Barn!

2010-08-26 @ 14:22:51
Miniterroristen har en hel del sköna kommentarer emellanåt. Som i  natt tex. Hon kom in nån gång vid 2-3 tiden & lade sig mellan sin pappa & mig. Framåt småtimmarna kände jag hur jag låg farligt nära kanten så jag försöker putta henne lite försiktigt inåt mitten. Då säger hon argt & sömnigt att: "-Maaamma! Jag kan inte ligga där för då får jag pappas snark i mitt öra!!" :rolleyes: Hmm... jasså?!?

Jaja vi somnade om i alla fall. Jag låg som ett Z medans de andra 2 låg & nannade hur gött som helst!

Idag öser regnet ner... hur kul som helst. Eller kanske inte!! Lovisa vill ju prova sin nya cykel vi köpte åt henne häromdagen. Hade ett så jäkla flyt den dagen!!

Först hittade vi en ny rosa cykel på blocket för 150kr!! 150 spänn!! Kanon, den kan hon ha ett bra tag nu. Pakethåller & stöd på men INTE stödhjul. Därav att hon vill ut & cykla, hon vill öva på att lära sig cykla utan stödhjul.

På väg ut mot bilen när vi skulle åka & hämta cykeln i Norrköping så kommer min man på att han glömde köra in bilen & att den står kvar på affärens parkering. Toppchans på böter!! Men vi klarade oss!!!! :thumbup:

Hela dagen var ett enda stort flyt!

Idag bakar jag kakor, lagar mat, plockar lite.. i pissvädret!!

HEPP!

//Jag är inget blötdjur!

Larmet går...

2010-08-22 @ 23:50:21

.... IKEA! Idag när vi köpte glass så satte vi oss längst bort på några ledig bänkar med barnen. Kassan närmast mig var stängd & jag ställde mig lite försiktigt vid "grindarna" för att kolla en sak lite längre in. Meeen det skulle jag inte ha gjort för jag satte i gång tjuvlarmet så det sjöng om det :rolleyes:.

Vad då känsligt?!! Åh herre jäklar vad det tjööööt. Det var banne mig inte liite det skrek det där larmet, nej nej det hördes säkerligen över hela ikano. Jaja behöver jag säga att ALLA stirrade på oss?? Hmm eh nää.. jag satt där & åt min glass, helt oskyldig. Men min man sa efter en kort stund att "nu går vi, för alla stirrar på oss..." NO SHIT SHERLOCK!!!

Oh well... Lovisa skrek att hon fick tinitus, haha.
Sådärja lite söndags spänning! Oh yes!

//Jag kan starta larm bara genom att titta lite!


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!

2010-08-18 @ 23:22:47
Jag mår så förbaskat underbartkalastoppenbra!!!

Bara så där! Japp!

Lite mera detaljer finns i den skyddade bloggen!

http://tudegard.blogg.se/private

Allt känns bara så rätt, så bra :rolleyes:. Å jag har fan i mig gjort mig förtjänt av det också! Flera gånger om...
Jag är på Topp just nu! Nu saknas bara 2 saker sen är jag komplett...!!

//Befinner mig i ett lyckorus

93485739467 små saker att göra!

2010-08-17 @ 23:22:39
Dagen blev inte till det jag hade planerat för. Eftermiddagen & kvällen bjöd på magsmärtor som krävde sängliggandes! Misstänker att Chrons sjukdom gör sig lite påmind samt varnar mig lite grann. :rolleyes: Varnar mig att jag dricker liite för mycket kaffe igen samt att jag har varit & känt mig sjukt stressad.

Hade tänkt träna men det sket ju sig så det sjöng om det!!! *svär*

Om inget inträffar imorgon så finns det banne mig I N G E N T I N G som kan stoppa mig från att TRÄÄÄÄNA!!!

Jag vet inte hur många som har påpekat att jag gått upp i vikt, något så gör mig otroligt låg. Det har bara varit positiva komplimanger om min vikt & att några kilon till skulle inte göra något alls, utan klä mig som de säger. Jag är inte överens för fem öre med dem. Min plan är att gå NER dessa kilon som jag gått upp & det pronto!

Fast det är klart att jag önskar omvandla fettet till muskelmassa istället. Men tyvärr har jag väldigt svårt för att öka i muskelmassa, antar att det är så jag är skapt. Men det där extra hullet jag lagt på mig ska BORTBORTBORT..!!

Åh ja jag vet att många kommer att  skrika i högan skyn.. "du kan inte gå ner i vikt! Är du sjuk igen? Har du fått ätstörningar igen?" Det är nog en del av frågorna som kommer att hagla friskt över mig :rolleyes:.

