Fosterbarnet Nikki!

2010-03-28 @ 12:19:28
Igår blev vi fosterföräldrar till en hund som heter Nikki. En blandning mellan Rottweiler & Schäfer. Ser ut som en Schäfer i kropp & utseende & har färg/täckning som en Rottweiler. Det är en tjejkompis lilla ögonsten men eftersom hon under vissa tråkiga omständigheter inte kan ta hand om henne just nu får hon bo hos oss.

Och hon har det sååå bra & är sååå omtyckt av alla samt bortskämd! Bortskämd med lek, långa promenader & mycket mer. Min svåger föll som en fura för henne i samma sekund som hon kom farandes in genom hans dörr. Mina svärföräldrar åker direkt från landet & hit för att träffa henne. Och igår var Lovisas kusin Sebban här med sambo & hennes lillasyster. Nikki blev riktigt bundis med Sebban. Medans vi tjejjer satt i vardagsrummet & pratade så låg pojkarna på golvet i hallen med Nikki.

Nikki hittade sin plats efter ett stunds traskandes i lägenheten. Hon fann den vid Lovisas fötter där hon sov hela natten gött! :)

Är hon kvar över påskhelgen så får hon följa med till landet & få gott om lantluft & mycket promenader! :thumbup:

Hon är ju van vid barn så väl som småbarn & hon är fantastisk! Busig, valpig & rolig. Men också lugn & kelvänlig. Sen att hon låter som 10 elefanter när hon börjar löpa amok här hemma det är en annan sak :rolleyes:.

Kontentan i alla fall är att: Hon mår bra under omständigheterna & trivs förvånasvärt bra! Så det kommer bli roligt att få ha henne här.
:)

Nu är det dags att sätta lite fart här hemma. Med en elefant i hemmet så kommer det in grus som räcker till en sandlåda!!! Och när hon dricker så anlägger hon en pool i köket varje gång! :rolleyes: Så vi är relativt rena om fötterna i alla fall. Alltid nått...!

HEPP!!

//L

Skriv här vad du vill !!

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0