Skyddat blogginnehåll & Gott Nytt År!

2009-12-31 @ 11:20:54

Jag önskar mig ett bättre år än detta! Jag önskar mig helhet, läkta sår & ro i själen! För mycket begärt? :rolleyes:

Jag önskar mig frihet...!

Jag önskar er alla Ett Gott Nytt År!

Hoppas alla era drömmar slår in, hoppas era förväntningar av det nya året blir till det ni hade hoppas på..!

***************************************************************************************

Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

Hepp!

//L


AJE!

2009-12-27 @ 12:57:28
Ååååååååååhhhh vilken värk!!!! :mad: Den driver mig till vansinne snart, eller så har den redan gjort det haha..
Får ringa ortopeden efter alla dessa helger & boka en tid hos min läkare. Har jag tur får jag kanske en tid vid nästa årskifte! :rolleyes: Njaa kanske inte riktigt så illa, men det kommer ju ta sin tid det vet jag ju sen förut.

Idag blir det lite ärenden hit & dit & liite handling!

Sen blir det nystart på träningen idag wohoooo! :rolleyes: Träningsfreak? Oh yeah!

Nu: Morfin!
Senare: Mera morfin
Mycket senare: Höööög ;)

//L

Strålande jul!

2009-12-25 @ 23:16:50
Julen har varit helt perfekt! :) Julafton firade vi ute i Ljungsbro hos Lovisas faster med kusinerna & farmor & farfar. Idag firade vi jul igen! Fast den här gång hemma i Tallboda hos Lovisas farbror. Hela klanen Tudegård var samlad. Vi åt INTE julmat idag utan en supergod gryta på vildsvin. Efterrätten hade Fia gjort & det var ostkaka. Jag gjorde kladdkaka till kaffet. Mycket mat & mycket onyttigheter.. :rolleyes:

Vi körde självklart paketleken & jag fick det jag ville ha förutom ett ljus som jag gärna hade velat ha..menjag är nöjd ändå! :D

Lovisa har fått så otroligt klockkrena, underbara, perfekta julklappar så det är inte klokt!
Hon fick skridskor av sin farbror med familj, av farmor & farfar fick hon pengar & en kassa apparat med tillbehör, av faster med familj fick hon matlagningsgrejer alltså kastruller, tallrikar osv.

Av oss fick hon barbiedocka & kläder till den, en stjärtlapp att åka på i snön som hon tycker är skitkul. En doktorsväska med massor med doktorprylar, sjuksköterska kläder.

Av mormor med familj fick hon en kanon fin & toppenbra målarlåda! En rejäl sådan helt super, till & med jag uppskattade den haha. Sen fick hon ett rosa fleeceställ av mormor också att ha under overallen när det är kallt & om man ska vara ute en längre stund, perfekt! Hon fick en rolig flaska med badskum osckså av mormor men den hade tyvärr råkat lite illa ut så vi får se om det går att använda pumpen på den.

En Hello Kitty pyjamas som var såååå söt fick hon av moster Jessika med sambo, den har hon sovit i nu 2 nätter :).

Jag har säkert glömt en & annan julklapp... :rolleyes: Men i det stora hela så är Lovisa såååååå otroligt lycklig & nöjd med sina julklappar att hon inte vet vad hon ska leka med.

Det där med nappen blev inget bra alls. Hon var inte redo för det, jag hade redan det i bakhuvudet för jag tror inte att hon riktigt förstod innebörden av att ge bort sin napp. För henne var det bara en rolig tillfällig grej att göra när tomten kom. Men när kvällen kom & vi skulle åka hem, ja då var hon så trött & ville naturligtvis ha sin napp.

Så vi får försöka igen... förbereda henne lite bättre & verkligen prata igenom det hela. Bättre lycka nästa gång! :)

Imorgon tror jag att jag ska starta min träning igen nu efter ett kortare uppehåll nu i juldagarna. Få se om jag börjar imorgon eller på söndag..

Men nu ska jag bara ligga & små pyssla lite med ditt & datt i sängen innan det är dags att sova. Kanske att jag skulle försöka somna FÖRE 2!!!!

