sig själv innan klockan 8 så sätter de i gång henne...:S

Hoppas, hoppas att det kommer igång snart... men de trodde på förlossningen att hon skulle komma tillbaka om ett par timmar...

Väntar spänt nu...!

//L


Bebis kommer nu...!

2009-03-09 @ 20:57:34
NU KOMMER BEBIS!!!!

Jag pratade med lillasyster Jenny för några timmar sen, hon sa att vattnet hade gått & att min lille prins Enikdo ville vara hos moster medans mamma är på förlossningen. :thumbup:
Yeey & YEEY igen!!! :D

Så happy, happy för hennes skull, äntligen ska det väl bli som hon har önskat.
Det lilla flickebarnet ska heta Alexia om de inte har ändrat sig men det tror jag inte. Det var en skräll att Enkido ville sova hos moster med tanke på vilken liten mormors gris han är :). Han hade så bråttom hit idag sa Jenny att de knappt hann med. :)

Nu sover de små liven... Lovisa hostar oroväckande... :S
Hon ska på dagis imorgon eftersom S jobbar i natt & det blir lugnast att bara ha ett barn hemma på morgonen då. Det som oroar mig mest är att E har en otrevlig van att vakna vid 5-6 på morgonen... :S Det gillar moster inte! :thumbdown: Hoppas det båda sover till 7 åtminstonde!

Jag sov en timme lite styvt på förmiddagen efter blockaden & det behövdes verkligen. Nu så här lite senare så har det hänt en hel del... Min oskadade vänster arm har en naturlig färg & är lite lagom kall, den skadade har en svag röd färg & är kanonvarm :O. Det kanske är normalt, vad vet jag. Men saaaaatan vad ont jag har!!! Vilken smärta!!! Hon sa att jag kunde komma att ha ont, men det här är ju löjligt. Ska man verkligen ha så hääär ont efteråt???

Får se hur det är imorgon annars får jag ringa....

Stackars Lovisa idag :(! Hon skulle ju åka med farmor & farfar & köpa cykel idag. Och så fanns det ingen :O!!! Så ledsen hon blev... :(.
MEN!!! Det kommer nya på ons-torsdag så då ska hon få en :) & hon längtar redan min lilla prinsessa. Syrran passade på att be mina svärföräldrar att köpa en till Enkido med om det fanns. De har inte coop i Motala tydligen...

Men nu är det tee, smörgås & CSI som gäller...!

//L

Första blockaden är gjord!

2009-03-09 @ 11:57:57
Nu har jag varit på smärtenheten & gjort den första blockaden på min skadade höger arm. Det var en liten upplevelse i sig... Det började med att jag fick en blodtrycksmanchett om överarmen som satt åt rejält. Sen sattes nålar på ovansidan att båda mina händer :S. Sköterska som tog hand om mig & som skulle lägga blockaden kunde inte sticka mig, hon såg direkt att hon skulle misslyckas. Jag är enormt svårstucken. Så hon hämtade läkaren som jag har där så fick han sticka mig. Han var sååå duktig, jag blev både lättad över att det gick så bra & så snabbt. :thumbup: .

Sen var det dags för att stasa armen så att den blev blodtom, detta gjordes med hjälpa av en gummilinda som dom virade runt armen stenhårt. Gjorde lite ont, men helt överkomligt!

Sen sprutade hon in nån form av lokalbedövningsmedel & efter det nått annat. Det andra medelt gjorde så att det kändes som om jag brände mig på något. Det brände nått otroligt :O. Men det gick över ganska snabbt. Sen fick jag ligga så i 20 minuter innan hon sakta men säkert släppte på tryckmanchetten. Sen fick jag utslag över hela armen :O. Men det kunde man tydligen få av det medlet, men det försvann snabbt.

Så idag kan jag räkna med att jag har ganska ont & att jag kommer vara trött. Det känner jag nu att jag är... :tired:
Så jag tänkte nog ta & passa på att vila mig en stund nu medans Lovisa är på dagis ett par timmar till.

//L

Jag ångrar ingenting...!

2009-03-08 @ 22:10:04
När jag ser tillbaks på alla dagar som jag haft
Finns det dem som sitcker ut som utav egen kraft
De kommer när jag går och drömmer
Från en tid jag annars glömmer
Inget jag kan göra något åt
Människor jag har kännt och som har engagerat sig
Vissa har jag älskat och en del har älskat mig
Det vet jag trots att sjätte budet, det jag visste var förbjudet
Jag kan bara säga ett förlåt
Nej inget jag kan göra något åt

Jag ångrar ingenting
Kasta första stenen den som är utan synder
Nej, ingenting
Jag är ledsen om jag skadat eller sårat någon jag brytt mig om
Förlåt mig då, jag hoppas ni förstår
Jag ångrar ingenting

Stunder utav lycka, alla tveksamma beslut
Skrämmer och förtrollar som en saga utan slut
Jag har försökt och gjort mitt bästa, handlat väl emot min nästa
Som inte alltid handlat väl mot mig
Nej, ingen mening med att gräma sig

Lena Philipsson.

Texten passar mig, därför gillar jag den som många andra! :)
Imorgon gäller det! Smärt & rehab klockan 9 & blockaden ska läggas.. :S
Nervös??? Ujujuj jaa! Jag har blivit ombedd att ta tablett X gånger 3 en timme innan jag ska vara där. Det känns ju tryggt att veta att jag behöver trippla min dos :rolleyes:. Jag undrar vad de egentligen ska göra... hmm... Verkar lite läskigt måste jag säga. Don't like it!!! Ett nödvändigt måste men lika läskigt ändå!

Sitter i soffan & dreglar över Mikael Persbrant I Beckfilmen... håhåjaja... honom mellan ett par sidenlakan skulle jag inte tacka nej till! :rolleyes:
:love:

I morgon jobbar S 10-19 så jag hoppas att beöket på amärt & rehab går snabbt så jag kan få skjuts hem igen. Annars får jag gå hela vägen hem från sjukhuset... det tar ju minst 40 min... :S Bra träning.

Lovisa ska få en cykel i morgon! :D Vi har sett en på Coop, en jätte söt rosa tjejjig cykel med stödhjul, cykelkorg & så får man en cykelhjälm på köpet. Den har kostat runt tusenlappen men nu hade de sänkt den rejält & kostar nu 499kr :O!

