Brun, brun, brun!!

2009-05-31 @ 22:43:23
Vilket kanon väder det har varit sen i fredags eftermiddag. :cool:
Idag har vi varit på landet hela dagen & inte varit inne på hela dagen & det syns kan jag lova ;). Brun, brun, brun...! Det är jag!!! :)

Imorgon ska bli lika fint & varmt så det blir att vara ute hela dagen i morgon med :thumbup:.
 
Min hårddisk kraschade på min älskade laptop men nu har jag fått låna Fia plingplongs stenålderslaptop! Eller njaa inte stenålders kanske men inte ny heller :rolleyes:. Men jag klagar inte för jag har dator & jag har internet tills min dator kommer hem igen. Så det kan jag leva med...

På baksidan har det blivit fin fint nu! Jag har snickrat ihop en låda att ha alla Lovisas leksaker i & en avlastningsbänk. Så duktig jag är :rolleyes:.

Jag har inte vattnat idag så det måste jag göra imorgon kväll. Gräsmattan & mina blommor! Men det får bli imorgon för nu är klockan för mycket. Kanske att vi kan köpa en vattenspridare... vore så mycket bättre än att behöva stå med slangen i evigheter.

Men nu ska jag läsa i fatt en massa bloggar!

//L

Hårddisken har dött ;( så det bl

2009-05-28 @ 22:38:31

1044db94714ff04e78e99fc18fda92f3.png

Hårddisken har dött ;( så det blir till att ringa HP imorgon när jag vaknat. Hur länge blir jag utan dator! Vet inte... Idag ringde min svåger S och gjorde mig glad... Mycket glad :D. Imorgon blir det stugan hela helgen för det ska bli super fint väder! Jag har målat hela dagen och nu tänkte jag avsluta sista teckningen och sen sova! <br> //L


Min dator har kapitulerat, tagit

2009-05-27 @ 22:25:08

08ee3f3ff22e3273923dcbce9867adfb.png

Min dator har kapitulerat, tagit livet av sig och dött! Jag är knäckt :rolleyes:. Min dator ska till snälla datadr Thomas imorgon & kanske den är fixad tills jag kommer hem på söndag. T har återigen lurat in mig på saker och ting. Denna gång mobilbloggning :rolleyes:! Tack tack jag hade inte så mycket att göra innan... Nu ska jag fortsätta måla rosor som påminner mer om kvinnligt könsorgan :O. //L


Nu funkar det!

2009-05-26 @ 21:39:53
Nu har jag testat & det funkar! :thumbup: Så nu är denna blogg öppen igen... Men mina skyddade blogginlägg är lösenordskyddade!

Jag glömde ju berätta att Lovisa försvann igår :O! Jisses vad otäckt det var...
Jenny & jag skulle åka till Ekdungeskolan & hämta Cornelia. T skulle vara kvar & passa barnen. Allt gick bra, trodde vi! När vi har åkt ringer T & frågar om Lovisa följd med oss. Men det gjorde hon inte, bara Enkido.

Hur som... hon kom tillbaka straxt innan vi kom från Ekdungeskolan med någon dam som "hittat" henne. Ungen hade tänkt följa med oss & hämta Cornelia men det sa hon inte. Och hon trodde givetvis att vi menade Tallboda skolan..! Så hon hade gått ända dit :O!!!

Och för att komma dit måste man gå över en relativt stor väg. Bussen kör där likaså bilar. Bara tanken på vad som kunde ha hänt får mig att nästan lipa. ;( Hon har ALDRIG gjort nått sånt här, ALDRIG!!! Om vi är på baksidan kan hon sticka till framsidan & sandlådan utan att säga nått. Men aldrig längre... den här episoden gjorde mig vettskrämd!

Idag har jag hunnit med att klippa gräset ordentligt innan det fina vädret förvandlades till klibbigt åskoväder. har inte hört någon åska ännu men det har regnat & det är fortfarande klibbigt! Sen har jag storhandlat & det rejält idag. Det behövdes fyllas på lite här & där ;).

Lovisa köpte en vattenmelon på 5 kg!!! Herregud! 5 kg!!! :rolleyes: Nåja den kommer smaka fint nu när det är varmt ute! Sen har jag hunnit med att tvätta en hel del också. Det var en hel del plagg som var tvungna att tvättas separat & jag han med allt! :) Dessutom kunde jag ha tvätten hängd på torkvindan innan det började regna:P.

Men nu ska jag bara gotta mig en stund, kanske sova före klockan 00, 01 idag :rolleyes:.

//L

Testar för skyddat blogg innehåll...

2009-05-26 @ 21:01:30
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

Sommar & sol, vi har kortkort kjol!

2009-05-26 @ 11:58:47
SOMMAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!

Japp nu är det sommar har jag bestämt, så ut i solen & gör massa somriga saker! :) För det ska jag göra nu när jag är ensam hemma. Läsa, sola & rensa lite ogräs & ja just det klippa gräsmattan.

Jag lovade en massa bilder från gårdagen samt från lördagen när vi var på tivoli.
Här kommer de!


S & Lovisa <-----                                       J & Enkido----->

Bananer i pyjamas!

Lite karusellåkande Längst bak Ludvig & Cornelia, fram Lovisa & Enkido.

Mera karusellåkande. Katja, Cornelia, Ludvig & Fia.

Yeey! Here weeee gooooo!!!!

Kusin var också & tittade på bananer i pyjamas.

<----- Me & Lillasyster Jenny----->

Operation Melbasås...

Melbasåsen kommer-att-tappa-alla-mina-tänder-så-mycket-florsocker-är det!

Busiga barn, glassiga barn. Lovisa, stora A & Ludvig.

Mera glass, mera glada barn! :)

Här var det fullt hus! :D

Crazy lillasyster!

Mamma & son! :love:

Allvarlig? Hur är det möjligt???

NEJ! Vi har inte tagit några konstiga svampar! Vi är bara knäppa av naturen :rolleyes:

Lilla syster hade inte så många getter hemma i hagen den här dagen!

Herreguuud! Vad vi skrattade!!!! Hon var inte klok...! Men såååå söt!

Min älskade gudson L åt upp min glass! Men det gör inget för han är så söt.:)

Go & glad liten L! Han stortrivdes bland alla barnen!

Jag älskar den här bilden! Söta & underbara tandlösa Cornelia! *skrattar*

Denna bild älskar jag också! Min älskade miniprinsessa Enya!

:cool: Super coola Enya i mosters solbrillor! Moster älskar dig!

Men nu har det tagit halva dagen att lägga upp dessa bilder så nu måste jag ta tag i mig själv & min gräsmatta!

//L






Smärtenheten, 7 barn & 3 vuxna!

2009-05-25 @ 22:51:52
Idag skulle jag till smärtenheten klockan 8.30 för blockad & 9.30 för att få det där TENS som ska vara bra för mig.
Ingreppet gick bra & smärtlindringen kommer & hela 4 veckor efter detta ingrepp :O! Jajamen så är det med det, jag är hoppfull :rolleyes. Om 4 veckor är jag tipp topp :rolleyes:. Eller kanske inte men hoppas kan man ju göra.