//L

Snart är det jul...!

2009-12-22 @ 23:38:57
Imorgon ska vi köpa julgran & pynta den. Sen så åker vi nog till Valla en sväng & åker lite pulka osv med Flisan :). Skitkul!

Sen blir lite julstök på eftermiddagen & kvällen. Grilljera skinkan, koka lite knäck & lite annat smått & gott. Har lite paket att slå in kvar också.

Lovisa är såå förväntansfull inför julafton. Kanske lite tveksam & lite ågren över att hon ska lämna bort sina nappar nu & sluta med dem. Hoppas så innerligt att det går bra. Jag är ju sååååå blödig när det gäller henne. Modershjärtat svämmar över :rolleyes:.

Men nu ska jag bara krypa ner & läsa lite innan jag ska nanna kudden!

Natti natti!

//L

Smycken!

2009-12-20 @ 23:33:19

De tär väldigt populärt med att göra sina egna smycken just nu...

Men jag vill bara tipsa om en väns blogg där hon lägger upp bilder på de smycken hon gör. De är verkligen superfina & hon är riktigt duktig!!! Går säkert att köpa av henne billigt med! Fråga henne! Hon skulle bli otroligt glad i alla fall!

Här är hennes blogg: http://jennys-smycken.blogspot.com

Kram

//L


Pepparkakshus nr 3, drömmar & besök!

2009-12-20 @ 22:53:56
Idag har jag gjort mitt 3:dje pepparkakshus, denna gång så behöll vi det inte själva utan Evelina fick ta med sig det hem. Oj så lycklig & uppspelt hon var . Det höll på att inte bli nått alls då delarna var så mjuka & verkligen vägrade stelna alls. Så det gick sönder på här & där & höll på att rasa samman totalt :(. Och lilla Evelina stod & såg så orolig ut. Skulle hon få nått pepparkakshus eller ej?

Men jag lyckades någolunda räddad det något skadade & skeva huset :rolleyes: Hon fick pilla & plocka lite med det bäst hon vill & lyckan för henne var totalt fulländad i den stunden :D. Hon själv tyckte att hus var så fint så fint. Och bäst av allt det var HENNES! Så mission completed!

Samtidigt så bakade jag drömmar för Lovisas faster med man & farmor & farfar skulle komma & fika! Mia & Håkan har vi ju inte träffat på super länge eftersom de har varit i Thailand. Så Lovisa var glad att få träffa faster & farbror Håkan igen efter så lång tid.

När allt folk hade gått var det bara till att städa för herre jäklar så här såg ut :O :O :O!!!

Men det gjorde mig ingenting, städningen var klar ganska snabbt & jag hann träna med innan det blev för sent för det. HAHAHAHA & efter träningen syndade jag rejält! *dåligt samvete XL* Jag åt kebeb!!! Jag har inte ätitt snabbmat på ja gud vet hur länge sen.. så det var gott. Men inte så passande med träningen va?! HAH!

Det blir dubbel träning imorgon för att kompensera detta :rolleyes:

Imorgon blir det julklappshandling & annat smått & gott i ärende väg! Julafton ska vi fira med Lovisas farmor & farfar, Faster Mia & farbror Håkan, kusinerna Sebastian & Sabina. Och så får vi inte glömma det lilla loppkräket Chippen också! ;) Allt detta blir i Ljungsbro hemma hos Mia & Håkan. Mys!

Sen firar vi alla igen jul med Lovisas farbror Janne & faster Fia med kusinerna Ludvig & Cornelia på juldagen med paketleken. Mys igen! Jag äääälskar paketleken, höjdpunkten för som för barna när tomten kommer!

//L

Tok kallt idag..

2009-12-19 @ 21:49:11
Gud vad kallt det har varit idag! Vi som hade tänkt åka till stugan & åkte pulka & allt det där. Men om det var 15 minus här hemma så var det garanterat 20-25 minus i Kisa.

Men så ringde lilla Evve & frågade om hon fick sova här vilket hon fick. Men de är liite bångstyriga nu ikväll när det ska sova :rolleyes:. Men snart så är de nog på gång skulle jag tro..

