God fortsättning!

2010-12-26 @ 22:48:29
Julen har varit underbar & perfekt! Först blev familjen bjudna på julfrukost hos sämre hälfts bror med familj. Ojoj vilken frukost, mycket gott gott. :) Efter det bar det hem igen för att svida om till finkläder dagen i ära & sedan för att bege sig till Naterstad gård & lillasyster med familj. Där samlades vi alla syskon förutom 2 som saknades. Min svågers föräldrar & hans ena syster & hans bror samt hans föräldrar anslöt sig till resten av sällskapet.
Efter lite mat & paketutdelning så bar det av till Ljungsbro & sämre hälfts syster med familj där vi skulle spendera resterande julafton tillsammans med mina fina & underbara svärföräldrar. Kvällen blev fantastisk & vi hade det sjukt roligt tillsammans & som vanligt enligt vår tradition så körde vi naturligtvis paketleken.
Sabina (Lovisas näst äldsta kusin) vann som vanligt i år igen mest paket :rolleyes:.
Jag vann en bodylotion & en ansiktsmask av choklad :) & en lykta med ljus som egentligen var min egen present haha. Men jag är nöjd! :thumbup:
Lovisa hon fick mängder av julklappar & lite till ändå... & hon var lyckliglyckliglycklig.. Hon har lekt med allt hon har fått & hon är så glad över sina saker, men nu längtar hon tills hon fyller år för då får hon mera paket. Som hon själv säger :rolleyes:.
Imorgon väntar lite mellandagsrea på Ikano... Kan bli spännande..
Men nu ska jag vara social med finaste & underbaraste T som är här & ska sova över! Wohooo! :D
//mellandagsreamellandagsreamellandagsrea

Snart är det jul...

2010-12-22 @ 00:01:04

Lovisas kusiner Cornelia & Ludvig han knappt påbörja sitt jullov förrän de skulle sova över här. :rolleyes:
Så imorgon slipper de fritids i alla fall & Lovisa är naturligtvis överlycklig.
Mindre lycklig är jag över att hon & jag lyckades somna på soffan i förmiddags & sov i 2 timmar som små grisar.. Så gissa vem som fortfarande är vaken..

Imorgon ska det hinnas med en massa saker.. Julhandling, julklappar, pepparkakshus, baka, storhandla & göra köttbullar på 1kg blandfärs.. Jag har förhoppningar om att torsdagen är betydligt mycket lugnare & bara innebär inslagning av paket på kvällskvisten. We'll see...

Om ca 2 veckor får Lovisa hem sin kissekatt Busan 12 veckor gammal. Ska bli väldigt spännande & se hur detta ska gå & hur många på hennes pappas sida tål henne. I annat fall om det nu skulle gå åt skogen har vi en plan B. Syrrans svägerskas dotter V får henne då. Men jag hoppas på att vi själva kan behålla henne.

Jag har lite bilder på henne men jag har problem med att få över bilderna från kameran just nu så ni får ha lite tålamod så kommer de snart hoppas jag.

Men nu ska jag förbereda lite inför morgondagen, när jag ändå är vaken & glina inte har somnat ännu så kan jag ju göra lite nytta medans jag väntar på att de somnar. :)

//Jul & strul


Mycket har hänt...

2010-12-09 @ 00:26:05
... jag skrev nått här. Men mycket har hänt under tiden :). Lillasyster med familj har flyttat tillbaka till Linköping. Huset är så vackert tycker jag, trots att det är mycket som behöver göras. Men det har ändå en charm i sig. Lillasyster har hämtat mig varje dag denna vecka för att jag ska kunna hjälpa henne att få ordning nu innan jul. Jag älskar detta hus!!! Jag älskar att vara här..

Lillasyster & jag vi kommer bara varandra närmare & närmare, oskiljaktbar är vi :rolleyes:.
Lovisa & kusinerna Enkido & Enya leker superbra ihop, nått enstaka bråk mellan dem före kommer väl men inget nämnvärt kan jag påstå. Som bonus är ju att man titt som tätt kan gosa med 3 underbara & ursöta kattungar. Lovisa ska få den ena & har döpt den till Busan.

Hon fick namnet Busan bara för att hon är den modigaste & busigaste av de 3. Enkidos missekisse är så cool, den är en liten kelgris redan & hur lugn som helst. Vi lät Chippen (Lovisas kusin Sebbans vovve) hälsa på Kidos kisse & det gick kanon. Kissen var som sagt hur lugn som helst & mycket nyfiken på Chippen. Den gick & strök sig mot honom titt som tätt & Chippen var glad & nyfiken han med.

Men när vi tog dit Busan blev det andra bullar hahahaha.. Jäääklar så arg den lilla kissen kunde bli! Hon försökte till & med klippa till honom & efter det blev han lite rädd för katterna hihihi. Men som sagt det har gått kanon.
Jag ska lägga upp lite bilder vid nått senare tillfälle när jag har fört över dem till datorn :rolleyes:.

Imorgon tror jag att jag ska baka lite lussekatter med barnen på förmiddagen. Men Lovisa sover ännu inte fastän klockan är 00.20 :O. Å då har hon varit uppe sen 7.30 & varit på dagis dessutom. Hur i hela friden orkar hon:question:. Sovmorgon i mörrn då.. ;)

Men nu blir det till att läsa lite i boken Paganinikontraktet innan det ska nannas.

HEPP!


//Nattätaren!

RSS 2.0