Efter smärtenheten tog jag & syrran Jenny en sväng på stan innan vi åkte hem till mig & hämtade Lovisa på dagis. I samma veva får jag veta att det har strult till sig på Pressgrannar & J måste jobba över & F börjar jobba klockan 15. Alltså fick jag ta med mig både Ludvig & Cornelia hem. Eftersom vi tyckte att vi var så några så kom underbara T med sina söta små barn stora A & lille L (min gudson). Kul!!!

Nu var vi 7 barn & 3 vuxna :D! Gissa den decibellen ni! ;P

Men vi hade kul som tusan allihopa, det blev mat, fika, glass med melba sås. Melbasås är mixade jordgubbar, eller några andra bär. Man mixar bären & lite vatten till en slät sås sen har man i florsocker efter smak & tycke. Den kan serveras till en massa olika saker varm som kall. I vårat fall, vaniljglass. :thumbup:

Jag hade i florsocker efter smak... Jenny hade i halva paketet efter smak :rolleyes:. Hon sa att det var så att käkarna låste sig, jag sa efter att hon hade hällt i halva paketet att ja nu ramlar ju bara tänderna ut! *asgarv*

Men det var gott som tusan! Jag fick inte så mycket & det lilla jag fick hjälpte L till att äta upp. Han tyckte det var lika gott som alla andra :).

När alla hade gåt, åkt & gud vet vad, så blev det TYST! Och det var faktiskt skönt må ni tro...!

Lite bilder på spektaklet kommer imorgon, nu vill jag bara sova!

Sov så gott, vakna torrt!

//L

Dra åt helvete!!!

2009-05-24 @ 17:46:29
Efter att ha blivit oskyldigt anklagad för att ha skrivit saker i min blogg kommer jag nu att lösenordskydda den! Eftersom vissa människor inte kan låta andras liv vara ifred, utan måste lägga sig i saker som inte angår dem eller som de inte har en aning om vad det rör sig om så väljer jag att skydda min blogg hädanefter!

Allt detta gör mig både fruktansvärt ledsen, sårad & jävligt förbannad!

Allt jag skriver här, FÅR JAG SKRIVA!!! Jag har inte brutit mot någon lag över huvudtaget!!! Det jag skriver om här är min vardag, mitt liv, mina känslor, tankar & funderingar, INGENTING ANNAT!

Sånt som inte lämpar sig här som tex privata angelägenheter rörande känsliga saker skulle jag ALDRIG komma på tanken att skriva om här då jag VET att det är många som läser min, för övrigt ganska ointrerssanta blogg!

Men det är ju så att folk som inte har ett eget intressant eller händelserikt liv måste ju lägga sig andras!!!
Det är ju också tecken på att man är förbannat korkad! :mad:

Jag nämner sällan några namn & de jag nämner har gett sitt godkännande...!

Så... FUCK OFF!!!!
Men som sagt nu lösenordskyddar jag min blogg på obestämd framtid! Endast vissa personer kommer att ha tillgång till den & lösen ges av mig personligen. Så till er som vill ha, maila mig, säg till på msn eller hör av er på annat sätt.

Skitförbannad, ledsen & sårad..

//L

Modell för en dag!!!

2009-05-24 @ 10:17:45
Idag har jag & mina 3 systrar varit på hotell Sas Radisson inne i stan. Vi var där för att få vara modeller för en dag med makeup artister som sminkade oss, håret fick vi göra själva men allt fanns där. Plattänger, locktång, borstar, kammar & bra hårprodukter :thumbup:.

Helt perfekt!!!

Men det skulle ta 4 timmar men istället tog det 5½timme :O. Anledningen var klen från The Studio. De sa att aircondtionen hade slagits ut pga blixtnedslag (okej det märkte vi & det köper vi) så det var sååå varmt & luften där inne var vidrig. Torr, kvavt osv.. I alla fall så hade folk börjat svettats & klagade på att sminket var dåligt till följd av det så de var tvungna att bättra på & så. Det var deras ursäkt! :thumbdown:

Orsaken var egentligen den att: De hade inte tillräckligt med personal för runt 100 personer, de hade missbedömt tiden det skulle ta & de var lite dåligt planerat.

Men men... när väl plåtning kom var det roligaste vi hade gjort vi 3 systrar. Tyvärr bangade Jojjo ur :(. Det tyckte jag var lite ledsamt, hon som gör sig såå bra på kort! Hon är så naturligt vacker men det ser hon nog i själv. Vilket är tråkigt. Hennes kort hade blivit outstanding!!!

Men vi andra 3 plåtades. Det var 3 olika typer av plåtning & 3 ombyten på det. Men jag har bara valt mina spegelbilder. Det var totalt 41 kort men jag tog bara 10, 10 st kostade 2000 kr men de var värda varenda krona!!!

Jag låter bilderna få tala för sig själva..










//L

Nattugglan!

2009-05-23 @ 00:24:57
Men jisses vad är det för en nattuggla jag blivit på sista tiden? Jag begriper mig inte på mig själv, att jag bara orkar också. Sällan före 01 somnar jag :O. Inte så likt mig...

Men nu börjar jag känna mig ganska trött & hungrig. Jag har knappt ätit idag, har inte varit hungrig men nu börjar jag känna mig hungrig. Det är ju så lagom dags NU! Mitt i natten också... Kanske lillasyster har någon frukt jag kan ta. Ska ta & tassa ut i köket & kolla sen.

Jag har ju haft nagelförlängning som Mina fixade för 2 veckor sen. nu har de lossnat i alla fall. Eftersom jag är en sjuklig nagelbitare så skulle Mina hjälpa mig genom förlängning så att jag 1) inte kunde bita 2) naglarna skulle hinna växa lite. 3) nästa förlängning kommer fästa mycket bättre en denna då jag har mera nagel att fästa på.

Och nu har det växt!!!! Jag är sååå glad över det! Jag målar med stopp & växt flera gånger om dagen för att bryta den fula ovanan så att de ska fortsätta & växa nu. Har jag äntligen slutat bita på naglarna mån tro? Jag tror nog det... Detta var ett av de mål jag hade satt upp för mig själv. Men jag trodde inte jag nånsin skulle klara av det. Men nu har jag nog gjort det, ska inte ropa hej än men det känns som om jag faktiskt ska klara det den här gången. :D

Nu har jag bara 2 mål kvar... att nå... & om det här gick så ska de andra 2 inte var det minsta svårt för detta att sluta bita på naglarna var det absolut svåraste för mig. Nog tjatat om det :rolleyes:.