UNDERBART!!! :thumbup:

Farmor & farfar kommer & hämtar henne i morgon eftermiddag för att åka & köpa den åt henne. Tusen tack snälla svärföräldrar! Lovisa är eld & lågor över detta. Hon kommer att ha tjatat hål i huvudet på mig innan det är dags för henne att åka i väg med dem. Och som hon kommer att cykla sen... :). Jag tror bestämt att vi kan ställa undan vagnen nu för gott. Hon är för stor för den nu känns det som, & hon kommer att cykla garanterat varje dag till dagis! :rolleyes:

Idag har jag sovit bort nästan hela dagen... :O Jag hade feber & däckade fullständigt i sängen fullt påklädd med munkjacka & duntäcke på det. Vid 14.30 tiden gick jag upp & tog en panodil. Efter det sen har allt varit bra. Febern är som bortblåst :O! Mysko som tusan... :|

Nu ska jag förbereda inför i morgon bitti. Det är en hel del som ska hinnas med innan jag ska vara på S&R klockan 9...
Wish me luck!!! Så nervös att benen mina skakar på mig... :S

//L

Du får inte...

2009-03-08 @ 11:22:10

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva kan få gro

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Sonja Aldén.

Idag fick jag sovmorgon till klockan 10 :) det gillade jag! Lovisa har tydligen varit vaken mellan 3-5 i natt. Jag har inget märkt kan jag säga för jag är i koma så dags på dygnet. Jag vet inte varför hon var vaken... :question:

Sen har hon börjat med nått nytt...:S Hon vägrar gå på toaletten själv. :O Jag ska vara med henne hela tiden annars går hon inte. WHY???

Varför gör hon så??? Hon har aldrig annars haft problem med att gå på toaletten ensam... men nu vägrar hon & säger 'mamma du får inte lämna mig, du måste vara här!' WHYYYY???

Jag små barn är allt en gåta emellanåt :S
Kanske allt det här med toalettbesök & kissa på sig upphör när hennes mostrar har fått sina bebisar. :question: Det kanske handlar om att vara bebis... Det är ju mycket bebis prat här hemma... så det skulle inte förvåna mig om det hängde ihop på nått sätt.

Jag har gått upp i vikt!!! Ökad muskelmassa!!! Very happy!!! Det var evigheter sen jag kände mig glad över att ha gått upp i vikt! Men för första gången på mer än 15 år så är jag faktiskt rakt i genom glad över detta. Efter en lång tid med ätstörningar så kanske jag kan börja acceptera min kropp & tycka om den som den är.

Till skillnad från många andra så har jag mycket gratis, men inte ens när jag vägde 35kilo så var jag nöjd :O. Men nu börjar sakta men säkert att gilla mig själv igen ;).

Jag har ju faktiskt nått som betyder mer än den 'perfekta kroppen', min älskade dotter! :love: Hon betyder allt för mig!!

Men nu är det slutsvammlat för ett par timmar. Nu kallar hemsysslorna på mig :)!
Imorgon bär det av till smärt & rehab... :S

//L


Men MY GOOOOOOOD!!!

2009-03-07 @ 21:08:03
Allvarligt!! Carolin af Ugglas??!! Så kass låååt!!! :thumbdown:
Och inte tala om skiten som är emellan... :O 'Tingeling, tingeling lalalala' Så dåååååligt!!! Inte ens roligt, vart är humorn???
Nä vet ni vad!!! Tillbaka med Björn Gustafsson!!! Han var gudomlig & sktirolig :).
Heja Sarah Dawn Finer med Moving on!!!
I love her :love:

//L

Jag valde att leva...

2009-03-07 @ 20:38:26
Den här dagen har varit lite hmm... egendomlig... Det började med att S skulle ge mig sovmorgon men jag fick ingen. Vilket jag tjurade över. Men saken är den att jag hade inget emot att gå upp imorse, för jag var pigg. Så varför tjura då? En bra fråga men det löste sig i alla fall.. Sen frågade S om allt var bra... Jag förstod först inte vad han menade så jag frågade hur han menade. Då svarade han att: Det kääns inte som om det är bra emellan oss, är det det? Jag frågde återigen vad han menade... Han svar blev: Vi säger inte jag älskar dig länge, vi pussas inte längre osv.. Ja svarade att jag inte hade tänkt på det. Jag har annat att tänka på än det just nu. Det var något han tycktes ha svårt at förstå.. Jag menade på att det handlar om MIG & MIN framtid, panikångesten bland annat.

Egentligen ville jag bara undvika samtalet & dess ämne då jag inte vet vad jag själv vill längre. Jag vet inte vart jag står någonstans alls i förhållande till allt omkring mig. Jag vet inte vem jag är, vad jag vill osv... Därför jan jag inte svara på hans frågor för närvarande därav att jag vill undvika ämnet. Jag är dessutom urusel på att ljuga, jag kan knappt dra en vit lögn i nödfall :bigeyes:.

Idag orkade jag inte längre vara utan behovsmedicinen så jag hämtade ut den på apoteket. Jag har mått konstant dåligt sen jag slutade med den. Var eviga dag detta envisa illamående...aldrig kunna koppla av riktigt. :(

Mitt liv har inte varit en dans på rosor precis.. Jag har växt upp i en missbrukar miljö, jag har gått i genom mycket tunga saker genom årens lopp. Några erfarenheter hade jag kunnat klarat mig utan, några kan vara värdefulla. Men man har alltid en valmöjlighet anser jag. Till allt... Ingenting är omöjligt, det är bara en fras man använder, ett uttryck. Om man verkligen vill så kan man lyckas. Det tror jag i alla fall. :) För snart 9 år sen försökte jag ta livet av mig, jag hade haft det extremt tufft psykiskt ;( Min mormor & faster dog samma helg, begravningarna var samma dag med 20 minuters mellanrum & mycket, mycket mer än så hände under en väldigt kort tid. Allt rasade samman i mitt redan så kaotiska liv så jag såg ingen utväg till slut än att ta mitt liv.

Jag satte i mig mer än 80 värktabletter innan pappa kom hem & slog de sista & de värsta tabletterna ur min hand. Hade jag fått i mig de också så hade jag antagligen inte klarat mig sa läkaren på akuten den kvällen. Hade jag klarat mig trots allt hade jag haft allvarliga leverskador & troligtvis avlidit senare på grund av det. Men jag klarade mig! :O

Tyvärr fick min äldsta lillasyster ta hand om mig & ringa ambulans.. Hon följde med till akuten & vakade vid min sida hela natten utan att avvika en sekund :love:. Jag har fortfarande dåligt samvete för vad jag utsatte henne för & resten av min familj. Min älskade syster... ;( Förlåt mig!