Imorgon har jag lovat att Evve ska få baka sitt första pepparkakshus & få ta med sig det hem. Hon är överlycklig!  Lovisa har ju redan gjort sitt pepparkakshus så hon ska baka vanliga pepparkakor & måla dem med kristyr. Blir bra det där!

Svärfar har imorgon beställt drömmar av mig, så det blir till att baka det med :). Så kommer Lovisas faster Mia & farbror Håkan hit & fikar de också. De har ju kommit hem nu efter 3 veckor i Thailand. Ska bli kul att träffa dem igen. Det var ett bra tag sen...

'
Jag fick en massa hudvårdsprodukter av mamma idag :thumbup:. Nice!!! Så jag har vårdad mig själv från topp till tå! Hårinpackning, skrubba kroppen, skrubba fötter. Smörjt in mig med en väldoftande underbar bodylotion & smörjt in fötter med en fotkräm med doft av vattenmelon :). Gud vad det var underbart!! Känner mig så fräsch, nöjd & tillfredsställd!
Nice Nice Nice!

Mina naglar har jag också vårdat idag & dem är jag riktigt stolt över! Bara så ni vet! ;)

Men nu ska jag avnjuta ett mega stort glas med super gott te!

//L


Ute i snön!

2009-12-17 @ 23:01:58
Gud vad det har snöat!!! :O Maaaaassor med snö! Det gillar vi, Lovisa & jag i alla fall. Synd bara att det blåste lite kallt emellanåt men för övrigt var det mysigt.

Vi gick ut & åkte pulka & tefat. Lovisa åkte mest tefat tills det sprack! Haha! Då åkte hon kana på rumpan & ryggen nerför backen i stället :rolleyes:. Vid ett annat tillfälle så rullade hon ner med världens fart! :O Jisses vilken fart hon kom i & sen landade hon med ansiktet nästan ner i en snödriva. Men lika glad var hon för det . Så ju bara för roligt ut alltsammans. Ett par skridskor till henne skulle inte heller vara helt fel, tror det kan vara något som hon tycker är minst lika roligt.

Hon har skrapat upp sitt finger hemma hos mormor i förrgår på någon byrå. Ganska rejält också, men i dag när jag fick lov att byta plåster så såg jag att hon var ordentligt SVULLEN! Och inte lite det heller.. frågade om hon  kunde böja på fingret. Det kunde hon väl relativt men det gjorde väldigt ont. Så idag har jag fått påminna henne om att röra på fingret med jämna mellanrum. Få se hur det ser ut imorgon..

Ikväll vet jag inte vad det är med henne för hon bara vägrar att sova! Nu är klockan 23 & inte sover hon inte! :mad: Varför??? :question:

Det är förvisso inte långt borta nu men ändå! Hon borde ju ha sovit för länge sedan!

Ja ja hon är ju julledig nu ett par veckor så det är ju inte hela världen. Det är bara det att hon vänder sååå lätt på dygnet men det är svårare att vända tillbaka det tyvärr. :S

Det ger sig...

I Veckan som var gjorde jag ett kort på begäran av min darling vän T. Så här blev det!


Blev nöjd med det själv! :)

//L

Skyddat blogginnehåll!

2009-12-15 @ 18:56:22
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

En himla massa luciafirande i dagarna 2!

2009-12-13 @ 20:50:23
Lucia, Lucia, Lucia! Eller som Lovisa själv har sagt SOFIA! Men nu har hon lärt sig att säga Lucia lagom nu när det är slut. :) Först var det Luciafirande på dagis i fredags & idag hos farmor & farfar. Vi fikade med en massa gott gott. Jag hade bakat banancupcakes med frosting, Sebban hade gjort nån annan kaka som var super god & Fia hade med sig knäck! :thumbup: Ett lyckat Luciafirande måste jag säga.