Min kusin P ringde tidigare idag :thumbup: Guud vad jag skrattade... Han är sååå goooo!!!!!! Och så himla rolig :D.
Vi pratade om när den stackars kraken fick diskbråck för länge sen. Han fick en skaplig smärtlindring vilket bara tog nån sekund så var P hög som en skyskrapa. Och då började det roliga.. :D. Först lekte han med snöret till lampan medans han låg på britsen & sköterskan tog blodtryck & annat. Det tyckte han var skojigt för han gapskrattade när han tände & släckte lampan. :rolleyes:

Sen försökte han sig på att stöta, eller vad man ska kalla det för, på sköterskan. Han sa: Grrrr du är det närmsta kvinnliga sällskap jag har kommit i hela mitt usla liv. Jag dog av skratt!!! *skrattar*
Jag förstod redan då att om jag inte fick tyst på han skulle vi aldrig få åka därifrån om nån timme. Men en hög kusin är inte lätt att få tyst på. Gud så han fnittrade & skrattade, stundtals hysteriskt. Jag kunde ju inte heller hålla mig vilket inte gjorde saken bättre.

I alla fall.. så efter nån timme eller så kom läkaren tillbaka för att titta till han samt ge han ett par kryckor som avlastning & hjälp för ryggen. P har aldrig haft kryckor... NÅNSIN!!! Så vad tror ni händer härnäst med den virrpannan?
Jo han tar tag i dem så att handtagen är mitt emot varandra samt att han har dem en bit framför sig. Alltså han höll dem inte som han skulle utan heeeelt galet fel. Till råga på allt så ska han givetvis ge sig på att gå också :rolleyes:.

Vart ska detta sluta... :question:. Med krökt rygg, vingliga kryckor FRAMFÖR sig & i helt felaktigt grepp så börjar han gå. Jag kunde inte hålla mig, jag försökte men det gick bara inte. Om ni hade sett det jag såg, då hade ni också skrattat ihjäl er. För herregud vilken syn!!!!

Jag började asgarva, helt hysteriskt jag kunde inte sluta, jag låg på hans säng & vred mig av skratt. Tårarna rann så dant skrattade jag. Jag såg personalen runt omkring inte visste vad det skulle tro & det försökte hålla sig för skratt. Jag talade om för dem att han verkligen inte visste hur man använder ett par kryckor & behövde hjälp. Sen sa jag att de fick skratta för ingen skulle kunna hålla sig när man såg P på äventyr på akutmottagningen.

Till & med P skrattade...

Hem kom vi efter att P hade tackat för dödshjälpen *skrattar*!

Och nu så här i efterhand så skrattar jag lika mycket nu som då åt det hela, även P skrattar.
P du förgyller min tillvaro, sätter liksom guldkant på det hela. ;)

Men nu måste jag verkligen sova det här går inte för sig alls!

Natti natti everyone!

//L

Regn, regn & ännu mera regn...!

2009-05-22 @ 09:23:49
Nähäää vad trött jag är på allt detta regnandes :thumbdown:. Okeej att det regnar ibland, det säger jag ingenting om för det behövs ju emellanåt. Men flera dagar i rad :(! Nä nu vill vi ha sol!!!!

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ SOMMAR VAR ÄR DU???? :question:

Okej får ta & leta efter sommaren kanske.. den kanske ligger i garderoben & gömmer sig? ;)

Lovisa börjar bli lite smått haj på datorn nu & det har väl sina för & nackdelar. Fördelarna är ju att hon inte rör det hon inte kan & får. Nackdelarna är att hon snor datorn framför näsan på mig & klickar bort det JAG hade uppe eller höll på med. :rolleyes:
Innan så har hon ju bara sabbat för hon har inte vetat vad man ska göra på datorn riktigt, men sen hon fick lära sig att lägga pussel, måla & spela memory bland annat på Astrid Lindgrens värld på nätet så har hon lärt sig var man klickar bort fönster osv...

Jag begränsar självklart hennes tid vid datorn så att det inte blir för mycket av det goda. Men hon älskar att spela Kalle Kunskap & Astrid Lindgrens värld. www.alv.se

Men nu ska jag klä mig, bädda sängarna & packa lite..

Tjolahopp!!

//L

Metropolen Motala..

2009-05-21 @ 23:09:49
Imorgon åker jag till lillasyster Jenny i Motala över helgen. Ska bli kul på fler än ett sätt :rolleyes:.

Idag har jag pysslat om mig själv på flera olika sätt.. :) Tränade först, sen blev det kroppsvård av olika slag. Nu har man silkeslena ben en månad igen :thumbup:. Hursom jag är i alla nöjd med mig sjäv & det är ju det som är poängen!

Idag blev nästan levande begravd bland alla papper som jag slarvat med & inte satt in i pärmarna på flera månader :O. Inte likt kontrollfreaket Tudis Rudis, men nu har jag i alla fall börjat. Alltid en början i alla fall..

Lovisa fortsätter att vara obstinat som faaan!!! :mad: Jag blir tokig på henne emellanåt. Ja jag vet det går över & det är en fas alla barn går igenom mer eller mindre. Men när man väl är mitt i alltihopa så kan det driva vem som helst till vansinne kan jag lova.
Men återigen... Hon är det bästa & det dyrbaraste jag har. Och jag älskar henne villkorslöst oavsett hur mycket pain in the ass hon må vara.

Läst min kusins kattblogg förut... han har fått ett par riktigt roliga bilder på sin katt Sippo. Han ligger på rygg & ålar sig på gräsmattan :D. Söt han är!

Men nu så skenar klockan iväg i vanlig ordning.. kanske att jag skulle ta & anstränga mig & somna FÖRE klockan 01-02.. :S. UGH!!!

Nu: Borsta tänderna
Senare ZZZZZzzzzzzzzzz

//L

Jag vill ha sol, jag vill ha våran grill!

2009-05-21 @ 10:58:47
Okej nu har det varit regnväder i flera dagar, eller tjaa 2 dagar då. Men det känns som en vecka! Nu vill jag ha sol, massor med sol & så vill jag grilla. Men då måste jag få tillbaka min grill av J, min svåger! J Ge mig min griiiiiill! ;)

Men hur skulle det gå att grilla i sånt skitväder som detta? HA! Med ett paraflax så går det!! Men dock inte lika roligt.. :S

Så vad göra idag?

Lovisa har gått & blivit som en siamesisk tvilling på syskonparet & kusinerna Cornelia & Ludde. Hon älskar dem så hon vill vara med dem varje minut. Gulligt! Kanske att C tröttnar lite Lovisa när hon är som en igel på henne. Men den ungen har tålamod & är så pedagogisk att jag blir mörkrädd! :O

Underbara, älskade ungar!!! Vad jag älskar dem!!!

Självklart älskar jag alla mina syskonbarn med!!! Ingen glömd hoppas jag...

Men nu ska jag ta sats mot badrummet för att klä på mig & byta ut brillsen till linser...

God morgon!!!

//L

Terroristen Lovisa...

2009-05-20 @ 21:34:07
Min dotter är en liten mini terrorist! :rolleyes: Framför allt nu när hon är mitt i en period av underbara 3 års trotsen. Lovely!!!