Men jag valde att leva!
Hur svårt det än må bli så valde jag att LEVA oavsett vad som händer. Jag valde att kämpa, överleva till varje pris. Och min resa från den dagen har inte heller varit en dans på rosor, snarare tvärtom. 2 bilolyckor, var av en av dessa gav mig en bestående skada jag strider om än idag, svåra separtioner, pappas missbruk & mycket mer. Men jag kämpar på! Jag ska ta mig framåt oavsett vad som händer. Jag har valt att leva!

Jag tycker att livet är värt att leva även om det är motigt.
Jag ska nå mina mål även om vägen dit är lång & svår. Men jag har valt att nå mina mål!

Men jösses vad djup jag var idag då :rolleyes: *skrattar*
Filosof Tudegård! :D

Måste sluta med det :rolleyes:

//L

På ett strålande humör!!

2009-03-07 @ 08:58:19
Idag vaknade jag med ett strålande humör! :D Varför??? Ingen aning jag bara gjorde det.. men det går nog över ;).
Jag som trodde att våren kanske var på väg misstog mig åter igen. Det snöar för femtielfte gången nu!!! :thumbdown: Jag är trött på snö nu :mad:. Det snöar, det smälter bort så fort det har kommit ner, det snöar igen, det regnar... Om det ändå kunde komma MASSOR med snö & att det fick LIGGA KVAR så man kunde göra nått kul i snön. Men icke! Det hinner knappt komma ner så försvinner det. Lovisa har inte ens fått chansen att åka pulka, stackaren. När det var snö en dag eller 2 för ett tag sedan så var hon ju givetvis sjuk då :S.

Men om det ändå måste snö så kan det väl vara rejält & ligga kvar en vecka eller så?!!

Intressant samtalsämne så här en lördag morgon :rolleyes: Haha!

Jag tror jag ska låta Lovisa få sova lite middag idag så hon orkar med melodiefestivalen ikväll. Jag vill verkligen att hon ska få se den, för jag tror hon skulle gilla det skarpt. Men hon går upp tidigt & lägger sig tidigt. Så jag tror inte hon orkar vara vaken till klockan 20 ikväll. Men å andra sidan är jag inte heller så säker på att hon sover middag heller. Men melodiefestivalen går väl i repris? :question:

Jaja vi får väl se hur dagen & kvällen utvecklar sig...

Det märks att doggen inte är helt frisk.. Han är jättepigg & glad. Han hoppar & skuttar som vanligt så han har inte ont eller lider av nått. Men tumören han har vid ögat/nosen gör att han stinker as ur munnen. När han får mycket tandsten & infektioner i munnen så luktar han vedervärdigt! Igår stank det i hela vardasrummet... :S Han kan ju inte äta håda saker utan får endast mjuk mat, mjukt godis osv... Igår fick han en korv skiva efter vi hade ätit en kvällssmörgås & druckit te. Och fy fasiken vad han luktade pest!!! Jag var tvungen att köra bort honom från bordet för att jag inte skulle spy. :bigeyes:

Men som sagt han lider inte & han har inte ont... inte ännu i alla fall. Vi har sagt att så fort vi märker att han lider, har ont eller inte kan äta längre då är det dags att låta honom somna in. Men som det är just nu är han som en valp. Inga som helst fel på honom om man bortser från tumörerna. Men han luktar verkligen skit ur munnen!!!Blääää!!!!
Borsta tänderna på doggen??? Lite Listerin kanske gör susen på han :rolleyes: Hahaha... då dör han nog om han får lite Listerin för det är så starkt.

Men han skulle onekligen lukta gott :rolleyes:

Jag skulle få sovmorgon idag... den sovmorgonen varade till hela 7.40 i morse:| Tack så mycket för att jag slapp gå upp klockan 7 & fick sova hela 40 minuter extra... :(

Jag har precis mutat syrrans kille med lite fläskfile mot att han hjälper oss att slänga skiten på baksidan... & ja granen med!!! Så på tisdag kommer nog hela familjen Carlson/Nylén på middag. Då blir Lovisa glad. :D Jag med förståss.. då kan Jojjo få skötväskan hon glömde häromdagen när de var här & hämtade alla andra bebis saker.

Ska ringa Jenny med & se om hon ska komma hit en sväng idag & kolla på bebis kläder till Alexia (?)... Jag tror att hon ska heta så bebisen hennes. Alexia...! Idag dag är det beräknat BFdatum för Jenny.. & inget har hänt ännu... :(. Jag hoppas att hon slipper gå över tiden mycket... att det kommer i gång snart. Det var ju på gång häromdagen... men det slutade tvärt sen :bigeyes:.  Kvinna hur är du skapt:question: Jag säger som Öjje sa till dig häromdagen: Hoppa!!!

Men nu kurar det i magen min... kanske dags för frukost?!

Stora A hade inte vattkoppor! Och lite tur i det var det ju då hon kan åka till sin pappa & T kan plugga under tiden. Men nu är visst hon själv sjuk :S Ögoninflammation, genom förkyld & irriterat i luftvägarna... låter som en underbar helg för henne :rolleyes:

Jag ska ta mig en titt på Lovisas dockvagn & se om jag kan laga den... 2 hjul lossnar när man kör den :S Och det gjorde det bara några dagar efter att hon hade fått den i present av mormor. Så nu ska vi se om vi kan laga den på egen hand :)

//L

Så ska det låta...! Hål i huvudet!!!

2009-03-06 @ 22:46:18
Idag har decibellen varit omänskligt hög... Stora A & Lovisa har lekt jättbra idag men jisses vilket liv de har fört! Sen kalaset hos Ludde, den decibellen var inte att leka med :S. Så nu så här dags på dygnet har jag ett stort hål i huvudet! :rolleyes:

Men som sagt Lovisa & stora A har lekt JÄTTE BRA idag. Vad de har skrattat, busat & sprungit omkring så dårar genom lägenheten.. Men som sagt kul har de haft & det är ju huvudsaken. Lovisa har varit en pain in the ass hela dagen sen klockan 7 i morse. Vägrat lyssna, vägrat göra som hon blev tillsagd, vägrat allt! :| Varför:question:

Idag har hon haft blöja på sig i stort sätt hela dagen... jag hoppas hon slutar med att kissa på sig så som hon gör nu. Jag vill ha min stora tjej!

Imorgon sak vi ha riktigt mys hon & jag. Kanske att hon kan vara vaken till melodiefestivalen :) Det skulle hon gilla min lilla sång & teaterapa till dotter :D.

