No more Blondie!!

2010-10-25 @ 23:59:46
Aldrig blond igen!! Never, never,ever! Så nu är jag mörk & alles normal igen :rolleyes:. Eller tjaa så normal man kan bli i mitt fall då ;).

Har gått upp i vikt rejält & nu ska det ändras på det.. trivs inte med mig själv just alls. Så nu är det enbart nyttigheter för mig, inget godis eller fikabröd. Och en väldans massa träning på det förstås. Nåväl det blir nog bra i slutändan.

Imorgon ska jag ringa op planering har glömt att göra det, se hur jag ligger till. Vore skönt att få bli opererad innan jul faktiskt.

Men nu blir det sängen för min del! Upp & hoppa med tuppen. Varken jag eller lillfisen är ju särskilt morgonpigga av oss :rolleyes:. Så jag kan ju göra ett försök att inte vara halvvägs i koma imorgon bitti.. om inget annat så för syns skull, eller nått..

Oh well...

NATTI NATTI!

//Icke blond, men smart en ändå!

Skriv här vad du vill !!
Postat av: Johanna, Jenny & Lina

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!Varma hälsningar,Jenny, Johanna & LinaStyrelsen Mammabloggalan_____________________________________________________________

2010-11-04 @ 18:47:13
URL: http://mammagala.se

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0