Vadå sockerkick?!!

2010-06-20 @ 00:50:00
Jomen visst serru en sockerkick av sällan skådat slag har barn de små haft idag minsann :rolleyes: jajmen!
Vi hade flyt med vädret när vi åkte till gamla Linköping en sväng för att gå till chokladboden bland annat. Sedan åkte vi lite tufftuff tåg med barnen till valla där vi mata änder, gäss & andra hagalna flyfän. Barnen very happyhappyhappy (början på sockerkicken..). Sedan fick de leka lite på lekplatsen i valla innan vi bestämde oss för att dra vidare. Vi gick in på tryckeriet i gamla Linköping på väg tillbaka mot bilen. Besöket var uppskattat & roligt hos barnen även där.

Mot bilen. Barnen? Jomen visst de hoppsnubbladesprangsnurrade till bilen.. alla utom sengångaren Ludde förstås hahaha den killen vet inte vad stress eller skynda är för något. Han tror det är nått man kan äta. Hans sockerkick blev lite fördröjd bara :rolleyes:.

Barnen röstade för pizza till middag & det var fine med oss vuxna. Vi kunde äta den ute & barnen hann leka ett tag innan regnet bröt ut & började härja..

Mera socker till the kidz..

Kvällen är här! Äntligen! Eller inte... för mig i alla fall.

Okeej filmkväll för de små & lite gottgott med läsk till dem (hoppas på att de ska varva ner & lugna sig en aning).
Sockerkicken är total!! Oh yes.

Ungarna löper amok genom lägenheten.. (läs Lovisas rum) Det där med att varva ner... MY ASS!!

Men trots det så var det på sitt sätt mysigt med dem.. & så roligt de hade.

Luddes sockerkick tog ut sin fulla rätt, den yttrade sig i en del smärre sattyg så som att ligga att sent på kvällen & sparka i vägg & element. Andra gången tog i lite mera för att det förhoppningsvis skulle ta skruv (yeah you wish...). Så jag sa åt honom att om han inte slutade genast med detta så kanske risken var stor att han väckte den lilla flickan som bor i huset. Vilket i sin tur skulle leda till myyyycket arga föräldrar som skulle komma hit ner då..  Ludvig Gustav Waldemar Tudegård 6 år: HA! Då låser vi så de inte kommer in..!! *smart*

Jomen visst serru sug på den du! :rolleyes:

Jaja.. Meeen kvällen kom ändå till sitt slut om än lite sent idag igen för dem. Men det är ju helg & lite fest när de sover över å så. Men om Ludde får för sig att gå upp klockan 4.30 imorgon igen kan jag ju säga: HELL NOOOO!!! (läs mannen får ta det... moahahaha).

Jojo imorse kom en liten kille knallandes & sa: Hej jag vill gå upp nu... 4.30. Aldrig i livet! Gå å lägg dig unge, BUMS! Men jag kan inte sova/somna om... F Ö R S Ö K!!!

8.10 var alla uppe utom mannen... (läs han straffas imorgon;) )

Dagen i det hela har varit bra! Ungarna har varit supernöjda & det är det viktigaste :).

Nu är det hög tid att jag med nannar kudden...

NATTI!

//Jag kommer inte att komma ur sängen före 11

Skriv här vad du vill !!

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0