Jag ska påminna Jojjo om melodiefestivalen så Evve får se den. Hon ville se den redan i onsdags när hon var här & sov över. Hon hade aldrig sett melodiefestivalen förut förrän jag visade henne den en lördag kväll. Förvisso så somnade hon efter första bidraget :O. Så bra tycket hon att det var :D *skrattar*, mosters söta lilla tjejja.

Idag har jag röjt ytterligare här hemma, det blev lite mera utrymme på kontoret. Men granen ligger kvar på gräsmattan :rolleyes:

Men imorgon ska vi låna svärfars bil & åka & kasta allt skräp på baksidan & då vore det fan, rent ut sagt, om inte granfan kom med!!!

Sitter i soffan & tittar på filmen 'Juryn' jag har sett den hundratals gånger & jag lipar lika mycket varje gång på slutet. Jag kan fortfarande inte fatta att det är en sann film.:O Att allt detta har hänt i verkligheten... den är så hemsk filmen men så fängslande bra!

Ska se klart den sen är det sängen som gäller för fröken...! Börjar bli lite trött nu har hållt i gång sen klockan 7 i morse... Non stop!

//L

Stora A har fått vattkoppor!

2009-03-06 @ 08:36:57
Stora A, Ts flicka, har fått vattkoppor med nu :). Ja det kankske är lite grymt att vara glad över det men det är bättre de får det nu än senare. Så det är bara bra att det kom nu. Familjen Gustafsson skulle komma hit idag & umgås med familjen Tudegård :). Så jag lät Lovisa vara hemma från dagis... Jag frågade henne om hon ville gå till dagis eller om hon ville vara hemma & leka med A när de kom. Hon ville leka med A sa hon!

De är bra kompisar de där 2... ler & långhalm:rolleyes:... *skrattar* Jag undrar om de kommer bli likadan som mig & T? *gapskratt*

Igår bytte vi batterier på Lovisas skrikdocka... mamma mia vad hon pysslar med den dockan nu. Hon har inte brytt sig så mycket om dockan men nu!!! Mycket gör nog att 2 av hennes mostrar ska ha barn väldigt tätt inpå varandra. För det är mycket bebis här hemma. Hon är bebis emellanåt... Kanske är det därför hon kissar på sig som hon gör...:|

Vad grått & trist det är ute... :( Vart är solen? Vart är våren? Det är väl ändå dags för vår nu... eller?!? Jag kanske skulle ta & slänga granen som ligger ute på gräsmattan på baksidan :rolleyes:
Den har ju bara legat där i 3 månader nu :rolleyes:.. Dags att slänga :question: *skrattar*

Ja jag är en riktig dumpanna emellanåt... men jag SKA slänga gran eländet!!! Jag vet bara inte när... *haha*

Jag hittade ännu mera kläder till Lovisa i storlek 98, my gooood vart ska jag göra av allt??? Hon har hur mycket som helst nu :O! Ska nog skicka med T en hel del till stora A... Lovisa har så det räcker & blir över med kläder.

Men nu nu så måste jag ta upp fläskfilén för det glömde jag igår kväll...

Åhh vad jag får hål i huvudet av Lovisa skrikdocka!! Kill it!!!!
Kan den inte skratta åtminstonde??? Måste den skrika som ett spädbarn hela tiden???
Bläää på den dockan!

Nu: Klä på mitt barn
Senare: Klä på mig själv...

Enn fin fin blogg & en bra, mycket bra dag idag!

2009-03-05 @ 23:15:31
Well, well...! Nice blogg jag har fått!!! :D I liiiike...! Tackar, tackar du snälla som har gjort denna åt mig! :thumbup:
Tack för suprisen my hot sexy mama :rolleyes:! Jag ääälskar den!! :love:

Idag har varit en bra dag, en mycket bra dag!!! :D

Varför??? Jo för att flera saker börjar falla på plats. Pratade med facket idag & om trygghetesrådet. Bådar gott om det värsta skulle hända mig när det kommer till min anställning, skada & f-kassan.
Sen gjorde jag ett intressetest för att se vad jag skulle passa som på jobbet. Jag svarade på 156 frågor :O!

Sen fick jag ett par papper med maaaassor förslag! Jösses jag visste inte att det fanns så mycket valmöjligheter inom olika jobbkategorier. Riktigt kul faktiskt!!!

Sen kommer vi till försäkringsbolaget som är inblandat när det gäller min skada. Där fick jag det bekräftat det jag redan hade misstänkt en tid. Att de är extremt svåra att ha att göra med! Näst intill omöjliga... Men jag har en lösning på det med, där jag kan bemöta dem med största & bästa motstånd för att få rätt i den här saken en gång för alla.

Det var inte jag som körde på mig själv med bil, jag bad inte om det, jag har inte gjort nått fel. Det var han som körde på mig på ett övergångstället som är skyldig, han som smet från platsen... INTE JAG!!!

Det här handlar inte om pengar. Det handlar om vad som är rätt & fel, vad jag har rätt till, vad jag har fått genomlida under alla dessa år med skadan han orsakade. Alla förbannade operationer som inte har lyckats helt & hållet. Alla mediciner, värken, sjukhusbesöken, sjukgymnastik, begränsningar osv...

Det handlar om min framtid också i allra högsta grad!

Men nu är bollen i rullning & jag är jätteglad över det :thumbup:

♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥

Idag gjorde vi raggmunk till middag jag & Lovisa. Vi använde matberedaren för att riva all potatis herre jisses vad bra det var!!!! Inget mer rivandes för hand, jag är kär i min matberedare nu :love:!

Sen kom Jojjo med sambo hit för att få låna alla möjliga bebis tillbehör så som väggskötbord, barnstol, sängkläder osv...

Jenny kommer till mamma imorgon & ska stanna hela helgen. Kanske bebis vill komma då?!?
Kanske att hon & jag skulle gå i genom lite bebiskläder då också. För det närmar ju sig faktiskt förlossning snart :)

Men jag ska ta & ta upp fläskfilén ur frysen som vi ska ha i morgon. Vad vi ska ha till råder det delade meningar om i det här hushållet. Men jag skulle tro att det är jag som vinner den striden, det är ju moi som lagar maten! Då lagar jag alltså vad jag vill ha :rolleyes:... *skrattar*

Men nu ska jag ta mitt illamående, som vanligt, & försöka sova... helst innan klockan slår 00:00...
Man kan ju alltid försöka i alla fall... :)

//L

Bebis på g?