Jag misstänker att Lovisa är på väg in i en ny trots period & det är väl föga uppskattat haha. Men men utvecklingen måste ju få ha sin gilla gång så är det bara. Men gud ska veta att det är ASJOBBIGT!!!! Framför allt när de verkligen är PAIN IN THE ASS vissa dagar :rolleyes:.

Dagarna fram till jul nu går snabbt nu & jag har ingen julkänsla alls just nu... känner ingen julstämning i mig :(. Kan beror på de saker som sker runt omkring mig så påverkar detta dock.. Hoppas i alla fall att julstämningen infinner sig hos mig med snart! :)

NU ska jag ta mig nått att äta, hungrig efter ett fyspass ikväll! Dags att fylla på så musklerna får nått att gotta sig i ;).

//L

Svimma eller ej?

2009-12-11 @ 21:58:25
Hela dagen har jag varit lite små yr i skallen lite då & då. Vid flera tillfällen trodde jag till & med att jag faktiskt skulle svimma! :O Vad är det med mig??? Jag har ingen aning om varför jag har varit sån här idag...
Nåja hoppas det har gått över till imorgon i alla fall.

Idag har jag gjort om på kontoret/hemmagymmet. Lovisa fick vårat skrivbord in till sig & det var hon lycklig för. Att få ha ett eget skrivbord med massor med ritpapper, pennor, block & ja en massa annat. Det är grejer det!!! :)

Jag gjorde som sagt om på kontoret/hemmagymmet & det blev kanonfint & bra. Super mysigt också för den delen. Så jag är helnöjd med min insats idag! :thumbup:

Sen var det luciafriande på dagis klockan 15.30 & det var mysigt att se alla dessa små söta barn ta i & sjunga som bara den! :rolleyes: Mysmysmys :).

Haha Lovisa har haft problem med att säga lucia idag, det blir SOFIA istället. Men nu på kvälle lyckades hon ganska bra till slut.

Jag har känt mig ganska låg idag & haft en skit jobbig ågren som bara vägrade ge med sig.. :( Jag vet ju vad den beror på men det gör den inte mindre jobbig & inte fan försvann den heller :mad:. Bara att härda ut fanskapet!

Nu ska jag småpyssla med det sista på kontoret/hemmagymmet!

//L

Skyddat Blogginnehåll!

2009-12-10 @ 21:58:27
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

Nattuggla!!!!

2009-12-10 @ 13:56:02
Jag begriper mig inte på Lovisa! Varför i hela friden vaknar hon var & varannan natt. Sen är hon klarvaken i flera timmar & hela dygnet blir totalknas.

Jag läste i en bok om just sömn & där stod det att när de byter sömnfas kan det bli lite så här. Men jag tycker att hon är lite väl extrem för att bara byta sömnfas! :S

Jaja... ska fråga våran BVC sköterska varför hon gör så här & se om hon har någon logisk förklaring till min dotters egendomliga nattbeteende. :rolleyes:

Imorgon klockan 15.30 är det luciafirande på dagis något som hon ser fram emot! Tänk att få vara lucia! :D

I eftermiddag kommer farfar också på mat. Vi bjöd hem honom så han slapp sitta ensam när farmor är i Tysklad & kommer hem sent. Dessutom har han väälidgt ont i sitt ben & då ska han inte vara ensam tycker jag. Nåja, han blev i alla fall mycket glad! Så S hämtar honom efter sitt jobb.

Det blir Lovisas favorit maträtt, nämligen Pasta Carbonara med lite couscous & sallad. :)

Nu kallar min växter på mig, de skriker visst efter vatten... & stryktvätten tjatar också på mig :rolleyes:.

//L


En vanlig tisdag..