Idag har hon varit såååå tjurig, gnällig & skrikig att jag knappt kände igen henne. Jag vet inte vad det har varit med henne alls idag, så fort hon inte fick som hon ville brakade helvetet löst. :bigeyes: Sen har har det fortsatt så hela dagen igenom :S. Jag vet kanske var hon trött eller nått :question:.

I natt som var låg hon på gränsen till krupp, det var jätte länge sedan som hon hade krupp faktiskt. Eller ja falsk krupp heter det ju då.

Men så tittar jag på henne när hon sover så stilla & fridfullt & mitt modershjärta fullkomligen smälter. Gud vad jag älskar henne!!!


Idag pratade jag med kusin P, det var ett trevligt samtal vi hade trots vissa tråkigheter. Eftersom hans bloggar ratar mina kommentarer så säger jag här att han är: SNYGG
                                                                            SEXIG &
                                                                            SINGEL!
Så han är alldeles leeedig (gifter gärna bort söta kusin :)). Ha! Vad sa du nu va P? *skrattar elakt skratt*
Men i ärlighetens namn, han ÄR söt på alla vis & superledig! ;)

Idag har jag inte gjort nått vettigt skulle jag tro. Har inte haft ro att sitta still & göra något utan bara vankat av & an emellanåt. Lite rastlös, lite orolig, lite jag-har-ingen-jävla-aning! Det känns som om kroppen har full stresspåslag vilket är jobbigt som satan. :(

Det enda vettiga jag har gjort idag är: Dammsugit upp en sandlåda & ett berg av grus
                                                                   Tränat!
                                                                   Sist men inte minst, ätit!

Fick provsmak av Fias bröd hon hade bakat. Jisses vad det var gott! Jag skulle få receptet av henne, tack så mycket!

Nu ska jag nog luta mig lite tillbaka & bara filosofera en stund eller 2.

//L

Upside down, Inside out...

2009-05-20 @ 12:29:26
Efter en hel del data & internet strul är jag tillbaka :thumbup:. Det gillar jag!!!

Har väl egentligen inte hänt så mycket.. Pratade med min ortopedläkare idag ang hurvida vi ska fortsätta med min skada osv. Han är inte glad på f-kassan men å andra sidan: VEM FAN ÄR DET???

Så han skulle skriva läkarintyg & ett annat intyg för att de ska fatta att jag ÄR skadad, det finns DOKUMENTATION på ALLT, jag kan INTE stå till den öppna arbetsmarknadens förfogande pga detta.

Jag ska fortsätta på smärtenheten i förhoppning om att vi ska hitta en bra smärtlindring åt mig. Operationen försöker vi att låta bli då det är riskabelt som tusan. Det finns en viss risk för att de kan bli sämre också.

Jag har 2 tider den 25/5 nu på smärtenheten. En klockan 8.30 hos överläkaren, & en 9.30 hos sköterskan som ska visa mig TENS. Spännande :rolleyes:.

För övrigt händer det inte mycket just nu bara att jag så sent som i går blev hotad till livet... Så nu har jag dörren låst & går inte ut i onödan. Jag vet inte hur jag ska ta hotet riktigt, men nått säger mig att jag inte ska underskatta det alls. Så nu ska jag fundera på hur jag ska fortsätta med det...

Min värld rasar samma med jämna mellanrum & bena slås undan på mig lagom när jag har hunnit ta mig upp igen. Men jag kämpar på!

Jag älskar dig T! Ditt stöd ger mig kraft, din kärlek ger mig energi.. Jag älskar dig för allt du står för, jag älskar dig för att du alltid finns där när jag behöver dig. Jag älskar dig för att allt du gör, gör du med hjärtat. Jag älskar dig för att du vakar över mig som en skyddsängel. Jag älskar dig för att du är knäpp ;). Jag älskar dig kort & gott helt enkelt för att du är du & det bästa av allt.... DU ÄR MIN!!!

Tack gumman för att du finns, du ligger mig varmt om hjärtat!
All min kärlek till dig min fina älskling!

Till Jessika som jag vet läser min blogg ibland... :).
Tack för att även du finns vid min sida när jag känner mig färdig att lägga mig ner & självdö :rolleyes:. Tack för alla omtänksamma & varma ord, tack för alla uppskattade tankar på mig. Tack för att du alltid frågar hur det går & hur jag mår. Din villkorslösa kärlek värmer gott när jag känner mig nere.

Jag älskar er alla!!!

Jag älskar min familj & mina syskon! Tillsammans är vi starkare än 1 var för sig. Blodsbanden binder oss tillsammans som en enda stark person. Jag känner både tröst & stöd hos min familj & mina syskon & jag hoppas de känner likadant.

Men nu borde jag väl ändå ta & göra nått vettigt av dagen.. :rolleyes:...

Nu: Fundera på vad jag ska ta mig för!
Senare: Göra det jag kom på att jag borde göra... :)

Hög på kaffe...!

2009-05-14 @ 13:38:31
Dagen började jag med att dricka kaffe & baka en sockerkaka med chokladglasyr! :thumbup: Sen fortsatte jag med att dricka ännu mera kaffe & ja just det liiite till. Så nu är jag hög på koffein :O! Vad göra??? *skrattar*

Jag spöade lillasyster i spel på msn, hejja mig! Fun, fun, fun!!!

I övrigt har jag inte gjort nått vettigt alls idag :rolleyes:. Det är ju inte ofta som jag gör ingenting alls:O.

Men dagen är ju inte slut än heller  :rolleyes:...

Måste hämta Flisan på dagis snart så får vi se vad vi ska hitta på. Vädret är ju ingen höjdare precis :thumbdown:.

Men nu måste jag helt enkelt sluta dricka mera kaffe annars kommer jag vara vaken i en vecka!!!

Tralalalalala... jag har aaalldeles för mycket energi!!!!!!!!!!!

Nu: Springa 10 varv runt huset!
Senare: Ta in på rehab för koffein missbruk!

En fartfylld dag!

2009-05-13 @ 18:44:03
Det har varit full fart här hemma på Gränsliden idag. Cornelia & Ludde kom vid 13 tiden & det har lekts både ute & inne. Sen lagade jag mat & barna slukade i sig plättarna :O!!! Jisses vad det åt!!! De åt mera än mig, :P. Duktiga barn!

Sen bjöd jag gårdens alla barn på glass, det blev succé, kanske inte så förvånansvärt då det var glass men ändå. Grannen kom ut & han & jag drack kaffe tillsammans & pratade allmän skit, sen förflyttade vi oss till sandlådan med kaffet. :D Mycket trevligt...

Det såg ut att bli regn så vi bestämde oss för att gå in & när jag kom in var pojen som bor mitt över här inne med Cornelia & lekte. :O

Jag hade inte sett att han följt med Cornelia in *skrattar* så förvånad jag blev när han kom farandes.

