Dagens oh nooooo!!!

2009-07-28 @ 10:23:53
Igår var det storhandling & storstädning för hela slanten. Mycket bra! *Klappar mig själv på axeln*

Så det blev att fara till Coop efter att S slutat jobba. Sagt & gjort! På vägen till bilen säger jag till min söta, lilla, oskyldiga dotter att om hon är snäll & lyssnar samt inte bråkar ska honn få köpa sig något. En film eller spel osv. Hon hade faktiskt förtjänat det. Då.

Det började halvbra.. På Coop så var hon ganska lydig.. :rolleyes: På i kano, inte alls! Tanken var att på Ikano skulle jag lämna in min mobil, S skulle köpa byxor för sina presentpengar & jag skulle köpa han en present. Vi började på Dressman!

Lovisa tyckte det var otroligt roligt att dra bort skynket till provhytterna & spana in där :rolleyes: Jeeeesus! Jag undrar om männen med de håriga benen tyckte det med, hmm...
Sen var det ju kul att springa in bland kläderna & gömma sig eller rent av leka lite kurragömma.

Efter den svettiga ronden bar det av en kortis till Willys.. där fick hon köpa sina 2 filmer, hon var överlycklig. Hon & jag sprang bort till Stadium för att handla present till S men vi bestämde att det var lika bra att pappa fick välja själv. När han har valt sin present så ska vi betala, ja man brukar ju betala utifall ni inte visste det redan ;). Fast Lovisa är bra på springnota!

En annan sak hon är bra på är att stänga av rulltrappor! Japp, skitbra! Jomen visst serru här stänger vi av rulltrappan på Stadium, spar på elen gott folk!

-Mamma nu har jag stängit av trappan, bra va?!
Ehh... springnota kanske inte är så dumt i alla fall... SPRING FÖR FAAAN!!!!

Efter det så skulle vi åka till Lombohov & lämna cigg till lillasyster. Det började också ganska bra, vi körde vilse inne bland villorna & var inte ens i närheten av den gata som lillasyster bor på. P du kan sluta skratta nu, det finns fler som kan köra åt helsike fel. ;)

Efter mycket om & men så kom vi ut på rätt väg & hamnade rätt till slut :).

Klockan tycktes springa i väg & helt plötsligt så var hon 21..
Men då hade jag städat, handlat, plockat in varorna, nattat barnet, nattat karln, vikt tvätten & ÄNTLIGEN fått en stund för  mig själv :rolleyes:. *klappar mig på axeln igen*

Men nu.. äta
Senare: äh ingen aning..!

//L

Skriv här vad du vill !!
Postat av: mrs T

hahaha, jag skrattade oxå en masssa, men my god, stänga av rulltrapporna hahahaha

sicken dotter du har ;)

2009-08-01 @ 21:51:28
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/

Vad vill du säga?

Namn:
Remember me?

Har du en mailadress? (bara jag som ser)


Bloggadress?


Kluddra här:

Trackback
RSS 2.0