2009-12-08 @ 20:54:56
... har det varit idag! Inget särskilt har hänt utan dagen har bara rullat på som vanligt. Lovisa & jag spelade lite tvspel på eftermiddagen, det gillade hon. Hon försökte även spela lite själv, men det är ganska svårt. Men jag måste ändå säga att för att inte har spelat nått innan & för att bara vara snart 4 år så är hon ganska duktig trots allt. :)

Nästa vecka ska jag utöka min träning lite. Känner att det är dags för det då. De sista 2 träningspassen har varit sjukt jäkla bra måste jag säga & jag är verkligen helnöjd med mig själv & min insats. :thumbup:

Ikväll bröt Lovisa ihop.. :( Helt plötsligt så saknade hon sin välling, den som hon har slutat med. Vet inte var det kom i från men gud så hjärtskärande hon grät ikväll. Hon lugnade ner sig efter en liten stund & tog sin varma mjölk & la sig hos mig så vi kunde fortsätta läsa Madicken. Ikväll läste jag 2 kapitel för henne bara för att hon var så ledsen & för att han var så duktig ändå med vällingen.

Hoppas att det har gått över till imorgon så hon vill fortsätta utan välling. För i samma stund som hon började sakna sin välling så vill hon INTE lämna sina nappar till tomten. Nepp inte alls!

*Ångest* Hur ska det gå? Ja det återstår att se på självaste julafton.. Men jag tror det kommer gå bra.

//L

En vanlig tisdag..

2009-12-08 @ 20:54:55
... har det varit idag! Inget särskilt har hänt utan dagen har bara rullat på som vanligt. Lovisa & jag spelade lite tvspel på eftermiddagen, det gillade hon. Hon försökte även spela lite själv, men det är ganska svårt. Men jag måste ändå säga att för att inte har spelat nått innan & för att bara vara snart 4 år så är hon ganska duktig trots allt. :)

Nästa vecka ska jag utöka min träning lite. Känner att det är dags för det då. De sista 2 träningspassen har varit sjukt jäkla bra måste jag säga & jag är verkligen helnöjd med mig själv & min insats. :thumbup:

Ikväll bröt Lovisa ihop.. :( Helt plötsligt så saknade hon sin välling, den som hon har slutat med. Vet inte var det kom i från men gud så hjärtskärande hon grät ikväll. Hon lugnade ner sig efter en liten stund & tog sin varma mjölk & la sig hos mig så vi kunde fortsätta läsa Madicken. Ikväll läste jag 2 kapitel för henne bara för att hon var så ledsen & för att han var så duktig ändå med vällingen.

Hoppas att det har gått över till imorgon så hon vill fortsätta utan välling. För i samma stund som hon började sakna sin välling så vill hon INTE lämna sina nappar till tomten. Nepp inte alls!

*Ångest* Hur ska det gå? Ja det återstår att se på självaste julafton.. Men jag tror det kommer gå bra.

//L

Skyddat blogginnehåll!

2009-12-08 @ 10:57:13
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

Tomtar på loftet..!

2009-12-07 @ 22:12:14
Tomtar, tomtar, tomtar... Överallt tomtar!!! Jag har blivit tomtegalen...

Men nu är jag klar med pyntandet inför julen. Tomtarna är uppe & på plats, gardinerna är uppsatta & Lovisa & jag har gjort julens första knäck. Det jag inte hade räknat med var att ungen skulle komma åt dem så lätt i frysen :rolleyes:. Jag tror jag får flytta upp dem en bit så hon inte har dem så lätt tillgängliga.

Eftersom flera av hennes tänder är försvagade på grund av att jag hade brist på mineraler när jag var gravid (inget jag hade en aning om) så måste vi vara extra hårda när det gäller sötsaker för hennes del så att de riktiga tänderna som kommer sen i skadas.

Men faktum är att hon faktiskt inte äter så värst mycket godis. Hon älskar potatisskruvarna, ostbollarna, pocorn osv. Bättre än rent godis. Detta kan hon ju äta hur mycket hon vill utan att det är skadligt för hennes tänder. Tandläkare rekommenderade att ge henne allt på en gång 1 dag i veckan, lördag. Då får hon både godis, saft eller läsk.

Men hon föredrar som sagt det andra som ostbollarna till exempel.
Något jag är oerhört tacksam för!!

Idag påbörjade vi en mycket tjockare bok, nämligen Madicken. Inte alls många bilder men mycket text. Vi läste ett helt kapitel (ganska långt) & hon låg som vanligt i min famn & lyssnade. Jag är lite imponerad av att hon kan ligga så länge & bara lyssna utan ät säga nått eller göra nått. Jag menar hon är ju ändå bara 3 år, snart 4 & vanligtvis har hon ju myror i brallan :).