NEJ jag INTE ätstörningar igen! Jag vill bara bli av med det lilla extra jag lagt på mig hur mycket än alla nära & kära säger att det klär mig. JAG vantrivs!!!

Jag ska väl ändå trivas med mig själv & med min kropp?!!

Nåväl nu lämnar vi det!! ;)

Jag har i vanlig ordning samlat på mig 329487538 små saker att göra. Inget dunderviktigt så utan mera tex, stryktvätten som växer i rekordsnabb takt :rolleyes:. Papper ska sättas in i pärmar, Lovisas garderob behöver rensas ur. Det är några av alla saker som verkligen behöver göras.
Åååå listan den blir bara längre & längre för var dag som går haha.

Men va fasiken, jag njuter ju av livet!! ;) *lever i förnekelse*

Men åter till träningen.. Jag har ju skaffat mig kondis som en rullande kundvagn.. Så imorgon kommer jag ha högt tempo (alltså lika snabbt som en kundvagn dras) & kommer flåsa alldeles lagom sexigt under tiden. Jag är ett kap!! (lever fortfarande i förnekelse)

Dagarna efter kommer jag att behöva en sån där griptång så jag kan nå saker jag behöver i från sängen. För det är där jag kommer ligga med min träningsvärk (ålderskrämpor?). Såå allt jag behöver inför övermorgon är: Griptång, rollator, stödstrumpor & ställbar säng!

Japp lätt fixat.. allt finns säkert på Ö&B eller på Rusta kanske.. (inbillar mig till max)

Oh well... miniterroristen tog & sprayde hela sig, från topp till tå (dränkt), med spraybalsam som jag brukar göra i en liten pumpflaska som vi använder till hennes hår när det ska kammas. Motiveringen till detta var från hennes sida att det var parfym låtsades hon.

Jomen visst serru det är ju alltid en giltlig & försvarbar motivering till varför man från dränka sig i spraybalsam. Absolut, mamman hennes håller med.. eller inte.. (kommer mina grå hårstrån på grund av dessa infall från miniterroristen???).

Vad händer imorgon?

Mycket lite hoppas jag :rolleyes:

Nu blir det till att läsa ut den absolut bästa bok jag läst hittills, nämligen Lars Keplers "Hypnotisören". Den är såååååååå grymt bra att jag har sträcktläst den. Ser fram emot hans andra bok...! (Minns inte vad den hette)

HEPP!!

//Fortfarande 25 år!

Tjolahoppsansa!

2010-08-16 @ 23:41:42
Hey vad tiden bara springer iväg! :O Ojoj, dagar går & mycket händer. Både bra & dåliga saker.

Hösten kom snabbt & jag har massor att göra inför senhösten & vintern. Framför allt utomhus. Det ska städas undan osv.. häcken ska klippas ner bland annat. :)

I höst händer många roliga saker. Jag ska bland annat åka till Göteborg & titta på Robert Gustafsson, Mamma Mia i Cloetta Center är några av de sakerna jag ska göra :D. Längtar till Robert Gustafssons Show i November, ujujujuj vad roligt det kommer att bli.

5 oktober är operation i nuläget planerad, något jag är mycket tacksam för & ser fram emot. Lite oro finns allt med tanke på smärta. Eftersom min läkare Dr Adolfsson SA att jag kan få mycket ont pga att jag är så tunn. Det finns inte mycket att spela på som HAN uttryckte det. Men i det stora hela så kommer det bli bra & det är jag övertygad om. Nu inför operation kommer jag träna stenhårt för att det ska i sin tur underlätta op & rehabiliteringen. Så nu tränas det för fulla muggar & svetten rinner som aldrig för haha.

Jag mår fantastiskt bra av det & jag känner mig gladare än på länge & inte tala om PIGG!

Jag har gått igenom så mycket jobbiga saker det sista året, men jag har tagit mig igenom det!! Jag kommer att ta avstånd från några till helt & hållet efter att ha övervägt det noga & länge. Dessa personer tillför ärligt talat INGENTING i mitt liv. De är sådan energisugande lömska personer. Vad ska jag med sånna till i mitt liv? Det finns inte plats för dem helt enkelt!

Jag har varit sååå naiv, blåögd, trott & hoppats att jag så många gånger har sårats djupt. Jag kanske inte lärde mig läxan de första 98248046973 gångerna men va fan skam den som ger sig! :rolleyes:

Jag har ännu inte bestämt mig heller om jag kommer att låsa hela bloggen för gott eller om jag bara kommer att fortsätta att köra med skyddade inlägg.. Vad jag än bestämmer mig för så kommer ALLA bilder jag lägger ut hamna i den SKYDDADE bloggen av privata skäl..