Sen kom Janne för att hämta Cornelia till hennes fotbollsträning & Ludde fick stanna kvar. Barnen hjälpte till att städa upp på Lovisas rum innan de fick sätta sig i soffan & titta på barnkanalen. Medans de tittade på barnprogram städade jag. Det behövdes kan jag lova! Det var sand, grus &-allt-som-går-att-dra-in-utifrån, & en massa kladd på golvet. Dammsög & torkade golv se tog jag & passade på att träna också när jag ändå var varm i kläderna ;).

Nu äter busarna is!!! Det värsta är att de äter det som godis :S. Fast nu har jag sagt att isen är slut :rolleyes:.

Väntar på att Janne ska komma & hämta sin son & på att Lovisas farmor & farfar ska komma en lite sväng.

Sen är det kväll för Tudis-Rudis!

Till dig T! Har du sett vad jag har skrivit på MSN??? *Skrattar*
Om inte... Jag ska anmäla dig & mig till en erotisk danskurs!!! *Asgarv* Du & jag sexy mama i hotpants!!! *dör av skratt*

Åhh sa jag att jag älskar dig? Det gör jag!!! :love:

//L

Barnvakt!

2009-05-13 @ 09:14:14
Idag är det studiedag på dagis så då kommer syskonparet & kusinerna Cornelia & Ludde hit ett par timmar. Lovisa kommer bli såååå glad över detta. Hon avgudar sina kusiner!

Så det blir 3 ligister under samma tak, eller tjaa på samma gård kanske om vädret håller i sig ;). Det kommer bli livat värre & det passar Lovisa utmärkt! Mamma då? Japp det får bli en burk valium & ett par öronproppar ;). *skrattar*

Njae så illa är det inte! Barnen leker mycket bra tillsammans så jag kan fixa här hemma om jag vill utan att behöva titta till Lovisa stup i ett. De håller i hop alla 3 så bra, så bra.

Jag undrar vad vi ska äta idag... :question: Men det lutar väl åt plättar skulle jag tro. Det går hem hos de alla 3! ja så får det bli, plättar!!!

I helgen kanske det blir stugan... det beror på om jag ska till Motala eller inte. Men det lutar åt stugan!

Jag tror jag känner av lite träningsvärk minsann! Ugh! Stel som en pinne på morgonen... *sträcker på mig, spretar med armar & ben*

Nu: Frukost
Senare: Everything & nothing!

//L

Lite små pyssel & träning!

2009-05-12 @ 20:03:39
Idag har jag målat en hylla i lite guldfärg som jag hittade i garaget när jag skulle ställa in en resesäng där. Pinne som tillhör hyllan virade jag tajt med vitt present snöre hela vägen. Blev fin fint!!! Hel nöjd är jag :D!

Sen har jag gjort smörgåstårta till Lovisas dagis & det gick snabbt att göra, men så har jag gjort en X antal också ;).

Sen har jag tränat idag också & det känns så underbart skönt att göra det. Framför allt nu när jag ser RESULTAT!!! :thumbup:
Jag ser antydningar till rutor på min mage :D så happy för det. Lika så mina armar har ökat i muskelmassa & det SYNS för ovanlighetens skull. Efter ett evigt kämpandes med träningen så visar det äntligen resultat som också syns. För mig som har haft ätstörningar (anorexi) & alltid fått höra hur liten & smal jag är har också haft extra svårt att bygga muskler. Detta gör mig väldigt lycklig & ger mig en extra kick att fortsätta träna.

Mår så braaaaaaaaa!!!!

Jag funderar på att börja jogga snart också men jag måste köpa ordentliga skor för det först.


Nakenfis till dotter & målad som en katt!

Sötaste Enya, mosters miniprinsessa.

Syskonen Enkido & Enya. Mosters båda små älsklingar!

Läppstift så det heter duga :S!

Smörgåstårtan jag gjorde idag till Lovisas dagis.

Ganska nöjd med resultatet här med!

Nu måste jag äta nått!

//L

DUMPANNA!!!!

2009-05-11 @ 22:48:28
Gillar verkligen ordet dumpanna :thumbup:! Det passar mig idag om inget annat, för jag undrar ibland vart ifrån jag får alla vansinnes ideér ifrån. :question:

Idag slog jag sönder, skruvade i sär & kastade ut garderoben på kontoret.:O Vilket innebar mindre gömma-alla-saker-jag-inte-vet-vart-jag-ska-göra-av plats! Så det var saker ööööverallt i flera timmar :rolleyes:. Plockade & plockade & plockade.. jag trodde aldrig det skulle ta slut. Men det gjorde det :D! Och tur var väl det!

Sen kommer dumpannan på att hon vill flytta pianot!!! Jo men visst serru inga problem, det görs ju i en handvändning vill jag mena :rolleyes:. Nå ja hursom... jag gjorde det nu vid 21 tiden :rolleyes: bra tid att flytta ett stort piano på tycker jag. Utomordentligt helt jävla normalt!! Eller inte...

Jag flyttade pianot... jag flyttade soffan, jag flyttade tavlor, jag tror ta mig fan jag flyttade allt!!! Snart flyttar jag! På min häck till sängen som normal människor gör så här dags!

Hmm vad ska jag ta mig för i morgon? Flytta sovrummet till badrummet? Eller så låter jag bli!

Ska göra smörgåstårta till Lovisas dagis imorgon för det är samverkanskväll & jag står för maten. Så det är vad jag har att göra imorgon, sen kanske jag kan flytta på sovrummet :rolleyes:. Eller inte...

Nu: Dumpanna borsta tänder!
Senare: Dumpanna ta sin vansinnes ideér & krypa ner i sängen!

Flytta sängen...??? Inte??? Synd...

//L

Tvätta, tvätta, tvätta!!!

2009-05-10 @ 22:13:35
vad tvätt jag hade när jag kom hem idag :O! Har tvättat flera maskiner nu ikväll. Har nån kvar som jag tänkte ta i morgon. Nu orkar jag inte, jag är så trött! :tired:

Har städat, tvätta, vattnat blommorna, plocka i ordning på diverse saker, packat upp & vikt tvätt... Så nu känner jag hur trött jag verkligen är *snark*.

Lovisa var ju söt idag :rolleyes: hon tog sitt röda läppstift & målade i HELA ansiktet :tired:. Det blev badet kort & gott!
Bild på det hela får bli imorgon.

Idag gjorde jag pastasallad till middag, mums vad det var gott! Det blev lite mycket :rolleyes: typ till ett helt fotbollslag. Men jag kan äta imorgon också för det var såååå gott!!!

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad som är upp & ner på mig själv!

Sova, sova, soooooooova en vecka!!!!!!!!!!

God natt!

//L

Fiiina naglar!!!

2009-05-09 @ 23:28:39
Ikväll har Mina fixat mina naglar, en kortare variant av förlängning! :D I'm sooo happy!!! Tack rara, söta, underbara Mina för det! Du har gjort minst min vecka! :D

Imorse klockan 5 frågade min älskade systerson Enkido om moster hade sovit gott! :S. Svaret blev nej!
Lite senare frågade han igen om moster hade sovit gott, svaret blev återigen nej. Då sa han: Jag har bajast!!! Hahahahaha... han är bara så  söööt!