2009-03-04 @ 22:53:38
Idag när jag pratade med lillasyster Jenny så hade hon regelbundna värkar :O. Var 5:e minut exakt kom de & jag hörde på henne att de gjorde ont som satan :thumbup:
Allt tydde på att det var på G nu.. men ett par timmar senare så hade det lugnat ner sig rejält. Men mamma & jag trodde bara att det var tillfälligt. Men jag har inte pratat med någon av dem mera ikväll så jag vet inte vad som har hänt eller händer.. Jag kan bara hoppas på att hon är på G nu. Annars kommer hon bli så ledsen...! *Hoppas, hoppas*

Idag åkte Jojjo hem & Evve till Jessica... Tillbaka vid 19 tiden kom en mycket lättad & glad lillasyster!!!  Hon & R hade pratat ut & kommit fram till att de vill fortsätta tillsammans! Yeey! Hurra för dom!!! :D

**********************************************************************************************************************************

Idag upptäckte jag något jag blev väldigt glad över & även stolt! Jag har ökat i muskelmassa!!! Det har jag alltid haft så svårt för ända sen mina ätstörningar när det var som värst i min ungdom. Men idag så såg jag på mina överarmar att jag hade ökat!!! :D Jag blev såååå glaaaad! Äntligen ser jag resultat av min träning, detta ger mig en extra kick! Nice!!! Me like!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En annan sak jag har klarat av är att jag har inte ätit min behovsmedicin för min panikångest på ganska länge nu. :O
Och ändå så har jag panikattacker dagligen... gärna kvällstid precis när jag ska sova :(. Men jag har klarat mig bra utan det är det som är så fantastiskt! Jag är riktigt förvånad över detta själv...! Igår beställde jag ny behovsmedicin men jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska ta den eller ej... nu när jag har klarat mig så här långt. Fast jag har en ordentlig panikattack nu känner jag. Så intensiv att magen min åker hiss rejält... usch vad jag avskyr dessa attacker!!! :S

En av mina högsta önskningar är att jag ska bli fri från panikångesten!!!

KBT imorgon... skönt det behöver jag... det var ett tag sen sist. Jag har ju varit sjuk så det har blivit framskjutet flera gånger nu. Men imorgon så är jag där!! :)

Nähepp om jag skulle försöka sova innan klockan slår 1 ikväll... *skrattar* Det där trodde jag inte ens själv på!
Nåja försöka duger i alla fall...

Imorgon kan jag inte försova mig som jag gjorde idag....

Nu: Försöka sova
Senare: ZZZZzzzzzz....

Mamma Mia here I go again!!

2009-03-04 @ 11:07:40
Sitter & tittar på filmen 'Mamma Mia' med lilla Evelina bredvid mig. :) Hon & Lovisa vaknade som sist mitt i natta.. :S 04.50 kom både Lovisa & Evelina knallandes in i mitt sovrum. 'Det är godmorgon nu' sa Lovisa... Så faaaan heller att det är!!! Jag körde in båda ungarna i Lovisas rum & sa åt dom att det allt var godnatt igen!

De tycktes somna för klockan 8.50 vaknade jag med ett ryck, vi hade försovit oss!!! :O

Lovisa höll på att vakna när jag kom in i hennes rum, sen satte vi av i galopp till dagis.

Idag ska Evelina till Jessica så det är bara Lovisa hemma ikväll... Då kankske hon sover som hon ska den där nattugglan till dotter jag har. Hon blir väl glad av att se Evelina när hon vaknar så hon piggnar väl till antar... :S

Imorgon ska jag på KBT efter det ska jag till mitt jobb & skriva på nått papper.. :| Men jag tar med S då jag inte litar på dem för fem öre... de har försökt lura mig, hota mig & skrämma mig förut så jag åker inte dit själv!!

Evelina springer omkring i mina klackskor.. :D sötis där! Hahaha det bara dånar i kåken när hon far förbi ;)

Men nu ska jag göra mig i ordning... inte sitta här hela dagen framför datorn :rolleyes:
Jag har lovat Evelina att måla hennes naglar & det ska jag göra också.
Idag har hon ensamrätt på sin moster :D

//L

Ett brustet hjärta...

2009-03-04 @ 00:17:14
Idag har lillasyster Jojjo varit här hela dagen & ska sova här i natt tillsammans med Evve. Anledning? Brustet hjärta! ;(
Hennes sambo vet inte om han vill fortsätta tillsammans med henne, vet inte vad han känner eller vill. Han har inte hört av sig sen i eftermiddags vid 15 tiden... Det är ju liiite väl sent påtänkt att man inte vill fortsätta tillsammans med den man lever med när denne är höggravid!! :O

My god!!! Hon har varit sååå ledsen idag att även mina tårar kom vid ett tillfälle. Jag kunde känna hennes smärt, hennes förtvivlan, hennes sorg & oro. Jag kände mig så förbannat maktlös!!!

Hur mycket jag än höll om henne, tröstade henne så räckte det inte till... inte den här gången... :(
Hur lagar man ett brustet hjärta på ens lillasyster :question:

Nå ja... får se vad som händer & sker imorgon... Hon ska eventuellt stanna kvar ett par dagar.. Evve åker till lillasyster Jessica imorgon & kommer hem på fredag igen. Passar bra nu när det är som det är.. Evve är redan ett oroligt & stressat barn så det räcker. Men nu blir hon extra orolig när hennes mamma uppenbarligen inte mår bra alls. :S

Men som sagt det återstår att se vad som händer imorgon.

Nu är klockan aaaalldeles för mycket & det är hög tid att släcka ljuset & sova bums!

Lovisa ska till dagis imorgon, så Evve har ensamrätt på sin moster ett antal timmar..  :)

Nu: Sova
Senare: Snarka ljudligt ;)

All by my self...!

2009-03-03 @ 09:51:27
Ikväll & i natt blir jag ensam hemma med Lovisa & doggen :thumbup:
Jag behöver få vara ensam ibland, jag är så som person. Så ikväll ska jag bara njuta av att vara ensam & självklart ska jag titta på tv klockan 21 på kanal 5 när DHW börjar idag!!! :D Då är jag inte det minsta anträffbar mellan 21-22, bara emellan pauser & då givetvis med min darling T på telefon :love:

Det är lite roligt det där... jag & T... Och vårt telefon pratande :rolleyes: Herre gud vi pratar flera gånger om dagen & om ingenting *skrattar* Det är kärlek det ;P Som mest pratar vi när jag är ensam hemma om kvällarna & nätterna. Då ringer vi varandra i pauserna på våra favorit tv program. Ibland händer det även att vi tittar tv tillsammans via telefon :rolleyes:
My goood! Hur knäppa är vi egentligen???
Mycket fnitter blir det om kvällarna också... härligt! Riktigt tjejjigt :) Så gillar vi!