Vilken tjejja jag har!

//L

Pepparkakshus, färdigt!

2009-12-06 @ 20:19:12
Pepparkaksdegen jag gjorde sent i går kväll blev lite knas tror jag.. vet dock inte vad jag gjorde för fel, men blev väldigt seg & ursvår att kavla ut! :S

Men vi gjorde i alla fall ett pepparkakshus ikväll jag & Lovisa. Inget viare konstverk direkt men Lovisa var hur nöjd som helst. Kristyren blev liite för lös så den rann lite grann. Men men Lovisa var som sagt helnöjd! :rolleyes:

Haha vi hinner nog öva ett par gånger till innan julafton!  Vid det laget är vi proffs på pepparkakshus! :rolleyes:

Jag tror jag ska börja med julpyntandet i veckan nu. Kanske till & med putsa fönster om vädret tillåter det vill säga. Lovisa är frisk mer eller mindre så imorgon blir det dagis för henne igen! Något hon har längtat efter denna veckan..

I övrigt känner jag oro & ångest inför onsdagens händelse... Får försöka tackla det på nått sätt.. Det ordnar sig nog. Ta en dag i taget & låta saker & ting komma som de är..

//L

Pepparkaksdeg!

2009-12-05 @ 23:08:35
Jahopp jag har nog trots allt en & annan skruv lös i skallen min ;). Klockan är 23 denna lördagkväll & vad gör jag då??? Jo hon gör pepparkaksdeg!!!! :O

En intressant sysselsättning en lördagkväll på normal tid på dygnet också! Jesus...!

Men i morgon ska här göras pepparkakshus. Det var 2 små busar till som bjöd in sig själva. Nämligen Lovisas kusiner Cornelia & Ludvig. Det blir en utmaning imorgon som heter duga *skrattar*.

Mysigt ska det bli i alla fall.. Den här julen så förstår Lovisa mycket mera, allt är så annorlund nu när hon är lite större. Idag tog hon sin sista välling. På julafton ska hon ge tomten sina nappar. Det där med napparna har jag lite ångest över, det borde väl vara hon som hade det inte hennes mamma. Men jag vet hur mycket hon älskar sin napp & sina dinglisor. Så jag känner mig så otroligt grym när jag nästan tvingar henne att sluta.

Hon trodde att hon var tvungen att ge upp lisorna med.. då höll mitt modershjärta på att brista i bitar! ;(
Nej hon behöver INTE ge upp dem!!
Hoppas att det går bra i alla fall..

Idag har vi varit & lånat böcker igen! Ett mysigt lördagsnöje har det blivit. Lovisa älskar att åka dit. Vi har nu börjat att läsa lite tjockare böcker. Mera text & mindre bilder, så läser vi ett kapitel varje kväll. Hon bara älskar det!!! En skön avslutning på dagen som varit innan läggdags. Mys för oss båda. :)

Imorgon ska hon få tända det andra ljuset & det ser hon fram emot. Hon har pratat om det nu hela veckan.

Nä nu ska jag blanda ihop degen så jag akn få gå & lägga mig nån gång! :)

//L

Skyddat blogginnehåll!

2009-12-05 @ 09:48:46
Skyddat blogginnehåll!

http://tudegard.blogg.se/private

//L

2 rättersmiddag med några ur klanen Tudegård!

2009-12-04 @ 20:42:13
Idag bjöd jag på 2 rättersmiddag här hemma. Lovias äldsta kusin Sebban, farmor & farfar & vi själva förstås. Till varmrätt blev det en lyxig potatisgratäng & då var det inte precis bantar gratängen :rolleyes: full med grädde med andra ord. Gött var det i alla fall!