Imorgon åker jag hem till balltofta igen (tallboda). Borta bra, hemma bäst! Väldigt sant!

Nu funderar jag på att se klart en av de 'terror på elmstreet' filmerna jag började på igår... Sen soooova!

Hejsan hoppsan!

//L

Modell för en dag!

2009-05-09 @ 09:34:28
Jag har blivit inbjuden till att få vara modell för en dag. Bilderna kommer inte att publiceras någonstans utan det bli mina privata bilder. Jag kommer att bli sminkad av proffs & fotograferad av ett proffs. Jag fick även bjuda in 3 personer till som går gratis på mig. Och då valde jag självklart mina 3 systrar :D.

Man ska ha med sig 3 ombyten & komma osminkade så blir sminkade & sen fotograferade med 3 olika typer av bakgrunder osv. Allt tar cirkus 4 timmar & vi längtar ihjäl oss till den 23/5!!! Ska bli så kuuuul!!!

Imorse väckte Enkido mig klockan 5, jag vägrade vakna!!! :S Han är ju vaken före tuppen :O! Senare blev jag väckt av Enya :D & Enkido. Det var ett mysigt uppvaknande :love:! I like!!!

Men nu blir det inte mycket mer än så här dags att göra sig i ordning..

//L

Namnet var Tudis-Rudis!

2009-05-08 @ 23:44:50
Japp så heter jag Tudis-Rudis då! Tack älskade T för ditt smeknamn på mig! Jag ska nog klura ut nått bra smeknamn på dig med gumman... :rolleyes:.

Idag har det varit extra roligt av en särskild anledning, men inga detaljer här. De som vet, de vet så att säga. Dagen har gått bra & allt har flutit på bra. Ganska lugnt, men i morgon kan det bli lite fart :).

Idag fick jag ett slag i ansiktet... Jag inte fysiskt så men ni fattar kanske. Jag fick veta att några går & snackar en massa skit & kör med pajkastning.. Mot MIG! Det är sån sandlådenivå på det att jag vet inte om jag bara ska låta det passera , gå vidare & bara skita i det.. Jag ska  motvilligt erkänna att jag faktiskt är besviken!!! :thumbdown:

Förvisso är jag inte förvånad över detta för dessa personer har ALLTD skyllt ifrån sig & gärna på andra som helst inte är där & kan få chansen att försvara sig. :mad: Sånt kan jag bli så jävla förbannad på!!! Men då vet jag ju vad de går för. Det är som man säger, håll dina vänner nära dig, men håll dina fiender ännu närmare!!! Så sant så sant!

Skenheliga jävlar... jag kan med spela det spelet... om inte ännu bättre ^^... moahahahaha...
I'm not a bitch, I am THE bitch!!!

Jag kanske skulle ta & nanna kuddarna nu. Min systerson lär väcka mig innan ens tuppfan har vaknat!!! :S

//L

Happy today!

2009-05-07 @ 20:42:57

Nu är jag glad igen... har varit ledsen på dagen & gråtit ganska mycket. Jag har börjat rota i mitt förflutna vilket tar på krafterna. :S
Men vad göra annars om jag ska få några svar? Nä bara bita ihop & fortsätta kampen!

nu har jag gjort mig fri från far helt & hållet. Bilen är borta & telefon är avstängd! Det var på tiden, det känns så skönt nu när jag är helt fri från honom. Ingenting som längre binder mig till honom på något som helst sätt. Jag var dum & naiv för flera år sen när jag lät mig manipuleras av honom & ställa mig för saker åt honom i mitt namn. Med tanke på hans missbrukarproblem borde jag vetat bättre & insett att det skulle komma att betyda problem. Men men det är ju lätt att vara efterklok :|.
Bättre sent än aldrig!!

Idag har mina älsklingar varit här, Miss T & baby L. Eller ja baby & baby är väl synd att kalla honom nu när han är 1år. Men guuuuud så söööööööt han är!!! Min lille plutt!

Ja T du är sååååå söööööööööt du med ( fast att du inte lyssnar på mig när det gäller håret dittt ;)).

Lovisa somnade redan vid 18.30 :O hon var trött hon :tired:. Hon vaknar tidigt imorgon misstänker jag & hon ska vara på dagis mycket, mycket längre än vanligt imorgon. Ujujuj vad trött hon kommer vara när pappa hämtar henne.
Jag själv ska vara i Motala hela helgen...! Bo hos lillasyster mysigt!

Imorgon sker det en hel del saker vilket skapar lite obehagskänsla hos hela familjen... Hoppas allt går bra i morgon men jag kan inte tänka mig annat i & för sig. Lycka till mamma & Jojjo! Ska tänka på er! *kramar*

Nu ska jag göra lite annat som att läsa lite till exempel :). Sen se CM klockan 21!

Mors på er!

//L


Frågor utan svar...

2009-05-07 @ 10:36:40
Mina minnen kommer & går, några bleknar för varje år, andra känns så starka som om allt var igår. Mina minnen är det jag har & alla frågor utan nått svar, dom som du lämnade till det barn jag dår var.

Det jag bär på är tungt.
Det jag bär på är svårt.
Det är jobbiga känslor.
Det är jobbiga tankar.
Det är många frågor,
men inga svar.

Kanske får jag aldrig de svar jag söker efter.
Men kan jag leva med det då?
Vill jag fortsätta gräva efter svaren?
Orkar jag med den nakna sanningen?

Jag vet inte...
Jag vet ingenting just nu.
Det bara snurrar runt, runt i skallen.
Men jag tror inte jag kan fortsätta leva i ovissheten.
Jag måste få veta!

Jag ska ringa ett samtal nu jag har skjutit på en tid.
Detta samtal kan ha en hel del förlösande svar...
Inte alla men en del i alla fall...

*samlar mod*

//L

Tuffa dag med många jobbiga känslor!

2009-05-06 @ 22:15:45
Idag har varit i väg på en sak som har varit väääldigt jobbigt. Jag var tvungen att göra detta fastän det rörde upp så mycket jobbiga känslor.. ;( Men nu är det gjort! Time to move on!

Ikväll ska jag ta värmedynan & lägga i sängen en stund medans jag läser, skönt för musklerna!

Min arm har börjat att bråk med mig, mer än vanligt. Nu lever åtminstonde 2 av mina fingrar sitt eget liv med jämna mellanrum. Det är som om det blir kramp i senorna & musklerna eller nått. Fingrarna går knappt att röra än mindre styra för det känns som om det vägde bly :O. Sen så sprätter de till också :rolleyes:. My god det blir bara skummare & skummare *skrattar*. Snart lägger väl alla mina system av eller lever fan med mig. Det kan ju bli spännande... ;).