Gårdagens snö känns totalt meningslöst! Nu smälter den bort... den hann inte ligga ett dygn knappt innan den försvinner igen. Meningslöst som sagt!

Nu vill jag ha vår!!!

9/3 klockan 9 läggs en testblockad på min skadade höger arm. Jag vet inte mer än så just nu. Jag har även fått en telefontid bokad till läkaren på smärt & rehab för uppföljning 2 veckor efter det att test blockaden är gjord. Då ska det utvärderas & se om den gav nån effekt.

Det ska bli lika spännande som det är skrämmande..

7/3 lördag är beräknat BF datum på lillasyster i Motala.. Men det ser inte ut som om det vill komma igång. Jag lider med min syster när jag vet hur viktigt det är för henne att det kommer igång av sig självt samt att det blir en bra & normal förlossning denna gång. Hon varit väldigt ledsen sista veckan & det gör ont i hjärtat på mig när jag vet hur dåligt hon mår & hur ledsen hon är. Hon har samlat på sig en massa vatten sista tiden så hon har svårt att röra sig & tycker det är jobbigt vilket jag kan förstå. Tiden är på väg att rinna ut när det gäller beräknat BF datum & jag tror att det gör henne lite stressad samt orolig. Ska det bli som förra gången??? För hennes skull hoppas jag att det blir helt annorlunda denna gång & som sagt en normal förlossning.

Så nu håller vi tummar & tår för att det ska komma igång av sig självt nu innan lördag :thumbup::thumbup::thumbup:

Snälla låt henne få en bra förlossning!!!

Det blir mycket bebis att pussa på nu framöver då 2 av mina systrar ska ha barn nästan samtidigt. Den ena 7/3 den andra 31/3. Nice!! Me love it!! Här ska det pussas & skämmas bort!
Lovisa & mamma ska pussa som bara den :D

Hon skulle ringa idag... det har hon inte gjort ännu...

Men en annan lillsyster ringde! Hon var ledsen... :( Hon mår inte bra alls... ingenting verkar fungera i den familjen & de är väl medvetena om det. Det är därför hon ringer hit. Det känns bra att hon har tagit till sig det jag har sagt till henne. Jag sa åt henne för en tid sedan att hon kunde alltid ringa mig, när som helst på dygnet! Och det har hon gjort också :thumbup:. Hon har ringt när hon har varit ledsen eller bara undrat över något eller bara behövt prata en stund. Känns bra att hon har det förtroendet för mig, att hon känner en trygghet här.

De vill flytta till Tallboda & jag kan förstå varför... de kommer betydligt närmare oss. Här är det alltid lugnt, ingen stress. Ett harmoniskt hem måste jag säga. Här är det 'känn dig soom hemma' & jag tror att de känner så också. Finns inga måsten här, vill man se på tv då gör man det. Man behöver inte vara social hela tiden här... man gör lite som man vill. Jag brukar städa när de är här osv... inte alltid då :).

Men lillasyster grundproblem just nu i alla fall är att hennes kropp har ständigt fullt stresspåslag. Hon går aldrig ner i varv nån gång under dygnets alla timmar. Hon får alldeles för lite sömn...

Lite mindfulness på henne skulle nog göra susen!!!

Får se om hon & Evve kommer hit idag. Evve hade studiedag & J ville inte vara hemma idag sa hon. Så jag sa att hon fick komma om hon ville. Hon skulle höra av sig... så vi får se om de kommer eller inte.

Nu är det dags att äta lite frukost kanske... & klä sig....!

//L

Vilket väderomslag!!!

2009-03-02 @ 22:37:17
Snacka om väderomslag idag! :O Från att ha varit vår liknande till snökaos...! Märkligt!
Idag har Lovisa lekt nästan hela dagen med sin kusin Luvig. Vad roligt dom har haft, de leker så bra tillsammans. De har inte varit osams en enda gång vad jag vet :). De har varit ute nästan hela dagen också så det tog inte mer än 2 minuter för Lovisa att somna nu ikväll. Men återigen så har hon hållt på att kissa på sig idag. Flera gånger... jag fattar bara inte varför hon gör så? :question:

Jag har försökt med allt inget verka bita på henne... får se hur det är i morgon. Hoppas hon slutar med detta snart.

I morgon kommer sötaste Katja hit. :love:
Hon ringde idag på eftermiddagen & frågade om hon fick komma efter skolan, det får hon självklart göra. Hon är alltid välkommen hit, min dörr kommer alltid vara öppen för henne. Lovisa älskar Katja, nu var det ett tag sen hon träffade Katja så hon kommer att bli överlycklig i morgon när hon kommer.

Kanske skulle bjuda Katja på mat... Hoppas hon äter fisk...Idag har jag städat min garderob & byrå. Vikt & hängt upp kläder. Så nu är det så fint, så fint... Får se hur länge det håller :rolleyes: Sen har jag dammsugat med trasig dammsugar slang, fungerade så där men det gick, torkat golv osv... Golvet var jag tvungen att torka för det var blodfläckar efter T-Gull lite här & där.. :S

Jag har 2 uppgifter att göra till KBTn på torsdag... Jag kanske skulle göra det i morgon kväll när S jobbar natten... Det krävs lite ensamhet & lite koncentration... hmm...

Hur som.... Jag kanske för ovanlighetens skull skulle ta & lägga mig före klockan 00-01...
Knappast troligt *skrattar* Det slutar med att jag ligger & läser & sen när klockan slår sin magiska tid så slocknar jag på rekordtid!

Till dig min älskade vän T.. Hoppas du mår bättre imorgon sexy mama :rolleyes:
Aj löööv ju darling!

"And I will aaaaaaalways loooooove youuuuuu...!!!" *asgarv*

God natt everybody!

//L

One way ticket...

2009-03-02 @ 09:38:41
Det är tydligt att det är en envägskommunikation när det gäller far... His way or no way! Samma sak om & om igen, kan man man bli annat än trött? Det skulle vara frustrerad då...:|

 Jag messade summan på hans räkningar & talade om att det inte syntes att några pengar var på väg in på kontot. Inte ett ljud från honom, men jag kan honom. Han gick garanterat i taket! Märkligt att han inte har ringt ännu, han brukar ju ringa 25 tusen gånger när det gäller hans pengar.