Oh well... så är det.. :)

//Happyface!

Lite av varje idag!

2010-08-07 @ 00:38:08
Jag har haft ont som satan idag (jaa eller ett bra tag nu..) & då kan jag inte vara still utan gör en massa istället. Jag vet att vila vore kanske det bästa men jag blir bara tokig & ledsen när jag känner hur det värker så in till den milda grad. Så då får jag myror i baken istället.. :rolleyes:

Sista veckan har det känts som om det vore nått sorts gummiband i armen som är på gränsen att gå av. Svårt av förklar hur det känns, men det känns obehagligt i vilket fall som helst. Jaja skulle nu nått få för sig att gå av, hoppa snett eller gudvetvad så får jag kanske rekordsnabb operation haha. Alltid lika positiv! :D

Så idag har jag pysslat lite, planterat om lite blommor. Jag har en djungel här hemma & blommorna här stortrivs & växer så det knakar!! Svärföräldrarna är lite avundssjuka på att mina växter är så stora & fina :). Så när jag får för mycket blommor så ger jag dem ett gäng!

Jag har även röjt i lite skåp & lite annat smått & gott som man har tänkt att "det där ska jag ta tag i någon dag". Den dagen blev idag.. Alltid en början!

Helgen bjuder på VIP på Svistad & 45 års racet! Eller vilket år det nu är.. hmm.. anyhow så har vi fått biljetter till oss själva & våra 2 mycket goda vänner M & Z. Våra barn går gratis. Kan bli riktigt kul faktiskt. Biljetterna täcker hela helgen så vi kan gå när det passar oss.. :thumbup:.

Men nu måste jag verkligen sova & inte sitta här mitt i natta & finkelura för mig själv!

HEPP!

//Fantastisk, förvirrad & finkelurig!

Inte mycket bloggande...

2010-08-06 @ 00:13:55
...på sista tiden har det varit. I know.. Oh well..

Det har hänt mycket på 2 veckor. Sådant som har framkallat sådan hysteriska skrattanfall att man har fått kramp i magen, saker som har gett en lite smått panik & något som skrämde skiten ur en fullständigt!

Härom natten så trodde jag sista stunden var kommen för min älskade svärfar. Jesus vad den gubben skrämde oss. Vi trodde alla att han skulle dö men tack gode gud för att han inte gjorde det. Då hade nnog jag dött med.. av sorg!

Det hela började med att han gick & lade sig tidigt på kvällen för att han kände sig så trött. Senare fick han fruktansvärt ont i skallen. Men på natten blev det värre & han började hyperventilera & skaka okontorllerat i kroppen samt att han inte var kontaktbar. Det befarades för antingen hjärnblödning eller en stroke. Svärmor ringde S (min man/hennes son) & var skärrad vilket jag mycket väl kan förstå. Hon ville ha med sig S, ville inte åka själv.

Ambulansen hade så sjukt bråttom till akuten att det fanns inte ens tid till att sätta ett EKG som var tänkt.
På akuten stod alla beredda på traumarummet & det arbetades för fullt med svärfar, det blev röntgen, prover till höger & vänster & gudvetvad.

De kunde inte hitta vad som var fel... då blev vi ännu oroligare..

Ett ryggmärgsprov skulle tas & en skiktröntgen på skallen med kontrastvätska skulle göras.

Nu är han utskriven & relativt återställd. Vad exakt som hände med honom vet dom inte. Men att det dels kan ha varit en mindre propp eftersom han äter Waran & ett mycket ovanligt svårt migränanfall.

Pheeew... Men ett tag var vi alla bra jäkla skraja..

För mig är min svärfar mer än bara svärfar. Han har funnits med i hela mitt liv. Jag var endast 3 dagar gammal när han höll i mig för första gången. Han har varit mitt stöd i svåra & tunga stunder, min bästa vän, min pappa & även min svärfar. För mig är han ovärderlig!!

Tack A för att du finns i mitt liv! Jag älskar dig mer än ord kan säga!

För övrigt så har det hänt en maaaassa annat roligt. Vi har varit i Stockholm & gottat oss på hotell bland annat, Varit mycket i stugan. Miniterroristen har varit på rymmen 2 gånger :rolleyes:.

Livet är väl fantastiskt?!!

//Dags att sova!


RSS 2.0