Jag menar till exempel att om jag slår nån på käften kan ju skylla på att jag inte kan styra det :rolleyes:. Skämt åsido, måste ha lite humor mitt i allt elände. :)

Ikväll har jag tränat & ökat på repen. Känns för jäkla skönt!!! I feel grrrrreat!!!

Men nu är jag så trött så trött... :tired: Det har varit några tuffa dagarna nu & det känns verkligen att det tar en maaassa kraft! Nu ska jag ladda batterierna!

//L

Orkeslös...

2009-05-05 @ 22:21:33
Ibland går luften ur ne fullständigt! Ibland undrar man hur man ska orka fortsätta & varför? Men så är det ibland, det går upp & ner i livet helt enkelt! Tyvärr tycks det vara så att allt elände som finns i världen har en förmåga att drabba mig & m in familj ;(. Med ganska enkla ord... DET SUGER SÅ IN I HELVETE!!!! :mad:

However... bara ta ny tag igen...

Igår var en jobbig dag med diverse tråkigheter... idag är.... hmm... en annan dag!

Jag var med lillasyster Jojjo igår till Åleryd & tandläkarbesöket. Det blev inte som det var tänkt! Kan ju påpeka för det första att Åleryd är SPECIAL för sådana människor som inte klarar av att gå till "vanlig" tandläkare pga svår tandläkar skräck.

I alla fall... vi åkte dit, vi fick vänta en bra stund & vi blev inkallade. So far so good! Jag hade gissat på att syrran skulle ha börjat med 100 m sprintlopp INNAN vi blev inkallade, men där hade jag fel.
När vi kom in i undersökningsrummet satte sig hon på den vanliga stolen som hon brukar & tandläkaren frågar vad hon har för problem. Jojjo svarar att det är vasst i munnen pga en trasig tand.

Och jag trodde ta mig faan inte mina öron när tandläkarkärring öppnade sin mun! "Jaha men då får du väl flyttade dig hit (tandläkarstolen) för där du sitter kan vi ju inte göra nått." Snäste hon till lillasyster.

Jag kom av mig helt, tappade hakan & bara glodde på subban med ett ansikts uttryck som kan liknas vid en chockad guldfisk! Som om det inte var nog så när subban skulle sänka ner stolen bakåt får Jojjo panik som heter duga! Jag såg skräcken i hennes kritvita ansikte & vilt uppspärrade ögon. Vilken idiot som helst hade kunnat se att det var ren & skär panik hos den flickan.

Men tyvärr så tog eländet inte slut där... Häxan till tandläkare fortsatte att charma oss fantastiskt mycket! I helvete heller! När hon har sänkt ner en bit far Jojjo upp i sittande ställning & ber henne att inte sänka ner mera för att hon klarar inte det. "JAG FÅR PANIK!!!" säger hon klart & tydligt. Vad säger tant jag-är-så-jävla-dum-i-huvudet-&-jag-kan-inte-mitt-jobb-&jag-skiter-i-alla dåå??? Jo läs & häpna!!!

"Ja men det är väl ändå inte mitt bekymmer, jag MÅSTE sänka ner stolen annars får ju JAG problem med ryggen." Fräste hon åt Jojjo. Då blev det tack & hej & 100 meter spring-i-väg-fort-som-fan.

Jag förstår henne! Hennes ordinarie tandläkare var inte där denna gång, men det står ju i JOURNALEN att hon är ett särfall (f'låt syster, men du ÄR ett särfall ;)) med svårhanterlig tandläkarskräck, det är ju därför hon går DÄR!

Nåja det blev inget denna gång, hoppas hon har löst det i framtiden & så...

Nu är jag så trött att jag tror jag somnar snart...

Sova? Alla gånger!!!

//L

Åleryd...

2009-05-04 @ 10:21:47
Idag ska jag följa med lillasyster till Åleryds specialist tandläkare. Hon lider av svår tandläkarskräck att hon får specialvård. Stackars liten :(! Så det blir till att åka iväg med hispig lillasyster...! Önska oss lycka till ;)!!!

Vädret är dåligt idag, men det kan ju vara skönt med ett litet avbrott från värmen också. Mysa inne i regnet är inte helt fel :)!

Igår körde jag ett stentufft träningspass & jisses vad skönt det var! Idag väntar ett nytt sådant :thumbup:. När lillasyster Jenny var här sa hon att jag såg så fit ut :D!!! Åhhh TACK!!! Vad jag blev glad för den komplimangen. Faktum är att jag NU äntligen har börjat få tillbaka muskelmassan efter flera års ätstöringar. Under alla år som jag hade svår anorexi så försvann massor med muskler i & med svälten. Det har varit svårt att bygga upp muskler & återfå den muskelmassa jag en gång hade. Men nu äntligen ger min envisa träning resultat!!! Och så lillasysters komplimang gjorde att jag blev ännu mera sporrad till att fortsätta! TAAACK!!!

Idag är en vanlig måndag inget särskilt händer idag vad jag vet i alla fall.  Åh det skulle vara att det är CSI på kanal 5 klockan 21 ikväll då :rolleyes:. Tvätta en maskin tvätt kanske. Hur kommer det sig att vi har mera tvätt nu när jag har tvättmaskin inne än när jag tvättade ute i tvättstugan? Mycket märkligt tycker jag...!

Nu ska jag koka mig lite gröt, läsa ut min bok. Sen sminka mig & göra mig & Lovisa klara innan vi ska i väg.

//L

Tokroligt!

2009-05-03 @ 23:07:58
Idag klippte jag håret på Lovisa! Lite ojämt men det det blev ganska bra ändå :). Rensade lite mer ogräs & sopade lite till på baksidan. Fin fint :thumbup:

Sen kom lillasyster Jojjo med familj & då gick det vilt till ;). Men jag låter bilderna tala för sig själva! *Gap skratt*
Lovisas leksaks doktor glasögon...


Knasig lillasyster men ack så söt!

Crazy me! Hahahaha...

Stollig lillasyster vill cykla lite! Rädd om huvudet, men skydda vad? Hahaha..

Crazy power girls! Puss mina älsklingar!

Stackars mosters lilla miniprins Albin. Men jösses vad vi skrattade!

Mosters kille då ;) Hahahaha...

Sover så gott i mosters säng så! Min miniprins! Moster älskar dig!

Nu är det god tid att ta en sväng om med kudden min!

Natti natti!

//L

Klippa håret?

2009-05-03 @ 09:38:56
Lovisa skulle behöva klippa sig tror jag. Funderar på om jag ska ge mig på & göra det idag eller om jag ska be faster Fia ta hand om den saken. Fast jag skulle vilja göra det själv, för det verkar så kul :rolleyes:. Kanske inte för min dotter när jag är färdig :rolleyes:.

Jag har lovat henne att vi ska göra hennes naglar fina idag med! Så jag har väl nagellack över allt sen. Måla utomhus? Mycket bra! det gör vi!!!

Dagen verkar bli fin, men inte riktigt lika fin & varm som igår. Men vem klagar? Not me! I say lovely!!