 Det är nog det dummaste jag har gjort i hela mitt liv, att ställa mig som 'god man' för honom & ta ansvar för hans ekonomi. :mad: Och jag ångrar mig så in i helvete för det!!! Tack vare det så har vi inte en fungerande far & dotter relation. Inte för att det fanns någon innan, men det lär ju inte gå att skapa någon heller som det är nu. I hans ögon är jag bara en besvärlig människa som sitter på hans pengar & som ständigt tjatar om att han ska spara. En person han tror han kan vräka ur sig vad som helst till när det inte finns pengar.

Men åter igen... jag är van. Så det går in genom ena örat & lika snabbt ut i det andra... Jag har vant mig vid att stänga av hörseln när han börjar... min hjärna vägrar registrera nått han säger eftersom det bara är en massa skit.

Vi kommer aldrig få en far & dotter realtion, inte ens om jag lämnar över ekonomi ansvaret på nån annan. Han kommer aldrig att bättra sig förrän han har kapitulerat. Men jag tror inte att han kommer att göra det. Han vill inte, så enkelt är det. Det är inte mycket svårare än så, att han vill inte sluta. Vad ska han då ha & skylla på :question:

Missbruket har ju alltid varit en 'bra' ursäkt för allt han ställt/ ställer till med. "Jag är missbrukare... vi kan inte... det var inte medvetet gjort.... det är en sjukdom..." Och mycket mer än så... Det har alltid varit så förbannat behändigt att gömma sig bakom missbruket. Så fort nått går åt skogen kan man alltid skylla på sitt missbruk. "Jag är alkholist & narkoman!" En tom mening, ingenting annat. Han har aldrig förstått innebörden av att vara missbrukare. Han har aldrig förstått vad det betyder än mindre accepterat att han faktiskt har ett problem & att han är maktlös inför det.

12 stegs programmets första steg: Erkänna sig maktlös inför det problem man har! Och har han gjort det då? Icke!!! Han använder ordet missbruk & missbrukare utan att veta vad ordet betyder, vad det innebär & vad det är för något. Medans vi andra säger förlåt när man har gjort något så säger han att han är missbrukare. Och då ska allt förlåtas, man ska vara förstående & glömma allt han har sagt & gjort. För han är ju missbrukare!!! :mad:

Tänk om han nån gång kunde säga förlåt för allt han har gjort mot mig!!! Allt han har utsatt mig för, låtit mig genomlida under årens lopp... Och folk säger att jag är bitter! HA! Ja tacka fan för att jag är det!!! :mad: Vem fan skulle inte vara det!!??

 Någon sa: Du kanske skulle skriva en bok, om allt som har hänt under årens lopp... visst eller hur?! Jag vet inte om jag är redo att gå ner på djupet bland undantryckta minnen & känslor... :S Jag är rädd för att jag inte ska klara av att hantera det jag låter komma upp till ytan... Allt från psykisk till fysisk misshandel på alla nivåer. Alla hot, alla lögner, alla falska förhoppningar, alla brutna löften, alla tomma ord, all förtvivlan, maktlösheten, rädslan, oron... ALLT! Jag minns mycket väl allt, men jag vägrar att låta mig känna efter, jag trycker ner alltihopa & lägger locket på!

 Ingen bra lösning... jag vet :rolleyes: Jag jobbar på det :) Men det är så här det ser ut... & det är så här det kommer att fortsätta vara tills den dagen han dör. Låter kanske hårt & elakt, men tyvärr är det inget annat än den nakna sanningen! Enda sättet för oss barn att bli fria från helvetet är att han dör! Säg upp kontakten... jo visst men det kommer inte att hjälpa. Varför? Jo för även om vi skulle bryta helt med honom så blir vi ändå aldrig fria från honom. Vi kommer ändå alltid undra...lever han, håller han på nu, vad gör han, hur mår han, vad har hänt.... :question:

 Alltså blir vi inte mer fria av att bryta kontakten med honom. Vi kan ta avstånd från honom det kan vi göra. Men vi är långt i från fria... om vi någonsin kommer att bli det...

 Hur kan man älska någon så innerligt mycket samtidigt som man hatar samma 'någon' så intensivt att det nästan förgör en...? HUR??? Är det verkligen möjligt :question: Depp & gnäll blogg det blev då... :blush: Men jag behöver få spy min galla nånstans... rensa systemet :)

 Nå ja... nu är det dags att ta sig i kragen & göra nått vettigt av dagen. Ska börja tvätta klockan 12...

 Hej hopp gummisnopp :D //L

Vilken dag!

2009-03-01 @ 23:17:43
Vad roligt vi har haft på Busfabriken idag :D! Barnen med... ;) Lilla syster Susanna bjöd allihopa på fika :O Hoppla! Det tackar vi all för, tack sötis!

Sen satt vi & skrattade gott åt Enkido & Lovisa som höll på & åka kana på lava mojängen... Gud vad de höll på!  Att de bara orkade :O, jag blev trött bara av se på dem. :tired:

Men vi hade trots allt en kanon dag om än ett hål i huvudet av den decibellen som var där idag. Vi hade valt en dag då alla tycktes vara där, det var flera kalas bland annat. Men som sagt decibellen var hög!

Sen lyckades L kissa på sig ordentligt... :( Jag fattar inte vad det är hon håller på med :S Hon hade kissat igenom trosor & byxor & inget sagt. Jag såg det av en slump... Sen hann jag inte mer än ta på henne ett par trosor i väntan på att S skulle komma med nya byxor åt henne förrän hon kissade på sig IGEN! Va faaan?! Men det var sista gången hon gjorde det... där... Sen höll hon sig resten av tiden & när vi var & handlade. Men sen efter att vi hade ätit så kissade hon åter på sig igen & även denna gång genom trosor & byxor.

Jag begriper inte VARFÖR??? :question:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sen fick jag ett samtal från PM, ang far... Inget  jag inte redan visste... han har ännu inte kapitulerat för sitt missbruk. Och om han inte gör det snart kommer det gå käpprätt åt helvete rent ut sagt. Men även det har jag vetat om... jag bara väntar på att helvetet ska bryta löst.. :(

Hur länge kommer han hålla på? Eller tar han livet av sig denna gång? Ingen som vet svaret på den frågan vi alla barn vill ha. Hur länge ska detta helvete fortsätt, hur länge ska det förfölja oss, plåga oss??? Inget svar där heller...
Men hur illa det än låter så har vi vant oss... vi vet ju inget annat... Bara att han håller på, gör ett kort uppehåll för att sedan ta ett av alla hundratals, kanske till & med tusentals, återfall. Har tappat räkningen...
Så har det varit hela min uppväxt, hela mitt liv & fortfarande är det så.
Sorgligt men sant...