Till efterrätt hade jag gjort äpplemedaljonger. Degen till medaljongerna påminnde lite om pepparkaksdeg, emellan var det äpplemos så ett lock på det. Sedan var det smält choklad på toppen med lite grädde. Riktigt gott kan jag intyga! :)

Mina svärföräldrar tyckte att alltsammans var supergott, jag fick mycket beröm för både varmrätt & efterrätt. Svärmor sa att jag var DUKTIG! *Mallig som tusan*

Jag har gått & blivit matlagnings & bak galen!!! Jag tror jag har bakat varenda dag den här veckan.. Förvisso så har ju Lovisa fått hjälpa till då hon varit hemma för att hon är sjuk. Ett sätt att fördriva tiden på när man inte kan göra mycket annat när man är sjuk.

Imorgon tror jag att jag ska ge mig på att göra egen pepparkaksdeg för första gången :thumbup:. Och utav den degen ska jag & Flisan göra ett pepparkakshus hade jag tänkt! Kan bli riktigt spännande det där.. :rolleyes:

Succé eller katastrof?!?

//L


Vilken kick!

2009-12-02 @ 21:03:29
Ja precis, vilken kick! Av träningen, är sååå nöjd med mig själv just nu när det gäller just det. Jag har ju gjort mig ett träningsschema & för träningsdagbok. Ibland kan man känna att allt bara står still, inget händer liksom. Då kan det bli lite svårt att hitta motivation till att träna. Men nu har det gett resultat för min del! I like big time!

Det ger mig en extra kick att öka lite.. Vad mitt mål är vet jag in nuläget inte ärligt talat. Jag tränar för att jag mår bra av det. Självklart så vill jag ju se resultat av min ihärdiga träning.. Men det vill väl alla?!

Nåja hur som haver så kändes det för jäkla gött att se reultat idag!

Mindre bra blev det med Albin.. Han skulle vara här från idag till fredag då lillasyster opereras i munnen. Men Lovisa är sjuk & Albin var inte heller bra. Han ska antagligen ha tänder & då är det risk för att ingenting duger. Så var det idag.. Tyvärr.. Från det att han kom 8.30 till det att jag ringde hans far & bad honom hämta honom så kunde jag inte sätta honom i från alls. Inte sitta ner med honom i knät, inte släppa honom i från överhuvudtaget.  :( Så jag har burit runt på honom hela dagen & har har i stort sätt gråtit så tårarna har trillat ner för hans i kinder i floder. ;( Lill plutt!

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig & sett fram emot, inte det minsta. Jag hade sett fram emot att ha honom & Lovisa också. Han skulle sova i hennes rum till & med & bada, leka & äta mat & gud vet vad mer :)
Men så blev det inte idag tyvärr.. Hoppas på bättre lycka nästa gång :thumbup:.

Men några skratt fick jag allt av honom trots att han var supergnällig & förmodligen hade ont i munnen. Han är ju så söt att hälften vore nog.

//L

Linda ogillar..

2009-12-01 @ 11:21:54
Skitstora blåsor i munnen!
Sprutor!

Det är dags att ta sprutan mot svininfluensan nu.. De ogillar Linda! Men det är ett måste! Man måste tänka på hälsan & på andra så man inte bär omkring på smittan själv. Så ska man inte chansa heller... Se bara på min svåger J jisses vad sjuk han blev! Värsta, värsta lunginflammationen fick han & blev sängliggandes i närmare 2 veckor :O. Han var sjukskriven i 3!!!! Och om han är sjuk då är det ILLA!

J är aldrig sjuk, A L D R I G! Under de 6½åren jag & S har varit tillsammans har J varit sjuk 2 gånger & båda gånger var det migrän.. Men denna gång däckade han fullständigt & han SÅG ut att må skit verkligen!

Nu är han frisk igen! Och det märks ;) Han är nämligen ett riktigt kakmonster :).

Igår kväll bakade jag morotsbröd, hur gott som helst. Det blir det mera av. Idag ska jag nog baka russin & solrosbröd. Mums! Till middag blir det nog fläskfilé med banan & curry. *Dreglar lite*

Idag opereras svärfar också & honom önskar vi lycka till & hoppas allt går bra. Hoppas att han inte har allt för ont efteråt.

//L

RSS 2.0