Vad har dagen att erbjuda mån tro? Lite mera maskrosutrotning kanske? Vi får väl se...

Det är ovanligt tyst här hemma idag & om man jämnför med gårdagen så är det tyst som i graven! ;) Lovisa sitter i soffan & läser en bok, alldeles SJÄLV! Inte vanligt att hon sitter själv & bläddrar i en bok. Hon vill alltid att man ska läsa då, men inte nu. Nu sitter hon tyst & tittar i en av sina favorit böcker. Stora Stygga Sagoboken.

Idag ska jag träna igen, det har varit lite halvdant nu med valborg & annat. Men nu så drar allvaret igång igen. Skönt!

Jag har lovat min prinsessa att hon ska få pyssla lite på Astrid Lindgrens värld en stund så det är bäst att hon får göra det nu. För hon börjar bli en aningen otålig ;).

//L

Idag var det sommar!

2009-05-02 @ 22:10:48
Underbara värme lova att stanna kvar! Tack! :)
Japp hela dagen har vi varit ute sen 9. :thumbup:. Jag har rensat bort nästan allt ogräs på altan på baksidan. Yeey!!! Sen en annan sak.... GRANJÄVELN ÄR BOOOORTA!!!!! Nu har vi kastat den! *gör vågen*
Jenny med familj åkte inte förrän klockan 14.30 idag & det blev ganska tomt :S.

Men jag har snyggve bränna kan jag lova! Brun som en pipparkaaaka!! Love it!

Idag lärde jag Lovisa något nytt på datorn som hon lärde sig snabbt som attan. :O Jag lät henne pyssla lite på Astrid Lindgren värld (www.alv.se) hålla på med pussel, klippdockan Pippi & målarlådan. Kruxet var bara det att här är man tvungen att hålla in knappen samtidigt som man flyttar muspekaren, vilket var svårt för henne i början att få till. Till saken hör ju att vi inte har nån mus utan en laptop utan sådan. Touchpad? Heter det så:question: Skitsamma! hon lärde sig rekordsnabbt har funnit en nytt intresse på datorn. Perfekt som barnvakt på kvällen när hon börjar bli trött & inte får sova riktigt än & jag kanske måste fixa med annat. Passar ypperligt då!

Sen måste jag säga att hon rör ingenting annat på datorn fastän hon sitter ensam. Så fort det blivit fel ropar hon på mig. :) Inte som mosters lilla busfrö Enkido! Han tryckte på allt som gick att trycka på :S. Men söt var han i alla fall.

Jag har haft 2 lyckliga dagar att fått snusa på bebis en hel del, mosters lilla miniprinsessa Enya!


Gottar sig i mosters säng & i mitt duntäcke!

Jag undrar vad mosters miniprinsessa ser för nått...

Så söt man kan vara!!! Moster älskar dig!

//L

Hur får man 2 små att vara någolunda tysta?

2009-05-02 @ 07:40:03
Klockan 6 i morse vaknade barnen! :S De leker & har jätte skoj tillsammans, men de är sååå högljudda! Jag har försökt i 1½timme nu att få dom att dämpa sig lite då det sover folk fortfarande. Och en av dem måste få sova då denne har jobbat i natt & den andra (lillasyster) behöver få sova ut lite.

Men det verkar vara näst intill omöjligt att få de 2 små att vara något tysta :rolleyes: Gjorde ett försök att stänga dörren bara lite grann till Lovisas rum men vad blir resultatet då:question: *skrattar* Jo då stiger volym på de små busfröna! Alltså blev det inte önskad effekt :rolleyes: *skrattar*

Men, men jag får säga åt dem med jämna mellanrum att de får dämpa sig lite. Synd att klockan inte är speciellt mycket för då hade jag kunnat ta ut dem & leka. Med halvstängd dörr är jag lite rädd för att de hittar på fanstyg därinne... De har en förmåga att gadda ihop sig de där 2 :D.

Lovisa är så glad i sin alla kusiner! Evelina & lilla Albin, Cornelia & Ludvig, Enkido & lilla Enya & så de 2 största kusinerna Sebastian & Sabina! Hon blir såå uppspelt när de kommer ihop sig att hon för det mesta glömmer att gå & kissa. Eller tjaa hon har inte tid att gå & kissa snarare. Hon kan ju missa något roligt ;).

Det verkar helt omöjligt att få de små att dämpa sig... :S. Vad göra??? jag har provat med olika saker, film & cd saga men inget tycks dämpa dem någolunda *skrattar*.
Bara att forstätta försöka ett tag till :).

//L

Valborg & stora lillasyster!

2009-05-01 @ 23:36:07
Valborg var det fullt ös! Var först hos mamma nästan hela dagen, sen så åkte vi hem & gjorde oss i rordning för att gå till familjen Svensson-Mundel. Vi åt jätte god mat, grillat så klart & med hallonpaj till efterrätt. :thumbup: Mums vad det var gott! Åt liiite för mycket bara så jag fick ont i magen. :S

Sen spelade vi alfapet :O 6 vuxna! Och jag var BÄST!!! Yeey för mig :rolleyes:!!!

Sen bar det givetvis av till brasan men där blev det inte långlivat. Lovisa ville hem & nästan alla frös. Micke hade endast shorts :O & tröja! Han trotsade kylan & sa att nu var det banne mig vår så det hette duga. Dumpanna! *Skrattar*

Men efter brasan gick vi hem för vi var sååå trötta & Lovisa slocknade sittandes i soffan hos familjen Svensson-Mundel.

Idag har vi varit ute heeeela dagen!!! Från klockan var runt 10-19! :D Vi var nere hos Svenssons-Mundel igen för de ringde & sa att vi skulle komma för vi skulle få en massa kött, frukt & grönt. Och hjääälp vad mycket vi fick!!! Kött, ost, frukt & grönt. :P Göttans!!!

M hade fått så mycket från sitt jobb att de inte kunde göra av med allt själva så de gav bort en massa. Jag klagar inte! :rolleyes:

Sen kom stooora lillasyster Jenny med Enkido & lilla Enya. Härligt! De ska sova över till i morgon! Mysigt!
Så vi var allihopa nere hos Janne & grillade, gjorde sallad & läsk. Sen satt vi ute med alla baren & åt innan vi gick hem till mig. Där fick Lovisa bada för guuud vad hon var skitig!!!!!

När båda barnen hade somnat hade jag tappat upp ett varmt skumbad med tända ljus i badrummet till lillasyster! Det gillade hon! Hon gillade det så mycket att hon slappnade av alldeles för mycket att hon blev yr i skallen sa hon.

Sen burrade vi upp oss i soffan men godis & läsk sen startade vi kult filmen 'Terror på Elmstreet'. :bigeyes:
Jag såg hela, J såg.... ehh... inte mycket! Hon somnade! Och vaknade när Enya ville ha krubb ;).

Nu sover alla utom jag! Och jag borde med sova nu!!!

Såå... GOD NATT & sov så sött, dröm om alla småkryp du mött!

//L

RSS 2.0