Jag ska kolla lite med JS om vad far hade sagt när han var där för att tala allvar med honom... har ännu inte pratat med honom sen han var där. Vi skulle eventuellt tagit en fika nu i veckan men han har fått nytt jobb & jobbar som bara den nu. :thumbup: Grattis till nya jobbet JS!!!

Ikväll har jag tränat, vad skönt det var :D!!! Som jag har längtat efter det... nu är jag frisk igen, yeey!

Men nu börjar jag faktiskt bli trött...

Sleep tight!

//L

Äntligen kan jag börja träna igen efter halsflussen!

2009-03-01 @ 11:15:29
Yeeey!!! Äntligen kan jag börja träna på allvar efter halsflussen jag åkte på för en vecka sen :thumbup:!!
Happy, happy me!!! :D
Jag har ju tjuvtränat lite men jag vågade inte fortsätta då jag vet att det kan vara förenat med livsfara!
Men nu så ska jag börja på allvar igen!!!

Allt blir så mycket bättre när jag får träna... Sömn, kost, Herr Panikångest.. ja allt! Dessutom blir det lite som en ventil i all frustration emellanåt. Jag får köra slut på mig själv, tömma ur all aggression & rensa tankarna under tiden jag tränar. Ja jag kör ganska hårt när jag tränar, men jag trivs med det. Jag testar alltid min gränser & pressar mig till det yttersta, det är då jag mår som bäst :).

Man måste ju vara fit till beach 2009 ;) *skrattar* Sa pinnen Tudegård!

Men när ska jag få tummen ur röva & borra upp sandsäcken? Bra fråga! Nån mer fråga som jag inte har svar på kanske???:question:

Jag har ju snart ett komplett gym hemma bara jag får upp den förbannade säcken nån gång...! Hur svårt ska det vara??
Ha! Tydligen väldigt svårt eftersom jag inte fått upp den ännu...! :rolleyes:

Det blir väl som med stor röjet på baksidan.... det tar evigheter innan det händer nått :rolleyes:...

Men nu ska jag pallra mig ut i badrummet & sminka mig lite..

//L

Busfabriken med alla syskon & syskonbarn!

2009-03-01 @ 09:18:43
Heeeeello! Det kommer bli livat värre idag på busfabirken när alla vi syskon med barn ska dit. Det är ju syskonen bus & jävelskap som ska dit ;). Det kommer att bli decibel skithög där idag när vi anländer :D.
It's going to be sooooo much fun there today, yes! :thumbup:

Så har vi Herr Panikångest också :S jag misstänker att han tänker följa med till busfabriken idag. :( Han har en tendens att tjuvåka på mig den jäkeln :S Jag kan ju försöka eliminera honom med hjälp av tablett X... men jag har ju klarat mig i flera dagar nu utan tablett X & det känns så bra. Det är inte det att jag är beroende av tablett X, den risken är ganska minimal, men jag tar den alltid när jag ska åka nånstans i rädsla för Herr Panikångest. Vill inte chansa på att han dyker upp så jag tar tablett X i förebyggande syfte. Men nu har jag låtit bli den helt & hållet i flera dagar. Varför? Det vet jag inte riktigt varför jag har gjort... :question: Jag bara slutade helt enkelt!

Men jag tror inte jag klarar mig idag helt utan tablett X, men jag hoppas att jag gör det! :) Det vore ytterligare en seger i kampen mot Herr Panikångest.:thumbup:Nu är det så gott som bestämt att nu i veckan ska jag ringa Vetrinär P. Bergling & boka en tid för att avliva min älskade dogg... ;( Igår natt så hade jag så svårt att somna, tårarna var nära till hands hela tiden. Att veta att snart så är hans tid förbi gör mig så ont i hjärtat att det är outhärdligt! Jag kommer att sakna honom så oändligt mycket, det kommer att bli så tomt utan honom här hemma. Inga tassar som hörs mot parkettgolvet i vardagsrummet, ingen snarkande dogg i sin korg, inga stolleryck från honom när han blir tokglad för ingenting. Bara en outhärdlig smärta, enorm saknad & ett enda stort tomrum, det är vad som blir kvar... ;(

Minnen kommer attid att finnas kvar likaså alla foton på honom... men inte han själv... 15½år...
Han ska aldirg behöva lida det har vi lovat honom & det står vi fast vid även om det gör ont. Men bara tanken på att han inte kommer att finns kvar gör att det känns som om jag ska kvävas...!

Igår kväll lyfte vi upp honom så han fick ligga i våran säng... det brukar han inte få göra, dels för att det blir så äckligt i sängen & för att han fäller så in i helsike. Dessutom har han ju blött till & från ur munnen ganska kraftigt så därför har han heller inte fått vara där. Men igår när han fick det, vad han myste! Oj oj oj :) Man kunde ju tro att han skulle ligga tätt, tätt intill husse som står högst upp på listan, men icke. Han la sig på MITT täcke som vanligt. Mitt täcke är mycket mysigare än husses. Mitt är duntäcke & det kan man 'borra' ner sig i ordentligt :) Där låg han i flera timmar innan han vill hoppa ner. Nu ligger han i sin korg & snarkar högt, med en örat rätt upp & emot korgkanten :)
Åhhh min dogg!!! Min älskade lilla T-gull ;(Varför känns det som om det är ogjort arbete när man har dammsugat här hemma? Det hinner fasen i mig inte vara rent många sekunder innan det ser förskräckligt ut igen:question:
Gaaaaaaaaaahh!!! :mad:

Nåväl... det är ju bara att dammsuga på & vara glad! Och det känns ju lite fånigt att säga att det är ju den årstiden då man får dammsuga väldigt mycket pga allt grus osv... men jag ska säga det att sommaren är minst likadan! Då är det en massa gräs till förbannelse & äckliga spindlar!!!

Finns det inget medel man kan spreja på vårt staket som håller dom små äcklena bort???
Några tips???
Jag avskyr dem verkligen, ett tag var jag på väg att flytta här ifrån pga dem!

Jag är evigt tacksam för tips hur man håller den någolunda bort...!
UGH!! ;P

Creepy, creepy... *ryser*

Nu ska jag ta tag i operation stor röj igen tror jag...

//L

RSS 2.0