Åleryd...

2009-05-04 @ 10:21:47
Idag ska jag följa med lillasyster till Åleryds specialist tandläkare. Hon lider av svår tandläkarskräck att hon får specialvård. Stackars liten :(! Så det blir till att åka iväg med hispig lillasyster...! Önska oss lycka till ;)!!!

Vädret är dåligt idag, men det kan ju vara skönt med ett litet avbrott från värmen också. Mysa inne i regnet är inte helt fel :)!

Igår körde jag ett stentufft träningspass & jisses vad skönt det var! Idag väntar ett nytt sådant :thumbup:. När lillasyster Jenny var här sa hon att jag såg så fit ut :D!!! Åhhh TACK!!! Vad jag blev glad för den komplimangen. Faktum är att jag NU äntligen har börjat få tillbaka muskelmassan efter flera års ätstöringar. Under alla år som jag hade svår anorexi så försvann massor med muskler i & med svälten. Det har varit svårt att bygga upp muskler & återfå den muskelmassa jag en gång hade. Men nu äntligen ger min envisa träning resultat!!! Och så lillasysters komplimang gjorde att jag blev ännu mera sporrad till att fortsätta! TAAACK!!!

Idag är en vanlig måndag inget särskilt händer idag vad jag vet i alla fall.  Åh det skulle vara att det är CSI på kanal 5 klockan 21 ikväll då :rolleyes:. Tvätta en maskin tvätt kanske. Hur kommer det sig att vi har mera tvätt nu när jag har tvättmaskin inne än när jag tvättade ute i tvättstugan? Mycket märkligt tycker jag...!

Nu ska jag koka mig lite gröt, läsa ut min bok. Sen sminka mig & göra mig & Lovisa klara innan vi ska i väg.

//L

Skriv här vad du vill !!

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0